Poliisi otti 50 ihmistä kiinni koronamielenosoituksessa

Helsingissä pidettiin tänään mielenosoituksia, joissa vastusteltiin koronaa. Poliisi kertoo ottaneensa kiinni viitisenkymmentä ihmistä.

 

Mistä mielenosoituksissa oikeastaan on kyse. Olen katsonut paikanpäältä muutaman live-filmin ja esimerkiksi raumalainen lääkärinä esiintyvä kertoi pitämässä puheessaan, että koronan varjolla on kehitetty rokote, jolla murhataan ihmisiä. Rokote siis sisältää jotain sellaista, että se tappaa ihmisiä. Suomessa on kuulemma menossa aivan konkreettinen kansanmurha, koska kohta alkaa ihmisiä kuolemaan rokotteeseen. Lääkärin koulutus ei selvästikään takaa ihmisen täyspäisyyttä, näköjään kuka tahansa voi saada korona-kilarit.

Lääkärin puheen lisäksi paikalla kanniskeltiin kylttejä, joissa oli viittaus Bill Gatesiin. Mielenosoitus oli siis harhaatikkojen horinaa.

 

Bill Gates-teoria on teoria, jonka mukaan Gatesin Billi haluaa rokottamisella murhata miljoona ihmistä. Toistetaan: korona-pandemia on kehitetty siksi, että muuan Gatesin Billi Ameriikoista haluaa murhata miljoona ihmistä. Viruksen varjolla on kehitetty rokote ja tämä rokote on siis se itse ase, jolla ihmisiä murhataan.

Harhaatikkojen mukaan Gates on muka jossain sanonut niin, että hän haluaa murhata ihmisiä. Onko tässä muka perää?

Ei tietenkään, se on vain yksi niistä monista salaliitoista, joihin harhaiset ihmiset uskovat. Bill Gates ei ole koskaan sanonut missään mitään tuollaista, eikä sellaiseen ole mitään vähäisintä viitettäkään. Luultavasti koko Gates-teoria perustuu takavuosien lausuntoon, jossa Gates sanoin amerikkalaiselle medialle, että rokotteilla voidaan saada ihmiskunnan ylisikiävyys hallintaan. Harhaatikot ovat pilkkoneet tämä lausunnon osiin ja siitä on sitten lähtenyt elämään teoria murhata miljoona ihmistä.

Bill Gates sanoi tarkasti ottaen jotain sellaista, että rokotteiden avulla kyllä voidaan hillitä väestöräjähdystä. Totta. Mutta hän tarkoitti sitä, että kun kehitysmaiden ihmisiä aletaan rokottamaan, niin siitä seuraa, että lapsikuolleisuus laskee merkittävästi. Kun lapsikuolleisuus saadaan matalaksi, niin siitä seuraa taas se, että perheiden ei tarvitse tehdä kymmeniä lapsia, joista yksi-kaksi elää täysikäiseksi. Kehitysmaiden ylisikiävyyttä voidaan hillitä tällä tavalla.

Olen vähän ällistynyt, että miten tällaiseen aivan vitun pököpäiseen ideaan uskoo niin moni ihminen. Ihan niinkuin nykyajan ihmisiltä olisi kadonnut kaikenlainen tolkku. Mitä älyttömämpää huuhaata saa tuutata nettiin, sitä parempi. Mitä älyttömämpää paskaa netistä löytää, niin siihen pitää uskoa.

Tiedän, että tämäkin artikkeli aiheuttaa taas pahaa mieltä monelle, mutta sellaista se on.

Subscribe
Notify of
guest
230 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Toni

Ei aiheuta pahaa mieltä, päinvastoin myötähäpeää sinua kohtaan. Kaikkia ei vain ole siunattu sillä korkeamman ymmärryksen kapasiteetilla. Joten Paavo pysy sinä vain niissä maahanmuuton ongelmien uutisoinneissa. Ei millään pahalla sori siitä.

Mdb

Pulushakki on täydessä vauhdissa.
Et voi kuin hävitä.

Korkeampi ymmärrys 🙂
Ota asioista selvää 😀

Mdb

Aivan.
Kommenttini oli sitä kaikkein vaikeinta narratiivin muotoa eli sarkasmia.

Oli lainattu siitä korona-shakki artikkelista.

Naali

En minäkään siihen oikein usko, enkä ainakaan siihen, että olisi sanonut sen ääneen. Löysin kuitenkin suomennoksen kohua aiheuttaneesta puheesta vuodelta 2010. Kohta menee näin: ”Nyt jos teemme todella hyvää työtä uusien rokotteiden, terveydenhuollon ja lisääntymisterveyspalvelujen kanssa, voimme vähentää tätä (väestöä) ehkä 10-15 %.

Arto

Bill Gates on lukemattomissa haastatteluissa / lehdissä / TECH TALK ohjelmassa jne. selkeästi sanonut ja tuonut tämän esille: ”Vaccines Are Best Way To Depopulate” Tämän voit Paavo tarkistaa mennen / tullen.
En ymmärrä mikä tässä on vaikeaa?

Vihreät ovat sanoneet, että tarvitsemme ainakin 80,000 maahanmuuttajaa nopeasti lisää, että voimme pitää hyvin vointimme. Minä uskon ennemmin Hallituksen asiantuntijoita, kuin jotakin Tajukangasta mm. maahanmuuttoon liittyvissä asioissa.

Last edited 2 vuotta sitten by Arto
Kukavaan

”Vihreät ovat sanoneet, että tarvitsemme ainakin 80,000 maahanmuuttajaa nopeasti lisää, että voimme pitää hyvin vointimme. Minä uskon ennemmin Hallituksen asiantuntijoita, kuin jotakin Tajukangasta mm. maahanmuuttoon liittyvissä asioissa.”

Oliko tämä joku vitsi. Maailmassa on ollut ja on olemassa haitallisia hallituksia haitallisine asiantuntijoineen.

Ari

Ei taida Pt-media olla riippumaton media

Name*

Jos ei ymmärrä mikä on mockingbird, näistä asioista on turha jauhaa

Name*

Ottakaa selvää, ette usko, jos minä siitä paasaan. Operaatiota ja vaihtakaa Google pois, vaikka duckduckgohon. Paperclip, lockstep. Cdc, moderna, pfiser kaikki siellä kerrotaan, mutta ymmärrä ensin mockingbird

Name*

Ja lisättäköön, että kaikki tämä on punainen/sininen pilleri kamaa. Mutta, jos ei seuraa mitä jenkeissä tapahtuu niin herääminen on rajumpi. America first. Laittakaa teevee kiinni

Name*

En kerro opiskele ite, se on ainoa keino ymmärtää. Mä olen duunari, et usko jos sulle sen kerron.

Name*

Ei se ole multa pois vaikka osoitan ovea

Name*

En myöskään miekkaile sun kanssa sen takia sinä vaan sen näkisit

Arto

Miksi paavo leikit teinipoikaa, kun olet aikuinen? Täytyy sanoa edelleen se, että olet todellakin pikku poika hiekkalaatikolla. Lopeta jo olemasta teini ja ala itse lukemaan asioista. Mutku mun hiekkalaatikolla ei saa nepata punaisilla autoilla…

Qroquius Kad

Tuommoinenhan visertelijä se on:

https://en.wikipedia.org/wiki/Mockingbird

Suomeksi tuommoisen verran:

”Matkijat (Mimidae) on pienikokoisten varpuslintujen heimo. Niitä löytyy luonnonvaraisina Keski-, Pohjois- ja Etelä-Amerikasta. Matkijat ovat taitavia ääntelemään ja matkimaan muita ääniä.”

Arto

Kaltaisesi Paavo…

Kyynikko

https://www.youtube.com/watch?v=PAJ3YhlUegk
Tällä videolla Bill Gates myöntää rokotukset ”populaatio kontrollin” välineenä.

Uffe

Paavosta tuli kerralla korona asiantuntija. Voit nimitellä harhaatikoiksi, koska olet niin oikeassa. Kymmenet tuhannet professorit, lääkärit ja sairaanhoitajat ympäri maailman, jotka kertovat tästä koronahuijauksesta ovat väärässä, koska Paavo tietää. Saatko kicksejä kun nimittelet ihmisiä? Miksi olet joillekin asioille noin sokea? Omien sanojesi mukaan vaarannat henkesi journalismilla, kun tutkit maahanmuuton ongelmia. Paavo, ota asioista selvää ja perehdy tähänkin asiaan kuuluvalla vakavuudella. P.S Bill ei ole puolustelun väärti, hänen sukunsa eugeniikka ei ole edes salaisuus.

Name*

Intialaisilta voi kysyä mitä mitä mieltä he ovat Billin rokote kokeista.

Arto

Paavo on ja tulee olemaan pikkulapsi, joka ei osaa tutkia, tai lukea juurikaan mitään tieteellistä, koska ei vain kykene prosessoimaan asioita. Ottaa perinteiset itku_potku_raivarit mielummin, kuin tutkisi jotakin oikeasti. Paavo ei halua tutkia tätä(kään) asiaa, koska silloin hänen korttitalossa romahtaisi.
Toki Paavo leikki maahanmuuton asiantuntijaa, vaikka hänellä ei siihen ole mitään kompetenssia. Vai oletko Paavo sosionomi (AMK) , tai vastaava ammatiltasi? Jos et, niin lopeta, koska et ole asiantuntija. Kilju-asiantuntija voit ehkä olla?

