Sverigesradion toimittaja alotti suhteen terroristiepäillyn kanssa

Ruotsin yleisradioyhtiö Sverigesradio kirjoittaa artikkeliensa alla lyhyen muistutuksen, että heidän journalisminsa perustuu puolueettomuuteen ja riippumattomuuteen erilaisista tekijöistä sekä siihen, että sillä ei ole osaa eikä arpaa kirjoitetuissa jutuissa.

Keväällä 2019 otettiin kuusi muslimimiestä turvasäilöön turvallisuuspoliisi SÄPO:n aloitteesta. Maahanmuuttotuomioistuin teki päätöksen, että miehet tullaan karkottamaan Ruotsista siksi, että he aiheuttavat uhan valtakunnan turvallisuudelle. Ruotsin hallitus siunasi päätöksen.

Hallituksen päätöksen jälkeen yksi kuudesta on poistunut maasta oma-aloitteisesti, mutta viisi muuta ovat edelleen Ruotsissa. Karkotuksia ei ole voitu laittaa täytäntöön erinäisistä syistä johtuen. Esimerkiksi gävle-imaamina tunnettua Abo Raadia ei ole voitu karkottaa kotiin Irakiin, kuten ei myöskään hänen poikaansa Raad Al-Duhania.

 

Seuraavaksi kävi sillä tavalla, että muuan Sverigesradion toimittelija Sanna Drysén sattui aloittamaan rakkaussuhteen Raad Al-Duhanin kanssa. Asiasta kertoo tutkivaa journalismia harjoittava DOKU.

Eikä siinä vielä kaikki, kesän ja syksyn 2019 aikana Drysén kirjoitti viitisentoista artikkelia Sverigesradioon. Kaikissa artikkeleissa kritisoitiin rankalla kädellä SÄPO:n ja muiden asiaan liittyvien viranomaisten toimintaa.

Yhdessä kuuluisassa artikkelissa Drysén kertoi, että Maahanmuuttotuomioistuimen ja SÄPO:n tutkinta oli “ongelmallinen”. Drysén yritti miedontaa Al-Duhanin osuutta islamistiseen toimintaan ja maalata Al-Duhanista kuvaa mukavana, mutta väärinymmärrettynä miehenä. Toimittajan mukaan kaikki syytökset ja epäilyt Al-Duhania vastaan olivat panettelua.

Artikkelit herättivät sen verran huomiota, että monet journalistit sanoivat, että Drysén ei kirjoita enää puolueettomasti. Artikkeleita kritisoi mm. Ruotsin terroristitutkija Magnus Ranstorp. Hänen mukaansa Drysénin artikkelit olivat täysin puolueellisia.

Ranstorpin kritiikin jälkeen islamisti Al-Duhan raivostui ja kirjoitti Facebookissa, että Ranstorp oli likainen parasiitti. Lisäksi hän kertoi, että SÄPO oli likainen instituutio.

 

Al-Duhan ja Drysén ovat asuneet yhdessä ja ovat edelleen suhteessaa. Al-Duhan on nyt vain kirjoilla Drysénin äidin luona. Kun Drysénin ja Al-Duhanin rakkaussuhde tuli Sverigesradion tietoon syksyllä 2020, niin Drysén sai potkut.

“Journalismimme perustuu uskottava ja puolueeton toiminta. Sverigesradiolla ei ole riippuvaisia suhteita poliittisiin, uskonnollisiin, taloudellisiin eikä julkisiin tai yksityisiin toimijoihin.”

 

, ,
Subscribe
Notify of
guest
27 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad

Raad on niin ihanan miehekäs alfauros, että hänestä riittää jaettavaksi tyttären ja äidin kanssa!

holiisi

Savuankerias kiehtoo näitä suvakkiämmiä.

Big l

Savu katkarapu

murmeli

Eikös Ylen toimittaja pannut huivin päähän ja mennyt yhteen pelastetun kautta, joka oli uinut puhkotulla lasten uimarenkaalla meren yli. Fb kuvissa taisi makoilla uima-alatden vieressä ja ajeli hienoilla autoilla.
Samainen toimittaja otti jouluksi kuusi matua viettämään joulua kanssaan. Sieltä kai se löytyi se oma uimarenkaalla uijakin.
Joulunahan löytyi se tähtipölyä Hannakin rakkaus. Otti kolme matua luokseen, heitti miehensä pihalle, kun sai kolmen kimppaa. Kaksi läks takaisin irakkiin, kolmannen kans mentiin naimisiin, vaikka mies oli naimisissa osamma maasaan ja oli kolme lasta.

KKi

No joo. Naivilla toimittelija tytöllä on kova hoivaus- ja maailmanparannusvietti sekä vietti.
Kolmikymppiseen ihan yssikseen tulleen suklaasimmupalleron kanssa pääsee toteuttamaan kaikki.

Ja mikä parasta, pääsee vielä …ttuilemaan raSSistisille valkoisille heterokämyille. Mikä voisikaan olla kympintytölle tyydyttävämpää.

Valtsu

Kun ei vaan jäbä olisi mustis. Silloin toimittelijatyttelin kaula saattaa olla vaarassa…

MattiS

Ihan sama minulle tuon tyttelin kaula.

Ja tämähän ei ollut väkivaltafantasia, vaan yksinkertainen mielipide siitä ettei minua todellakaan kiinnosta jos nämä suvakkiääliöt heittävät henkensä aatteensa tähden. Parempi niin kuin joku viaton.

