Suomessa ei ole naisvihaa, vaan kyse on vihervasemmiston luomasta uhriutumisen kulttuurista


Uhriutumisen
kulttuuri koskee lähinnä feministinaisia jasuojavärinomaavia henkilöitä. Ihan viime päivinä tästä nähtiin hyvä esimerkki, kun mediassa uutisoitiin Naton-raportista, jonka mukaa Suomen ministereihin kohdistuisi erityisen paljon naisvihamielisiä kommentointia.

Verkkouutisen paneutui tarkemmin Naton-raporttiin ja havaitsi, että raportin mukaan naisministerimme saivat kaikkein eniten arvostelua huonosta hallinnosta ja korona kriisin hoidosta ja vasta kolmantena tuli seksismi. Eivätkä tutkimukset muutenkaan tue väitettä, että naisiin kohdistuisi jotenkin erityisesti vihapuhetta, vaan päinvastoin miespoliitikot kohtaavat(sivu 83) sitä enemmän, mutta naispoliitikot kokevat joutuvansa sen uhriksi useammin.

Muutenkin hallituksen ministerien arvostelu leimataan helposti naisvihamielisyydeksi, vaikka todellisuudessa kritiikki kohdistuu ministerien toimiin eikä sukupuoleen. Kyllähän Suomessa kunnioitetaan myös naispoliitikkoja, jos he ovat sen ansainneet. Tämän näkee jo siinä, että naisvihamieliseksi syytetyn perussuomalaisten johto on täynnä naisia. Lisäksi puolueen toisiksi suosituin poliitikko on Riikka Purra, vaikka hän on ollut eduskunnassa vasta vähän aikaa. Kaiken lisäksi lähinnä miespoliitikkojen päälle on käyty toreilla ja turuilla. Viimeisimpänä Juha Sipilää tönittiin kadulla, muutamia vuosia sitten Timo Soinin päälle käytiin vaalikopeilla, Alexander Stubbin päälle on heitetty cokikset jne.

Ongelma on siinä, että naiset ja suojavärin omaavat henkilöt saavat valtaa uhriutumisella, siksi on selvää, että uhriutumista tullaan käyttämään omien itsekkäiden päämäärien saavuttamiseksi. Esimerkiksi Husu Hussein on tehnyt tätä paljon ja jäänyt siitä usein kiinni. Husu on pitkälti luonut poliittisen uransa uhriutumalla ja saanut sen johdosta useita palkintoja. Vielä pahemmin uhriutumisessa on kunnostautunut Suldaan Said Ahmed, jolla ei ole politiikassa mitään muuta tarjottavaa. Myös Jessikka Aro on tunnettu uhriutumisestaan. Hän väen vängällä änkesi kuvaamaan kulkuetta, jossa väitti olevan vainoojiaan. Osalle hän oli jopa hakemassa lähestymiskieltoa. Ei mikään ihme, että Jessikka poisti myöhemmin videon youtubesta. Myös vihreiden Iiris Suomela esittää välillä uskomattomia väitteitä naisiin ja vähemmistöihin kohdistuneesta syrjinnästä ja häirinnästä. Vähän aikaa sitten hän väitti Twitteristä, että kokoomuksenlaitaoikeistolietsoo rasismia,seksismiä ja häirintää. Iiriksen twiitti sai paljon suosiota, vaikka hänellä ei ollut esittää mitään todisteita väitteilleen, eikä media niitä kunnolla kyseenalaistanut. Eli monille riittää pelkkä väite todisteeksi naisten ja vähemmistöjen sortamisesta, siksi he luulevat, että sitä ilmenee kaikkialla.