Name*

Gates tapatti tuhansia Intiassa testeillään, mutta en kerro lähdettä, koska lähdesuoja.

Qroquius Kad

Mutta missä on Tiffany Dover?

Name*

Ei voi muuta kun painaa tykkäys nappia

LOL

Voit ihan vapaasti uskoa siunauksiisi, mutta kohdallasi luultavasti kyse on vain paskoista perintötekijöistä…

Unelma Painajainen

Lääkäri Mikael Kivivuori ja analyytikko Kalevi Korento ovat sanoneet, että maailmanlaajuisesti koronarokotetta kritisoi 40000 lääkäriä ja 14000 tutkijaa. Näiden ihmisten somet suljetaan ja valtamedia ei heitä päästä ääneen. Onko Kivivuorta ja Korentoa muka huijattu ja näitä ihmisiä ei ole olemassakaan? Valehtelevatko he, että kriittisiä olisi noin paljon? En ainakaan siihen usko, että koulutetuissa ihmisissä voisi olla 54000 ”huru-ukkoa” ja salaliittoteoreetikkoa. Ota tästä nyt sitten selvä.

Batman

Kyseessä on ”Great Barrington declaration”, jonka kuka tahansa voi käydä lukemassa osoitteessa: https://gbdeclaration.org
Myös Paavo.

Arto

Voisitko Paavo ihan itse välillä ottaa asioista selvää? Olet kuin pikkulapsi, joka kitisee, kun ei osaa. Paavo sinulle on annettu niin paljon dataa tästä Covid-19 casesta, että olisi jo aika alkaa ihan itselukemaan mitä asiantuntijat tästä pandemiasta / rokotteista puhuvat. Päätoimittaja, joka elää ”huhujen” varassa, kun ei jaksa lukea asiasta. VMP

::::

No ei tietenkään voi 🙂 Ei pysty:)

Arto

Et ole sinäkään Paavo asiantuntija maahanmuutossa, tai siihen liittyvissä asioissa. PT-Median ainaisten lähteiden mukaan, eli joku spurgu jossakin sanoo, että juttu x on totta ja Paavo kirjoittaa.

Lääkäri Mikael Kivivuorella on 1000 X enemmän kompetenssia kirjoittaa / puhua rokotteiden vaarallisuudesta, kuin sinulla Paavo yhtään mistään, kuten maahanmuutosta. Ala nyt hyvä mies ajattelemaan aivoillasi ja lopeta olemasta pikku poika hiekkalaatikolla.

Sam Colt

Paavon ansiot maahanmuuttokeskusteluissa on ruotsalaisten uutisten tutkiminen ja niitten edelleen kertominen täällä. Paavon pulma on ruotsalaismedian systemaattinen salailu – jopa valehtelu maahantunkeutumisasioissa.

Lisäksi Paavolla näyttää olevan havainnoitsijoita lähellä tapahtumapaikkoja.

Yrittäisit edes

https://www.ctvnews.ca/health/more-than-80-per-cent-of-hospitalized-covid-19-patients-had-vitamin-d-deficiency-study-1.5162396?taid=5f9820f47b7d9200015038c0
Paavo on taas ”tutkinut” kuuntelemalla mitä kapakoissa sanotaan. Valemediallakin on paremmin tutkitut jutut. Eikä Pavea edes hävetä tulla todistetuksi vääräksi kerta toisensa jälkeen. Lääkärit eivät tiedä viruksista eivätkä vitamiineista. Järki hoi älä jätä!

Kultainen keskitie

Pate, ei kannata väitellä ”uskon asioista”. Meillä on uskonto ja tiede. Tieteeksi kutsutaan sitä mikä tiedetään. Ja uskonnoksi sitä mihin uskotaan. Kumpaankin ryhmään kuuluu paljon ihmisiä. Ja on kaksi varmaa aihepiiriä joista saa aina väittelyn aikaaan: politikka ja uskonto.

Joten jos julkaistaan se mitä tiedetään tapahtuneen ja bannataan hörhö-kommentit. Olisiko se yksi lähestymistapa?

Pahvit herätys

No joo. Tämä tieteeksi kutsuttu se vasta varsinainen uskonto on. Silmät kirkkaina suuret tiedemiehet sanoo maasta löytyneestä luunpalasta, että ”tämä lisko eli 60 miljoonaa vuotta sitten ja söi sitä ja tätä ja oli tuon näköinen”. Tai ”maailmankaikkeuden tiheintä ainetta on ns. musta aukko joka on syntynyt 100 biljardia vuotta sitten”.

Luullessaan viisaita olevansa, ovat he tyhmiksi tulleet. Kuten sanotaan maailman myydyimmässä teoksessa.

Esim. avaruustutkimus on aivan täyttä soopaa. Arvailuja ja uskomuksia toisensa perään. Ei minkäänlaisia todisteita. Varsinaisia tiedemiehiä!

Pahvit herätys

Kokeellinen luonnontiede on yksi harvoista tieteenaloista, joka on uskottava. Tehdään riittävä määrä kokeita, jotka osoittavat, että tutkittu asia on näin. Piste. Mutta suuri osa tiedemiehistä on pelkkiä arvailijoita.

Kultainen keskitie

Ja kun katsoo näitä kahta edellistä kommenttia niin mikään ei todista kliinistä koetta paremmin kuin kunnon esimerkki.

Pahvit herätys

Esimerkki: kuumennetaan vettä kattilassa ja todetaan että vesi kiehuu sadassa celsius asteessa. Toistetaan koe esim. viisi kertaa ja saadaan aina sama tulos. Lopputulema: veden kiehumispiste on sata celsius astetta.

Tätä on kokeellinen luonnontiede. Tosin kuin esim. avaruustutkimus ei ole muuta kuin arvailua ja teorioita toisensa perään, joita kukaan ei voi todistaa paikkansa pitäviksi.

... .

Jep todistamme näissä viesteissä sitä loppumatonta luonnon varaa…

Suomimies

No eihän kaikki rokotteet ja lääkkeet sovi kaikille.

pöh

Siinä Bill Gates ym teoriassa on kylläkin kyse siitä, että maailman rikkain herrakerho jo vuosikymmeniä sitten päätti että ihmisiä saisi olla maksimissaan 500 miljoonaa.

Tuossa mielenosoituksessa taas vastustettiin korona rajoituksia eikä koronaa.
Esimerkiksi sitä ettei saa kävellä rauhassa kaupungilla ilman että poliisi ottaa kiinni, kuten taas nähtiin.
Navalnyi mielenosoitusta ei hajotettu ja poliiseitakin oli paikalla vaan muutamia.
Viime vuoden puolella poliisi itsekin otti osaa BLM miekkariin, vaikka oli kokoontumisrajoitukset. Korona tarttuu siis vain hallitusta vastustavissa miekkareis

Pah

Pahaa tekee seurata ihmisten naivia suhtautumista tähän vedätykseen. Ihan on turhaa edes yrittää varoitella tai selitellä mitään mikä vähänkin poikkeaa valtamedian ajamasta agendasta. Siellä on totuus ja sillä selvä.

No. Näillä mennään. Ehkä nämä on liian vaikeita juttuja myös Paavolle..

Antti Tifa

Onhan se paljon kivempi elellä kun epäilyksen pirun hätistää pois olkapäältään ja raapii päänsä sijaan persettään. Otanpas hörpyt kiljua, se tekee viisaaksi. Kippis.

Name*

25-vuotiaana on vain 25 vuotta aivopesua takana. Helpompi herätä kuin esim. 50 vuotiaana

pöh

Googlaa spars pandemic 2025 to 2028
Kaikki viranomaisten some kommentteja myöten on kuin tässä sars cov-2 pandemiassa.

Perse

Paavo juo kaljaa ja puhu paskaa, siihen sinut on luoja luonut.

Minä

Se luojan antama kylmä ja harkitseva pää saattaa suodattaa pois tietoa, joka yleisen käsityksen mukaan on uskomatonta ja valita, että uskomaton ei voi olla totta. Tällä välttää sen riskin, että joku voisi leimata harhaatikoksi. Mieli muuttuu vain, jos sitä voi muuttaa siten, että vaikuttaa edelleen järkevältä.

Tuo ei ollut väitös, vaan yksi mahdollisuus, joka on monien kohdalla tosi.

Minä

Hyvä tapa välttää epäilyttäviin asioihin paneutumista on, että valitsee esim. Gates-tapauksesta kaikkein hulluimmat väitökset ja haluaa pitää niitä ainoina tietoina asiasta. Sitten ei tarvitse katsoa kokonaisuuteen ja löytää ihan asiallista ja todistettavissa olevaa tietoa, jota ei voi sivuuttaa, mutta joka ei ole sopivaa tietoa.

... .

No noiden juttuihin menet, älä ruoki peikkoja, ei ne lopeta.

Batman

Pakko kysyä: miten voi olla että näiden uusien sääntöjen jälkeen(kin)edelleen huonoiten tällä alustalla käyttäytyy kirjoittaja/moderaattori? Aikaisemmin tämä oli nähtävissä kommentti osioissa, mutta nykyään käytös on siirtynyt jo artikkeleihinkin. Ruotsin maahanmuuttoon liittyvät asia ovat olleet aina melko rautaisia, mutta muuten uutisointi on kyllä melkoista schaissea, vailla järjen häivää. Varsinkin koronan osalta. Ilmeisesti kompetenssi ei vaan riitä. Täytyy vaihtaa kanavaa pysyvästi.

