C-Median video: Ihmiset kertovat koronasta

C-Median toimittaja Carlos teki pari päivää sitten videon, joka on katsomisen arvoinen varsinkin jos kokee, että korona on vain flunssa. Videolla mm. Maidanin jääkärinä tunnettu Jari kertoo koronasairastumisestaan.

 

Korona voi olla joillekin lievä, tuskin sitä edes huomaa. Joillekin se voi olla vakava. Luultavasti itsekin sairastin koronaa jo vielä Virossa asuessani viime vuoden marraskuussa.

Itselläni oireet alkoivat todella pahoina rytmihäiriöinä. Pumppu jätti pahimmillaan useita lyöntejä välistä ja yksi tällainen rytmihäiriösykli saattoi kestää minuutteja. Pahin rytmihäiriöpäivä oli sellainen, että luulin saavani sydänkohtauksen ja menin lääkäriin.

Lääkärissä todettiin seuraavaksi todella hurjat verenpainelukemat. Pahimmat taisivat olla 200/ 100 ja sitä luokkaa. Tässä vaiheessa korona ei tullut missään vaiheessa esille, vaan lääkärikin ajattelin, että kyse on vain keski-iän kohonneesta verenpaineesta ja koska onhan suvussakin pientä riskiä kohonneelle verenpaineelle. Rytmihäiriöille ei kuitenkaan löytynyt selitystä.

Sen jälkeen alkoi merkillinen pääkipu, joka jatkui noin kuukauden. Pää oli kuin sen olisi työntänyt viljasiiloon, tai hiekkalaatikkoon. Koko ajan oli ”hiipivä” olo. Päänsärky ei siis muistuttanut normaalia peruspäänsärkyä tai vaikkapa kankkusta, vaan se oli ihan uudenlainen särky. Siihen ei auttanut Burana eikä mikään normaalisti päänsärkyyn vaikuttava lääke.

Verenpaineen myötä ostin verenpainemittarin. Jos vertaa viime kevään lukemia, jolloin verenpainemittari huuti hoosiannaa, niin nykyään meikäläisen verenpaine on ihan normaali, jopa ehkä parempi kuin monilla keski-ikäisillä äijillä, 135/ 70 on suurin piirtein keskiarvo. Pääkivusta ei ole tietoakaan eikä rytmihäiriötkään vaivaa käytännössä ollenkaan.

Ainoa huomattava jälkiseuraus oli se, että voimakunto romahti liki puoleen. Olen harrastanut vuosikausia ”kevytvoimailua” ja tulokset tipahtivat puoleen kuukaudessa.

Koska en tuolloin tehnyt mitään koronatestiä, niin tietenkään asiaa ei voi sanoa varmaksi. Juttelin syksyllä erään ruotsalaisen lääkärin kanssa, ja hän sanoi, että mahdollisesti se on ollut koronaa. Varsinkin jos vertaa työkaveriini, jolla on ollut todennettu korona. Hänellä oli ihan samat oireet kuin meikäläisellä sillä erotuksella, että kaverilla oli maku- ja hajuaisti pois pitkään kun taas itselläni ei ole ollut mitään ongelmia haju- ja makuaistin kanssa.


 

Korona-asioissa on monta koulukuntaa. Yksi väittää, että se on juutalaisten salajuoni. Toinen väittää, että koko koronaa ei ole olemassakaan ja kolmas huutaa, että Gatesin Billi haluaa tappaa miljoona ihmistä. Neljäs huutaa rokkevelleriä ja viides tunnelisotaa.

Miten koronaan pitäisi sitten suhtautua? Jokainen tehkööt sen tavallaan, mutta ehkä kaikista paras tapa suhtautua asiaan on pitää jalat maassa ja pää kylmänä. Eikä horista kuin järkensä menettänyt hullu vaan kuunnella asiantuntijoita (ei aasintuntijoita).

Sitäpaitsi Carlos sanoo mielestäni hyvin, että koronalla ei ole mitään tekemistä isänmaallisuuden kanssa. Lisään tähän itse sen, että suhtautumisella asiaan on.

, ,
Subscribe
Notify of
guest
94 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kossu

Jep,tunnelmat matalalla koko koronasta tällä hetkellä….kaverilla meni keuhkoihin ja noutaja tuli eilen aamulla….että jos nyt joku nuhana tosta jauhaa niin vetäkööt sen naisen elimen päähänsä…..nimittäin kun se sattuu lähipiiriin niin herättää kyllä….