 

Jotkut tummahipiäiset maahanmuuttajat ovat julkisuudessa väittäneet yliopistoissa vellovasta rasismista. Nykyisin näen lähes jokaisella työmaalla ainakin yhden tummahipiäisen, enkä ole koskaan nähnyt, että heitä olisi kohdeltu jotenkin rasistisesti. Enkä ole koskaan nähnyt heidän valittavan julkisuudessa kohtaamastaan rasismista työmailla. Luuleeko joku, että punavihreät olisivat jotenkin rasistisempia paikkoja kuin rakennustyömaat? No ei todellakaan, vaan kyse on siitä ettei työmailla ole luotu samanlaista uhriutumisen kulttuuria kuin yliopistoita. Olen nähnyt töissäni monesti tummahipiäisten maahanmuuttajan itse laskevan leikkiä ihon väristään. Kun rasismikokemuksia yliopistoilla tarkastellaan lähemmin, huomataan ettei kyse ole mistään todellisesta rasismista, vaanrasismikokemuksetovat esim. sellaisia, että maahanmuuttajalta on kysytty, mistä hän on kotoisin? Myös Yliopiston käynyt kurditaustainen Seida Shorabi ihmettelee yliopistoihin kohdistuneita rasismisyytöksiä. Seida Shorabi ei olekaan rakentanut poliittista uraansa uhriutumiseen varaan. Sen sijaan vihreiden nuorten puheenjohtaja Brigita Krasniqi on saanut valtavasti huomiota mediassa uhriuduttuaan yliopistoilla vellovasta rasismista. Krasniqin uhriutuminen on erityisen pöyristyttävää, sillä hänen vanhempansa ovat joutuneet kärsimään Kosovossa serbien harjoittamasta etnisestä puhdistuksesta.

Juutalaisilla on vielä suojavärin omaavia vähemmistöjä enemmän uhripääomaa. Ehkä juuri siksi Koko Hubara on saanut niin paljon palkintoja uhriutumisestaan. Hubara väittä, että hän on joutunut kärsimään paljon elämässään tummasta ihonväristään, sitä on kuitenkin vaikea usko, sillä ei hänen ihonvärinsä ole juuri allekirjoittanutta tummempi. Lisäksi huomattavasti tummemmalle Seiba Sohrabille ihonväri ei ole juuri tuottanut ongelmia. Jokin aika sitten Hubara valitteli Helisingin Sanomissa, miten onneton hän on, koska hänen on vaikea löytää miesystävää. En usko, että se olisi vaikeaa jos Koko olisi ihan tavallinen nainen, sillä hän näytti muutama vuosi sitten ihan nätiltä ja naisilla on muutenkin valta-asema parisuhdemarkkinoilla. On kuiteinkin selvää, että kertynyt ylipaino ja Kokon myrkyllinen ideologia ovat haittatekijöitä parisuhdemarkkinoilla. Koska feminismi syyllistää miehiä ja kannustaa naisia uhriutumaan, sillä on miehiä luotaantyöntävä vaikutus. Koko Hubara saa vain palkintoja uhriutumisesta, se vain kannustaa häntä uhriutumaan lisää ongelmien korjaamisen sijaan. Siksi uskallan väittää, että juuri uhriutumisen kulttuuri on tehnyt Kokosta onnettoman. Näin käynyt myös monille muille feministi aatteen kannattajille, sillä tutkimusten mukaan nuorilla vasemmistoliberaaleilla naisilla on paljon normaalia enemmän mielenterveysongelmia.

 

Oikeastaan en yhtään ihmettele, että feministeillä on paljon mielenterveysongelmia jos heillä jatkuvasti väitetään patriarkaatin sortavan heitä. Todellisuudessa naiset kuitenkin pärjäävät miehiä paremmin monissa asioissa. Vaikka miehet ovat yliedustettuina yhteiskunnan pyramidin huipulla, he ovat yliedustettuina myös sen pohjalla, sillä syrjäytyneistä valtaosa on miehiä. Naiset myös elävät kuusi vuotta pidempää kuin miehet. Heillä on myös valta-asema parisuhdemarkkinoilla. Todellisuudessa naisen eurokaan ei ole feministien väittämä 83 senttiä, vaan 97, kun vakioidaan työaika ja tehtävä. Naisten on myös tutkitusti helpompi päästä työhaastatteluihin, joten voidaan varmaan lopettaa puheet naisten sorsimisesta työmarkkinoilla? Kaikki nämä erot johtuvat miesten ja naisten luontaisista eroista, jotka feministit haluavat kieltää. Tai ainakin silloin kun miehet pärjäävät jossain naisia paremmin. Vaikka miehet ja naiset ovat keskimäärin yhtä älykkäitä, miehet ovat yliedustettuina sekä kaikkein älykkäimmissä että tyhmimmissä. Tämä selittää osaltaan sen miksi miehet ovat yliedustettuina sekä yhteiskunnan huipulla että pohjalla. Myös miesten kilpailuvietillä on osuutta asiaan.

