Rasmus Paludan järjestää yleiseurooppalaisen ”Piirrä Mohammed-päivän”

Tanskanmaalta kajahtaa taas korkealta ja kovaa. Näin voidaan ainakin odottaa mikäli on uskominen Rasmus Paludania. Tällä kertaa Paludan järjestää yleis-eurooppalaiset Muhammed-profeetan piirustuskilpailut.

Tanskalaisen Stram Kurs-puolueen päälliköllä Rasmus Paludanilla on kyllä ansaitut kaluunat kaulassaan. Viime kesänä hän sai koko Malmön Rosengårdin provosoitumaan väkivaltaiseen mellakkaan muutamalla simppelillä kikkakakkosella: koraanipotkupallolla ja koraanipeijaisilla.

Paludan poltti koraanin Malmössä ja sen jälkeen Malmön maahanmuuttajat polttivat puoli lähiötä Jos joku ei satu muistamaan tapahtumia, niin lyhyt kertaus:

EXTRA! Malmössä jättimäinen mellakka

 

Nyt Rasmus Paludan yllättää ja on laittanut tulille uuden teeman: ”Kansainvälisen Piirrä Muhammed-päivän”. Teemapäivä tulee tietojen mukaan tapahtumaan 20. toukokuuta eli ensi viikon torstaina. Paikka on Dicksons vägen 14 edustalla Rosengårdissa.

Paludan kertoo mm. sosiaalisissa medioissa, että aikoo käydä piirtämässä paperille profeetta Muhammadin. Ruotsalaiselle Samnyttille Paludan kertoo, että kyseessä on puhdas pedagoginen teko: muslimien pitää ymmärtää, että Pohjolassa on olemassa sanan- ja kuvanvapaus.

– He, jotka tykkäävät tästä pedofiiliprofeetasta, tulevat tietenkin erittäin vihaiseksi tästä teemaillasta siksi, että heidän tyhmä uskontonsa ei anna lupaa piirtää kuvaa profeetta Muhammadista koirana tai sikana. Mutta me täällä Tanskassa olemme sitä mieltä, että siat ja koirat ovat hienoja eläimiä eikä meillä ole sen takia ongelmia, Paludan kertoo ja lisää:

– Me tiedämme, että koraanin poltossa ei ole mitään laitonta edes Ruotsissa. Ihminen voi polttaa koraanin jos haluaa ja piirtää ihan samalla tavalla mitä haluaa. Se on vain piirros, jota tyhmät uskovaiset ihmiset eivät ymmärrä. Eikä Ruotsissa ole mitään sellaista lakia, että ihmiset eivät saisi kritisoida naurettavaa uskontoa, Paludan sanoo Samnyttille.

Alla videokuvaa viime kesältä, jossa Rosengårdin muslimit huutivat naamat punaisena – ei hoosiannaa- vaan sitä illallalla lallallaa-huutoa.

 

Poliisi on tietojen mukaan ollut vähän hiinä ja hiinä mitä pitäisi tehdä. Toisaalta sananvapautta ei haluttaisi rajoittaa, mutta toisaalta ei haluttaisi, että taas koko Etelä-Ruotsin poliisi on sotatilavalmiudessa jonkun pilakuvan takia.

Paludan kuitenkaan ei ymmärrä tätä vaan sanoo:

– Muslimeille pitää näyttää mitä tarkoittaa sananvapaus.


 

Pt-media seuraa tapahtumia paikan päällä, joten kannatta laittaa sivu läppärin ja puhelimen muistiin. Pt-medialle voi myös lähettää omia piirroksia profeetta Muhammadista, joita julkaisemme. ptmedia@pt-media.org.

 

, , ,
Subscribe
Notify of
guest
19 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Minä

Ehkä piirustuskilpailu vähentää oikeauskoisten viihtyvyyttä – jospa lähtisivät heidän uskontoaan kunnioittaviin maihin voimaan paremmin.

Kiva ainakin uneksia.