K. Lehto

Vakavien immuniteettiä laskevien sairauksien hurja lisääntyminen viimevuosikymmenen aikana on erittäin ikävä asia. Se ei kuitenkaan ole tavanomaisten koronavirusten aiheuttama tragedia. COVID ei ole todetty lainkaan muita koronaviruksia pahemmaksi. Jälkivaikutukset ovat yleensä ohimeneviä, mutta niistä kaikista voi tulla vakaviakin jälkivaikutuksia ja yhdistettynä systeemisairauksiin niihin voi kuolla.

Jos haluaa kunnioittaa kaverin muistoa, kannattaisi etsiä totuutta ja taistella lisääntyviä systeemisairauksia vastaan, niiden aiheuttajia on monia ja niitä systemaattisesti vähätellään siinä kun tavanomaisten virusten roolia paisutellaan. Meitä suorastaan kehotetaan elämään epäterveellisesti ja se on rikos.

Kossu

Just,mitkää vitun tilastot ei tuo kaveria takasin ja jokainen voi olla tästä taudista mieltä mitä tahansa mutta oikeesti vituttaa lukea näitä ”tavan flunssa” juttuja tästä taudista sillä tilastoista ja muusta riippumatta tauti on lottoa jossa on paljon häviäjiä…terve heppu jolla tämä ”flunssa” tuli oli viikossa teholla ja keuhkojen hapenottokyky loppui ja ainoa jota voitiin tehdä oli morfiini ja kuolemahan tulee kuin hukkuisit joten älkää lässytäkö mistään tavan kausi flunssasta,toinen kaveri joka meni oli alle 40v oikeinkin urheilija tyyppinen terve kaveri ja aivan samalla tavalla tuli lähtö…..ymmärrän kyllä että tää tauti vie eniten niitä joilla pohjalla joku sairaus joka edes auttaa tautia mutta ei nämä normaalit flunssa infulenssat terveitä vie hautaa kuten tämä covid……..

K. Lehto

Tavan flunssan tosiaan voi olla vakavakin välillä. Ei se ole kuoleman vähättelyä, että kohtaa kuoleman sellaisena kuin se tulee. Tavan flunssa, oli se virus mikä tahansa, voi tappaa, ja ihmisen keho pettää. Ei kannata antaa huijata itseään, että syy olisi siinä, mikä spesifi virus kyseessä oli. Sitäpaitsi COVID taustalla oleva SARS-CoV-2 virus ei ole ilmeisesti edes useimman COVID taudiksi diagnosoidun tapauksen takana. Influenssan diagnosointi on käytännössä lopetettu ja Suomessa kiertävät influenssat ovat näyttöön perustuen vaarallisempia kuin COVID.

K. Lehto

Yksi asia, jonka on todettu aiheeuttavan virusinfektiokuolemien lisääntymissä on muunmuassa toistuva influenssarokotteen ottaminen, jonka seurauksena vastustuskyky, ja immuniteetin kyky käsitellä muita virusinfektioita heikkenee. (Esim. COVID infektiota) Tämäkin voi osaltaan olla rokotteita säännöllisesti ottaneen, pääpiirteittäin muutoin terveen ihmisen kuoleman taustalla, että on heikentynyt immuniteetti säännöllisestä, ikäänkuin rokotteiden sairastamisesta.

Asiasta löytyy lukuisia tutkimuksia, mutta laitan varmuudeksi vain yhden linkin, kun en tiedä montako linkkiä saa olla:
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31607599/

Mitä vielä

”Meitä suorastaan kehotetaan elämään epäterveellisesti ja se on rikos.”

Tästä tulee mieleen tupakan markkinointi ja erään suvun sikamainen miljardeilla vaurastuminen suomessa sukupolvien ajan, koko homma vielä valtion tuella.

Eli systemaattista joukkomurhaamista rahan vuoksi, vuosikymmeniä on kuitenkin ollut tiedossa mitä tupakka aiheuttaa ja siitä huolimatta sitä mainostettiin ihan lapsillekin.

Suomea ei oikein voi sanoa sivistyneeksi länsimaaksi koska valtio on verotulojen vuoksi systemaattisesti murhannut tapakalla miljoonia ihmisiä omia kansalaisia.