Feministit ovat poliittiselta suuntautumukseltaan usein vihervasemmistoa. He siis kannattavat yleensä hyvin liberaalia maahanmuuttopolitiikkaa. Feministinen puolue on vielä erityisen liberaalia. He siis kannattavat massamaahanmuuttoa Lähi-idästä ja Afrikasta, siis maista joista tulevat ihmiset ovat räikeästi yliedustettuina seksuaalirikoksissa. Feministit siis käytännössä kannattavat politiikka joka lisää raiskauksia. Tämä johtuu siitä, että suojavärin omaava mies on feministien uhripyramidissa suomalaisnaisen yläpuolella. On totta, että myös suomalaismiehistä on harmia naisille, perheväkivallan ja seksuaalisen ahdistelun muodossa, mutta koska suomalaismiehet ovat suuressa roolissa yhteiskunnan rakentamisessa uskallan väittää, että heistä koituvat hyödyt naisille ovat moninkertaisesti haittoja suuremmat. Sen sijaan Lähi-idästa ja Afrikasta tulleista miehistä ei ole mitään muuta kuin haittaa yhteiskunnalle isossa mittakaavassa. Tämän(kin) takia äärimmäisen pöyristyttävää, että feministit yrittivät lakaista maton alle heidän räikeän yliedustuksen seksuaalirikoksissa. Tästä johtuen feministeillä ei ole hirveästi uskottavuutta saarnatessaan suomalaismiehille seksuaalirikoksista.

 

Olin työtapaturman takia viikon sairaalassa ihanien ja empaattisten hoitajien hoidettavana. Monet kotiutuvat miespotilaat kiittelivät saamastaan hyvästä hoidosta. Tämän(kin) takia ihmettelin, missä se kaikki mainostettu naisviha Suomessa oikein on? Ja minkä ihmeen takia suomalaismiehet jotenkin systemaattisesti vihaisivat naisia? Rasismia toki Suomessa on, mutta se johtuu siitä ettei kaikista vähemmistöistä oikein pidetä, koska ovat yliedustettuina rikostilastoissa ja muussa perseilyssä. Toisaalta se on outoa, että osa tummahipiäistä ei kärsi lainkaan rasismista ja toiset kohtaavat sitä kuullemme jatkuvasti.

Tällaiseen kirjoitukseen joku tietysti kommentoi, että kyllähän persutkin uhriutuu. Kyllähän nekin välillä uhriutuu, mutta ei he saa siitä mitään palkintoja, eikä se ole toimittajien mielestä mitenkään hienoa, vaan pikemminkin heitä kehotetaan kokoamaan itsensä. Persut käyttävät usein kovaa kieltä muista, siksi ei ole kovin uskottavaa jos he itkevät helposti itseensä kohdistuvasta kovasta kielenkäytöstä. Puoluejohdossa tämä asia on selvästi ymmärretty, mutta jollakin persuilla on tässä vielä petrattavaa.

