Vihreiden nuorisojaosto: Ruotsi tarvii yhä enemmän maahanmuuttajia

Ruotsissa on ollut viime aikoina paljon äänenpainoja, että maahanmuuttoa pitää lisätä. Tällä kertaa Vihreiden nuoriso-osasto vaatii lisää maahanmuuttajia Ruotsiin.

Vihreiden nuorten puheenjohtaja Aida Badeli kertoo Expressenin mielipidekirjoituksessaan, että Ruotsi yksinkertaisesti tarvitsee lisää maahanmuuttajia. Badeli taustoittaa asiaa sillä, että kun Kristillisdemokraatit nyt lopulta lähtivät rasistien kelkkaan ja aikovat tuhota kokonaan humaanin Ruotsin muulta maailmalta suljetuilla rajoilla, niin nyt jos koskaan tarvitaan ihmisyyttä ja kumpaijaa.

Badeli kirjoittaa asiasta, joka ei ole mitenkään uusi. Nimittäin rasisteilla väärinymmärrys tulee siinä, että sekoitetaan maahanmuutto ja integraatio. Useimmat ihmiset ovat, Badelin mukaan, sitä mieltä, että integraatiota pitää parantaa. Kunhan integraatio saadaan sadan prossan pintaan niin ongelmat ratkeavat.

Badelin mielestä rasistien ratkaisu, että vähennetään maahanmuuttoa, on kauheaa väärinymmärrystä. Integraatio ei parane jos turvapaikanhakijoiden määrä vähenee.

– Toimiva integraatio, asunto- ja työmarkkinapolitiikka, siinä ovat ratkaisun aakkoset ja siellä tarvitaan yhteiskunnan voimahalia, Badeli kirjoittaa.

Badelin mukaan Ruotsi tarvitsee joka vuosi 30 000 – 50 000 kehitysmaista tullutta miestä, jotta Ruotsin hyvinvointi on taattu.

– Meidän vanheneva väestö vaatii yhä enemmän ihmisiä, jotka työskentelevät ja maksavat veroja. Muuten systeemi romahtaa, Badeli on mieltä.

Loppuun Badeli kertoo, että mitään massamaahanmuuttoa ei ole olemassa, se on rasistien jorinaa ja kehitysmaiden ihmisten epähumanisointia.

– Fakta on, että maahanmuutto on juuri nyt pienintä sitten 20 vuoteen, Badeli lopettaa.

19 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
juhaII
juhaII
5.5.2021 19:35

Kuolematon lause: ”Paljonko on paljon?”

Minä
Minä
5.5.2021 12:51

Mitä? Onko sossun jonossa aukkoja täytettäväksi?

Simo
Simo
5.5.2021 09:44

Onneksi emme ole Ruotsin tiellä.
😆

Prozac
Prozac
5.5.2021 08:51

”Tukholma-syndrooma” mennyt jo skitsofrenian puolelle. Joo, anteeksi oikeat skitsofreenikot, kun samaistan vihreät teihin.

Mikä lie
Mikä lie
5.5.2021 07:42

Voidaanko tästä vetää yleisesti se johtopäätös että kaikille tarvitseville ei vielä ole tarjolla kultamunia? Normaalisti kysyntä ja tarjonta kohtaavat, mutta ainakaan Aidan tapauksessa ei vielä olla kyllästyspisteessä. Eli ollaan vielä ns. samapuolella.

Ei tätä kiimaa oikein mikään muu selitä. Vai tuleeko yleisesti muille jotain muuta mieleen?

Big l
Big l
5.5.2021 06:56

Normaalisti tällaiset mössöaivot suljetaan pehmustettuihin huoneisiin lepositeisiin ja kokeillaan millä lääkityksellä pahimmat houreet rupee helpottaan. Mut eeii. Nykyään k.o hullut on esim asiantuntijoina ja tutkijoina yms ja ennenkaikkea medioiden ja yliopistojen äänitorvena julistamassa houreissaan tehtyjä pseudotieteellisiä hutkimuksiaan…absoluuttisina totuuksina tietysti

Perkele
Perkele
5.5.2021 06:12

niin, ei oo aita pateli vai mikälie ihan perus pottunokka ruottinmaalta…
en ihmettele, että haluaa lisää läpsyttelijöitä sinne.. tuleehan siitä kotoisa olo, kun pommit paukku, aseen laulaa ja paska haisee 👍

Irmeli
Irmeli
5.5.2021 05:17

Nimikin jo kertoo miksi hän haluaa lisää maahanmuuttoa….Ruotsi on jo pilattu liialla maahanmuutolla ja lisää luvassa, kohta ruotsalaiset on vähemmistönä omassa maasaan. Joka on silloin heille ventoviraiden massojen tuntemattomaksi sotkema, väkivaltainen maa. Hölmölä tietty seuraa noin 10 v jäljessä mutta vankasti samoissa urissa….

