Kaikki karkoitettavat kieltäytyvät koronatestistä

Ruotsin pakkopalautuksille näyttää nyt tulleen täysi stoppi. Ketään ei tällä hetkellä saada palautettua, riittää, että kieltäytyy koronatestistä.

Tällä hetkellä kaikki vastaanottavat maat vaativat palautetuilta negatiivisen koronatestin. Mutta koska Ruotsissa ei voi lain mukaan testata ketään pakolla, niin kielteisen oleskeluluvan saaneet palautettavat, kuten myös rikosten takia karkotettavat tulijat, saavat jäädä maahan määräämättömäksi ajaksi. Kunhan vain jaksaa kieltäytyä koronatestistä.

Rajapoliisin päällikkö Mikael Holmgren kertoo Sverigesradiolle, että ne, jotka eivät halua kotiin, he yksinkertaisesti kieltäytyvät koronatestistä.

Märstan pakkopalautuskeskuksesta päästellään tällä hetkellä enimpiä palautettavia takaisin kylille. Osa palaa takaisin vara-mamin syliin, osa häipyy kuin tuhka tuuleen kun käteen on annettu toimintatonni.

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
pöh
pöh
4.5.2021 12:42

Näinpä kaikki eurooppaan jalkansa jollain keinolla saaneet saa jäädä.
Kaiken lisäksi se PCR testi on aivan yhtä tyhjän kanssa, sillä voi halutessaan löytää mistä tahansa minkä tahansa taudin. Vaikka banaanilla voi olla HIV jos testaajat niin haluaa.

Big l
Big l
4.5.2021 12:43

Kyllähän dna testikin voidaan pakolla ottaa joten kysehän on vaan ruotsalaisen virkavallan halusta päästä noista pohjasakoista eroon…tai siis halun puutteesta. Viesti on niinkin selkee kuin tehkää mitä huvittaa, ei teitä karkoiteta

Qroquius Kad
Qroquius Kad
4.5.2021 12:45

Johan Ruotsi on tehnyt periaatepäätöksen, ettei ketään syyrialaista (lue: syyrialaiseksi itseään väittävää) palauteta. Onko se kumottu, kun pitää keksiä uusia perusteita ikuiselle turhapaikalle täyshoidolla?

Ville Pettu
Ville Pettu
4.5.2021 13:32

Eikö kieltäytyjiä voisi säilöä selleissä aina siihen asti kun paluuhalut palaavat?

seant
seant
4.5.2021 14:34

Ainakin Suomessa pakko onnistuu, kuten Iisalmessa tapahtui.

Aku
Aku
4.5.2021 15:33
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Olen iisalmesta , ja se on totta , että hänet vietiin väkisin prstestiin kotoaan karanteenista vasten tahtoaan ja pidättiin lepositeissä ilman puhelinta ja hänen nenänsä vuoti verta koska prctesti aiheutti sen.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
4.5.2021 16:44
Vastaa...  Aku

Mutta miten tämä joogagurutar on voinut synnyttää vuotamatta kuiviin, vai onko tytär adoptoitu?

Särmääjä
Särmääjä
4.5.2021 17:07

Sata varmasti jos joku tosi tosi ihan super uhkaava natsi pitäisi karkottaa johonkin niin siltä kyllä saataisiin otettua pakkotesti.

Ohmygod
Ohmygod
4.5.2021 18:38

Palautukset voisi ulkoistaa venäläisille. Kun karkoitettavat talutetaan sovjet-laivaan jossakin hiljaisessa satamassa, niin heille tulee aika nopeastikin halu päästä kotimaahan.
Luulenpa, että neukut eivät liikaa laskuttaisikaan urakasta.

Lentokone on turhaa ylellisyyttä, eivät he ole lentäen tulleetkaan.

juhaII
juhaII
4.5.2021 18:58

Norjaan “lomiltaan” palanneet matut ovat tuoneet koronan tullessaan.

Ruotsille neuvoksi: Karkotuksen sijaan matuille annetaan loma kotimaissaan väärennetyin koronatodistuksin. Tämä ei ole Ruotsin kaltaisessa maassa rikolilsta vaan täysin normaalia verraten vaikkapa taannoiseen Pisa-tuloksiin, jossa oli pikkasen “säätöä”.

Lopuksi tietenkin kotimaihinsa menneiltä evätään pääsy Ruotsiin, koska on käynyt selville tutkimusten jälkeen, että vaaditut terveystodistukset olivat väärennettyjä . Ja näin Ruotsin viranomaisin on erehdytetty, mikä johtaa automaattiseen maahanpääsyn eväämiseen!

Minä
Minä
5.5.2021 07:27

Suljetulle leirille odottamaan vapaaehtoisuuden syntymistä.