42 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Juha 06
Juha 06
5.4.2021 20:49

Missään nimessä en vihaa näitä hallituksen naisia, mutta silti haluan heidät demokratian eli kansanvallan keinoin eli äänestämällä pois tuolta hallituspaikoilta aiheuttamasta pitkäaikaista ja jopa pysyvää vahinkoa maamme taloudelle, turvallisuudelle ja tulevaisuudelle.

alvi pitä aina maksa
alvi pitä aina maksa
5.4.2021 14:51

IL: Suomen solidaarisuusosuus rokotteista varmistui – verkkouutiset.fi
Suomi lahjoittaa rokotteitaan Viroon ”koska sieltä käydään niin paljon töissä Suomessa”
Siinäkö on todellinen syy rajatestien vitkutteluun ?
Suomessa olisi kyllä satojatuhansia työn puutteessa olevia ihan omasta takaa.
Seuraavaksi yrittävät varmaan junailla rokotteita vaikkapa Itä-Helsingin sompuille koska ”tauti leviää erityisesti heidän keskuudessaan.”
Muille hierotaan maskia naamaan.

Kumipäisyyttä
Kumipäisyyttä
5.4.2021 17:14

Pitäähän ne rokottaa, muussa tapauksessa loppuisi Virosta kohta lapsilisien vastaanottajat.

Mies. Vihaaja.
Mies. Vihaaja.
5.4.2021 12:12

Historia tulee muistamaan miten sivistynyt länsi tuhottiin totaalisesti parissakymmenessä vuodessa kun länttä ohjattiin pehmeillä arvoilla, hoivavietillä ja äidin vaistolla. Kun tunne ja sokea auttamisen halu, ilman minkäänlaista konkreettista tarvetta, oli vallassa eikä järjellä ja logiikalla ollut mitään sijaa. Läntisen sivilisaation suurin, peruuttamaton virhe. Minua raivostuttaa että elän tässä mainitussa mielenvikaisessa ajassa ja saan itse kokea tämän kauhun ja totaalisen epäonnistumisen. Enemmän minua raivostuttaa ja itkettää se että lapseni ja tulevat sukupolvet joutuvat elämään tätä paska-aikaa tuhat kertaa paskemmissa. Keitä saamme kiittää/syyttää tästä kaikesta? Naisia. Naisia ja feministisiä ”miehiä”. Tätä ei unohdeta. Tämä kostetaan.

Kumipäisyyttä
Kumipäisyyttä
5.4.2021 17:16
Vastaa...  Mies. Vihaaja.

Meitä johtavat narsistit, ahneet, psykopaatit sekä dillet.

Johtajat ovat silti aina kansansa näköisiä, siksi pitäisikin olla keinoäly johtamassa.

kuli
kuli
5.4.2021 17:23
Vastaa...  Mies. Vihaaja.

Naiset ja muut lemmingsit ovat vain väline jolla tätä agendaa toteutetaan. Sinun pitää katsoa syvemmälle, sillä kysymys on sosiaalisesta ohjelmoinnista propagandan keinoin. On olemassa tietty taho, joka on koko läntistä sivilisaatiota uhkaavan kuvion taustalla ja tämän tahon motiivien ja ajatusmaailman ymmärtäminen on ensimmäinen askel yrittäessä formulisoida toimivaa vastarintaa.

Kumipäisyyttä
Kumipäisyyttä
5.4.2021 11:00

Iiris Suomela, tikkari, Dingotyttö.

Teinityttö, aivan sairasta että tuollaisia pyörii politiikassa ja puolueen aikuiset päästävät näitä ääneen.

Todella uskottava puolue.

Miesvihaa ja vainoa.

