Märstan ampujaisissa ammuttiin miestä selkään

Eileiltainen Märstan ampuminen oli hyvin kummallinen tapahtuma. Vaikuttaa siltä, että kaverit ampuivat kaveriaan. Vieläpä takaapäin selkään.

Eräs silminnäkijä – muuan mies – kertoo tapahtumista Pt-medialle.

– Läpsyttelin Valstan pääväylää Valstavägeniä kun kuulin ampumista. Ampuminen tapahtui aivan jossain lähellä. Vaistomaisesti kyykistyin. Ensin tuli pari kolme pistoolin laukausta ja sitten lyhyt konekiväärin tulisarja.

– Samalla huomasin toisella puolen tietä vähän matkan päässä poispäin minusta oli tapahtuma päällä. Kaksi miestä oli kolmannen miehen takana noin 5-10 metrin päässä. Toisella oli käsi ojossa siten kuin hänellä olisi ollut pistooli. Sillä hetkellä kirjaimellisesti konttasin pensaikkoon.

Enempää laukauksia ei kuulunut. Muuan mies kertoo, että hänelle jäi vaikutelma, että kohdetta oltiin ammuttu takaapäin. Tekijät poistuivat juosten paikalta.

– En heihin sen enempää kiinnittänyt huomiota. Sen jälkeen tuli kummallinen tilanne. Ammuttu makasi asfaltissa, mutta muita ihmisiä ei näkynyt missään. Itsekin kyyhötin minuutin pari pensaikossa. Sitten nousin ja siellä täällä oli yhtä hölmistyneitä ihmisiä, että mitä mitä. Ammuttua kohti käveli varovaisesti pari ihmistä, joten siinä tilanteessa päätin poistua takavasemmalle ja kahville läheiselle K-Cirklen huoltoasemalle.

 

Poliisi otti suuressa operaatiossa yhden henkilön kiinni puoli tuntia-tunnin päästä ampumisesta ja miestä epäillään murhan yrityksestä.

Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Hallituksen Innovaattoreita

Niinhän poliisi on useaan otteeseen kertonut että nämä jengiporukat ovat hyvin löyhiä rakenteeltaan ja jäseniä tulee, menee ja vaihtuu. Tämänpäivän ystävykset voivat olla verivihollisia huomenna.

Lapsuudenystäväkin saattaa hyvinkin ampua selkään ilman että siinä on mitään epätavallista.

Suomi Finland

Todella kummallinen tapahtumasarja.

Mutta näitä näyttää Ruotsinmaassa nyt riittävän.

Onnittelut ruotsalaisille! Oikea konetuliaseen rätinä yössä luo filmiteollisuudelle valtavasti mahdollisuuksia. Ja Netflix kun ostaa tuotannon, niin siinä luodaan reipasta nousua bruttokansantuotteelle. Rikkautta tämä on. Jos nyt ei raketit lentelekään ISS:lle tai aivot saa huippukirurgin hoitoa, niin tarkastelipa asiaa miltä kantilta vaan, niin ruotsalaiset jäävät plussan puolelle.

Ja kyllä kun sandaalit riittävästi läpsyvät, niin lopulta löytyy ne aivokirurgit ja rakettitutkijatkin. Ruotsin kannattaisi houkutella rakettiosaajia Gazasta. Kun niille innovaattoreille annetaan oikeat työvälineet, niin alkaa tapahtua.

Valtsu

Tuo onkin hyvä näkökulma! Ruotsissa voidaan ruveta tekemään oikein kunnon actionleffoja, jotka ovat uskottavia! Wallander- ja Beck- leffat ja sarjat ovatkin olleet vähän pliisuja. Saadaan kunnon rätinää ja räiskettä leffoihin uskottavasti, niin ettei kukaan katsoja mutise: “Näähh, eihän tollasta oikeesti voi tapahtua kuin jossain Beirutissa ehkä”

Suomi Finland

Kun V2 raketteja ammuttiin Lontooseen 1944 ja 1945, Vernher von Braun tuumasi, että muuten hyvä, mutta laskeutuvat väärälle planeetalle.

Gazasta rekrytoitu huippuraketti-insinööri ehkä tuumaisi vähän vastaavalla tavalla kiertoradalle ammutusta raketista:

väärään paikkaan meni ja vieläpä ilman taistelukärkeä

Ihmettelijä

Filmiteollisuuden kannalta roistot edustavat väärää etnisyyttä. Toisaalta nykytekniikalla ampujiat voidaan photoshopata kantaruotsalaisiksi, jotka rasistisesti vainoavat Ruotsiin tulleita värillisiä avustustyöntekijöitä.

Clint Rövkuk

Mitäsitte! Kaikki osumat lasketaan! ..ikäänkuin noilla pitäisi olla joku kunniakoodi että miestä ammutaan reilusti edestäpäin hyvin tyylikkäästi ja kunnioituksella? Elämä ei ole kuulkaas mitään länkkärileffaa hei..

Qroquius Kad

Eikö tuo olisi voinut olla puhdas vahinko, ottaen huomioon somalien alhaisen ÄO:n ja impulssikontrollin puutteen yhdistettynä kokreaan testosteroniin?

Gyntter

Kiinniotettu on varmaan jo vapaalla, kun osuman saanut juoksi itse kuulan eteen. Ampuja vaan räiski kokeeksi ilmaan eli ihan osuman saaneen oma vika ja varmaan joutuu vielä maksamaan korvaukset kiinniotetulle.

juhaII

Villissä lännessä selkään ampuminen oli äärimmäisen raukkamaista!

Ohmygod

Kun ruotsalaiset kuulivat, että talvisodassa suomalaiset kiersivät ryssän taakse ja ampuivat selkään, niin pitivät sitä raukkamaisena eivätkä sen takia isommin halunneet osallistua.
Ruotsin armeijan noudattaa Vänrikki Stoolin ihanteita.

Suomi Finland

Oletteko muuten lukeneet tätä Iltalehden juttua:

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/c625c898-54e9-425e-9698-d52495617b71

Jos ette, niin suosittelen lämpimästi.

Onneksi, vaikken tuolloin politiikkaa niin seurannutkaan, en koskaan, missään vaalissa, antanut ääntäni tälle oletetulle.

Kansallehan ei näitä huimia johtamistaitoja koskaan kerrottu ja varmaan moni kuvitteli, että nyt on oikea ihminen oikeassa asemassa, vaikka totuus olikin jotain aivan muuta.