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
5.5.2021 05:09

Aida Badelin motiivin ymmärtänee, jos googlettaa hänen nimensä, Aida on musliminaisen nimi ja sukunimi Badeli peräisin Iranista.

Mitään keinoja tuon integraation toteuttamiseen Badeli ei tietenkään mainitse, uutiset Ruotsista viittaisivat siihen, ettei tulijoiden integroimisessa ole tähänkään asti onnistuttu. Olisiko aiheen suunnitella toimiva integraatio-ohjelma ensin ja soveltaa sitä Ruotsissa oleviin maahanmuuttajiin vaikka 30 v ja ottaa sitten tulosten perusteella lisää maahanmuuttajia?

Benatron
Benatron
5.5.2021 04:53

Taitaa Badelilla olla integraatio ja invaasio vähän hakusessa.. Tottakai invaasioon tarvitaan ylivoima, lisää jengiä! Katsokaas kun Ruotsissahan ei ole tarpeeksi ulkomaalaisia, se on Ruotsille vähän noloa.
..nää on ihan timanttia nää möläytykset joita tulee nykyään joka tuutista.
Jälleen kerran: kaikki invaasiot loppuvat kuin seinään sillä sekunnilla kun tarjolla ei ole sossurahoja eikä ilmaista elatusta. Luuleko kukaan että muslimit jonottaisivat rajoilla tullakseen TÖIHIN?

Nih
Nih
5.5.2021 03:18

”Hulluja nuo roomalaiset” sanoisi Obelix, joten samaa sanontaa käyttäen hulluja noiden Ruotsalaisten täytyy olla. Jokin pahasti häiriintynyt kuva yhteikunnan tilasta. Talo palaa ja lisätään bensaa liekkiehin, kun palo pitäisi sammuttaa rajulla ottella ettei koko talo pala.

Moonman
Moonman
5.5.2021 01:55

Koko maailma tietää ruotsin pommi-iskuista, jengeistä ja islamisaatiosta, mutta onneksi nyt keksittiin vihdoinkin miten kaikki ongelmat ratkaistaan: Lisää ghetto-asuntoja ja kehitysmaalaisia miehiä.

pöh
pöh
5.5.2021 02:02
Vastaa...  Moonman

Paino sanalla miehiä(jotka esiintyvät lapsina)

Trampas
Trampas
5.5.2021 01:34

Vappukin vielä yrjöttää ja sitten pitäis olla niin $aatanan korrekti. Ei oikeen jaksa.

Trampas
Trampas
5.5.2021 01:41
Vastaa...  Trampas
Ei yllättänyt
Ei yllättänyt
5.5.2021 00:09

Yhtä pihalla kuten Suomenkin vihreät siis. Olihan tämä eräs cityvihreä nähnyt turve Scaniankin kyljessä ”hakaristin”, eli hänen mielestään tämä turveprotesti oli ”äärioikeisto natsien” tekemä. Ei sitten sen vertaa cityvihreä historiaa ollut edes lukenut ja tajunnut kyseessä olleen Suomen risti, ei natsien hakaristi.

Toinen cityvihreä taas näki toisessa turverekassa jälleen natsien panssarivaunuja.

En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa noiden ajatusten juoksulle.

Pertsa
Pertsa
7.5.2021 21:18
Vastaa...  Ei yllättänyt

Vihreälle nyt Scaniakin on liikaa, sehän kertoo valkoisen heteroinsinöörimiehen luontoa tuhoavasta keksinnöstä. Ainoastaan silloin Scania saa ymmärrystä kun se kuljettaa vihreästi ajattelevia joukkoliikenteen ystäviä paikasta toiseen veronmaksajien varoilla.

timo
timo
4.5.2021 22:36

Asiaa intersektionaalisuudesta, sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta, sortajista, rasismisössötyksestä yms. kommunismin ja kulttuurimarxismin ilmentymistä. Suosittelen katsomaan videot jos ihmettelet maailman nykytilaa. Selventää asioita kummasti.
https://archive.org/details/KulttuurimarxismiSuomeksi/Kulttuurimarxismi+suomeksi+tekstitettyn%C3%A4.mp4
https://www.youtube.com/watch?v=i60eQZPG5XM

Last edited 1 month ago by timo