Ruotsissa tapettu kahdeksan naista parissa kuukaudessa, toimittajat kirkuvat äärioikeistoa

Ruotsissa on surmattu kahden kuukauden aikana ainakin kahdeksan naista. Seitsemässä teossa tekijä on ulkomaalainen, yhdessä kantaruotsalainen.

Ruotsiin perustettiinkin nyt jonkinlainen kriisiryhmä käsittelemään asiaa. Se, mitä tämä konkreettisesti tarkoittaa, ei selviä. Asia voi olla vaikea ratkaista, koska kaikki väkivallanteot ovat tapahtuneet suhteessa, eikä ruotsalaisella yhteiskunnalla ole mitään valmiuksia eikä keinoja puuttua ns. kunniaväkivaltaan.

Valtamedialta pitäisi ottaa kirjoitusoikeudet pois, sillä se ei osaa hoitaa tätäkään asiaa kunnialla. Ruotsin ja Suomen mediat ovat sössöttäneet aivan käsittämättömiä juttuja kun on yritetty jollain tapaa sanoa ja olla sanomatta, että tappajat ovat olleet ulkomaalaisia. Vain tanskalaiset ja norjalaiset mediat ovat kirjoittaneet asiasta siten, kuten se oikeasti on.

Esimerkiksi Iltasanomat kirjoitti artikkelissaan äärioikeistosta. Naisia tapetaan liukuhihnalta, ja tekijät ovat kehitysmaista tulleita miehiä, niin Iltasanomat sössöttää äärioikeistosta. Ja siteeraa jotain ruotsalaista poliittista broileria:

– Ruotsissa on ongelmia ns. kunniaväkivallan vuoksi, mutta se ei ole maahanmuuton ongelma. Sellainen vähättelisi itse ongelmaa todella, todella paljon. Sen sijaan väkivalta naisia kohtaa on juurtunut hyvin, hyvin syvälle koko ruotsalaiseen yhteiskuntaan.

 

Asiasta siis keskustellaan, mutta asian vierestä. Kukaan muu puoluepoliittinen toimija, kuin Sverigedemokraattien Jimmie Åkesson on uskaltanut sanoa asian kuten se on: Naisiin kohdistunut kunniaväkivalta on maahantuotu ongelma, eikä väkivallalla ole mitään tekemistä Ruotsin ja ruotsalaisten kanssa.

Kun Åkesson rohkeni sanoa näin, niin häntä ei suoraan syytetty rasismista, mutta kuvioon otettiin mukaan ”äärioikeisto”. Kuten Iltasanomatkin kirjoittaa, että äärioikeistolainen Åkesson. Åkesson vastasi näin muutama päivä sitten tv:n ajankohtaisohjelmassa ja sen jälkeen muiden puolueiden johtajat ovatkin huutaneet 24/ 7 hoosiannaa. Tappaa ne ruotsalaisetkin.

 

Mutta kun eivät tapa kovin herkästi. Olen lukenut useimmat viimeisten puolen vuoden aikana tapahtuneiden naisten surmatöiden oikeuden vangitsemispöytäkirjat, ja vain tosiaan yhdessä teossa vangittu on ruotsalainen mies. Käteen olen saanut 10 tapausta, mutta siinä ei ole kaikki.

Miksi siis puhutaan ruotsalaisesta ongelmasta, koska se ei ole ruotsalainen ongelma. Ongelma on Ruotsissa, mutta ei ruotsalainen ongelma muuten kuin vain siinä mielessä, että ruotsalainen veronmaksaja kustantaa kaiken.

 

Asia ei ratkea ikinä, ainakaan niin kauan kun muut puolueet käyttävät naistappoja poliittisena lyömäaseena Sverigedemokraatteja kohtaan.

, , ,
Subscribe
Notify of
guest
34 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anna-Maria Korhonen

”– Ruotsissa on ongelmia ns. kunniaväkivallan vuoksi, mutta se ei ole maahanmuuton ongelma. Sellainen vähättelisi itse ongelmaa todella, todella paljon. Sen sijaan väkivalta naisia kohtaa on juurtunut hyvin, hyvin syvälle koko ruotsalaiseen yhteiskuntaan”

Toisaalta tämä on tottakin. Ei kyseessä ole yksinomaan maahanmuuton ongelma. Jos Ruotsiin muuttaisi vuodessa muutamia kymmeniä ihmisiä jostain toisesta pohjoismaasta tai vaikkapa Aasian maasta, ei tällaista ongelmaa olisi. Vika on kyvyttömyydestä asettaa maahantulolle rajoja ja maahan jäämiselle selkeitä ehtoja: joko sopeudutte ja elätte

Anna-Maria Korhonen

maan tapojen mukaan tai palaatte kotimaihinne.

