Video: Tukholman poliisi pamputtaa afrikaanoa

Tukholman poliisi joutui tiistai-iltana takaa-ajotilanteeseen, joka poliisin mukaan päättyi siihen, että kuljettaja ja matkustajat tarkastettiin.

Tapahtumat alkoivat Kistassa, jossa partio yritti pysäyttää liikenneratsiassa auton. Kuljettaja ei pysäyttänyt autoa vaan painoi kaasua ja alkoi takaa-ajo. Useat partiot seurasivat autoa, joka kaarsi muutaman kilometrin päähän Rinkebyhyn. Siellä kuljettaja ajoi Stenbygrändille, jossa katu loppuu kääntöpaikkaan. Peli oli pelattu.

Poliisin lyhyt info tapahtumasta on hauska: “Paikalla olleet partiot tarkastivat kuljettajan ja matkustajat. Kuljettajaa epäillään törkeästä huumeratista, törkeästä liikenteen vaarantamisesta ja kortitta-ajosta”.

Sattumalta sain käsiini “tarkastustilanteesta” sivullisen kuvaaman filmin. Afrikaanoista koostunut autoseurue ei meinannut millään antaa periksi. Niinpä Tukholman poliisi antoi pamppua reilunpuoleisesti. Kyllä kelpaa katsoa:

 

Odotamme jännittyneenä alkaako tästä kevään mellakat.

 

, , ,
Subscribe
Notify of
guest
78 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Paatunut rikollinen

Auts, kaveria sattui.

Kukavaan

Tällaisella videolla on terapeutista arvoa. Katselija saa hyvitystä kokemalleen vääryydelle, joka voi olla esimerkiksi oman kotiseudun muuttuminen paskastaniaksi. Sama tehtävä on ollut joillakin elokuvilla, joissa hyvis tekee selvää pahiksista.

Esimerkki tällaisesta elokuvasta voisi olla: Charles Bronson vs. Muggers
https://www.youtube.com/watch?v=of-57Ivfwz8

Eräs esimerkki väkivallan katselusta kompensaationa koetusta epäikeudenmukaisuudesta on joukkomestaukset. Luultavasti guiljotinin käyttöä Ranskan vallankumousvuosina seuraamaan kokoontunut yleisö koki oikeuden tapahtuvan.

Manna Sarin

Tämähän oli oikein ilopn ja onnen päivä!

Pera Pervo

Ka perskeles! Hauska nähdä leviääköhän video esim. Rasmukseen ja millaisen otsikon se silloin saa. Vaikkapa: “Poliisi pahoinpiteli nuoret työmatkalaiset.” (kai ne jotain bisneksiään oli hoitamassa) Tai: “Poliisi pysäytti pamputtaakseen – Syynä rasismi?” Näin BLM -aikana varmaankin: “Mustiin kohdistuva poliisiväkivalta ongelma myös Ruotsissa!”

Sam Colt

Kauhea Ruotsi! Ensin houkutellaan ihmisparat ilmaisrahalla ja nettipornolla maahan ja sitten pamputetaan, jos matu käyttäytyy lajilleen ominaisesti.

Muuten – tällainen uutisointi on parasta Paavoa.

T

Tämäpä yllättävää. Ruotsin poliisi kovaotteinen matuja kohtaan.

Mitkä lie mietteet

Kaverit varmaan ylättyivät että poliisi ei olekkaan ystävällinen ja tarjoile pitsaa kun keppostele ja vielä nousee sitä vastustamaan. Ehkä muslimit huomasivat etteivät olekkaan kristittyjen yläpuolella. Ja etteivät kristityt ole luotukaan palvelemaan niitä.

Mutta oikein sisintä lämmitti kun tätä katseli.

Nenonen

Video löytyy useammasta paikasta netissä ja isolla kuvalla.

https://www.nyhetsbyranjarva.se/vittnet-filmade-polisens-valdsamma-ingripande-i-rinkeby/

Onko Järvässä nykyään jo ihan oma ”uutistoimistokin”?

Perkele

ei auttanu moniosaajan suojaväritys 😂👍👍👍👍👍👍👍👍

juhaII

Olen todenteolla positiivisesti yllättynyt. Illalla saa akka olla rauhassa kun vuosikymmenien paineet on purettu.