Mielestäni tupakalla miljardeja tehneiden sukujen omaisuus pitäisi takavarikoida ja jakaa tupakkaan kuolleiden omaisille sekä tupakasta sairastuneille.

Sukujen jäsenille sekä kaikille myötävaikuttaneille elinkautiset joukkotuhonnasta.

Totuus ensin

Tilastollisesti korona on heikompi tauti kuin normaali kausiflunssa. Tilastokeskuksen mukaan viime vuonna koronaan kuoli vähemmän ihmisiä kuin edellisinä vuosina kausiflunssaan.
Ihmisiä kuolee aina, sille emme voi mitään.
Osanottoni Kossulle.

Kossu

Joo,kyllä noita löytyy sekopäisten teorioita jotka naurattaisi jos ei niin suunnattomasti vituttaisi lukea niitä……toivottavasti jos tän jaskan täytyy osua niin osuis näihin vitun teoriapelleihin……….

K. Lehto

Ehkä, jos välittää kuolemista, on kannattavampaa etsiä syy kuolemaan, kuin lohdutella ihmisiä kuoliaaksi?

Rokotteita ei ainakaan kannattaisi lähteä mainostamaan, ihmisten kuolemalla, jotka ovat saattaneet kuolla rokotteen takia.

”Vaccine derived virus interference was significantly associated with coronavirus and human metapneumovirus”

juhaII

Viralliset tilastot eivät ole teoria. Vanhuksia kuolee nuhaan, keuhkokuumeeseen ja muihin ”pikku juttuihin”, joista raavaat perusteveet paranevat sänkypotiaana. Ennen wanhaan työteliäät säntilliset suomalaiset menivät sairaanakin töihin tartuttamaan muitakin. Mutta tavallaan kaimkki olivat jo jonkin asteisessa räkätaudissa kiitos lasten kouluissa ja päivähoitopaikoissa.

Nyttemmin jo pitkään on ollut työnantajien taholta annettu määräys pysyä kotona normi flunssan kuumeillessa.

Asiat eivät ole luotisuoria kun on eliöstä eli viruksesta kyse. Maailma on täynnä epäloogisia tapahtumia, jossa suoraviivainen lopputulos ei ole toteutunut, vaikka ”paperilla” olisi pitänyt. Auto-onnettomuuksissa, jossa auto on mennyt rusinaksi.kuljettaja on selvinnyt lähes naarmuitta. Laskuvarjohyppääjä kaikkien varjojen pettäessä on säilynyt hengissä pudotessaan taivaalta vapaassapudotuksessa. Totta kai lähes kaikki luut murskana, mutta selvinnyt hengissä kunhan on ollut sairaalassa vuoden tai enemmän kuntoutukset päälle.

”Totuus on tarua ihmeellisempää!” Ja vieläpä tänä päivänä kiellettyälkin!!!

K. Lehto

Maskilla ei ole vaikutusta tartuntoihin. Kaikki koronavirukset ovat alahengitystieviruksia, eli niiden viraalinen taakka on pääasiassa keuhkoissa ja ne leviävät siksi ohuessa uloshengitysilmassa, eivät kookkaammissa ylöhengitystiestä irtoavista kosteuspisaroista joita maski voisi jossain määrin estää. Yskiminen ja aivastelu ei myöskään vaikuta koronaviruksen, eikä muuten edes influenssan leviämiseen, samasta syystä. Ohutta hengitysilman mukana leviävää viraalista taakkaa ei voi vähentää edes FFP2 tason maskilla niin merkittävästi, että se vaikuttaisi tartuttavuuteen.

Maski ei toimi, se voisi teoriassa toimia vain ylähengitystieinfektioihin.

Tutkimus asiasta:
https://www.pnas.org/content/115/5/1081.abstract

Islam on syöpä

Muutama vuosi sitten kaverini, joka ottaa aina influenssa A rokotuksen, harrastaa aerobista liikuntaa (soutua, pyöräilyä, hiihtoa yms. kovakuntoinen siis) sairastui influenssa B:hen. Oireet olivat kova päänsärky, happivaje ja lopulta kunnon romahdus. Sairaalaanhan hän joutui ja sittemmin parani ilman merkittäviä sivuvaikutuksia. En edelleenkään pidä tätä virusta influenssavirusta pahempana. Toisaalta eipä tänne kukaan ole jäänyt notkumaan, niin aivan sama mikä on kuoleman syynä.