Pera Pervo

Aivan! PT media on yksi suosikeistani lehdistössä. Arvostan sitä, että pyritään pysymään faktoissa ja jätetään umpihullut omaan arvoonsa. Hyvä Paavo, lisää juttuja!

Ei enää Pt mediaa

Norja kieltänyt Astra Zenecan rokotteen ja EU haastanu tämän oikeuteen. Herää tähän maailmaan tai lopeta trollaus.

PS. Taidat olla vaan kätyri globalisteille.

Sam Colt

EU haastsa Astran oikeuteen, koska A ei ole toimittanut surkeata myrkkyään RIITTÄVÄSTI.
Haaste ei koske aineen laatua.

On tämä hauska keskustelu. Älkää vaan lopettako!

Naali

En tiedä kansanmurhasta, mutta 31.3. UMV-lehdessä oli artikkeli ”EU-tietokanta: COVID-rokotekuolemat nousseet yli 4500 henkilöön – Fimea lopetti haittailmoitusten julkaisun [Päivitetty]”. Tekstistä: ”Yhteensä 4,576 ihmisen epäillään kuolleen rokotehaittoihin neljästä eri COVID-rokotteesta.” Mikä lie tilanne nyt. Itse tunnustan epäileväni, että koronakuolemia liioiteltiin, rokotekuolemia päinvastoin. Israelissahan valtio oli haastettu oikeuteen kansanmurhasta, koska väitetysti rokotteet olisivat aiheuttaneet jopa enemmän kuolemia kuin itse korona. Mikä sitten lie totuus, sitä on nykyään vaikea

Arto

Mitä PT-Media tarkoitat?

Minä

Jos joku sanoo Israelissa olevan enemmän rokotekuolemia kuin koronakuolemia, ei ole itsestään selvää, että jutussa ei ole perää, vaikka se sotisi uskottavuutta vastaan. Varmaan voisi selvittää, että onko. Itse en ainakaan nyt jaksa selvitellä tuota, mutta ehkä joskus törmään siihen.

Näissä on se ongelma, että jotkin uskomattoman kuuloiset ovat tosia, mutta niiden tosien löytäminen suuresta määrästä vääristynyttä tai jopa valheellista tietoa, voi ottaa aikaa. Kovin on työlästä, joten ei aina jaksa kaikkeen aikaansa haaskata, etenkin jos ei ole linkkiä tai osuvia hakusanoja kuukletuksille.

Pahvit herätus

Aivan. Euroopan lääkeviraston EMAn sivuilta voi jokainen käydä katsomassa tilastot, joiden mukaan EU:n alueella on kuollut yli 4500 ihmistä k-rokotteisiin. Ja yli 200 000 on saanut vakavia haittoja. Miksei lehdet kirjoita tästä?

Entä miksi lehdissä tai muissa valta-paska-median uutisissa ei mainittu mitään, kun viikko sitten Lontoossa ihmiset osoittivat mieltään k-rajoituksia vastaan. Paikalla 500 000 ja eräiden arvioiden mukaan jopa miljoona ihmistä. Eli 2000-luvun suurin mielenosoitus Lontoossa.

Paavo nyt on maksettu, joten ei kannata sen jutuista välittää.

Minä

Paavo tuskin on maksettu, mutta vähän laiska tonkimaan asioita ja ehkä vähän sitäkin, että haluaa vaikuttaa järjissään olevalta, joten yleisen käsityksen vastaiset jutut tuntuvat varmuuden vuoksi huuhaalta.

Minä

Olet ottanut vähän jotain selvää, kieltämättä, mutta et ole löytänyt olennaisia asioita, vaan olet kiireellä vilkuillut vain joitakin epämääräisiä asioita, jotta pääsisit sanomaan, jotta huuhaata. Jos katsotaan gates-juttuun, niin olet puhunut vaon yhdestä väittämästä, joka on hieman liioiteltu ja väritetty väittämä, mutta et ole lueskellut mm. niistä jutuista, joista kirjoitelin täällä jo jonkin verran tosissa kommenteissani.

Minä

Sait siis selville, että yksi väittämä ei ollut tosi ja sen perusteella päätit, että mikään Gatesiin liittyvä väittämä ei voi pitää paikkaansa? Vähän on puutteellista paneutumista, koska tuolla samalla tavalla voi kaikista ihmisistä todeta, että mikään heistä kerrottu ei pidä paikkaansa.

Minä

He he. Se ei suinkaan ollut mitenkään perustavaa laatua oleva väite, vielä vähemmän ”kaikkein perustavanlaatuisin väite”. Oli vain yksi väite, joka oli jonkun tarkoitushakuinen tulkinta sanotusta. On niitä muitakin vastaavia, mutta väliä on vain niillä, mitkä ovat tosiasioita.

Minä

Et ole perehtynyt asiaan, vaan yhteen yksittäiseen väittämään. Tuolla samalla tavalla voi perustella maailman kaikki asiat huuhaaksi. Etsii vaan jonkin huuhaaväittämän asiasta ja katsoo sitten asian olevan selitetty kokonaan.

Last edited 2 vuotta sitten by Minä
Minä

Kuten totesin, olet läytänyt vain yhden väittämän, mutta kokonaisuudesta Gatesiin liittyen et tiedä näköjään mitään, mutta halunnet uskoa tuolla perusteella tietäväsi Gatesin merkityksen rokotetouhussa.

Minä

Se vaan ei edelleenkään ole ”kaikkein tärkein”, kuten totesin jo aiemminkin. Joskus vaikuttaa siltä, että et varsin hyvin lue keskusteluun liittyviä kommentteja, vaan toistat itseäsi.

Minä

Huomaa, että tieto on palasia siellä täällä, ei suinkaan jokin kokonainen teoria, jonka osa tuo löytämäsi virheellinen tieto. Siksipä se kertomasi kakero ei kerro mitään mistään muusta Gatesiin liittyvästä.

Minä

Oli siellä iso mielenosoitus 24.4. Montako siellä oli, on vaikeampaa tietää, mutta valtamedian puhuma tuhansia, on tietysti totta, mutta voimakkaasti aliarvioitu. Jos katselee tilaisuuteen liittyviä videoita, voisi arvioida, että helposti kymmeniätuhansia, ellei satoja tuhansia. Tuo miljoona taitaa mennä kalajuttujen puolelle, mutta en sitä voi kieltääkään, koska ei videoista näe koko ihmismassaa.

Make's perfect sense

Koronassa ja koronarajoituksissa on monella työpaikka tai firma pelissä. Ihan sama mikä toimiala valitaan niin kaikki alan toimijat vaatii heidän liiketoimiensa auki pysymistä. Yksi kerrallaan ravintoloiden, bussiyhtiöiden, finnairin ja vaikka stockmannin johtajat kertovat uutisissa ettei yhtään koronaa ole heillä levinnyt.

Ja kyllähän se vituttaa pienyrittäjää ja vaikkapa taksirenkiä kun on laskut maksettava ja kaikkialla vouhotetaan koronasta, niin ettei kukaan uskalla liikkua missään. Tuosta perspektiivistä on ihan järkevää mölytä kadulla koronatoimia vastaan.

Uusi-Seelanti toimi oikein

Patriootti

Ei tarvii olla idiootti ja kuunnella mitä lahjotut ja maksetut jauhaa vaan alkaa ihan rehellisesti lukemaan JA TOIMIMAAN mitä FAKTAT kertoo PÖH JA HÖH!!!

Opiskeleppas Pate näin aluks Davosissa 2018 julkastu agenda 2030 tavoite! LUE se HARTAASTI! Lue se vielä sen jälkeen 2 kertaa UUDELLEEN ja mieti kuka on harhainen ja kuuntele sitten tämä:

https://tokentube.net/v/3137801168/Onko-Koronaa–PCR-testit–L%C3%B6ytyik%C3%B6-Maskeista-Nanopartikkeleja—-Kalevi-Korento–35

Ilmari

Ei Korento ole minkään muunkaan alan tutkija.

Arto

PT-Media, tai sen ”päätoimittaja” ei ole mikään maahanmuuton asiantuntija, vaan muistaakseni sähkömies joka kuvittelee maahanmuutosta kaiken näköistä. Millä meriitillä Paavo kirjoitat maahanmuuton haitoista ja väität, että maahanmuutto aiheuttaa ongelmia?
Eli virallisten lähteiden mukaan esim. Suomi tarvitsee maahanmuuttoa ja paljon, koska ilman sitä emme MITENKÄÄN voi pärjätä. Eli mistä oikein revit näitä ”SALALIITTOJA” maahanmuutto jutuissasi. Ihmeellinen huru-ukko ja kehttakin väittää, että maahanmuuttajat eivät ole rikkaus. Olet kyllä sekopää Paavo!

Minä

/ vuotta kirjoitella mediaa yhden hengen voimin, on ihan kunnioitettava saavutus. Siitä voisi jonkin mitalin antaa.

