Tukholmassa saattaa tulla verinen yö

Eilisen Tukholman Kistan ampuminen on aloittanut jengisodan Tukholman pohjoispuolen ongelmalähiöissä. Ammuskelua on tapahtunut ainakin Rinkebyssä ja Sigtunan Märstassa. Yksi on saanut osumaa ja sairaalassa, mutta vammojen laatua ei tiedetä.

Alamaailmassa on liikkunut koko illan tietoja, että useille paikoilla ympäri Tukholmaa on kerääntynyt mustiin vaatteisiin pukeutuneita ja naamioituneita nuorukaisia. Ainakin Rinkebyssä ja Husbyssä liikkeellä on isoja laumoja. Kuten myös Märstassa.

Poliisihelikopteri on pörränyt Järvan (Rinkebyn) yllä kohta tunnin. Vaikuttaa siltä, että poliisi ennakoi jotain. Mahdollisesti helikopteri turvaa Rinkebytä, sillä ampuminen tapahtui siellä ja nyt pelätään räjähdystä.

Eilinen murha oli kosto jonkun murhasta, joten varsinaisesti teko sinällään ei ollut mitenkään erikoinen. Samaa koston koston kostoa joka jatkuu ja jatkuu.

Voi olla, että tulee verinen yö. Seurataan tilannetta tarkasti.

 

Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland
Suomi Finland
18.4.2021 22:30

Onhan tuo nimitys ‘haavoittuva’ lähiö jo vähän koominen, kun nyt ei enää haavoilla selvitä, vaan menee kulttuurivaikuttajia puupalttooseen.

Olisiko Paavo räppiä kannattavampi toimiala hankkia musta Volvo ja laskuttaa kuntaa kyydityksistä? Ei mene kauaa, kun Volvoja on 300 ja homman maksaja huutaa hoosiannaa.

Tässä ei edes tarvittaisi panssariautoja, kun porukka tietää, että autossa kyyditetään hyvin hiljaisia poikia.

Kekkis
Kekkis
18.4.2021 22:36
Vastaa...  Suomi Finland

Voihan siellä joku pelkästään haavoittua eli “haavoittuva lähiö” sanaparilla on jonkinlainen syy-yhteys.

Pakko sanoa että on se svedulandia paratiisi tähän tylsän tympeään suo-maahan verrattuna. Täällä on jokunen ukko&akka tappelu tai tappo ja jokunen rattijuopon takaa-ajo per vkl. Ei minkäänlaista ihquuu monimuotoista vibinää. Tosin olihan nyt eduskunnan transut&homot&lesbot nimenneet poikkeavien kerhonsa uudelleen.

Kekkis
Kekkis
18.4.2021 22:54
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Totta ja paikka jonne kyyti vie on yksityinen hautausmaa nimeltää “Tajukangas”. Hautapaikasta tietysti kunnalle oma lasku ja vuosimaksu raadon viemästä tilasta. Eli samaa businesta, jossa matubusiness poliitikotkin tekee.

Samaan mestaan
Samaan mestaan
19.4.2021 12:18
Vastaa...  Kekkis

Niitä asiantilaan syyllisiä poliitikkoja olisi hyvä saada saman bisneksen piiriin laskutettavien osastolle, siis että niiden omaiset maksaisivat kun psykojen raatoja säilötään “Tajukankaan Kalmistolassa”.

Seuraava olkaa hyvä!
Seuraava olkaa hyvä!
19.4.2021 11:56
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Eikun ”Paavon Kylmäkuljetus”.

Ruotsiksi ”Paavon OrientFrysExpressen”.

Ei uutta
Ei uutta
18.4.2021 22:48

Eli ihan tavallinen ilta Ruotsissa, ei mitään uutta. Villi länsi jatkuu edelleen vuonna 2021. Pyssyt paukkuu ja kaikkea.

beldar
beldar
19.4.2021 05:28

Kaikki tapahtumat Ruotsissa viimeiset noin 10 vuotta vittaavaat siihen, että homma on menossa parempaan suuntaan. Näin kai asian pitää nähdä kun kerran maan hienot poliitikot jolleivät näin väitä niin ainakin antavat meidän uskoa? Kyllä nyt kulkee! Heja Sverige!

Ali Kessu
Ali Kessu
19.4.2021 22:36

Älypuhelimista on katsottu liikaa amerikkalaisia toimintaelokuvia ja jokainen haluaa olla sankari.