K-Cirklen huoltoasemamurhasta tuomio, kaksi vapautettiin

Golfiin tuli ilmanottoaukkoja.
Gangsterien välisissä ampujaisissa näytön saaminen oikeudessa pitäväksi on vaikeaa. Sen osoittaa nyt julistettu tuomio ns. Kungens Kurvan K-Cirklen huoltoasemamurhan tapaus.

Viime vuoden tammikuun 18. päivä oli Tukholman eteläpuolella Huddingessa, Kungens kurvassa sijaitsevalla huoltoasemalla, oli ilman lyijypitoisuus kovanpuoleista.

Nainen oli odottelemassa huoltoasemalla kyytiä. Kun kuski saapui pihaan ja nainen käveli auton luokse, niin rynnäkkökivääri alkoi laulamaan haikeaa hoosiannaa. Sen nuotti menee tähän tapaan: ta-ta-ta-ta-ta.

Nainen sai osumaa jalkoihin, selkään ja päähän, mutta ihmeen kaupalla selvisi hengissä. Autossa istui kaksi miestä, joista toisen päähän tuli reikiä, tapahtui aivovuoto. Ainakin 9 osumaa, joista useimmat päähän.

Autossa ollut toinen mies pääsi jollain tavalla luikertelemaan karkuun. Auton ulkopuolelle ammuttu nainen oli miehen vaimo. Mies konttasi lähipensaikossa, kunnes ampujat poistuivat paikalta ja mies palasi auttamaan vaimoaan. Tämä vahingoittumattomana selvinnyt mies oli varsinainen murhakohde.

Jonas El Gourari.

Paikalla ammuttiin ainakin 26 laukausta. On vain todella hyvää tuuria, että kukaan sivullinen ei saanut osumaa. Kyseinen K-Cirkle huoltoasema on hyvin vilkas paikka ja teko tapahtui vähän ennen viittä iltapäivällä. Joten porukkaa paikalla on ollut varmasti paljon.

Juttua on vatuloitu pitkään ja hartaasti, suuntaan ja toiseen. Juttu kuuluu osana Etelä-Tukholman uusruotsalaisten gangsterienväliseen jengisotaan ja itse tämän murhajutun rinnalla käydään useita muitakin oikeudenkäyntejä.

Murhasta nostettiin syyte kolmelle, mutta kaksi heistä vapautettiin näytön puutteen vuoksi. Sen sijaan kolmas mies, 24-vuotias Jonas El Gourari, tuomittiin murhasta ja kahdesta murhan yrityksestä 17 vuoden 10 kuukauden vankeuteen. Toinen vapautetuista oli suomalainen.

El Gourari ei itse varsinaisesti pidellyt asetta, vaan hän oli murhakuskina. Itse hän kiisti syyllisyytensä ja väitti, että ei tiennyt, että kyydissä olleet kaksi muuta olivat menossa murhahommiin.

 

Odotamme mielenkiinnolla miten hovioikeus suhtautuu asiaan.

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Hommanmaksaja
Hommanmaksaja
15.4.2021 19:43

Löfvenin mielestä tämä on varmaankin hienoa kotouttamista ☹️☹️

reimari
reimari
16.4.2021 05:15
Vastaa...  Hommanmaksaja

Ruotsalainen versio aivovuodosta Kungens Kurwassa.

juhaII
juhaII
15.4.2021 18:54

”Korutont on kertomaa.”

Oloneuvos
Oloneuvos
15.4.2021 17:59

Ai kuljettaja sai vain tuomion, onpa jännä juttu. Ehkä niillä kahdella oli paremmat asianajajat ja hyvät puhelahjat.

Ihmettelijä
Ihmettelijä
15.4.2021 14:31

Mikä vittu siinä on ettei nää dillet osaa ampuu, onko aivokapasiteetti käytetty johonkin muuhun?

Suomi Finland
Suomi Finland
15.4.2021 13:40

On rasismia väittää, että kotimaahan palauttaminen on rangaistus. Ikään kuin se kotimaa olisi jonkinlainen paskastania, kuten me ns ’rasistit’ sanomme. Eihän kotimaahan palauttaminen voi olla rangaistus. Se on vain toimenpide, joka varmistaa, ettei ulkomaan kansalainen toistuvasti syyllisty rikoksiin vieraassa maassa. Palautetun tehtäväksi jää vain tilanteeseen sopeutuminen.

Ulkomaalaisten mafioiden päästäminen lonkeroineen valloittamaan uusia maita ja luomaan kansainvälisiä verkostoja on vakava sairaus ja ihmiset, jotka päätöksillään edesauttavat tuollaista kehitystä pitäisi sijoittaa heille paremmin sopiviin tehtäviin, joissa vahinkoa yhteiskunnalle ei pääse tapahtumaan.

Kansainväliset rikollisperheet ja organisaatiot kasvattavat lopulta valtansa niin suureksi, ettei oikeusvaltiolla ole minkäänlaista mahdollisuutta päästä niistä eroon nykyisin käytettävissä olevin keinoin.

Jos rikollisista halutaan päästä eroon, kun heidän valtansa ulottuu yrityksiin, virkamiehiin ja poliitikkoihin, on jäljellä vain kaksi mahdollisuutta:

-Sotilaalliset/puolisotilaalliset partiot tekevät rikollisista lopun, jolloin oikeusvaltio kyykkää oikein kunnolla ja syyttömiäkin voi kuolla

-Huumeet laillistetaan ja valtio tuottaa huumeet markkinoille, jolloin rikollisten ansaintamahdollisuudet supistuvat reippaasti

Ja tällaista kehitystä toivoo kuka???

Nyt on päättäjien aika löytää se järki tähän touhuun ja ajatella vuosikymmenien päähän, eikä vain seuraaviin vaaleihin.

Moonman
Moonman
15.4.2021 11:45

Oliko suomalainen suomalainen vai ”suomalainen?

Junttijantteri
Junttijantteri
15.4.2021 11:40

Onko Jonaskin suomalainen? On ikäänkuin suomalaisen habitus.

pöh
pöh
15.4.2021 12:46
Vastaa...  Junttijantteri

Kaikki rikolliset on suomalaisia, ilmastonmuutos vain ruskettanut heitä..