Fatwantarkistaja

Influenssakin monelle kova tauti, tavan flunssaan sitä ei tule sekoittaa.

Islam on syöpä

Tiedän. Kaksi aivan eri tautia.

Protocols elders of zion

Haista vapaamuurari Paavo paska!

Joo

Mietippä paavo, että nää sitten pitää niitä tyyppejä sekaisin olevina jotka näkee venäjän trolleja kaikkialla 🙂 Kyllä nuo kummatkin kuuluu siihen samaan ryhmään jota ei viitsi sanoa kun voivat loukkaantua …

jaahas että näin nyt

Tota tota ja vittu tota nyt stadissa kriisi,,,,,,vittu tota tota noin ja vittu en oo ollut koskaan ollut kipeenä tota noin vittu. Siis mikäs sinua vaivaa Paavoseni kun tämmöistä paskaa julkaiset? Pitäisköhän teille rautalangasta vääntää tilastoja..propagandaa ja olet valtamedian k*****jatke.

Mauri Äkäslomposta

Carlos IIIII veti kato isolla kaasulla ja sillä oli semmonen apupoika joku Jarppa ja ne ajo datsun cherryllä omasta mielestään isoa sladia ja suoraan supon ovelle ja mä kattelin ihan et mitä vittua ne vetää ja mä vedin scaniassa hanat kaakkoon ja lanasin koko porukan ja ei paljo kiinnostanut jäädä kattoon perään ku piti olla aamulla Amsterdamissa.

jaahas että näin nyt

Niinpä :D, noh, nää Hanhikaret ja Paavot on mitä on mutta hyvää viihdettä tämä kieltämättä on!

jaahas että näin nyt

Näköjään joo! Kummaa kyllä niin ei oo näkynyt juttua siitä että 1,5 v. aikana ”pandemiaan” on kuollut 800 henkilöä Suomessa, keskiikä 84v.
Kusiko sun maskimyynti vai mistä nyt kiikastaa?
Yritän olla realisti eli kaikki ääriajattelu suuntaan tai toiseen johtaa aina ongelmiin, olkoon sun artikkeli hyvänä esimerkkinä!

ScottDale

Oliskohan influenssa a tai b, koronaa EI ole! kuolleisuus on matalimmillaan. Ennen oli influenssakuolleita n. 2000 suomessa, nyt 0, mutta ”koronakuolleita” n.800. PCR-testiä ei ole tarkoitettu diagnoosin tekemiseen sanoo kehittäjä itse. Tarpeeksi monta kertaa kun ajaa testin läpi, niin saadaan aina positiivinen vastaus. Esim. Coca-Colalla ja mangolla on virus…miettikää!!!

ScottDale

Esim. rapsodia.fi, siellä asiantuntijavideoita joita valtamedia karttaa….

Harri

Rapsodia on valetta.

ScottDale

Ehkä, mutta asiantuntijat ei!

Seppo79

Käsittääkseni Paavo omien juttujensakin perusteella polttelee tupakkaa, joka kylläkin vaikuttaa hajuaistiin aivan varmasti. Samoin kanssa verenpaineeseen. Itse polttelin 7-vuotta ja lopetin. Huomasin, että kyllä se vaikutti hajuaistiin ihan oikeasti. Suosittelen muillekin lopettamista, kyllä olo koheni muutenkin ja samoin hajuaisti todella paljon. Kanssa nenän tukkoisuus väheni.

Kari

Varmasti joillain on ollut vakavaa mutta että ihan ranteet ja olkapää paskana koronasta??? Eihän ole mahdollinen sairauseläke kiikarissa? Mitä porukkaa nää on?

Kari

Niin siis ”maidanim jääkäri”, onko se sitä Marco de vit-porukkaa?

Mauri Äkäslompolosta

Carlos IIIIIII ja muut Maidanin ketjupolttajajääkärit ovat kyllä parhaita lääketieteen asiantuntijoita. 😀

Carlos

Menikö sulla jokin tossa ohi? Jari ja Satu eivät esitä asiantuntijaa vaan kertovat miltä tuntui sairastaa ja that’s it.

Carlos

Katoithan säkin sen 😀

Fatwantarkistaja

Nyt on argumentointi sitä luokkaa, että se todistaa kaiken nuhaksi, aivan kaiken.