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
4.4.2021 13:15

Tuli vielä aiheesta mieleen, että katsoin YLE perjantai ohjelman jossa Feministipuolueen puheenjohtaja valehteli silmät suurina naisten eurosta, vaikka toimittaja yritti hänelle oikein rautalangasta vääntää mistä se johtuu. Yleissössä nuoret tyttöt kuuntelivat suunnilleen kyynel silmissä Aron propagandaa naisten sortamisesta. On aivan varma, että feministien propaganda naisten sortamisesta vain katkeroittaa naisia.

https://www.youtube.com/watch?v=sGG28xREm18(kohdasta 7:00 toimittaja yrittää selittää Arolle mistä naisen euro johtuu)

On selvää, että toimittajan lisäksi on varmaa, että moni muu on Arolle yrittänyt selittää mistä johtuu naisen euro. Minusta Aron täytyy ymmärtää se, mutta hän jatkaa propagandaansa koska uhriutumalla saa suvakkiskenessä valtaa. Olen aikaisemminkin sanonut, että suvakkien idelogia on ristiriitainen, että älykkäämpien suvakkien täytyy ymmärtää ainakin asittain oman ideologiansa onttous.

Yksi palkkaerojen selitys löytyy siitäkin, että naiset monesti ihastuvat miehiin joilla on valtaa. Ja raha ja johtavassa asemassa työskentely on valtaa. Tästä johtuen tämä on varmasti yksi tekiä mikä kannustaa miehiä menestymään työelämässä. Vastaavasti johtava asema naisilla ei ole samanlaista merkitystä miesten keskuudessa, vaan se voi jopa karkottaa osan miehistä.

Naiset myös työskentelevät useimmiten julkisella sektorilla, ja koska julkinen sektori on pahasti velkaantunut on suuria paineita olla nostamatta palkkoja siellä.

Uskoisin myös, että tuo TODELLINEN naises euro 97 senttiä selittyy suurimaksi osaksi sillä, että naiset ovat liian kilttejä pyytämään lisää palkkaa työstään.

kuli
kuli
5.4.2021 17:26
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Naisten 97 senttiäkin on valhe, koska niillä on kuitenkin myös se miehenkin euro käytössä… 😉

juhaII
juhaII
4.4.2021 11:59

Jos tilanne on se, että naispolitiikkoa tai -hallitusta ja sen harjoittaman luokattoman hallituspolitiikan arvosteleminen on ”naisvihaa”!

Tämä tietää sitä, että tällöin naiset on suljettava pois politiikasta pois, koska he rapauttavat jo nyt muutoinkin hataraa demokratiaa, jossa tietyt tahot haluavat kieltää sananvapauden ”vihapuheen” nimissä! Lopulta tämä johtaa diktatuuriin, jossa pieninkin kritiikki vallanpitäjiä kohtaan johtaa asianomaisen likvidisoimiseen tavalla tai toisella.

Särmääjä
Särmääjä
3.4.2021 20:52

Narsistisen kansikuvatytön pissisjengin ja feministien yleensäkin helpoin puolustus on aina jauhaa naisvihasta. Miesten johtamakin hallitus voisi alkaa rakentaa ympärillensä miesvihaa aina kun puhutaan Helsingin herroista, herrakerhosta tai haukutaan niiden politiikkaa, mutta eipä ole koskaan vajottu niin epätoivoselle tasolle. Ja tässä eletään kuitenkin 2020 eikä 1920-luvulla.

Dorka Lehmä
Dorka Lehmä
4.4.2021 10:57
Vastaa...  Särmääjä

Eikös se juuri ole miesvihaa puhtaimmillaan se mitä toi yks hullu hippiakka eduskunnassa harjoittaa toistuvasti, kun kokee olevansa NIIN seksuaalisesti häiriköity koko ajan ja joka paikassa. On siinä hullulla akalla itsestään kovat luulot.

Ei ole ollut
Ei ole ollut
3.4.2021 18:35

Tämä on ollut tiedossa jo aika pitkään kaikilla fiksummilla. Että tämä ”naisviha”, on juurikin punavihreiden keksimää satuilua. Sekä Sanna Marin käyttämä kortti kun ei huonoa osaamista saisi kritisoida. Muistetaanpa tämä Jukka Hankamäen kirjakohu kanssa viime kesältä, josta onnistuttiin tekemään kanssa ”naisvastainen”, kun otettiin lainauksia sopivista kohdista tätä kirjaa. Siinäkin tämä asia tuli ilmi.