Arto

Paavo Tajukangan PT-Media ei ole mikää maahanmuuton tutkija / asiantuntija, vaan ihan perus duunari jostakin. Eli juttusi maahanmuutosta ja vastaavasta on ihan huuhaata, koskaet ole Paavo maahanmuuton asiantuntija. Olet vain Paavo, joka leikkii ”Asiantuntijaa” pää-aiheena maahanmuutto ja sen aiheuttamat sivujutut…

Minä

Ei Korennon tarvitse olla erityisesti nanotutkija, koska nanopartikkeli on millimetrin miljoonasosissa mitattava partikkeli. Se ilmoittaa partikkelin kokoluokan, riippumatta siitä, että mitä se on.

Sellaisten partikkelien havaitsemiseen ei tarvitse olla nanotieteeseen perehtynyt henkilö sen enempää kuin tarvitsee olla biologi voidakseen havaita, että onko ostoskorissa kananmunia. Riittävän hyvä mikroskooppi riittää.

Last edited 2 vuotta sitten by Minä
No jaa

Noiden tyyppien tulisi alkaa vaatia lisää pappas fitta ruotsia kouluihin ja korruption hyväksyntää ja kannattamaan vaikka sdpeetä ja perustella vaatimuksensa yhtä kovalla äänellä.

Unelma Painajainen

Kohta Paavolla palaa käpy ja kommentointi suljetaan. 😆

Ihmettelen vaan

Ottamatta sen kummemmin kantaa yhtään mihinkään, omaan korvaan särähtää miksi sinun pitää selitellä Gatesin sanomisia? Oletko kysynyt häneltä itseltään mitä hän tarkoitti, vai onko sanomasi sinun uskomus asiasta? Itsellä oli joskus aikanaan tapana tehdä samaa, mutta eipä sitä oikeasti voi tietää mitä toinen tarkoittaa, ennen kuin kysyy häneltä itseltään suoraan.

Eiköhän meistä kaikki halua takaisin normaaliin elämään mahdollisimman pian. Kyllä maailmaan mielipiteitä mahtuu, eikä ne ole keneltäkään pois. Turha ruokkia lisää vastakkain asettelua, se ei johda koskaan mihinkään hyvään.

Qroquius Kad

Wautsi hiukkanen! Sanotko siis, että William Gaytsiam, ystävien kesken Bill Gates on siis ollut aikaisemmin kanssasi keskusteluyhteydessä?

Mikä sen katkaisi? Halu normaaliin elämään? Sen ymmärrän hyvin, mutta etkö kuitenkin voisi ottaa yhteyttä entiseen ystävääsi Billiin edes kysyäksesi näinkin merkittävään asiaan suoraa vastausta?

Ihan normi meininki

Minä ainakin olen elänyt ihan normaalia elämää koko tämän ”kornavuoden”. Kukaan ei ole rajoittanut elmistäni, kulkemistani tai harrastuksiani millään tavalla. Siksi en oikein ymmärrä mitä tässä kahkoillaan. Eikä meidän kylässä käytä maskia juuri kukaan.

Anna-Maria Korhonen

Mietin tässä vain sitä, että väestön kasvu on tällä hetkellä kiivainta juuri Afrikassa ja arabimaissa. Mitä siitä seuraa, kansainvaellus maihin, jossa väestönkasvu on hitaampaa, eli Eurooppaan. On outoa, että monet ihmiset on saatu vastustamaan rokotteita juuri väestönvähennyksen pelossa.

Toisaalta kehitysapua on kanavoitu jo vuosikymmenet kehitysmaihin myös rokotuskampanjoiden muodossa eikä toivottua tulosta väestönkasvun hillitsemiseksi ole näköpiirissä. Voidaan siis olettaa, että korkea syntyvyys kehitysmaissa korreloi pikemminkin kulttuurin kuin lapsikuolleisuuden kanssa.

Anna-Maria Korhonen

Koetan vain sanoa, että eikö oikein kohdistettu väestönvähennys olisi tervetullut asia?

Toisaalta sama taho, joka vastustaa rokotteita on esittänyt, että eliittiin kuuluu noin 8000 – 9000 henkeä. Heidät kykenee kyllä 500 miljoonaa heittämään telkien taakse, mihin tarvitsemme 7 mrd nukkuvaa?

Anna-Maria Korhonen

Ihan vain on tullut mieleeni vanha sananlasku ”hedelmistä puu tunnetaan”. Mitkä ovat tämän ”eliitti haluaa vähentää ihmiskunnan 500 miljoonaan rokotteilla” – kaustin hedelmät?

1. Vastustetaan kaikin keinoin väestön vähennystä, muttei kyetä estämään elintasopakolaisuutta

2. On syntynyt (luotu) juuri sopivasti yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneita ihmisiä jyrkästi kahteen leiriin jakava kysymys

ferrest

Jos ajattelee historiaa ja sen kulkua. Aina laman kynnyksellä on alettu sotimaan. SDP luo lamaa ja sotkee koronalla kattilaa, jolloin ihmiset eivät kohdista ehkä vihaansa sinne minne kuuluu (sdplle). Jos seuraat ihmisiä, niin heidän syytteensä tilanteesta on täysin sekava. Toisaalta media on sotkenut monien päät ja luoneet hysteriaa parhaansa mukaan. Ajattele, että ihmiset laittavat kasvoilleen liinoja vaikka se ei auta mitään. Toisaalta vaan pahentaa tilannetta, jos virus tulee, koska kasvomaski on kostea jossa virus pystyy elämään. Kuivassa se kuolee nopeasti.
Hulluun ja sen syyt?

Mitenkä se olikaan

Hyvää pohdintaa. Tällaista kannattaisi suomalaisten harrastaa enemmänkin. Sillä jos olemme yhtenäisiä kuten saksalaiset, eivät päättäjät voi meille mitään. Nyt kun ihmiset hörhöilevät kuka milläkin rintamalla, ne nauravat meille torneistaan kun poliisi kopittaa kansaa. Ja ovat tyytyväisiä hajoitaja hallitse politiikkaaansa.

Punavihernatsimafia

Netti mahdollistaa paljon hyviä asioita mutta myös vaaralliset ihmiset ja ajatukset löytävät sieltä seuraajansa. Esim. punavihernatsimafia ei olisi pystynyt saamaan maailmaa näin sekaisin ilman nettiä.

Pera Pervo

Miten Bill Gates liittyy johonkin kulkutautiin? Itse humoristin valintana tiedän 5G tukiasemien olevan suurimpia koronan levittäjiä. Ja rokotteessa on tietenkin mikrosiru. Heh heh.

Somen myötä kaiken maailman hörhöt ja kylähullut saavat aivan suhteettomasti palstatilaa. Ennen he olisivat jääneet vain lähipiirin naureskelun kohteeksi. Kuka ihminen oikeasti sotkee Bill Gatesin, mikrosirun tai 5G:n johonkin virukseen? Ei kukaan täysjärkinen. Muutama hörhö hallitsee kommenttikenttää ja vääristää siten kokonaiskuvaa. Sanon jo valmiiksi: ”ota itse selvää”. Ehdinpäs ensin 🙂

Pera Pervo

Ai niin.. Eikö se ollu joku se maanalainen pedofiiliverkko? Kai se nyt jotenkin tähänkin liittyy:)

Arto

On olemassa koulukunta, jossa PT-Mediaa pidetään ilman minkäänlaista kompetenssia luotettavana ”Asiantuntijana” maahanmuuttoon liittyvissä asioissa. Miten Paavo voit kirjoittaa maahanmuutosta, kun olet vissiin vain sähkäri? Eihän sinulla ole minkään tasoista pätevyyttä edes kommentoida maahanmuutoa ja silti siitä paasaat paivästä toiseen?
Eli Paavo millä kompetenssilla SINÄ voit kirjoittaa / kommentoida maahanmuutosta? Mikä olet koulutukseltaan jne?

Last edited 2 vuotta sitten by Arto
Minä

Paavolla on riittävä pätevyys kirjoitella uutisia niin maahanmuutosta kuin muustakin siinä kuin muillakin, jotka kirjoittelevat medioissa.

Uskonet, että eri asioista kirjoittelevat toimittajat ovat kirjoittamansa alan parhaita asiantuntijoita.

Mitä koulutukseen tulee, niin ei se tunnu auttavan ainakaan toimittajia, koska enimmäkseen kirjoitellaan uutisia vihesvassunäkökulmasta ja vailla mitään todellisuustuntumaa ja järkeä. Muutenkin suuri osa ns. koulutetuista ei tunnu osaavan edes omaa alaansa kovin hääppöisesti, mutta ovat mielellään kaikien alojen asiantuntijoita.

joho

Koulutus voi tehdä myös ihmisen tyhmäksi, sano yks tunnettu kirjailija. Painottaisin enemmänkin sanaa AJATTELIJA ja takana tervejärkisyys.

jupi

paavo on alan ammattilainen, on itse myös maahanmuuttaja

Toinen sähkäri

Minäkin olen vaan sähkäri mutta olen itsekkin ollut maahanmuuttaja. En tosin asyl passilla vaan ihan työviisumilla. Noin 1500:ssa ydinvoimalan ensiökierron dokumentissa on nimikirjaimeni suunnittelijan kohdalla ja ne on TÜV hyvöksynyt. Joten ei aina se koulutus määrää missä on hyvä tai mitä tekee elääkseen. Siksi tätä kutsutaan elämäksi että se on ennalta arvaamatonta. Ja koululaitoksestamme huolimatta, toiset kehittyvät elmässään.

