Tukholmassa saattaa tulla verinen yö

Eilisen Tukholman Kistan ampuminen on aloittanut jengisodan Tukholman pohjoispuolen ongelmalähiöissä. Ammuskelua on tapahtunut ainakin Rinkebyssä ja Sigtunan Märstassa. Yksi on saanut osumaa ja sairaalassa, mutta vammojen laatua ei tiedetä.

Alamaailmassa on liikkunut koko illan tietoja, että useille paikoilla ympäri Tukholmaa on kerääntynyt mustiin vaatteisiin pukeutuneita ja naamioituneita nuorukaisia. Ainakin Rinkebyssä ja Husbyssä liikkeellä on isoja laumoja. Kuten myös Märstassa.

Poliisihelikopteri on pörränyt Järvan (Rinkebyn) yllä kohta tunnin. Vaikuttaa siltä, että poliisi ennakoi jotain. Mahdollisesti helikopteri turvaa Rinkebytä, sillä ampuminen tapahtui siellä ja nyt pelätään räjähdystä.

Eilinen murha oli kosto jonkun murhasta, joten varsinaisesti teko sinällään ei ollut mitenkään erikoinen. Samaa koston koston kostoa joka jatkuu ja jatkuu.

Voi olla, että tulee verinen yö. Seurataan tilannetta tarkasti.