Ilmeisesti kyseinen lainvalvoja ei ollut työvuorossa “vappuriehan” aikamna. Niin tai näin, mutta Suomen poliisilla on vielä piiiiiiitkä matka tuon kaltaiseen “sattumukseen”!

U. Kamutapsa

Hyvä uutinen. Ruotsin poliisi tekee kerrankin mitä pitää. Kiitos Paavolle.

Nyt polvistutaan!

Ai että siellä on nyt nuoret ruotsalaiset naiset täpinöissään kun viimeinkin saatiin ikioma George Floyd!

On suorastaan ihme jos tästä ei nyt lähde ruotsalaiset naiset ja moniosaajat sankoin joukoin kaduille median kovan uhriutumisrummutuksen kera.

Unelma Painajainen

Kuvaaja-naikkosen kauhistunut hönkäily viittaisi tähän.

Laura

Hei minultakin pääsi henkäisy katsoessa. Uskon suoraa väkivaltaa kammoksuvan refleksini johtuvan siitä, että sukupuoleni on luotu resonoimaan kohti herkempiä asioita kuten pikkuvauva, koiranpentu, sinikelloja niityllinen…

Sitten skrollasin kommentteja alaspäin ja nauroin ääneen matontamppaaja-kommentille. Minusta se oli hauska.

h44

Hhhh. Musiikkia korville.

Suomi Finland

Huumekuskin autoseurue, joka ei tottele poliisin käskytystä saa juuri sellaisen kohtelun kuin ansaitsee.

Jos kyseessä on jonkinlainen rispektiseurue, jonka rispekti sai nyt isohkon kolauksen, saattaa tästä seurata vastatoimia. Jolleivat ole varsinaisia ganstereita, niin klaanin taholta saattaa saada joukkovoimaa avuksi rispektiä palauttamaan.

Eli jossain voi rytistä tämän vuoksi ja rispekti nousee taas tappiin.

Sanna.Marin

Sitte vaa koko klaanille vähän reilummin pamppua..

seant
Entinen kommunisti

Allah anta isokosto koko svärjepolis. Tämä ei jäädä tähä. Allabu akhbar!

Oloneuvos

Jumankauta nyt oli rivakan näköistä toimintaa poliisilta. Pieni valonpilkahdus, että vielä siellä poliisissakin osataan oikeaoppisesti etnisesti edistyksellisiä niskuroijia laittaa pakettiin.

Puuhastelija

Jos potkuja tuosta jaetaan niin meille voi tulla päiväksi tamppaamaan mattoja, sen verta rivakasti kävi homma

Pah

Olen kuullut :”Väkivalta ratkaisee kaikki ongelmat. Ne ongelmat mitkä eivät väkivallalla ratkea, ovat vain todiste siitä ettei väkivaltaa ole käytetty tarpeeksi.”

Miten helvetissä semmoisia mitään tottelemattomia sekopäisiä 30-60 ÄO:lla varustettuja umpihölmöjä mömmöspäissään aseiden kanssa hörhöileviä hevosenpuolikkaita voi pysäyttää jos niitä uhkaavasti käyttäytyviä idiootteja ei voi voimalla pistää nippuun? Ei kai se poliisien vika ole jos ne härän voimilla riehuvat aseistuneet murjaanit ovat järestään niin hölmöjä etteivät kertakaikkiaan osaa eikä älyä totella vähemmällä voimankäytöllä?

irmeli

Alkaako Ruotsin poliisilla keittään pikkuhiljaa, kun on rikollisia joka nurkan takana. Sen siitä saa kun täyttää maansa vieraalla ketään kunniottamattomalla p-sakilla.

Minä

Hitaasti on lämpö noussut, kun vasta nyt keittää. Kesti ainakin pari vuosikymmentä lämmetä.

Oli 70-luvulla poliisi kadulla enemmän neuvoja kuin poliisi. Olivat hyvin ystävällisiä, eikä ongelmia juuri ollut. Oli rauhallinen kaupunki, iltaisinkin. Silloin Tukholma oli mahtava paikka. Pidin siitä kovasti, mutta sen jälkeen se vähitellen muuttui huonompaan suuntaan ja näkyy olevan nykyään aika pilalla 70-lukuun verrattuna.

Last edited 2 vuotta sitten by Minä
Irmeli

Kyllä Ruotsi oli hieno maa 70-80 luvulla, turvallinen kansankoti. Asuin siellä minäkin muinoin….Sääliksi käy kantaväestöä, vaikka sama täällä tulee olemaan myöhemmin, jos viherkomukat saa huseerata johdossa.