Ohmygod

Voi olla niinkin, että taustalla on femakoitten sammumaton viha eurooppalaista miestä kohtaan. Taistelussaan feministi liittoutuu vaikka pirun tai jihadistin kanssa ihan vaan vastustaakseen oman kansan miehiä.

Anna-Maria Korhonen

“… he aiheuttavat uhan valtakunnan turvallisuudelle.”

Eikös toimittelijaneitonen äiteineen sitten osallistu uhan aiheuttamiseen, toinen on suhteessa terroristiin ja toinen majoittaa tämän. Mitä esim. desanttien auttamisesta seurasi II MS:n aikana? Yleensä teloitus tai vankeustuomio. Teloitusta nyt en kannata, mutta ainakin vankilatuomio tai maastakarkoitus olisi paikallaan. Minusta kertoo isänmaan arvon menetyksestä, ettei sen vastainen toiminta ole enää millään tavalla rangaistavaa. Toisaalta ei EU:takaan suojella millään tavalla, koska sen osavaltiota vastaan voidaan vehkeillä vapaasti.

Moonman

Ei hätää, kaikki kyllä tietävät mikä sannaa odottaa kun suhde menee puihin, tai yrittää itse lopettaa sen kun on tullut turpaan tarpeeksi monta kertaa.
Eiväthän sentään kaikki rikastajat sahaile päitä irti suhteen loputtua, mutta nyt on kyseessä kovemman luokan imaamin poika. Rispektin palautukselle on kovemmat panokset kuin normi-moskeijassa kävijällä.

Särmääjä

Ihmeen avointa ja tuomitsevaa. Suomessa tommonen vaiettaisiin ja pimitettäisiin ja jos se sattuisi paljastumaan niin itkettäisiin kun maalitetaan toimittajaa ja puututaan yksityisasioihin.

Paatunut rikollinen

Onhan se yksityisasia, mutta sitten se muuttuu yhteiseksi maksuasiaksi kun se kallis päänirroitusoikeudenkäynti alkaa.

Päätöntä Touhua

Tämäkin tulee päättymään klassiseen “ovaskaan”. Omanpa kohtalonsa leidi ihan itse valitsi joten mikäs siinä!

timo

Laitetaan veto milloin tuo lehmä on joko säkitetty tai päätön. Itse veikkaan vuoden sisällä.
Molemmat sopivia rangaistuksia maanpetoksellisesta toiminnasta.

Paatunut rikollinen

Noissa matupatjanaisissa on hyvin usein piirteenä uhoava asenne syntyperäisiä miehiä kohtaan, sitä taustaa vasten ajatellen ei tunnu niin pahalta jos se pää irtoaa.

juhaII

Niin no, onhan se “ongelmallista” kun ei ole mitään suuhun pantavaa!

Näin kerrottiin eräässä korrektisessa toimituksessa.

timo

Nyt olisi syytä selvittää suomalaisen valtamedian vastaavat kytkökset.

a-b-c

Valkoisissa naisissa on jotain perustavanlaatuisesti vialla, kenties väestönvaihto ei olekaan niin huono idea.

Paniskos-häsäshiskös

En halua lähisukuun vävyksi tai seurustelukumppaniksi.

Nih

Matupatja sanan varsinaisessa merkityksessä. Vuoden päästä naama ja kroppa mustelmilla kun ei sopeudu islamilaisten maailmankuvaan ja lopuksi ehkä on ilman päätä.

Keijo Imailija

Sitä saa mitä tilaa. Lopullisen ratkaisun sattuessa kohdalle en henkilökohtaisesti osaisi olla kovinkaan pahoillani.

Kukavaan

Sanna on saanut pitää päänsä. Toistaiseksi. Eivät nuo moniosaajat mahda luonnolleen mitään.

SVT

Sellaista se on kun päätä pahkaa juostaan suhteeseen ja lopussa meno voi olla jo ihan päätöntä.

Daavidin poika

Erittäin ala-arvoisia kirjoituksia Facebookiin Ranstorpista, ja Säposta Al-Duhanilta. Kannattaa muistaa, että Al-Duhan on saanut turvapaikan Ruotsista, ja nyt sitten sotaa ja vainoa paennut Islamisti uhoaa yhtä Ruotsin suurinta viranomaista.

PUT häämöttää jo

Vaan eipä mesproppen Ruotsi onnistu poistamaan Vimaami Papparaatia eikä poikaansa Poikaraatia koska viimeisenä keinonahan he voivat aina kieltäytyä koronatestistä ja koko homma laukeaa siihen.

Paatunut rikollinen

Toivottavasti ukolla on tylsä veitsi

Pertsa

Nää toimittajat nyt näkyvät olevan sekä Ruotsissa että Suomessa samaa sakkia.Jos nyt neiti toimittelijaa pitäisi kommentoida niin ihan ihmisen näköinen. Olisiko sitten käynyt niin että äärivasemmistolainen maailmankuva ei ole houkutellut ruotsalaisia sulhoja niin sitten on turvauduttu muuhun. En tunne neidin journalistista tuotantoa enempää kuin tästä ketjusta on ilmennyt, mutta tulee mieleen suomalaiset karvaturpakommunistit Rantala ja Milonoff joiden mielestä Unkarissa on vaikeata elää kun siellä ei kuunnella kommarien suunsoittoa.