Joppos123
Joppos123
3.4.2021 17:36

Nämä feministirääkyjät rääkyvät koska me lähes ali-ihmisen asemaan laitetut valkoiset lihansyöjämiehet annetaan niiden rääkyä. Jos meitä ei olisi suojelemassa niin vitunvirkkailut loppuisi lyhyeen.
Kaukankohan muslimit tuota vittuilua kuuntelisi?
Voisi pissisten rääkyminen loppua kivisateeseen.

Ese
Ese
3.4.2021 17:29

Totta, hallituksen tilaaman Nato-raportin mukaan: yritysten alasajon ja ulosliputtamiseen johtavan hallinnon arvostelu = ”naisvihaa”, islamistien maahantuonnin arvostelu = ”homo- ja islamofobiaa”

seant
seant
3.4.2021 15:59

Ainakin tasa-arvo on toteutunut, sillä murha infossa 2020 on laskettu ”Lähisuhdeväkivallassa surmattujen naisten ja miesten määrät jakautuivat nyt lähes tasan. Surmattuja miehiä parisuhteessa on ollut viime vuonna 10 ja naisia 12. Yksi rikos oli naisparin kesken tehty.”

Ei uskoisi mitä mediassa on puhuttu lähisuhdeväkivallasta.

Älyn jättiläinen
Älyn jättiläinen
3.4.2021 15:11

Olen aina sanonut että nämä koulutetut naiset eivät ole tyhmiä. Idiootit siirretään sivuun äkkiä, kuten se ruoskan kanssa Ruotsissa hillunut. No Haavisto on asia erikseen kun ei ole varsinainen mies ja liian tärkeä uhrattavaksi..

Qroquius Kad
Qroquius Kad
3.4.2021 15:00

Erään lähimenneisyydessä kovasti siteeratun tutkimuksen mukaan suomalaisnaiset kohtaavat väkivaltaa toiseksi eniten EU-maissa. Suomi on siis sivistyneen Euroopan toiseksi pahin paikka naisille?

Se tuntui oudolta, kun saman tutkimuksen mukaan Välimeren macho-kulttuurien tai Balkanin maiden naiset eivät kokeneet läheskään niin pahaa väkivaltaa kuin suomettaret.
Vielä oudompaa oli, että tutkimuksen TOP 5 -kärjessä olivat Suomen lisäksi Ruotsi,Norja, Tanska ja Alankomaat.

Siis maat, joissa naisilla on eniten vapauksia ja oikeuksia ovatkin naisväkivallan helvettejä?

Jotain outoa tuossa saattaapi hyvinkin olla. Ehkäpä siinäkin, että toisen tutkimuksen mukaan Suomi oli 40 Euroopan maan vertailussa neljänneksi parhaalla sijalla naisiin kohdistuneen väkivallan suhteen.
Sitä ei kuitenkaan haluta riemuiten julistaa, vaikka sitä olettaisi?

Kovasti on ristiriitaa.

Mohammed Al Gallup
Mohammed Al Gallup
4.4.2021 10:54
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Ehkä siinä kyselylomakkeessa oli kohta: ”onko mies koskaan käskyttänyt tai alistanut sinua” ja Satu-Anu muisti sen hetken kun naapurin ukko sanoi kerran ilkeästi että ”vie se saatanan päivät pitkät haukkuva vitun rakkisi vittuun täältä!” ja rasti pamahti ruutuun niin että heilahti. Sama lomake täytetään muslimimaissa niin että mies katsoo vierestä kun nainen jättää samaan kohtaan rastin laittamatta, muuten tulee turpaan ja sen päälle vielä kuiva perseraiskaus. Eri meininki, eri tulokset. Se että suurin osa (lue, 99%) suomalaisnaisten kohdalle sattuneet turpaanvetämiset ja raiskaukset ovat myöskin muslimeiden tai mustien miesten tekemiä on tietenkin toissijaista ja rasismia eikä sitä saa mainita missään yhteydessä ikinä.