Inssi.

No ei varmasti yhdessäkään paperissa lue suunnittelijana sähkäriä, saatte sielläkin vetää jokaisen piuhankin vain erillisellä luvalla ja senkin vedon teille suunnittelee joku ihan muu kuin sähkäri.

Arska

Kiitos vastauksesta Paavo. Rehellisyys on se millä mennään eteen päin. Ymmätkö nyt, että joku_toinen_vasemmalta oleva puuveneiden veistäjä voi olla tutkinut esim. tätä rokotehysteriaa ja siihen liittyviä asioita yhtä hartaasti ja sisukkaasti kuin sinäkin Paavo tuota maahanmuuttoa harrastat. Eli älä dissaa ihmisiä, jos he kirjoittavat huolestuneina siitä, että tämä Covid hässäkkä ja sen tuomat sivutuotteet ovat aivan sairasta ihmisten kiusaamista.
Ja kun kirjoittelet aiheesta, niin ota niistä selvää, eli kysy vaikka lääkäreiltä, hoitajilta jamuilta alan asiantuntioilta, että missä mennään…

jupi

pfizerin entinen varatoimitusjohtaja on paavon kanssa eri mieltä

ferrest

Ottaisit selville asoita. Gates kun on keräämässä rahaa rokotteilla. Sillä on isot bisnekset asian tiimoilla. Huvittavaa on se, että omalle perheelleen ei ota rokotuksia.

PT valemedia

Poista paviaani tämä kirjoitus kommentteineen, niin kuin teet aina kun et muuhun pysty.

Kekkis

Hyvä artikkeli Pavelta! Avoin keskustelu pitäisi olla täälläkin(Suomessa) mahdollista, mutta ei vaan ole.

Onko vastaavaa määrää ihmisiä otettu Suomessa kiinni sitten 1956 yleislakon? Mitä väärä nämä ihmiset tekivät? Suomessa ”väärin ajattelu” on nykyään rikos. Pitää vaan hokea sitä samaa viher-femakko-QLGBT+-kommari -mantraa mitä hallinto suoltaa ja uskoa kaikki. Lisäksi pitää suostua antamaan palkkatulo+omaisuus kokoajan kasvavan virka&muun loisväen elättämiseen.

k-rokotteet on kaikki käytössä poikkeusluvalla ja ilman kattavaa testausta. Sitäkö vastaan ei saa ilmaista mieltään?

Ilmari

Kysymys on siitä että yhä edelleen on koronaan liittyviä kokoontumisrajoituksia ja niitä ei oltu noudatettu.

Reijo Ruotsalainen

Mielenosoitukesn järjestäminen ja siihen osallistuminen ovat perustuslaissa määriteltyjä kansalaisoikeuksia. Niistä saa poiketa vain poikkeusoloissa. Poikkeusolot päättyivät 27.4.2021 kun valmiuslain oikeudet kumottiin ja palattiin normaalitilaan. Poliisit, ja niiden ylin johtaja sisäministeri Ohisalo ovat 1.5.2021 mielenosoituksen estäessään ja osallistujat pidättäessään syyllistyneet perustuslain loukkaukseen. Poliisit käräjäoikeuteen, ja Ohisalo valtakunnanoikeuteen. Vankilaa kaikille näistä.

Mutta ei näin tapahdu Suomessa koska demla ja lammaslauma.

paskatunturi

Lääkäri on valitettavasti oikeassa. Asiassa paljon epäselvää. Siitä on siksi oikein hyvä keskustella tieteellisesti, mikä tässä kirjoituksessa ei toteudu.
Ikäänkuin kirjoittaja lähtökohtaisesti puolustelisi sattumanvaraista geenimuuntelua, ihmiskoetta.

Minä

Paavon mielikuva tuosta Gatesiin viittaamisesta on rajoittunut hurjimpiin huhuihin.

Tuo teksti, että ”tapahtukoon sinun tahtosi, ei Bill Gatesin”, ei mitenkään viittaa Paavon esittelemiin ajatuksiin.

Tosiasiassa Gates on hyvin aktiivisesti myymässä koronarokotteita ja pyrkii vaikuttamaan asiaan myös lahjoittamalla suunnattomia summia WHO:lle ja lahjoitusten ehtona on, että rahat käytetään rokotteiden käytön edistämiseen.

Minä

Samaan aikaan Gates tekee suunnattomia summia rahaa rokotteilla, enemmän kuin mitä aikoinaan ohjelmointipuolella. Hän on itse kertonut, että rokotebisnes on todellinen kultasuoni.

Gates siis tietoisesti pyrkii edistämään omia ansioitaan.

Jälki ei ole aina ollut kaunista. Gatesin edistämissä ”hyväntekeväisyysasioissa” on syntynyt paljon kuolemaa kehitysmaissa. Tästä ei juuri puhuta mediassa, mutta kiistattomat todisteet voi löytää aika helposti. Kyse ei siis ole mistään ”salaliitosta”, vaan ihan julkisesta tiedosta.

Minä

Paavo ei kai ole ottanut asiasta selvää, vaan on tallentanut mieleensä vain mehevimmät huhut ja sivuuttanut ne varsinaiset tosiasiat, jotka liittyvät Gatesiin tässä asiayhteydessä.

Mitä tulee koronarokotteeseen, ovat monet huippututkijat varoitelleet niistä. Yksi heistä on Pfizerin aiempi päätutkija. Joten ei ole kyse jostain säikähtäneiden ihmisten reaktiosta, vaan huipputieteilijöiden varoituksista koronarokotteiden modernien versioiden riskeistä.

Ilmari

Minkähän vuoksi tämä Pfizerin päätutkija on entinen? Luulisi että jos itsestä on kiinni, tuollaisesta paikasta ei kukaan lähde.

Vastaus Ilmarille

Entinen, siksi, että hän on eläkkeellä. Isot pomot tuppaavat jäämään eläkkeelle 60-vuotiaina, kun eläke on kuitenkin suuri.

Janne

Ilmarin komentti kiteyttää hyvin sen miksi elämme sellaisessa maailmassa missä nyt elämme. Nämä Ilmarit eivät ole kulleet koskaan sellaista käsitettä kuin moraali, vaan ajattelevat hillotolpan olevan se elämän tarkoitus.
En väitä, että päätutkia on entinen tutkija sen takia koska hänen moraalinsa on voinnut estää häntä jatkamasta virassaan, mutta sekin vaihtoehto ei ole pois suljettu.

Minä

Tutkijan nimi on Michael Yeadon. On olemassa ja jopa valtamedia, ilmeisesti ei suomalainen, on varovasti kirjoittanut siitä, että hän ei hyvällä katso covid-rokotuksia. Hän on puhunut mm. siitä, että rokotteet ovat testaamattomia, huonosti testattuja, ja on suuri riski siihen, että vuosien myötä ne tulevat aiheuttamaan myös kuolemia pitkäaikaissivuvaikutusten myötä. Hän yksinkertaisesti pitää niiden käyttöä vaarallisena ihmiskokeena ja niiden käyttöä vastuuttomana.

Last edited 2 vuotta sitten by Minä
Minä

Hänellä on satoja miljoonia omaisuutta, joten ei välttämättä ole heikoilla olipa sitten eläkeläisen roolissa tai vain muuten vähän vapaalla.

Tarkensin tuota Pfizer-titteliä. Oli päätutkija (chief scientist) ja lisäksi varatoimitusjohtaja (vice president).

Last edited 2 vuotta sitten by Minä
...

Tieteellistä tarinaa teille on turha selittää kun ette ymmärtäisi siitä yhtään mitään, mutta hienoilla sanoilla maustettu pseudotieteellinen huumori pläjäys uppoaa totena.. Ja ette taatusti edes tajua mitä tällä tarkoitin.

Arttu

Paavon kognitiivinen dissonanssi senkun jatkuu.. Sääli sinänsä, että ”päätoimittajan” itsensä pitäisi mennä selvittämään oma päänsä ja lakata kirjoittelemasta globalistien taskuun. Toisaalta tämä on ymmärrettävää, jos Paavolle on laitettu ruskea kirjekuori taskuun näiden samojen lääkefirmojen edustajien puolesta. Yleensähän ihminen muuttaa käytäytymistään, kun ”sponsori” astuu kuvaan…

Arto

Elä nyt sivistyssanoja ala täällä viljelemään. Eihän Paavolla ole aikaa tarkistaa / tutkia mitä ”Kognitiivinen Dissonanssi” tarkoittaa. Sejän on ihan höpöpöpö juttuja.
Kohta tähän alle tulee viesti PT-Medialta: ”Mitä tarkoitat Kognitiivinen Dissonanssi? Näin PT-Media näihin yleensä vastaa, kun ei riitä kompetenssit :o)

Mietitääs taas

Äläs nyt. Paavo pitää tätä sivustoa ja on kunkku. Sinä voit perustaa oman sivustosi ja olla sen kunkku. En ole aina samaa mieltä Paavon kanssa mutta mies kuitenkin aikoinaan teki videoita ja varoitti suomalaisia tulevasta: Junalasteittain kultamunia. Siitä pitää nostaa hattua. Ja kuka tässä korona-jutussa loppujen lopuksi on oikeassa, sen näyttää tulevaisuus. Odotellaan siis.