Jeppe

No, ehkä ulisijoitten pitää yksinkertaisesti mennä kotiinsa, sitä parempaa puuroa syömään.

Anna-Maria Korhonen

”… siat ja koirat ovat hienoja eläimiä.”

Minusta on kyllä loukkaavaa verrata molempia profeetta Muhammediin. Koirat ovat erittäin älykkäitä ja niitä voi käyttää moniin tehtäviin pelastus- ja poliisikoirasta palvelukoiraksi. Koira lemmikkinä vähentää yksinäisyyttä ja iäkkäillä pienentää dementiariskiä. Koira osoittaa omistajalleen monin tavoin kiintymystä. Siat ovat jonkun tutkimuksen mukaan jopa älykkäämpiä kuin koirat ja myös niitä voidaan käyttää mm. tryffelien etsimisessä. Siat oppivat sisäsiisteiksi ja myös niille voi opettaa erilaisia temppuja.

Ohmygod

Paludanin toive että musukat oppisivat ymmärtämään sananvapauden voi jäädä toteutumatta.
Voidaan myös toivoa, että pohjoismaiset poliisit ovat jo oppineet laittamaan uskovaiset kuriin.

juhaII

Poliisi: ”ollakko vai eikö olla, siinäpä vasta pulma!”

Paludan on kyllä sellainen mies, jolla housuissa ”pullottaa” omalla tavallaan!

”Mona Lisan” kanssa oli helpompaa.

Sitä parempaa uskoa

Takuulla ollaan ns kuulolla. Hassan laittaa paikat paskaksi ja autot liekkeihin.

K J

Testingtesting

K J

Äh ei nyt pysty ainakaan WP laittaa mitään kuvaa. No piirsin sellaisen missä profeetta Muhammed on soutuveneessä sidottuna lekatiiliin ja hukuttautumassa ja ajatuskuplassa Ayse, 9, lelujensa kanssa. Se profeetta irvistää ja turbaanin alla pullottaa punainen pää. Sillä myös pettynyt ilme sotureihinsa ja haluaa tappaa itsensä hukuttamalla.

Toinen kuva on että se tukehtuu joulukinkkuun…

ernesti_loosonen

suomen peruskouluissa voitaisiin ko. päivänä järjestää piirustuskilpailu jossa parhaat palkittaisiin

Nih

Video on esimerkki siitä että noista ei koskaan tule normaaleja ihmisiä länsimaiseen yhteiskuntaan. Tuo uhoava lallatus ja lauma esiintyminen kuuluu noiden geeneihin, jota ei voi muuttaa edes ruotsalaiset suvakit.

terhomatti.hämeenkor

Hyvä, Hyvä ! Antaa palaa vain. Kilpailu on hyvästä, niin ja potkupallo ja peijaiset ja poltot…

Uvucu

Olikos tuo kuva koraaninpoltosta Hämeenkorven koraanipeijaisista viime kesältä? Muistelin, että Terho Matti laittoi kunnon rovion..

terhomatti.hämeenkor

Ihan hyvä kuvakin jutussa jätteenpoltosta !

Rembrant

Pitäis olla osoite johon kuvan voisi paperille piirrettynä lähettää. Ei katoa bittiavaruuteen ja helppo liimata katukiveen

Dickie

On sairas ajatus, että agressiivisten mutisten jotain itse kehittämiä uskomuksia pitäisi jotenkin ”kunnioittaa”..minkä saathanan takia? pysykööt paskamaissaan..ja jos ei esim sianliha maistu..se on iha itse kehitetty ongelma eli kuolkoot nälkään..kenelläkään muulla ei ole mitään syytä reagoida moiseen ongelmaan

Leki

Erittäin tervetullut kilpailu.

Kilttimies

Apropoo, paras kuva ikinä siitä on se, jossa sillä stondaa oikeen pirusti puntissa. Pitää kaivella porn… eikun tietokoneen tiedostoista jos löytyis, ellei antifa ole jo viruksellaan koneen natsiratsannut puhtaaksi moisesta.

Harun El-Pullah