T

Samoin käy Suomessa jos nykyinen meno jatkuu. Ikävä kyllä suurin osa kansasta äänestää oman tuhoutumisensa puolesta.

Ynnääjä

Se on biologiaa ja matematiikkaa. Suomalainen perhe jossa kaksi lasta, ne lapset aikuisina saavat 1-3 lasta KORKEINTAAN jne jne, kun taas perhe Al Mohammed jossa 7 lasta, joista jokainen lapsi aikuisena pyöräyttää 7-10 lasta lisää. Laskepa siitä alkuperäisestä kahdesta perheestä 30 vuotta eteenpäin niin suomalaisia on noin 10 ja Mohammedeja 300. Ja tämä vain yhdestä perheestä. Uskallatkos laskea oikeita lukuja, montakos Mohammed perhettä on jo Suomessa.. Ja huom, kaiken tämän maksavat ne suomalaiset lapset. Ja kaikki nämä tuhannet ja tuhannet Mohammed-lapset kärsivät RASISMISTA..

Minä

Jouduinpa minäkin kerran poliisin pysäyttämäksi Rinkebyssä. Toisella puolella toki. Ajoin polkupyörällä ilta-aikaan ilman valoja. Poliisi pysäytti vähän ennen Rinkeby Torgetia. Se selitti, että valoitta ajamisesta voi saada isot sakot.

Olin vain hiljaa ja katselin sitä silmiin. Sitten se yritti englanniksi samaa. Katsoin edelleen sitä silmiin ja olin hiljaa. Seuraavaksi se kääntyi ja käveli pois.

Hiljaa oleminen ei ollut taktiikkaa, vaan olin hiljaa siksi, että en oikein keksinyt mitä sanoa. Hyvä, etten keksinyt. Talutin polkupyörän nurkan taa ja jatkoin polkemista. Että sellainen rikollinen

Maarit Häggblom

Unohtui kirjoittaa että tämä on vain pieni pätkä koko operaatiosta.
Pidätetty mm tappeli vastaan pidätystilanteessa oikein kunnolla ja siksi polisi turvautui “väkivaltaan” eikä siinä tarvittu esim. lääkäriä tai muutakaan hoitoa kyseiselle rimpuilijalle, jokacpäästettiin kuulustelujen jälkeen menemään vaikka syyte liikenteenvaarantamisesta jne tulikin

Minä

Ehkä ei toimi sen kummemmin kuin pizza, mutta eivät ainakaan naureskele selän takana.

Puosuvaari

Tosi hyvä huomio – Ruotsin poliisille ovat mamut naureskelleet jo vuosikymmeniä.

hemis

Kyllä pamputus eetwarttia tekee vaikka ei itse saisikaan.

Työvälineet on sitä

Olipa hieno pläjäys. Lisää tälläistä. Jos voisin, kättelisin näitä poliiseja liikuttuneena. Kyllä se Suomessakin vielä. Ja mikä Haloo siitä nouseekaan.

Minä

Tee siihen räppi 🙂

Hommanmaksaja

Paavon iltaräppi oli hyvä, samanlainen tähän kiitos 👍👍

Anna-Maria Korhonen

Kieltämättä kun uutisoidaan Ruotsin poliisin pamputtaneen, tuli ensin vähän eri mielleyhtymät. Mutta tämähän olikin ilo silmälle, ei pullakaffeja missään.

Gener Göb

BLM !!!! ILMAISTA TAVARAA OSTAREILLA !!!!! BLM !!!!!!!!!

Hyvin menee

No niin joko alkoi BLM-mekkalat Ruotsissa. Nyt taas kerran Suomessakin poliisi valitti kun alkanut nuoret jengiytyä Helsingissäkin. Eli kävi juuri kuten arvasikin, että Ruotsin tie ja meno alkaa olla jo samaa. Onnea Helsinki.

Muistakaa siis äänestää jatkossakin SDP, Vihreät, Keskusta, Vasemmistoliitto ja Kokoomus. Näin saamme paremman Suomen.