Harri

Pahinta on se että jotkut hoitaja ihmisetkin ovat vähätelleet tätä kausi influenssaksi. Itsekin uskoin vähän aikaa tähän valheeseen.

ScottDale

Olen hoitaja, näen että tää on ihan teatteria!

ScottDale

Oot ottanu änkyräjuomaa. Kyllä olen hoitaja ja vielä pitkällä työkokemuksella..22v

Jurtsi

Unohtu kuudes eli kiinan bioase.

Fatwantarkistaja

G5 myös.

Last edited 3 vuotta sitten by Fatwantarkistaja
Totuus ensin

Tutustukaapa uusimpaan tietoon ”viruksista”. Saksankin korkein oikeus joutui toteamaan ettei viruksia ole olemassa. Näin lääketiede on meitä kusettanut.
https://tokentube.net/d/3947913103/Todistekooste—Ei-ole-olemassa-viruksia

Realisti
Valtsu

Huvittavia nämä koronadenialistien ja kulkutautimyönteisten kommentit täälläkin. Vaikuttaa, että kukaan ei edes saisi kertoa kokemuksiaan taudista, jonka he kiistävät, tai pitävät pikkuflunssana. Eikä kukaan saisi julkisuudessa puhua asiasta, muuta kuin kiistäviä väitteitä.
Onko se denialismiuskonto kuitenkin niin heikkoa, ettei kestä muuten pystyssä, kuin sormet korviin, silmät kiinni ja laalaalaalaa- menetelmällä?

Mauri Äkäslompolosta

Miettikkääpä te demokraatit oikeesti; Tällä ylläolevalla Valtsullakin on äänioikeus. No siitä seuraa kysymys; onko demokratia järkevä hallintotapa, jos tällaiset varttihullut Valtsutkin saa äänestää.

Valtsu

Mitä hullua minä kirjoitin? Perustele, äläkä ulise siellä. Taidat olla niitä denialisteja, jotka ovatkin niitä oikeita koronahysteerikkoja. Projisoitte omaa hysteriaanne tavallisiin ihmisiin, jotka vain suojautuvat tartunnalta. Katsotaanpa vähän, mikä on hysteriaa ja mikä ei.

Ensin denialistit:
-Sanna Marinin hallitus rajoittaa kansalaisten liikkumista koronatekosyyllä! Kauheaa! Pitää taistella vastaan!!!
-Sanna Marinin hallitus estää vapaan mielenilmaisun koronatekosyyllä! Kauheaa! Pitää taistella vastaan!!!
-Klopalistieliitti kaappaa vallan tekaistun koronan avulla! Kauheaa! Pitää taistella vastaan!!!
-Keorke Soros kaappaa vallan tekaistun koronan avulla! Kauheaa! Pitää taistella vastaan!!!
-Korona on valhe! Korona on vain pikkuflunssa! Kauheaa petosta! Pitää taistella klopaalia huijausta vastaan!!!

Sitten me tavalliset järkevät ihmiset:
-Näkyy olevan aika kova tauti tuo korona, joillekin jopa tappava. Pitääkin tässä vältellä tartuntaa ja sen levittämistä…

Kumpi käytös on hysteriaa?

Riku Laine

Hyvä kirjoitus Valtsu. Itse pidän koronaa ihan todellisena uhkana ja vieläkään siitä ei tiedetä tarpeeksi että mihin se pystyy ja erityisen huolissaan tuosta muuntumisesta.
Ympäri palloa on asiantuntijoita lääkäreitä, tutkijoita, cdc ym. näitähän riittää jotka ihan oikeasti tietää jotain koronasta joten enköhän luota enemmän heihin kuin joihinkin typeriin salaliittoteoreetikkoihin.

Justiina

Koronan myötä kuolleisuus ei ole noussut.

Ruotsalaisten keskim. elinikä laski viime vuonna

Ruotsissa on kansan keskimääräinen elinikä laskenut ensimmäisen kerran sitten vuoden 1968 JUURI koronan takia:

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/overdodligheten

SUPON MYYRÄ

Kalle”Kerran Piffi Aina Piffi”Iivarin striimillä paljastui kuinka ns.isänmaallise(haitta -semmoiset)t söivät punikin kädestä. Vuosia skeneä seuranneena olen huomannut että joku on aina suoltamassa paskaa esim:persut on valeoppositio kun itse ei ole päässyt liittymään puolueeseen spedeilyn takia ja päästä hajottamaan kenttää sisältäpäin. Myös pahvi kuuluu tähän partisaani-hajottaja porukkaan. Kyllästyneenä tähän kommari PSYOP:iin poistun riidankylväjien kentästä ja siirryn enemmän tiedon pariin. Pitäkää tunkkinne valeisänmaalliset.

