Märstassa rynnäkkökivääritulitusta, yksi sairaalaan

Päivän rintamalinjan painopiste näyttää sijoittuvan Märstaan, jossa on ollut kovanpuoleista ammuntaa. Sotatoimet alkoivat klo 21.00 jälkeen.

Reilu parikymppinen jorkki ammuttiin klo 21.00 jälkeen. Pt-median Märstan kirjeenvaihtaja kertoo, että monet ihmiset ovat kertoneet, että kuulivat rynnäkkökiväärin sarjatulta ja kymmeniä laukauksia ammuttiin.

Poliisi ei ole kertonut asiasta vielä sen tarkempaa, mutta ampumapaikaksi sijoittuu Valstan ongelmalähiö. Flightradarin mukaan poliisihelikopteri on pörränyt tunnin Valstan yllä. Yksi henkilö on viety Karoliiniseen sairaalaan helikopterilla.

Poliisilla on valtava operaatio Märstassa. Kaikki autot Märstan liikenneympyrässä pysäytetään ja takakontit tarkistetaan. Niin ikään Märstasta Tukholmaan lähteneet junat on tarkastettu.

Poliisi tutkii asiaa murhan yrityksenä, eli helikopterikyydin saanut on toistaiseksi elossa.

,
Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Kylläpä rynnäkkökiväärit värähtelevät ihqusti kevään kunniaksi. Tunnelma on, niin kuin sen lämpöisessä maassa pitää ollakin.

Kekkis

Ei ihqumpaa kevät yötä voi olla: AK-47 nakuttaa ja ”papua” kaatuu. Monikulttuurisuuden paratiisi on täällä. Väliajalla voi käydä hakemassa törkeen hyvää safkaa ja keräämässä hylsyt.

Nyt vaan pitää sossuhuorien hypätä aamulla aikaisin liikenteeseen ja hakemaan Försvarsmakten:in varikolta lisää A-tarvikkeita mutukoille. Jos paukut loppuu kesken kinkereiden, niin joku syrjäytyy heti ja kotoutuminen kärsii radikaalisti.

Eikka

Jopas nyt Ramadan ja lämpimän pullan puute kiihottaa nuorukaisia. Selvästikin pitäisi kieltää moinen kiihotusta aiheuttava tapahtuma.

Gyntter

Vai pitäisikö juhlintaan kannustaa useamminkin, niin lopulta ongelma katoaa?

Namikahvia

Ei tuo ampuminen niin paha ole kun ampuvat toisiaan, mutta sitten kun aletaan huvikseen sotkemaan kemiallisesti nuorten päitä ja tuhoamaan tulevaisuus ihan vaan hupimielessä niin aletaan olla siinä rajoilla että valkoiset alkavat lahtaamaan tuota porukkaa.

Porissa nuoret romanipojat laittavat kahviin ja drinkkiin kaikenlaista roinaa,
VAROKAA.

Riittääkö 20km?

Miten kauaksi Märstasta pitää muutaa- jos aikoo muuttaa maalle- että on ”turvallisen” matkan päässä kehiksistä?