Video: Tukholman poliisi pamputtaa afrikaanoa

Tukholman poliisi joutui tiistai-iltana takaa-ajotilanteeseen, joka poliisin mukaan päättyi siihen, että kuljettaja ja matkustajat tarkastettiin.

Tapahtumat alkoivat Kistassa, jossa partio yritti pysäyttää liikenneratsiassa auton. Kuljettaja ei pysäyttänyt autoa vaan painoi kaasua ja alkoi takaa-ajo. Useat partiot seurasivat autoa, joka kaarsi muutaman kilometrin päähän Rinkebyhyn. Siellä kuljettaja ajoi Stenbygrändille, jossa katu loppuu kääntöpaikkaan. Peli oli pelattu.

Poliisin lyhyt info tapahtumasta on hauska: ”Paikalla olleet partiot tarkastivat kuljettajan ja matkustajat. Kuljettajaa epäillään törkeästä huumeratista, törkeästä liikenteen vaarantamisesta ja kortitta-ajosta”.

Sattumalta sain käsiini ”tarkastustilanteesta” sivullisen kuvaaman filmin. Afrikaanoista koostunut autoseurue ei meinannut millään antaa periksi. Niinpä Tukholman poliisi antoi pamppua reilunpuoleisesti. Kyllä kelpaa katsoa:

 

Odotamme jännittyneenä alkaako tästä kevään mellakat.

 

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.