Valtsu

Minä olen alkanut vakavasti miettiä, että haluanko enää ollenkaan samaistua niin sanottuun kansallismieliseen skeneen. Yksi syy on se, että siihen porukkaan on pesiytynyt niin paljon kaikenlaisia paukapäisiä harhaatikkoja, koronadenialisteja.
Toinen on se, että en taida enää välittää, miten Suomen käy. Jos kerran kansa on tyhmää kuin vasemman jalan saapas, lienee ihan oikein, että se häviää ja itse kuolen joka tapauksessa viimeistään 40 vuoden sisällä, luultavasti paljon ennen. Joten arabiaanot ja afrikaanot eivät kuitenkaan vielä ehdi tuhota maata kokonaan ennen kuolemaani.

Pitää yrittää

Tätä minäkin olen miettinyt monta kertaa: Onko tämä kansa liian tyhmää jotta sitä kannattaa pelastaa. Mutta sitten tulee vastaa tavallisia työläisperheitä joiden vanhemmat hymyilevät, lapset ovat pirteitä ja iloisia sekä kiinnostuneita lähes kaikesta. He valavat uskoa tulevaisuuteen ja joka kerta tulee mieleen että heidän eteensä pitää tehdä töitä.

Kun vaan keksisi jonkun keinon että vain nämä flegmaattiset jurottajat jotka katsoo televisiota ja polttaa välillä tupakkaa samalla kun juovat kaljaa, poistuisivat sossujonoista. Ehkä keksin senkin joskus.

lilli

Samaa mieltä! Touhu mennyt skenessä ihan älyvapaaksi pandemian aikana. Ehkä justiinsa tämän takia ei kannattaisi enää tuhlata aikaa tän skenen parissa ollenkaan, vaan keskittyä juuri näihin ihmisiin joilla on aivot tallella ja ajattelu aikuisen ihmisen tasolla. Hiukan surullista mutta mutta näin se on.
On onneksi paljon ihmisiä joilla on ajattelu normaalia toisin kuin näillä harhaatikoilla, ne ihmiset tosin ei ole osa tätä skeneä, ja juurikin just näiden hörhöjen takia.

Last edited 2 vuotta sitten by lilli
Niin

Ala myymään käärmeöljyä kannattajilles

Tolkku

No paljon kertoo nykyihmisten tolkuttomuudesta sekin että viime eduskuntavaalit voitti joku SDP lupaamalla vappusatkun, joka sitten peruttiin.

Tosin heikolta näyttää muidenkin ”vaalilupausten” toteutuminen. Petettyjen lista tosin on jo pitkä ja pitenee entisestään.

Että muistakaa jatkossakin äänestää SDP, vihreät, Vasemmistoliitto, kokoomus ja keskusta. Näin saamme paremman Suomen.

Nimetön

Tiedä mistä tuossa latvalahojen kokoontumisajossa oli kyse… Sputnikissa kun on venäläistä mikrosirua niin se pitää varmaan laittaa aika isolla neulalla.

Ei noteerata

Tässähän se juuri olisi se ”hoito”. Ei kuikuttelevaan lapseenkaan kannata uharta huomiota. Antaa sen kiukutella niin vähän ajan päästä se jo leikkii itsekseen.

Dan Wesson

Äläs nyt. Venäläinen mikrosiru olisi muuten ihan hyvä, mutta akut painavat niin saatanasti.

Tää oli paras!

Kyllähän ne omissa mediossaan on hirveästi itkenyt kun ei suomeen otettu venäläistä rokotetta ja venäjällä ei virusta enää ole/ei ole koskaan ollutkaan/hoidettu maailman parhaiten.

Btw, sputnikissa ei ollut mikrosiruja vaan elektroni putkia, siksi sen neulan pitää olla niinsanottua tubeluokkaa. Aleksei Stondekoff ja Immo Kauko Raajamäki ovat tunnettuja elektroni lääkäreitä IBM:llä jotka tukevat tätä teoriaa. Jokainen joka ei lue valtamediaa tietää tämän.

Taju Kankaalla

Keskustelu kulkee tasolla, Bill Gates suunnittelee kansanmurhaa ja mikrosiruttaa ihmisiä, joten pääagenda Bill sedän hommissa jää huomiotta . Tämä Bill setä tahkoaa fyffeä mielettömiä määriä. Aivan kuin poliorokotteilla. Kyse ei ole maailman pelastamisesta tai kansanmurhista ja sirutuksista vastaus on raha, nimittäin isoRAHA. Billin poliorokotekampanja on johtanut siihen että afrikassa on enemmän rokotteista saatua poliota kuin luonnon omia polioviruksia (sikäli kuin uskomme the WHO järjestöä

Minä

Gates kertoi itse haastattelussa, että rokotteet ovat hyvä bisnes. Yhdellä dollarilla saa kaksikymmentä takaisin. Kuulostaa uskomattomalta, mutta näin hän itse sanoi.

En tiedä miten hän sijoittaa rahojaan siihen, joten en myöskään tiedä kuinka hän sen tekee, mutta ilmeisesti tekee, koska itse niin sanoi. Ei kyllä sanonut missä ajassa se tapahtuu, mutta vaikka se olisi pitemmälläkin ajalla, on siinä melkoinen rahasampo.

Tuskin tapahtuu ostamalla osakkeita lääkefirmoista, koska muutoinhan meikäläinenkin voisi tehdä saman ihmeen.

lilli

Itse olen kyllä ihan kyllästynyt näihin hihhuleihin, koko vuoden olen tota skeidaa kuunnellut enkä yhtään enää jaksa. Tiedän itse ihmisiä jolla on ollut koronavirus ja sanoneet just että heiltä meni hajuaisti, hengitys vaikeaa ja olo jotenkin öljyinen ja nämä sitten selittää sen että ”joo joo ne ovat jotain salaisia deep staten tai illuminatin agentteja, jotka vaan pistetty näyttelemään pitkin poikin”
Kyllä näiltä ihmisiltä selitykset löytyy vaikka kuinka yritän todistella sen olemassaoloa. Itsekin olen miettinyt että haluanko edes enää olla osa tätä skeneä kun mt-potilaat kerääntyy tänne.

Astmaatikko

Minulta löytyvät samat oireet vaikka olenkin vain astmaatikko. Syksy on ehkä kaikkein rankinta aikaa kun lahiamisprosessi tuottaa tolkuttomasti ilmaan ärsykkeitä. Ehkä siitä syystä en edes pelkää tuota koronaa.

lilli

Ei kuules olleet mitään asmaatikkoja, ja muuten oli talvi kun tää tapahtui. Talvellekko nää olisi allergisia?

Last edited 2 vuotta sitten by lilli
Hahraatikko

Eri mielipide on demokratiaa – Tai siis kuuluu siihen.

Sun kannattaisi liittyä Jussi halla-ahon persutyranniaan, joka heittäää väärinajattelevat pihalle. Jo v 2012 Jussi kannatti mielenosoitusten lopettamista tankein (Kreikassa), ja sitten poliisivaltiota poliisivaltio paketilla v 2018-2019. Ja heitettiinhän väärin ajatteleva nuorisojärjestö pihalle -ja Aika moni muukin on saanut futskua.

Mene persuihin nyökkäilemään, siellä johtaja – Suuri Mestari – on Aina oikeassa. Kysy vAikka hommaforumista.

Sam Colt

Jussin komennosta ei montakaan persua ole puolueesta potkittu.
Vuonna 2017 onnistui pääministeri Sipilän temppu, jolla ministeriaudeihinsa rakastuneet – myöhemmin siniset – hylkäsivät äänestäjänsä.

Jussi sanoi jo matuvyöryn alussa 2015, että kulkurilaumat tulisi leirittää niin pitkäksi aikaa, että kaikkien todellinen turvapaikan tarve selvitetään. Se ei käynyt Sipilälle ja Orpolle kuten hyvin tiedetään.

lilli

En kannata persuja tai muitakaan puolueita. Liity itse.
Risto Pietilä olisi sulle hyvä ”mestari” sitten.

Last edited 2 vuotta sitten by lilli
Hahraatikko

Ei rokotetta – jota ei ole testattu – pidä ottaa. Osta mielummin koppa kaljaa, sen vaikutus ainakin tiedetään.

Jos ei usko joulupukkiin, niin silloin ei olla harhaatikkoja. Pikemminkin jos uskoo, on harhaatikko.

Hahraatikko

Mikael Kivivuori on lääkäri, ja todennäköisesti tietää rokotteista enemmän kuin Bill Gates joka ei ole lääkäri.

Jos itse sairastan,en mene gatesin vastaanotolle, vaan lääkärin.

Riku Laine

Kyllähän sitä tietysti saa uskoa mihin tahansa se ei haittaa minua.
Jos avoimesti kertoo että uskoo ympäri maailmaa olevia asiantuntijoita koronan suhteen niin siihen eräät suhtautuvat vihamielisesti. Kokemusta on.
Koronaa ei ole olemassa sanovat eräät eli ilmeisesti uskovat että nämä asiantuntijat ympäri
palloa ovat yhteistuumin valehdelleet herääkin kysymys että mikä se motiivi olikaan.
Videoita, uutisia on myös runsaasti mitä korona on eri puolella maailmaa aiheuttanut.