...
...
3.4.2021 14:28

Itseasiassa vihaan nykyään erittäin syvästi JOKAISTA,kuvottavaa vihreää HUORASIKAA.Vihreät ovat osoittaneet olevansa totaalista ali-ihmispaskajätettä jolla ei ole mitään arvoa.Koiranpaska tienvarressa on arvokkaampi kuin jokainen vihreä HUORASIKA yhteensä.Mistä pääseekin mukavasti aasinsillalla siihen että mätä,oksettava vihreä ideologia uppoaa erityisesti naisiin.Naisilla oli mahdollisuutensa – heillä todellakin oli tilaisuutensa ja tässä on tulos.Vihreää limaista paskaa joka paikassa.Naiset voi ja pitää poistaa päätöksenteosta sillä he ovat täysin kyvyttömiä yksittäistapauksia lukuunottamatta.Näytöt on annettu.Ei vakuuttanut.Hyi helvetti.

Mummeli 63
Mummeli 63
3.4.2021 13:18

Uhriutujilla on itsetunto nollassa

Kumipäisyyttä
Kumipäisyyttä
5.4.2021 11:03
Vastaa...  Mummeli 63

Terapiaa vailla

kanander
3.4.2021 12:55

Nyt on hallituksen ja hallituspuolueiden naisvaltaa koettu jo niin pitkään, että voidaan ruveta vetämään johtopäätöksiä naisten osaamisesta politiikan johtotehtävissä.

Ilmari
Ilmari
3.4.2021 14:15
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Yleisellä tasolla voin todeta että pääministerillä ei ole velvollisuutta ryhtyä poliittiseen väittelyyn kenenkään kanssa, joka vain vaatii sitä.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
3.4.2021 14:43
Vastaa...  Ilmari

Eipä tietenkään kenen tahansa kanssa, mutta merkittävän erilaista poliittista kantaa merkittävästi edustavan toimijan kanssa kyllä on.

Se on osa demokratiaa;
kansalaisten on voitava haastaa valitsemansa hallitsijat, jos nämä alkavat käyttäytyä valitsijoidensa tahdon vastaisesti.

GLGL
GLGL
3.4.2021 16:32
Vastaa...  Ilmari

Ilmari: ”Yleisellä tasolla voin todeta että pääministerillä ei ole velvollisuutta ryhtyä poliittiseen väittelyyn kenenkään kanssa, joka vain vaatii sitä.”

Totta, mutta jos pääministeri aikoo lapioda ulos x miljardia eutroa Suomen pääomaa, eikö silloin pitäisi kyetä väittelemään edes jonkun kanssa? Täysin sairas tilanne, jos hänen ei tarvitse perustella kenellekään maan myymistä! Olet Ilmari varmasti samaa mieltä: Sairas tilanne.

Johann
Johann
3.4.2021 13:39
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Riikka Purraan en luota vähänvertaa, koska se naisellinen tunteilla ajatteleminen on jo noussut sieltä esiin jolloin faktat ja realiteetit ovat lentäneet roskiin.

Samoin esiintyminen on ontuvaa eikä tiukkaa, suoraselkäistä ja periksiantamatonta sekä sanavalmius puuttuu täysin.

Tuhat kertaa mieluummin Huhtasaari, vaikka naista nyt en mielelläni politiikassa näkisikään, kuullostakoon kuinka sovinistiselta hyvänsä.

Ongelma persuilla on se, että Jussille ei ole korvaajaa joten toivon että hän jatkaa ja pitkään omalla paikallaan.

Johann
Johann
3.4.2021 19:34
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Ymmärrän kyllä että sinulle ja monille muille lähes suvakki Purra olisi mieleisempi valinta, mutta itselleni suoraselkäisyys, peräksiantamattomuus ja totuuden esilletuominen kipeistä asioista ovat tärkeämpiä ja suvakkius taas vastenmielistä.

Laura puuttui mielestäni erinomaisesti tuohon koulujuttuun ja nosti kissan pöydälle jolloin suvakit saivat halvauksen.