Alistaminen

No. Kyllä se siitä. Olemme jäljessä, mutta puukkoa heiluu jne. Groomingia olemmekin jo saaneet. Yms lieveimiöitä. Kun Keravalla joku 12 v tyttö hakattiin ja laitettiin nuolemaan kenkiä, on varmaa, että rasistit eivät olleet asialla. Tai mistä minä tiedän.

Hyvin menee

Ei se ihmetytä kun katsoo vaikka punavihreän hallituksemme politiikkaa ja pakkomiellettä, tähän “työperäiseen maahanmuuttoon”. Samoin kaikki valtamediat koettavat edelleenkin antaa kuvaa että näin ei olisi, ettei Suomi ole muka vieläkään Ruotsin tiellä.

Kyllä uutiset ovat todellisuuden kertoneet moneen kertaan. Aivan sama miten koettaa valtamediat vieläkin asiaa pimittää.

Todella pitkäänhän kanssa oltiin hiljaa Ruotsinkin tilanteesta Suomen roskamedioissa. Eikö tämä eräs toimittajakin käynyt Ruotsissa ja väitti sen jälkeen ettei se meno ole sellaista kuin väitettiin.

Japa

Taitaa Norja olla lähempänä Ruotsia kuin Suomea ainakin sen perusteella mitä näin pari vuotta sitten Trondheimissa ja sen ympäristössä reissatessa.

juha Anttila

Ikävää nähdä väkivaltaa, vaikka se olisi yhteiskunnan virallisen väkivaltakoneiston suorittamaa. Mutta luultavaa on ettei kaveria juttelemalla olisi saatu ojennukseen.

Sanna.Marin

Kerrankin hurreilla oli oikeat otteet..

Prozac

“Nokialainen nuoriso-ohjaaja” kovassa käytössä. Ilo silmälle tuollainen kumipuun oksa osaavissa käsissä.

ernesti_loosonen

lämmittää vanhaa sydäntä, kiitos paavo!

Erkki Vee

Tuota, olisi kyllä parempi ettei tätä videota olisi edes olemassa. Kiva katsoa tuota pamputusta, mutta videota varmasti käytetään ko. poliisia vastaan. Saattaa pukata syytettä ja irtisanomista.

M. Kabiru Jibr

Kaunista. Taide ja kulttuuri sivistää ihmistä.

Armaani

Pamputta paras: Onko tämä Armaani joku Suomen suosikkimamu?

https://danskebank.fi/sinulle/sivut/arman-ja-taloudellinen-mielenrauha

terhomatti.hämeenkor

No perkele, oikein oli nätti nähdä video!!! Antaa palaa vaan!

K J

“Mielipiteenihan on kuin yhteenveto muista kommenteista.

Kun nama raiskaajaporukat rikastuttavat kulttuurillaan suomalaista kulttuuria, pitaisi heidan maanmiehensä ehdottomasti avata suunsa ja kertoa mielipiteensa selkeasti kaikille!

Typeraa olla hiljaa ja antaa suomalaisen katsoa televisiosta Ranskan ja Ruotsin tapahtumia ja antaa vihan kehittya.

Maahanmuuttajia on erilaisia. Eli nama fiksummat heista voisivat todellakin uskaltaa avata suunsa ja “tuomita teon”.

Ujuni Ahmed on taysin oikeassa mielipiteensa kanssa.”

Tää Susannalta Columbiasta!

K J

En tiedä tarkoittiko tätä justiinsa, mutta kolumbialaisetkin lukevat tätä julkaisua. Ainakin S.R ja J.J.

Petri

negru on negru (sisältää kaikki värjääntyneet)…. siitähän se ei muutu ja ÄO on pienempi kuin kengännumero

Last edited 2 vuotta sitten by Petri
Punavihernatsimafia

Uli uli. Nyt ulistaan.

K J

Toivottavasti kytillä Ruotsissa palaa käpy kunnollo hyysäämiseen, niin saa Suomen poliisit siitä signaalia tulevaisuutta ajatellen.

Punisher

Kyllä Suomessa poliisilla on vielä cojonesit (muutama poikkeus toki löytyy aina).

