Märstan mafia uhkaillut kunnanisiä – poliisilla mittava operaatio

Tukholman pohjoispuolella maahanmuuttajakaupunki Sigtunassa kuohuu taas. Kaupungin gangsterit ovat ottaneet kaupungin viranomaisia ja poliiseja kohteeksi. Poliisilla oli asian tiimoilta viime viikolla iso operaatio, josta ollaan oltu melko hiljaa.

Sigtunan poliisista kerrotaan SVT:n uutisille, että ns. Märstan mafiaa vastaan tehtiin viime viikolla iso operaatio. Poliisi ei halua tarkemmin eritellä mitä tämä käytännössä tarkoittaa.

SVT:n mukaan operaatio suoritettiin siksi, että mafia on nyt uhkaillut kaupungin poliitikoita ja poliiseja. Uhkaus on ollut sen verran vakava, että poliisi joutui vastaamaan uhkaan omilla toimillaan.

Luultavasti kyse on kiinniotoista ja asetakavarikoista.


Sigtunan Märsta on tällä hetkellä Ruotsin pahimpia kuntia, joissa viranomaiset ja ihmiset ovat helisemässä uusruotsalaisten gangsterien kanssa. Aiemmin syksyllä kunnantalo yritettiin polttaa ja sitä kohti ammuttiin. Mafia on uhkaillut myös tavallisia yrittäjiä.

Märstan gangstereilla sota kunnan viranomaisia vastaan

Märstan hotellikiristyksen uudet juonen käänteet

Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
A. A.
A. A.
29.4.2021 23:18

Voi itku mihin Märsta on vajonnut. Aikoinaan tuolla tuli vietettyä aikaa tädin ja serkkujen luona vuosituhannen vaihteessa sangen pitkään. Silloin kansallisen ylpeyden aiheena oli Sigtuna kiven heiton päässä, joka on Ruotsin vanha viikinkiaikainen pääkaupunki. Matuilta haettiin korkeintaan pitsaa ja suuri ihmetyksen aihe oli matupizzerioiden ”pizzasalaatti”= kaaliraaste turkkilaisella mausteella. Oi niitä aikoja. Matut olivat keskittyneet Valstan alueelle ja pysyttelivät siellä omissa porukoissaan. Rauha tädille ja miehelleen Husby-Ärlinghundran hautausmaalla. Märstassa ei ole enää serkkuakaan

Suomi sanoo ruotsalaisille tulkaa vaan
Suomi sanoo ruotsalaisille tulkaa vaan
23.4.2021 12:49

Tämä oli laskettavissa oleva tulos siitä kun rajoilta päästetiin kaikki halukkaat sisään -70luvulta lähtien. Vähän niinkuin sammakon keittämistä.

Ruotsi on menetetty maa. Uus-ruotsalaiset on jo radikalisoituneet ja odottakaan kun tulee seuraavaat vaalit kansankäräjille. Sen jälkeen sitä voiton ammuskelua määräysvallan osoittamista, sitä on joka puolella.

Mutta Suomi sanoo ulkosuomalaisille ja ruotsalasille: Tervetuloa. Täälä on tilaa ja paljon tyhjiä omakotitaloja. Eikä tarvi katsella mustien leasing-ralleja.

Kalashnikov-drifting
Kalashnikov-drifting
23.4.2021 13:17

Juttu olisi paljon mehukkaampi kun olisivat laittaneet muutaman virkailijan viileäksi.

Nasse-Setä
Nasse-Setä
23.4.2021 10:50

Eipä tuosta toisaalta kovin pahoillaankaan osaa olla, ihan paikallaan kun narsistisia vallankäyttäjiä joku hieman yrittää palauttaa leijulautailultaan takaisin maan pinnalle.

Dorkface
Dorkface
23.4.2021 05:14

Veivätkö poliisit isolla joukolla noita pizzalle ja pitivät kunnon ALLVAR-samtaaalit? Homma siis hoidettu! Heja snuten!

Kukavaan
Kukavaan
23.4.2021 01:19

Märstassa tilanne on vielä hyvä, koska gangsterien pitää uhkailla. Eivät ole saaneet täyttä otetta yhteiskuntaan. Toistaiseksi.