Mutta kuten aiemmin kirjoitin, mieleisin valinta olisi mies.

Johann
Johann
3.4.2021 21:55
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Ehkä kirjoitin liian jyrkästi edellisessä viestissäni johtuen siitä etten valitettavasti pysty luottamaan Purran suoraselkäisyyteen tai sanoisinko että häneltä puuttuu tietynlainen ”palo” asiaansa.

Tiina Wiikistä olen ehdottomasti kanssasi samaa mieltä.

T
T
3.4.2021 21:36
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Riikka Purra ja Laura Huhtasaari ovat molemmat hyvin lupaavia. Jos taas pääministeriksi pitäisi valita kuka tahansa nainen niin Tiina Wiik olisi suosikkini. PS on liian laimea puolue.

Kumipäisyyttä
Kumipäisyyttä
5.4.2021 21:32
Vastaa...  T

Paras akka pääministeriksi olisi Ari Jalonen, Siniluikuri

Rullattu
Rullattu
3.4.2021 13:20
Vastaa...  kanander

En ikinä vertaisi suomen hallituksessa istuvia edes naisiksi, minä en pidä niitä edes ihmisinä.

luolakarhu
luolakarhu
3.4.2021 16:05
Vastaa...  kanander

Miesten ja naisten välisessä ihmislajin säilymiseen tähtäävässä työnjaossa valikoituneet geneettiset ominaisuudet vaikuttavat edelleen mm. sukupuolten ryhmädynamiikassa.
Yksittäisiä hyviä naisjohtajia on ollut kautta aikojen, mutta hyvän naisvaltaisen hallituksen muodostaminen olisi varsin vaativa tehtävä. Kriisiakaa varten suorastaan ylivoimainen.

TERVE, VALKOINEN, KRISTITTY, HETERO, TYÖMIES
TERVE, VALKOINEN, KRISTITTY, HETERO, TYÖMIES
4.4.2021 05:56
Vastaa...  kanander

Mehän olimme suvaitsevaisuuden, tasa-arvon ja feminismin supermaailmanmestareita kun annoimme naisten johtaa. Katselimme vierestä kun johtivat. Olimme turpa kii. Katsoimme kiltisti emmekä raivonneet vaikka tiesimme miten tässä tulee käymään, ja kappas vaan niin kävikin. NOH, nyt ovat saaneet johtaa, ihan itse osasivat johtaa kaiken suoraan päin VITTUA. Nyt on aika heidän pitää turpa kii ja antaa ammattilaisten hoitaa suomen kansan asioita. Vaaliuurnilla tavataan! Lopputuloksesta ette voi syyttää yhtään mitään muuta kuin omia päätöksiänne ja ”johtamistanne”. Naisviha, islamofobia ja rasistikortti kun ei toimi vaaleissa niin te olette kusessa. PS: Kiitti VITUSTI ja haistakaa paska.

Kohta jalat alleen otti Hottentotti
Kohta jalat alleen otti Hottentotti
3.4.2021 12:32

Miehiltä haukutaan aivot, naisilta alapäät!

Itseasiassa on olemassa sekä ajattelua että naisia ei saisi kritisoida koska he ovat nimenomaan naisia (ikäänkuin haavoittuvaa minoriteettia) kun taas vastapäisen käsityksen mukaan naisia pitää aina haukkua koska he ovat naisia eikä heistä periaatteessa ole mihinkään, ei edes äänestämään (”naisilta pitäisi poistaa äänioikeus”).

Mitenkähän on 100.000 vuoden kuluttua?

Ruotsissa on ongelmana miten informoida 100.000 vuoden kuluttua maassa eläviä, kukaties (hahhahhaa!) ALHAISEN IQn omaavia ihmisiä siitä että maan alle on kaivettu säiliöitä jotka sisältävät ydinjätettä:

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/sa-ska-framtida-folk-varnas-for-karnavfall