Hahraatikko

Lääketiede perustuu kliiniseen tutkimukseen ja evidenssiin.

PCR-testi ei täytä sitä kriteeriä, ja yksikään tutkimus ei ole löytänyt Corona virusta.

Kyseessä on mediavirus. Gatesin Billy on clowni joka haluaa tehdä fyrkkaa.

...

Osta vittu elektronimikroskooppi ja löydä itse samallla kun ammut itsesi taivaalle nähdäksesi litteän horisontin.

KKi

No yhteisöllisiä ja yhteisöllisyydestä riippuvaisia hahmoja, sellaisia sosiaalisia persoonoita ottaa pattiin kun pitäisi olla yksikseen.
Pakko olisi päästä kavereiden kanssa kännäämään ja halailemaan.

Asenne tuntuu olevan, ei tää tauti muhun iske. Joten ei väliä jos vaikka vähän sitä levitänkin.
Tuollakin tapauksessa taas muutama tartunta varmasti tuli. Ei siinä oma asiansa, vaan ei näille pitäisi verovaroin koronahoitoakaan sitten antaa.

Rullattu

Briteissä kuoli 27 vuotias nuorimies 3 viikkoa sen jälkeen kun oli ottanut AstraZenecan piikin.
Oli ihmetellyt että miksi hänelle tuli rokotusaika vaikka ei kuulu sairaisiin eikä ikänsä puolesta saaviin saaviin.
Kärsi kovista pääkivuista joista hakeutui sairaalaan lopulta pääkipu räjäytti aivoverenvuodon johon mies kuoli.
Omaiset on haastaneet rokotteen antaneet tahot oikeuteen.
Samanlaisia aivoverenvuotoja on satoja pitkin eurooppaa ja myös suomessa.
Eipä silti kielletä noita ”rokotteita” vaan jatketaan ihmisten tappamista.

Dan Wesson

Kaikissa lääkkeissä ja rokotteissa on haittavaikutuksia. Luepa läpi vaikka tavallisen ibuprofeenikipulääkkeen tuotetiedot. Ne ovat melko karmeaa luettavaa. Silti näitä napsitaan miljoonittain. Sadat miljoonat naiset käyttävät e-pillereitä, joilla on riski saada veritulppa.

Yksittäisiä tapauksia rokotteen aiheuttamista kuolemista tuodaan jatkuvasti esiin, mutta pointti onkin siinä, moniko kuolee siihen suhteessa rokottetuihin. Rokotteita on tähän mennessä annettu maailmalla ~miljardi. Montako sen aiheuttamaa kuolemaa on havaittu? Kyse on promillen osista. Jätä rokote ottamatta, jos epäilyttää

Rullattu

Luuletko että kaikki koronarokote kuolemat edes raportoidaan rokotteen aiheuttamana?
Lainaten kirjoitustasi, ei edes prosenttia ilmoiteta rokotteen aiheuttamana vaan aina syy on joku muu.
Rokote valmistajat on kätensä siivonneet ja noiden lakeijat pitää kyllä huolen että totuutta ei esille tuoda noista myrkyistä.

Dan Wesson

Jätä rokote ottamatta, jos epäilyttää. Se ei taida olla missään maassa pakollinen.
Et voi tällä hetkellä mistään tietää, kuolisitko koronaan vai rokotteeseen, ellet ole sitä sairastanut. Joka tapauksessa mahdollisuus jompaan kumpaan on häviävän pieni, mutta se on kuitenkin olemassa.
Tosiasia on, että sinäkin voit esittää pelkkiä arvauksia rokotteeseen kuolleiden määrästä. Samaan tapaan voidaan esittää arvauksia koronaan kuolleiden määrästä. Suomessa ilmoitetaan koronaan kuolleeksi, jos on saanut koronadiagnoosin kuukauden sisään kuolemasta. Syy voi olla periaatteessa mikä muu tahansa.

Rullattu

Oikeus toimii?
Jos ihminen on sairastanut vaikkapa haimasyöpää, sen oireet tiedetään 100% varmuudella ja osataan aika tarkasti myös kertoa elinaika kun alkaa ensimmäiset kivut tulemaan syövästä.
Kuolintodistuksessa kuoleman osalla lukee ainostaan korona, vaikka koko syövän aikana tuosta ei ollut mitään merkkiä.
Täyttä kusetusta, minä en luota yhteenkään tilastoon jotka kertoo montako ihmistä on koronaan kuollut, en sen jälkeen kun sukulaisen kuolintodistuksen näin, sitä paperia kirosi myös sukulaiseni lääkäri.

Rullattu

Luetun väärinymmärrystä?
Nimenomaan omasta kokemuksesta perhana kirjoitin, haimasyöpää potenut ja siihen oikeasti kuollut kirjattiin KORONAAN kuolleeksi!

Että älä jaksa, niimpä, et isommin jaksa ainakaan ajatuksella lukea mitä kirjoitetaan.

Minulle on ihan sama mitä täällä inistään asiaan missä minulla on 100% omakokemustieto.

Eiköhän tämä ”media” ollut tässä, adjöö jatkolle.

Minä

Tosiasiassa kirjataan koronakuolleiden tilastoon kaikki, jos vaan korona on jotenkin todettu. Tästä löytyy täysin luotettavaa tietoa.

Alussa puhuttiin tilastoissa koronakuolemista, joka sittemmin muutettiin muotoon ”koronaan liittyvä kuolema”, koska niin saatiin valehtelematta isompia lukuja.

Lukuisat lääkärit ovat kertoneet avoimesti, että koronaan liittyviksi kuolemiksi kirjataan mikä vaan, jos edes epäillään henkilöllä olleen korona.

Tämä ei ole mitään salaista tietoa, vaan ihan julkista.

PT:llä on uskomus, että niin kamalaa ei tehdä, mutta asiasta löytää tietoa, jos on haluja löytää.

Last edited 2 vuotta sitten by Minä
Minä

Nyt olet kyllä täysin väärässä. Ihme, että voit olla noinkin väärässä. Hyvin on vältetty tiedonhankinta. Tuota ei ole vaikea löytää. On ihan julkista tietoa, että koronan piikkiin laitetaan hyvin helposti sellaista, mikä ei ole koronan aiheuttama kuolema sillä tekosyyllä, että koronaa on vähintäänkin epäilty.

Tietosi täytyy perustua mutuun.

Vähän Hämäläinen

Riittäisikö asiasta pelkkä linkki THL:n sivulle jossa sanotaan seuraavaa: ”Henkilön kuoleman arvioidaan liittyvän koronavirukseen, jos hän on kuollut kuukauden sisällä siitä, kun hän on saanut positiivisen tuloksen koronatestistä.”

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tilannekatsaus-koronaviruksesta/covid-19-tautiin-liittyvien-kuolemien-tilastointi

Pösilöt

Suomessa kuoli täysin terve ihminen 30vuotiaana aivoverenvuotoon, viikon sisällä siitä kun oli syönyt perunaa! Ja vain 2kk siitä kun oli haistellut jonkun ihmisen pierua!

Rullattu

Ilouutinen lampaalle, voit ottaa 4 henkisen perheen puolesta lisäpiikit.

Pavelle.

Kuolintodistus on sitten ihan ulalla oleva asia?

Niissä on leima punaisella missä lukee ”Salassapidettävä”

Luuleeko joku että niitä aletaan levittelemään julkisesti.

Ei oikein kiinnosta joutu tekemisiin virjakoneiston kanssa.

Paltaan vielä *Pösilöön” nomeotto sopii oikein hyvin teille, olette yhtä ulalla oleva henkilö joka ei tiedä mistään mitään.

Pösilöt

Väitätkö tuota väittämääni epätodeksi? Sori se on täysin totta ja todistettavissa.

Rullattu

Lue uutisia niin näet mistä kerroin.
Pavehan se kertoi että ei linkkejä halua tänne joten sillä mennään.
Leiki sinä silmät kiinni hiekkalaatikollasi.
Sinä ja pave luulette oevanne viisaampia kun tuhannet lääkärit ja tutkija tällä planeetalla, ei voi kun nauraa.

Ilolla jään odottamaan tämän saitin sulkeutumista.

Pösilöt

Onko sun ihan pakko lukea ja kirjoittaa tänne? Väitätkö edelleen ettei kertomani ole tosi? Naureskele vaan ja tiedoksi henkilö joka käveli teidän mielenosoituksen kohdalta kuoli kuukauden sisällä eikä ollut rokotettu! Niin jos on saanut rokotteen ei parane kuolla koska se johtuu rokotteesta?

Mitä muuten tyhjänaurajista sanotaan?

KKi

Kiintoisa huomata, että maahanmuuttokriittinen porukka ovat myös billgatestappaa™ kerholaisia. PT-media saa kakkaa niskaansa koska uskaltaa epäillä arvon billgateskerholaisen mielenterveyttä.

Kaikkihan tämä on ihan omin silmin nähtävissä. Covid-19 on oikeasti vittumainen tauti. Samoin maahanmuutto on oikeasti ongelma.
Ei näiden toteamiseen tarvita salaliittoja.

lilli

Näin se meneekin, tunnen itsekin ihmisiä omasta elämästäni joilla ollut tämä tauti ja eivätkä ole osa mitään salaista näyttelykerhoa.
Tosiaankaan ei tarvitse salaliittoja nähdäkseen ongelmat tietyissä asioissa. Ei kyllä rokotteetkaan välttämättä ole mitään riskittömiä kuten nähtiin Pandemix-rokotteessa, mutta tarvitseeko tästä asiasta tehdä hirveetä sirkusnumeroa kuten vappuna nähtiin. Kyllä täyspäinkin voi nämä asiat fundeerata hyvää päivää sentään. Itsekin olen saannut ulinaa osakseni kun olen epäillyt näiden hihhulien mielenterveyttä.