Antti Tifa
Antti Tifa
22.4.2021 22:15

Sigtunalaiset hoi ! Palvokaa toiseutta kovempaa.
Lisää rahaa ja palveluja kehitysmaalaisille.
Poliisin pitää jättää keharikonnat rauhaan.
Hyvä tästä tulee.

Valtsu
Valtsu
22.4.2021 19:30

Siinä on taas saavutettu yksi virstanpylväs, että järjestäytynyt rikollisuus haastaa avoimesti yhteiskunnan.

juhaII
juhaII
22.4.2021 19:27

Jos kyseessä olisi aivan ”normaali” elämäntilanne eli uhattavat olisivat vaikkapa ruotsalaiset vanhukset ja vammaiset. ”koneisto” ei edes pieraisi siinä tapauksessa. Paitsi tietysti syyllistäisi kantaruotsalaiset ”rassistit”, joilla on kulahtaneita ajatuksia ajoilta, jolloin ”Ruotsi oli vielä suuri”!

Mikä vitsi?
Mikä vitsi?
22.4.2021 19:16

Jos otetaan 100 matua joista 10 on kriminellia ja 90 ei- kriminellia
ei niiden muutaman matun, jotka työllistyvät ja tekevät töitä eläkeikään asti, antama tuotto mitenkään kompensoi sitä mitä kriminellit ja ei-työllistyvät tulevat yhteiskunnalle maksamaan.

Turha joistakin mafiamatuista on edes odottaa vaalikarjaa, eivät ne äänestä. tietysti ne jotka ovat ujuttautuneet myös politiikkaan eri tasoille.

Sossut tanssivat pienen miljööpuolueen pillin mukaan niin pitkälle kuin vain kehtaavat, kävi miten kävi. Kaikki sössitään kunnes on liian myöhäistä kääntää kelkkaa.

rellinen
rellinen
22.4.2021 19:48
Vastaa...  Mikä vitsi?

Sossuja se miljööpuoluekin on. Samaa marxilaista sontaa.

Komm-entti
Komm-entti
22.4.2021 19:51
Vastaa...  rellinen

Molemmat ovat kommunisteja alkujaan.

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
22.4.2021 18:38

Kehitysmaalaisten mukana tuoma mafia ja järjestäytynyt rikollisuus tulee olemaan tulevaisuudessa Ruotsin pahin ongelma. Ei Ruotsista mitään kalifaattia tule tappelevathan kehitysmaalaiset jatkuvasti keskenäänkin. Järjestäytynyt rikollisuus on melkoista myrkkyä niille maille joihin se on päässyt pesiytymään. Tämä on varmaan suurin syy Pohjois- ja Etelä-Italian väliselle elintasoerolle. Järjestänyt rikollisuus jyllää värsinkin Väli-Amerikassa ja se on yksi merkittävimmistä syistä miksi alue on niin köyhä. Se tulee tulevaisuudessa olemaan Ruotsin suunta.

Eihän Ruotsin kehityksellä voi olla muuta suuntaa kuin alaspäin,kehareden määrä nousee kaiken aikaa,poliisivoimiin on vaikeampi rekrytoida uusia poliiseja,gettoutumisketys pahenee jne.

Khmm
Khmm
23.4.2021 09:25
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Tuo ennuste kannattaa painaa mieleensä ja seurata sen toteutumista. Jatkuuko tuo kehitys seuraavien sukupolvien ajan vai lopullisesti.

Minä
Minä
22.4.2021 17:35

Oikeauskoiset halunnevat näyttää, että kuka on uusi isäntä Sigtunassa.

Koska ei ole vanha isäntä pitänyt puoliaan, eikä ole uskaltanut tehdä mitään vahvistuvalle miehitykselle.

Last edited 19 days ago by Minä
Plaade
Plaade
2.5.2021 17:40
Vastaa...  Minä

Ihan oikein olisi kun laittaisivat virkanarsisteja perheineen turpeeseen, ei ikävä tulisi