Sekin, että väkivalta on juurtunut syvälle ruotsalaiseen kulttuuriin on valitettavan totta: ei pakkopalautuksia ole onnistuttu kunnolla käynnistämään ja maahanmuuttajia on Ruotsissa jo niin paljon ja monessa polvessa, että palautukset vaatisivat paljon aikaa, huolellista organisointia sekä runsaasti resursseja. Joten kyllä kunniaväkivalta lujassa on juuria.

Totta kai

No tietysti, kuten äärioikeisto oli kanssa turvemielenosoituksen takana. Scaniassa oli kanssa hakaristiä ohjaamon kyljessä ja natsipanssareita kanssa yhdessä rekassa. No se risti oli Suomenristi, mutta cityvihreät nukkuivat historiantunnit niin siinä selitys.

Suomen mediat ovatkin nykyään täysin 7-lehden tason roskalehtiä. Kaikki Iltalehdet ja muut.

Antti Tifa

Uhreista ei tiedetä keitä he ovat paitsi naisia.
Jos ovat kehitysmaalaisia niin ei väliä.
Jos ovat kantaruotsalaisia toiseudenpalvojia niin ei väliä senkäänvertaa.
Oikeuslaitoksen pitäisi nostaa jalkaa ja pieraista koko ilmiölle ja ainoana toimena karkottaa tekijä lähtömaahansa tai hoitaa monttuun.
Tekijä on osoittanut teollaan olevansa yhteiskuntakelvoton.
Olemattoman rangaistuksen jälkeen hän on edelleen kelvoton.

Pirtsakka

Muistatteko ruotsalaisen poliisin Peter Springaren, joka sai ruotsalaisten vihat päälleen ja joutuiko jopa hyllytetyksi kerrottuaan, mitkä ovat yleisimmät etunimet rikoksissa, joita selvitettäessä hän oli ollut tutkinnanjohtajana. Hän luetteli etunimiä, ja korkeintaan yhdellä kymmenestä se oli ruotsalainen Per tai Johan tms. Jos edes niin monella.
Ruotsalaiset ovat tuhoon tuomittu kansa jo pelkästään sen vuoksi, että valehtelevat itselleen.

Puosuvaari

Springare on nykyisin mukana politiikassa, Örebron omassa liikkeessä mikä on saanut aika ison suosion Ruotsissa. Sen verran viineissä etten muista puolueen virallista nimeä..

Munaaja

Ja sekin on aikalailla joustava mittapuu, ruotsalainen nimi.. Johan ja Per ovat hyvinkin mahdollisesti hiihtotaidottomia D-vitamiininpuuttesta kärsiviä rasismin uhreja nykypäivän ruotsissa.

Pera Pervo

Lainaus Iltasanomista: ”Olemme päästäneet maahamme arvoja, jotka oli jo aiemmin ehditty enemmän tai vähemmän kitkeä pois, sanoi Åkesson”

Eli väkivaltaisia arvoja on Ruotsista onnistuttu kitkemään menestyksellisesti pois. Seuraavassa sitaatissa tasa-arvoministeri Stenevi itseasiassa komppasi Åkessonia huomauttamalla, että ”1970-luvulla naisia kuoli lähisuhdeväkivallan vuoksi enemmän kuin nykyisin.”

Pera Pervo

Asiahan on riidaton. Kerran Ruotsista kitkettyä ilmiötä on kylvetty 70-luvun jälkeen kylvettyholtittomalla humanitäärisellä maahanmuutolla, lannoitettu kotouttamisohjelmilla ja lopuksi kasteltu Kela Goldilla. Väkivalta on todellakin päässyt juurtumaan syvälle ruotsalaiseen yhteiskuntaan.