Last edited 2 vuotta sitten by lilli
polpo

Onko PT-medialla todisteita siitä, että lääkäri sanoi koronarokotteella ”murhataan ihmisiä” tahallisesti? Vai maalittaako ja vihapuuko PT-media valeuutisilla?

Kyseessähän on selvä PT-median tekemä kunnianloukkaus josta voi tehdä poliisitutkinnan. Miksi PT media pelkää poliisia ja kommentteja samaa aikaan kun PT media suoltaa poliisitutkittavia kunnianloukkauksia?

Pahvit herätys

Kerrankin totuudenmukainen kommentti PT:ltä.

jamppa

Paavo alkaa sekoamaan. Ei ihme, että Paavolla ei ole naisystävää. Ja ei ihme, että PT-media kannattaa lasten seksin suojaikärajan laskua 12 vuoteen.

Syymlinen?

Avohoito.

MattiS

No joo, onhan nuo hiukan eriskummallisia teorioita. Mutta tavallaan aika vaaratonta, paitsi poliisin mielestä..

Jos oikeasti haluaa harhaista settiä lukea niin esim. FB:ssä rasmus on sellainen että pitää oikein ihmetellä ovatko ihan tosissaan vai kirjoittaako niitä juttuja jotkut sketsihahmot.

Sherlokki suvakko

Noista ylisuurista mellakka ym poliisien toimista mulle tulee mieleen, että ne ovat harjoitteita tulevaisuuden joukkojen hallintaa varten. Hyvää koulutusta tavallisten rauhallisten kansalaisten kustannuksella. Kamarilla sitten naureskelevat ihmisten reaktioilla, ..ttu oikeesti.

Jaakko Palvi

Lapsikuolleisuus ei vaikuta ainakaan sataan vuoteen Intian tai Afrikan väestöräjähdykseen ja ja sen jälkeen kun lapsikuolleisuus on minimissä västön kasvu todella räjähtää käsiin.

Näitä kulttureita ei muuteta hetkessä ja muutos vaatisi myös kehitysmaiden saamista samalle sivistys ja varallisuustasolle.

Jos emme aloita mittavaa syntyvyyden säännöstelyä tämän pallon resurssit käytetään loppuun ja loput taistelevat ravinnosta jos edes happea riittää syömme lopuksi toisiamme.

noname

Mene paavo joumaan vaan kiljua. Et ymmärrä asiasta mitään ja heität vain paskaa eetteriin.

Jos haluat jotain mietittävää, niin katso vaikka USA:n amishien yhteisöihin. Ne eli koko ajan tavallista elämää. Kauhea korona iski. Amishit sairasti ja sitten korona oli ohi. Elämä jatkuu kuten aina ennenkin ilman sähköjä ja rokotteita.

Sherlokki suvakko

Pekka sai aivoinfarktin pari viikkoo jälkeen koronarokotuksen, kertoo IL. Pekalla on diabetes, kolesteroli, polttaa tupakkaa, niin todennäköisesti olisi saanut infarktin muutenkin, jutussa selitetään. Mitens se nyt näin päin selitetään, kun taasen kuollaan muka koronaan, vaikka on ollut muita sairauksia takana.

Juha 06

Mutta mikä on näkemyksesi kaiken lukemasi ja kokemasi perusteella; onko korona sen tappavampi tauti kuin kausi-influenssat? Siis sen arvoinen että sen vuoksi on pitänyt yhteiskuntaa sulkea ja asettaa näitä määräyksiä joita poliisikin pakottaa yltiövoimallisesti noudattamaan? Sen arvoinen että eteläiset Euroopan taloudet todella aikuisten oikeasti tarvitsevat näitä valtavia tukimiljardeja?

Totta

Mistä tiedät että se oli koronaa? Luulin että flunssa on normaalia, itsekin sairastan joka vuosi. Joskus flunssa on nimeltään influenssa, joskus nuha, nyt kaikki flunssa on koronaa. Flunssa on paranemisprosessi, keho puhdistaa itseään. Ei se ole todellisuudessa edes sairaus.

lilli

Perusta oma uutissivusto ja mene sinne itkemään. Ei aina tarvitse tulla Paavon sivuille ulisemaan joka helkutan silmänräpäys.

Last edited 2 vuotta sitten by lilli
juhaII

Olen enemmänkin yllättynyt kuinka paljon on hyväuskoisia ihmisiä, jotka uskovat kaiken karvoineen päivineen mitä valtamedia ”totuutena” paukuttaa! Mutta se on joksisen oma asia. Ehkäpä olisi oikein’, että piikistä kieltäytyvät vietäisiin keskitysleireille ”desifisoitaviksi” Zyklon B:llä kuten natsit kertoivat juutalaisille kun pakottivat nämä kammioihin.
Despooteilla oli myrkyn maistajat, koska epäilivät ruokansa ”oikeellisuutta” ja siten turvasivat omaa elämäänsä ominaisuuksilla: Epäluulo ja varovaisuus. ”Tarjotaan kuin väärää rahaa”.
Tämä sivusto ja me olemme ”harhaatikoja”, kun matu turmio

Riku Laine

Miten niin valtamediaa? On olemassa myös asiantuntijasivustoja, tutkijoilta ei tässä mitään valtamediaa tartte.

Hahraatikko

V 2020 globaalin populaation kasvu oli tässä

https://www.worldometers.info/world-population/

Luetko Paavo ylen uutisia ja uskot oikeasti mitä siellä sanotaan?

Ei ole mitään tarvetta gatesin lottoinjektioille.

Hahraatikko

Niin, miksi suomeen tarvitaan rokotetta, ongelmaan joka ei ole olemassa?

Miksi kaikki puolueeet kannattavat samaa haitallista (järjetöntä) agendaa?

Hahraatikko

Ja miksi sina Paavo, miksi sinä et kritisoi vallanpitäjiä, ja erityisesti persuja/Jussi Halla-ahoa joka on täysillä mukana tässä kusetuksessa.

...

Te marcon kannattajat olette kyllä täysillä mukana tuossa kateellisten panettelussa tärkeintähän on, ettei kukaan vaahingossa äänestäisi persuja? Miksiköhän nimenomaan niiden vastustaminen on ykkös asia sille? Miksiköhän 🙂

No jaa

Nyt kun näitä kommentteja on tullut lisää niin sanon uudestaan: Näiden tyyppien pitäisi kannattaa pakkoruotsia, suojella talousrikollisiaa sekä kannattaa vaikka sdpeetä, tuosta vikasta en ole varma niin pihalla ne siinäkin puolueessa on… Seuraukset olisivat kaikkien kannalta loistavia.

terhomatti.hämeenkor

Onks tää kommenttipalsta täynnä ihan kakoja?!! Koettakaa pöljät nyt ymmärtää, että pate tekee hommia, jotta te saisitte valuttaa kusisesta päästänne kuset housun!

5G paras G

Nämä harhaiset jutut vahvistaa epäilykseni, että PT-media on kaapattu ja joku muu taho ylläpitää tätä sivustoa.

Bill Gates on fantasioinut, kuinka virus tulee tappamaan väestöä ja nyt se tapahtui.

Minä

Noin tuskin on, että PT-media olisi kaapattu.

Elämme huhujen maailmassa, joten kannattaa olla kylmän rauhallinen ja pitää totena vain sellaista, joka voidaa faktisesti osoittaa todeksi. Joissain asioissa saattaa olla perää, ainakin osin, vaikka mitään tosiasiallista todistetta ei löytyisikään. Niissä kannattaa kohauttaa olkapäitä ja jättää asia avoimeksi.

Jotkut luotavat täysin valtamediaan tai muuhun yleisesti hyväksytyn käsityksen karsinaan, jotta kukaan ei voisi sanoa heitä höpsöiksi. He ovat helppo nakki niille, jotka haluavat ohjailla ihmisiä propagandallaan.

Minä

Lisätäänpä tähän tämä, koska PT oli sitä mieltä, että ei ole kukaan lääkäri sanonut, että koronakuolematilastoja vääristellään:
https://cutt.ly/ibvmujU
Siinä lääkäri kertoo juuri tuosta.
Voi tuonkin sivuuttaa lukemalla valtamedian juttuja, joissa kuka milläkin tavalla kiistää tuon.
On vaan hyvin monta lääkäriä, jotka potkujenkin uhalla puhuvat asiasta.

Totta

Lapsikuolleisuus laskee rokotteilla? Onko jossain lapsikuolleisuutta? Ai niin onhan Suomessakin ollut valtava lapsikuolleisuus, johon rokotteet tietenkin toivat muutoksen. Ah, niinpä tietysti. Ennen joka toinen kuoli jo lapsena, kun oli poliot, jäykkäkouristukset, tuhkarokot, rutot, hivit, spitaalit. Ainakin rokotevalmistajan mukaan, luin tämän lehdestä. Varmasti totta!