K. Lehto

On ainoastaan yksi keino, joka oikeasti toimii COVID taudin välttämiseksi. Se ei ole maski eikä rokote, vaan lihavien ihmisten karttaminen. Yli 80% tartunnoista, tulee lihavien ihmisten uloshengitysilman viraalisesta taakasta. Tämä ei ole vitsi. COVI kertyy lihavien ihmisten keuhkoihin ja tekee heistä supertartuttajia.

https://dossier.substack.com/p/krispy-kreme-and-covid-19-studies

rellinen

Maskista sen verran, että sehän on kuin ilmansuodatin joka kerää kaiken paskan itseensä. Sitten tällaista paskasta maskia räplätään, laitetaan naamalle, otetaan pois jne. Seuraavaksi räplätään naamaa, kaivetaan nokkaa, pyyhkäistään suupieliä jne. niin johan on kumma jos korona ei tartu kauppareissun jälkeen. Väärin käytettynä maskit ovat viruslinkoja. Virusten kerääjiä.

tekakuski

Niin. Itse olin keuhkokuumeessa pari vuotta sitten ja sairaalassa vierähti 8 päivää. Toipumiseen meni lähes 3 kuukautta.
Ei tämä korona ole sen vaarallisempi kuin mikään muukaan virus. Osa reagoi voimakkaammin. ”Tavallisiin” viruksiin ei vain media jaksa panostaa, vaikka samalla tavalla nekin käyttäytyvät. Nyt pitää vain saada jokaisen lihakseen jostakin helvetin syystä, vaikka tämä piikki ei käytännössä auta viruksen leviämiseen millään tavalla.

Itse olin -98 Kajaanissa armeijassa. Virus kaatoi satoja varusmiehiä sänkyyn ja maattiin siellä pari viikkoa pitkin lattioita kun loppui tila kesken. Googleta, jollet usko. Viruksia tulee ja menee.

Ilmari

Toivuit siis yli 3 kuukautta ha silti olet sitä mieltä että tauti eu ollut vakava?

K. Lehto

Luepas uudestaan. Tauti voi olla vakava, ihan tavanomaisesta viruksesta, jotka keskinmäärin eivät itsessään ole yleisestiottaen vakavia kansanterveydellisestä näkökulmasta.
Ihmiset vain sairastuvat joskus vakavasti virustaudissa. Tuossa esimerkissä ei ollut kyseessä tämä ”COVID”.

HenkkaR

Yritäppä ymmärtää se kaikkein oleellisin seikka: koronasta puhkeaa se ”kaatava” influenssa paljon suuremmalle osalle porukkaa kuin ”tutummista” viruksista, joille on aina ennestään hyvä pohjaimmuniteetti aiempien kausimuunnosaltistusten jäljiltä, toisin kuin koronaan.

Eli kyllä vaan on korona paljon ”tavallisia” viruksia vaarallisempi, vaikka eroa ei olekaan koronasta ja tavallisesta viruksesta influenssan saaneiden yksittäisotosten välillä, johon koronadenialistit vetoavat. Mutta kun se tavallinen virus useimmiten ei sairastuta lainkaam tahi tekee vain sen kevyen nuhakuumeen, vain pienelle osalle puhkeaa influenssa. Sen sijaan koronasta puhkeaa influenssa suurelle osalle altistuneista, eli vaarallisuudessa on kokonaisuutena valtava ero.

KusiTupsu

taisin oman horonan sairastaa 03/2020. 3 viikkoa sängyssä.. en tienny mikä oli ku ei silloin tiedetty ku *siellä se kiinassa on* . eka viikko -kuume pomppi ylös alas 37/39 kuivayskä ..huimausta ..toka viikolla alkoi rytistä …heikotus-nivelkipu-kuume-yskä- saatananmoinen hiki!!!-huimaus- seljälleen ku meni tuntu ku ois laitettu 50kg rintakehän päälle.. ja en tosiaan saanut edes limpsapullon korkkia väännettyy auki . kaikkia mukavia oireita ei edes muista ku 3viikkoa meni ihan sumussa.. tästä ihanuudesta jäi haju/maku tulee(ärsyttävän tarkkana ) ja menee. viiltävä päänsärky aikalailla kk välein 2pvää kerrallaan. eipä enää jaksa kipitellä portaita ylös alas loppuu kunto prkle.