Tyrsky

Ihan siltä varalta, että nämä tapaukset liittyvät ns. kunniaväkivaltaan ja vielä tarkemmin sanottuna islamiin, muistutetaan tästä:

Islam ei ole rotu. Kyseistä uskontoa kritisoiva ei siten ole kritiikkinsä takia rasisti eikä myöskään kritiikin kohdentaminen kyseisen uskon oppeja noudattavaa kohtaan ole sekään mitään rasismia.

Munaaja

Justnii. Minä olen sitten misogyniafobiasta, homontappofobiasta sekä väkivaltaisesta naistenalistamisfobiasta kärsivä fasistirasistinatsi kun tuo islamofobia sana on jo normalisoitu niin että kukaan ei enää kysy mitä vittua se oikeasti ON. Vasemmisto haluaa vääntää sen niin että minä haluan hukuttaa lapsia välimereen.

juhaII

”Humanitäärisen suurvallan” ja sen siirtomaan (Suomi) ””kriisiryhmät” ovat eunukkeja, jotka lähtevät naimahan!

Koko homma on idioottien teatteria, johon uskovat vain idiootit itse!

Munaaja

Ja huom, taas ovat NAISET äänessä huutamassa että EIHÄN NE MUSLIMIT TAPA naisia!!!! Ne on nääs ne NATSIT ja RASISMI joka naisia tappaa!!!! ..miten ihmeessä tämmöisiä vinksahtaneita akkoja syntyy..??? Pöljiäkö te ootte??! Tyhmiä kanoja koko lössi!! Ja tuo oli kanoja kohtaan vähän ilkeästi kirjoitettu..sori, kanat.

paskatunturi

Naisia tapetaan, kun niitä ei arvosteta enää. Kohtuun sikiön tappaminen ,sen hyväksyminen, on murha. Karman laki pelaa.

Rannantomppa

Ja Suomi seuraa aina muutaman vuoden Ruotsia perässä kun mistään virheistä ei opita mitään. Samalla lailla rupeaa naisille ja lapsille käymään valitettavasti suomessa ja eikun lisää vain näitä yöntimoja haalitaan mukamas työn perässä.. sikiävät vielä kun citykanit ja opettavat naisenkohtelutapansa jälkipolvilleen.. siinä ei kotoutukset auta

ernesti_loosonen

on se ihme homma että jos ruotsiin tulee miehiä toisista maista niin naisille ei aiheudu mitään vaaraa mutta auta armias jos tulijat onkin kolmansista maista..

Uusi normaali

Natsithan ne taas asialla. Tämä uusi kultuuri on vain asia johon Ruotsalais neitojen on totuttava kun alkavat hengailemaan matujen kanssa. Siinä pää voi irrota että naps mutta se jännitys ja pöhinä mikä siitä tulee, on pikku asia sille että hengenlähtö on joka päivä kartalla..

Valtsu

Tästä on Suomessakin aika hurjia tilastoja. Voisin tähän liittää, mutta näkyy tiedostojen liittäminen poistuneen.

Valtsu

Mutta kyllähän tässä alkaa vakiintunut tasa-arvon kannattaja vähän epäröimään. Hyvin vahvasti juurikin tuppuraisnaisten tukemana maahan tuodaan kivikautisia äijä, joiden toimiessa täysin odotusarvoisesti, heidän tuontiaan tukeneet kanat kotkottelevat jostain yleissorrosta naisia kohtaan.

Yksi tuppuraisnainen jokaiselle palautettavalle morsiameksi mukaan. Voi sitten Kabulissa kysellä naistutkimuksen perään. Että paljos teillä on naisen euro?

Lans Jepidus

Totuuden näkeminen, tiedostaminen ja sen tunnustaminen olisi viisauden alku, mutta harva uskaltaa tulla ulos valheeseen perustuvasta kuplasta ja sanoa ääneen olleensa hyväuskoinen hölmö.
Siitä se lähtee kun SVT:n (tuon Ruotsin YLE:n) toimittelijat toteaisivat iltauutisissa: ”Kalle Kustaalla ei ole lainkaan vaatteita!”

K J

Mä joskus luin Jens Lapiduksen ensimmäisen Stockholm noir trilogian, pisti se ajattelemaan, enkä yhtään epäile etteikö kirjailijalla olisi tietoa Tukholman alamaailmasta asianajajan tietämyksellään.
Tämä kommentti siis tuli nimimerkistäsi.