Kolme vuotta sitten todistin vierestä klo 21 aikaan kun kävelin rautatieasemalle, kun työvoimapulan paikkaaja alkoi hyppimään poliisin silmille ja kädet alkoivat heilumaan… satoi kaatamalla vettä. Poliisi laittoi kaverin kiltisti pakettiin naama asfalttia kohden pitkälleen ja painoi polvella alas. Siinä kukkakepin kokoinen riehuja sai sätkiä ihan rauhassa. Kyllä nauratti ja vieläkin tulee hyvä mieli kun näkyä muistelee.
Hyvä kun kytät ei anna hyppiä silmille vaaan näyttää kaapin paikan!

timo

Ensimmäinen kerta kun näen ruotsin poliisissa muita kuin ämmiä.
Suomen poliisin pääsyvaatimuksiin kuuluu suvaitsevaisuus.

Nyt on tyyliä

Hieno video, näitä lisää.

Sami

Lisättävä työvaatevarkaus syytteisiin.

holiisi

Onko poliisit jo irtisanottu?

suomi piru

Kauan sitten kun seikkailin kavereitteni ruotsin ja norjan kanssa tukholmassa, Slussenin sissejä, niin häiriköinnistä siis kännissä,örveltämisestä ym. tuli sellaista valkoista puista pamppua,,,teki kipeetä!

Qroquius Kad

Kun Suuressa Ameriikan Maassa tapahtuu tuollaista, seuraa BurnLootMurder ja Suomen jalkapallomaajoukkue kontaa nurmella. Paitsi joskus:

https://vk.com/video601225856_456239087

Tuosta ei seuranut paskaksi-ja-palamaan -efektiä.
Minkähän ihmeen takia?

viherinhoojamestari

Näitähän on jo odotettu!

Hommanmaksaja

Voi kiitos toimitus. On ankea sadepäivä ja piti alkaa katselemaan Rambo IV, mutta nyt katselen tätä ❤️❤️❤️👍👍👍

Daavidin poika

Videosta päätellen, niin alkaa Ruotsalaisilla poliisiviranomaisilla olla mitta täynnä. Eikä mikään ihme, ovathan he kuitenkin ollut noitten sylkykuppina vuodesta 2015 lähtien.

Jää taas kerran nähtäväksi, että mikä hälinä tästäkin tapauksesta tulee suvakkien rintamalla. Sellainenkin seikka on mahdollista, että afrikaanot janoaa kostoa poliisiviranomaisille.

Sitten vielä sellainen asia, että jossain Tukholman käräjä piirissä alkaa käymään oven saranat kuumina sen jälkeen kun tämä asia on valmis Poliisin sisäisessä tutkinnassa.

kaksoisstandardenfyh

ilo silmille ja mielelle. eka kerta kun näin swedustaniassa polisin oikeasti töissä.

Fatwantarkistaja

Äsken ei hymyilyttänyt yhtään, nyt kovastikin. Saattaa jollain olla putkayön jälkeen reidet kipeinä. Näin kuuluu toimia, punavaloilla pysähdytään tai otetaan mailasta.

Lans Jepidus

Tuossa tilanteessa pitäisi pidätettävän huutaa “I can’t breathe!”

Sami

Hieno video, sitä oli mukava katsella. Erityisesti pidin pampun iskun aiheuttamista äänistä/lätinästä!

Mutta hiukan – tai siis oikeastaan aika paljonkin – jäi vaivaamaan se fakta, että nuo öykkäröivät kehikset ovat Ruotsissa ruotsalaisten äänestäjien omien valintojensa seurauksena ja äänestäjien omasta tahdosta.

Jos idiootit äänestäjät äänestävät pahimmat kansanviholliset maataan johtamaan, Poliisi ei yksin pysty pelastamaan maata, eikä valtion pelastaminen edes ole poliisin tehtävä.

Kysymys: Ovatko ruotsalaiset äänestäjät äänestämässä muutosta?

Vastaus: eivät ole.

metalman

Vaikka ruotsalaiset äänestäisivät muutoksesta ja päättäisivät lähettää kaikki aromikkaat takaisin kotiin, niin millä tämä päätös laitettaisiin käytäntöön? Maassa on miljoonakaupalla ihmisiä joiden pitäisi lähteä, eikä ole enää logistisesti mahdollista lähettää heitä takaisin. Pitäisi pystyä kotiuttamaan satoja ihmisiä päivässä, useiden vuosien ajan. Miten se olisi mahdollista, kun nyt ei saada muutamaa kirkuvaa palautettavaa lentokoneeseen?

Suomikin on paljon pienemmällä kultamunamäärällä täysin umpikujassa. Kannattaa totutella siihen, että aromikkaiden määrä tulee lisääntymään.