Taas uusi naisen murha

Ruotsin naistapot jatkuvat. Tällä kertaa nainen pahoinpideltiin hengiltä Tukholman naapurissa Solnassa.

Poliisi sai varhain aamulla tehtävän Solnan Bagartorpiin. Paikalle hälytettiin myös ensiapu, mutta nainen menehtyi paikalla.

Poliisi ei kerro toistaiseksi asiasta enempää. Asiaa tutkitaan kuitenkin murhana tai tappona.

Naisiin kohdistuneet surmatyöt ovat olleet viime päivinä paljon esille Ruotsissa. Vajaan kuukauden sisällä on surmattu nyt kuusi naista. Aiemmissa viidessä surmassa epäilty tekijä on neljässä tapauksessa ulkomaalaistaustainen.

Viisi naissurmaa muutaman viikon sisällä

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Puosuvaari
Puosuvaari
23.4.2021 10:10

Lähetin iltapäivälehden asiasta kirjoittaneelle toimittajalle oikaisu/korjauspyynnöt kun Leifiä ja Andersia niin pahasti leimattiin. Hiljaistapa on ollut oikaisurintamalla kun murhamiehinä Ahmedit ja Alit – neljässä viidestä.. Eli ruotsalaiset miehet pahasti aliedustettuina vaikka toisinpäin uutisoidaan.. Ja sama ilmiö KAIKISSA Suomen valtamedioissa. Hävettää, hävettää..

Anders_gå_po_bio_Luffe_kom_hit
Anders_gå_po_bio_Luffe_kom_hit
23.4.2021 06:36

Paavo on saanut YLE:stä kovan haastajan aiheesta uutisointia Ruotsista.

YLE uutisoi tänä aamuna: ”Asiantuntija: ”Anders ei ala lyödä naista vasta nelikymppisenä” – Ruotsissa etsitään keinoja puuttua parisuhdeväkivaltaan ja avainasemassa ovat pojat.”
”Ruotsalaiset ovat olleet järkyttyneitä ja vihaisia. Poliitikot ovat vaatineet kovempia rangaistuksia.”

Lisää voitte lukea https://yle.fi/uutiset/3-11896827

Omat terveiseni ruotsalaisille on että järkyttyneitä saatte olla, mutta älkää olko vihaisia. Vihaisuus näes saattaa purkautua ulos näppäimistön kautta vihapuheena ja siitä lienee Ruotsissakin ilmoitettava poliisille? Toki työllistävä vaikutus silläkin on ja BKT nousee.

syntyvyyden säännöstelyä
syntyvyyden säännöstelyä
22.4.2021 22:08

Mikäli nainen oli ns. kantaväöestöä, on se uus-ruotsalaisten puolelta mitä parhainta lisääntyvyyden säännöstelyä. Jos naiset eivät ehdi synnyttämään, heidän vaikutuksestaan kantaväestön vähenee oleellisesti.

juhaII
juhaII
22.4.2021 19:42

Tästä saattaa kehkeytyä muoti-ilmiö kuten tässä sairaassa maailmassa on tapana tapahtua.

Helsingin rautatieaseman taposta sen verran, että uhri oli 24-vuotias suomalaismies. Nyt ymmärrän miksi reaktiot ovat olleet vaimeat. Jos kysessä olisi olleet ”jäsentenväliset”. Itkukonsertti olisi ollut luonnollisesti paljon kovempi.

Taposen tekemätön työ on valunut hiekkaan mitä tulee kuuluun ”ennaltaehkäisyyn”. Tästä voidaqanh tietystri syyttää väärin ajattelevia suomalaisia, jotka vievät kaikki ”mehut” Helsingin poliisilta, koska näillä ”rikollisilla” on kevättä rinnassa kaiken maailman rätteineen, jossa on sininen risti.

Jännää miten feministisessä Ruotsissa nuoriin miehiinn kohdistuneet murhat, ryöstöt, kidutukset, nöyryytykset ja muut persreikä kiusat eivät merkitse yhtään mitään. ”Natsi” eli Ruotsidemokraatti nosti tämän esille taas yhden pojan kokeman haittamaahanmuuttajien tekemän barbaarisen teon jälkeen ”kissan pöydälle”.
Vastannut vihreä ministeri oli ”lentoon lähdössä” paasatessaan kuinka ruotsalaiset miehet raiskaavat ruotsalaisia naisia kotona. Ei sanaakaan pojista ja nuorukaisista!

Kieroutunutta!!!

Pah
Pah
22.4.2021 14:41

Mikä nykyajan hurreja oikein vaivaa kun eivät ymmärrä ollenkaan mitä naisille tulisi tehdä?
Mikä Göraniin ja Pelleen on mennyt?
https://oikeamedia.com/o1-158301

Kukavaan
Kukavaan
22.4.2021 14:31

Haiskahtaa kunnia-asialta.

Suomi Finland
Suomi Finland
22.4.2021 14:48
Vastaa...  Kukavaan

Nämä kunnia-asiat valitettavasti poikkeavat K-ryhmän kunnia-asiasta, joka on suomalainen ruoka, mutta hei: mitä enemmän erilaisia kunnia-asioita, niin sitä rikkaampia ollaan! Kai…??

parvekebenji
parvekebenji
23.4.2021 06:42
Vastaa...  Kukavaan

Käyttäisin kunnia sanan tilalla mieluummin häpeä asia tai raukkamainen asia.

Goyim 666
Goyim 666
22.4.2021 14:13

Kiitos juutalaisten! Ja lammas kansan! Homous on ihkuu ja feminismi! Molemmat juutalaisten luomuksia maan moraalin rapautukseen!

Daavidin poika
Daavidin poika
22.4.2021 15:20
Vastaa...  Goyim 666

Voitko tarkentaa ”kiitos juutalaisten” Nyt kun Tukholmassa on murhattu vajaa kuukauden sisällä kuusi (6) naista, niin miten murhat liittyy juutalaisiin. Kannattaa miettiä tarkkaan mitä sivustolle kirjoittelet. Vai elätkö siinä uskossa, että sinua ei löydetä.?

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
22.4.2021 16:19
Vastaa...  Daavidin poika

Aika tarkka kuva

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
22.4.2021 17:57

800×533 pixeliä Canon 600D;llä. Nykyään kuva on vieläkin tarkempi.

Tupunainen
Tupunainen
23.4.2021 15:28
Vastaa...  Goyim 666

Voi hyvänen aika, miten juuri juutalaiskansa tähän liittyy? Juutalaisilla on Mooseksen lakien mukaan äärimmäisen ankarat säännöt, mitä tulee homoseksuaalisuuteen. Mies on siinä lakikirjassa auktoriteetti ja perheen pää. Kannattaa ottaa selvää. Feminismi ei todellakaan tihku sieltä suunnalta. Vihervasemmiston suunnilta mieluummin…