Lans Jepidus

Jep, ihan realistisia juttuja ko. kirjoissa. Itseltäni löytyy muutama kirja tuosta hyllystä ja muutoinkin Lapiduksen jutut on sarjoista / elokuvista tuttua kamaa.
Toki jo ammattinsa puolesta Lapidus (asianajaja) pääsee tutustumaan rikoksista syytettyihin tyyppeihin ja varmasti oikeuden pöytäkirjojen lisäksi tietoa tulee muutakin kautta.

Paatunut rikollinen

Tyhmältä irtoaa pää ja hieman varovaisempi saa päänsä pitää.

Toki sitä varovaista nimitellään ennakkoluuloiseksi taikka rasistiksi, mutta antaa idioottien pitää ääntä.

Sami

Naisten lisääntyneet murhat ruotsissa ovat seurausta korona matkustusrajoituksista.

Normaalisti kunniaväkivalta hoidellaan kehisten entisessä kotimaassa ”lomamatkalla”. Jos nainen ei ole tarpeeksi nöyrä, hänet lähetetään entiseen kotimaahansa ”tapaamaan sukulaisia”. Perillä kotimaassa nainen kunniamurhataan jälkiä jättämättä.

Korona aikana naista ei voida lähettää kotimaahansa sukulaistensa tapettavaksi, vaan hänet joudutaan tappamaan uudessa kotimaassaan ruotsissa.

No, ainakin lentokerosiinia säästyy ja luonto pelastuu, -hienoa!

K J

Hyvä artikkeli, mikä pitääkin jakaa heti parille amerikansuomalaiselle Sunshine Stateen.

He lukevat yleensä juurikin suomalaisia iltapäivälehtiä saadakseen tietää mitä Pohjoismaissa tapahtuu. Eli ovat ihan pihalla asioista.

Kiitos jälleen kerran Paavolle ja ensi kuussa muistamme taas lukupaketilla kun jää jotain vihdoin käteenkin.

Helkonki Paitto

2000- luvulla tuli Ruotsiin miljoona matua ja nyt on 20% väestöstä matutaustaista. Ja sitten vielä ihmetellään palkonkilentoja ynnä muita mukavia ei-kantislajeja?!?

”Under 2000-talet har Sveriges befolkning vuxit rekordsnabbt med runt en miljon fler utrikes födda. Andelen utrikes födda uppgår numera till 19,7 procent av befolkningen (år 2020). Största ursprungslandet är Syrien, följt av Irak. ” (Anna Dahlberg, Expressen)

rocky

Kyllä niille pitäisi lajiliitto perustaa ja kansainvälisiä kisoja järjestettävä.

Särmääjä

Nyt olen Suomen ja Ruotsin feministivaltakuntia edellä ja sanon että ongelma on vain ja ainoastaan ruotsalaisissa miehissä. Ja yhteiskunnassa tietysti myös.

rocky

Kyllä se ongelma johtuu niistä naisita jotka eivät noudata miehen käskyjä ja määräyksiä.Ohisalon mielestä varmaanki raiskaukset johtuvat siitä että naiset eivät anna suosiolla kultamunille.

Faktaa

Kai sä paavo tiedät, että se väkivalta johtuu nimen omaan ruotsalaisista. Suomalaiset arvostettut kulttuuritietäjät kuten Vappu Pimiä ja Ohisalo ovat monta kertaa kertoneet, että kotoutumiseen tarvitaan lisää rahaa ja suomalaiste rasismi aiheuttaa radikalisoitumista. Iowan yliopistollakin Multiculttural professor Orwell Stubborn naureskelee väitteille ruotsalaisten väkivallattomuudesta.

Faktaa

Lukisit muutakin kuin valtamediaa niin tietäisit tämänkin.

Faktaa

Tämä on totaali kumottu väite, esim. pääministerimme on oiva esimerkki siitä mitä seuraa kun on nyrkillä tullut liian monta kertaa päähän, suomalaiset ja ruotsalaiset ovat erittäin väkivaltaisia naisia kohtaan ruotsin naispääministerissä tämän huomaa erityisesti ei ole vielä uskaltanut väkivaltaisten ruotsalaisten takia kaapista ulos ja tunnustaa sukupuoltaan.