Ilmari

Kun ottaa omalla vuorollaan rokotteen, ei tule tällaisia ongelmia. Saan omani 7.4.

Rullattu

Siis saat ensimmäisen, sitten toisen ja vielä kolmannen, siltikään tuo ”rokote” ei suojele sinua koronalta.

Ilmari

Ihan mieletön väite. Kukin rokote suojelee juuri siltä taudilta miltä se on tarkoitettukin suojelemaan

Rullattu

Ullatus . ullatus. teille on ihan turha mitään koittaa selitellä, sama kun koittaisi selitellä suomen tuttihallitukselle että suomi ei hyödy mitenkään miljardeista jotka mätettään koronan varjolla etelän vetelille.
Minä en usko muuta kun huippulääkäreitä jotka on sanoneet jo kauan sitten mitä nuo suomessa annettavat nesteet on.
Ei edes noiden valmista sano että rokote estää koronan iskemisen.

Mutta ota sinä minun puolesta vaikka syaniidia, ei paljoa kiinnosta.

Tässä kirjoittaa muuten koronan sairastanut henkilö, milläkö selätin tuon ”tappavan” taudin, syömällä hedelmiä ja kalaa.

Enkä muuten sitten liikkunut missään ihmisten ilmoilla että ei tarvitte alkaa huutelemaan että olisin ollut joku koronalinko.

noname

Sinun oireilla ei ollut varmaan mitään tekemistä ylipainon ja alkoholismin kanssa?

Corona vasta alkusoittoa sille mitä on tulossa

Prof. Björn Olsen sanoi TV4n haastattelussa että Corona ei ole MITÄÄN (”som en västanfläkt”/”kuin länsituulen henkäys”) verrattuna tauteihin mitä on TULOSSA. Coronahan ei edes kovin helpolla tartu kunhan pysyy kaukana muista ihmisistä ja pitää hyvän käsihygienian.

Se mitä sieltä on TULOSSA on joku paha uusi INFLUENSSA (coronahan ei ole influenssavirus) josta ei tiedetä mitään ja johon vanhat rokotepohjat eivät sovi rokotteen kehittämiseksi. Se on pandemia joka leviää myös ilmatartuntana. Valtavat sairastumisluvut ja valtavat kuolinluvut.

noname

Eristystoimissa on se riski, että vastustuskyky ei ole enää varuillaan flunssien suhteen ja sitten kun tulee uudet aallot, niin ne onkin vakavempia.

Pandemiaoppia

Ei vastustuskyky voi olla varuillaan flunssaa kohtaan jota se ei ole koskaan ennen tavannut. Vastustuskyky reagoi vain tauteihin joihin se on oppinut reagoimaan, joko taudin sairastamisen tai rokotuksen kautta.

Suomi-Kustu

Varmasti on tulossa pahoja tauteja. Influenssa kuitenkin tukahtui koronatoimilla, joten eiköhän koronavirus ole pahempi uhka kuin influenssavirus.

Xpertti

Influenssaviruksia on monenlaisia ja kaikkia emme ole vielä edes kohdanneet. Eiköhän infektiotautien professori tiedä mistä puhuu:

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/olsen-om-nasta-pandemi-corona-en-smekning-i-jamforelse

Suomi-Kustu

Kyllä varmasti tietää, eikä tuossa uutispätkässä ollutkaan mitään, jota kaikki ei olisi tienneet jo 30 vuotta sitten. Se vain, että korona on kahlannut maskeista sun muista rajoituksista läpi mutta ei influenssa.

T

”Luultavasti itsekin sairastin koronaa jo vielä Virossa asuessani viime vuoden marraskuussa.”
Tarkoitat vuotta 2019?

EIKÖ?

Eikös se korona tullut alustavasti julki Kiinassakin vasta joulukuussa 2019?

juhaII

Korona on kova tauti, jonka vakavuuteen vaikuttaa ihmisen perusterveys eli lähtötilanne pöpön kanssa.

Korona vaurioittaa sydäntä, aivoja, keuhkoja ja sen sairastaneella on suurempi riski saada erilaisia komplikaatioita kirurgisissa leikkauksissa.

Korona on ”henkilökohtainen” tauti, jonka vaarallisuus, vakavuus ja sen kesto määräytyvät ”pärstäkertoimen” mukaan (vertauskuvalliusesti).

On ollut tapauksia, jossa se on ollut niin lievä, ettei ihminen ole edes tiennyt sairastaneensa sen. On mennyt normaalina tukkoisuutena. Jotkut koronan sairastaneet tuntuvin oirein, jotka ovat päässeet terveen papereilla ovat saaneet sen toisen kerran. Variaatioita on koronan suhteen melkein yhtä paljon kuin elämässäkin.

Ei ole puppua se, että D-vitamiini parantaa huomattavasti vastustuskykyä olla sairastumatta, mutta kuitenkaan korona -naista ei pidä pussata keskelle tästäkään huolimatta.

Terhomatti Hämeenkorpi

No, harhaatikkoja on joka perkeleen alaal! Itte sain tuollaisen paskamyr(s)kyn osakseni, kun kerroin kokemuksestani Turun rokotussekoilussa (extrauutiset.com).

SAAKO SANOA TOTUUDEN

Influenssa on kaikille joilla on heikko immuunipuolustut ollut aina vaarallinen ja jopa tappava tauti. Tämä Covid-19 virus tautina sairastettuna ei miteänkään poikkea siitä.

Valkoiset Keuhkot

Poikkeaapas! Covidissa suurimpana ongelmana on nimenomaan monilla tapahtunut immuunipuolustuksen ylireagointireaktio joka on aiheuttanut keuhkoveritulppia yms. vakavaa.

Realisti

Milloin tämä korona salaliitto loppuu. Ihmiset on aivopesty ja vielä rummuttavat ja pelottelevat muita. Kuolleisuus on laskenut koko ajan koronasta huolimatta. Tällä videolla entinen THL:n tutkia kertoo totuuden koko illuusiosta ja testauksesta/tilastoinnista. Mitään normaalista poikkeavaa ei ole, paitsi rajoitukset.

https://www.youtube.com/watch?v=QUVCJyLxwY8&t=31s

Realisti

Mutta luulen et kuolleisuus alkaa lisääntymään rokotteiden takia.

Realisti

Odotellaan, niin muuttuu faktaksi

Realisti

Niin. Parin vuoden päästä jo nähdään nyt jo tullut yli viisisataa vakavaa haittavaikutusta. Eli kuolemaa tai kuoleman uhkaa. ja oliko se yli tuhat lievempää haittavaikutusta. No ne voi tarkistaa THL sivuilta ja kannattaa katsoa tuo video faktoista. Siinä kerrotaan.

Realisti

Mitä mieltä olet siitä että Kuolleisuus on vähentynyt THL:n mukaan koronan myötä?

Realisti

Pitäisi myös tutkia ovatko rokottamattomat terveempiä, kuin rokotetut.

Kukavaan

Mitä rokottaminen tekee rokotetulle. Ehkä antaa immuneetin, joten altistuessaan virukselle, ei sairastu. Mutta jos altistuu virukselle, niin virukset elävät altistetussa. Joka aivastuksella, uloshengityksellä ja kosketuksella rokotettu altistaa muita.

Nyt on näkynyt uutisia rokotepassista, jonka haltija saa elää normaalisti, käydä kahviloissa ynnä muuta. Mutta vaikka passi on, niin sen haltija voi levittää virusta. Rokotus ei estä rokotettua olemasta viruksen kantaja ja levittäjä. Rokotus ainoastaan suojaa rokotuksen saanutta itseään sairastumatta.

Voisiko asia olla näin?

Realisti

Niin. Millä Perustein rokottamattomilta voidaan rajoittaa kansalais oikeuksia ja liikkumista, kun rokote pelkästään lieventää oireita (pitäisi). Rokotettu kyllä saa tartunnan ja levittää tautia. Ennen kun kulkutaudit jylläs lapset vietiin sellaseen kylään jossa oli se tauti esim joku rokko. Näin saatiin se immuniteetti kun sairastettiin tauti pois. Sittemmin on allettu kenotekoisesti immuniteettia härkkimään. Kyllä kehon oma järjestelmä tekee vasta-aineet paremmin ja luonnollisemmin.