Rasmus Paludan järjestää yleiseurooppalaisen ”Piirrä Mohammed-päivän”

Tanskanmaalta kajahtaa taas korkealta ja kovaa. Näin voidaan ainakin odottaa mikäli on uskominen Rasmus Paludania. Tällä kertaa Paludan järjestää yleis-eurooppalaiset Muhammed-profeetan piirustuskilpailut.

Tanskalaisen Stram Kurs-puolueen päälliköllä Rasmus Paludanilla on kyllä ansaitut kaluunat kaulassaan. Viime kesänä hän sai koko Malmön Rosengårdin provosoitumaan väkivaltaiseen mellakkaan muutamalla simppelillä kikkakakkosella: koraanipotkupallolla ja koraanipeijaisilla.

Paludan poltti koraanin Malmössä ja sen jälkeen Malmön maahanmuuttajat polttivat puoli lähiötä Jos joku ei satu muistamaan tapahtumia, niin lyhyt kertaus:

EXTRA! Malmössä jättimäinen mellakka

 

Nyt Rasmus Paludan yllättää ja on laittanut tulille uuden teeman: ”Kansainvälisen Piirrä Muhammed-päivän”. Teemapäivä tulee tietojen mukaan tapahtumaan 20. toukokuuta eli ensi viikon torstaina. Paikka on Dicksons vägen 14 edustalla Rosengårdissa.

Paludan kertoo mm. sosiaalisissa medioissa, että aikoo käydä piirtämässä paperille profeetta Muhammadin. Ruotsalaiselle Samnyttille Paludan kertoo, että kyseessä on puhdas pedagoginen teko: muslimien pitää ymmärtää, että Pohjolassa on olemassa sanan- ja kuvanvapaus.

– He, jotka tykkäävät tästä pedofiiliprofeetasta, tulevat tietenkin erittäin vihaiseksi tästä teemaillasta siksi, että heidän tyhmä uskontonsa ei anna lupaa piirtää kuvaa profeetta Muhammadista koirana tai sikana. Mutta me täällä Tanskassa olemme sitä mieltä, että siat ja koirat ovat hienoja eläimiä eikä meillä ole sen takia ongelmia, Paludan kertoo ja lisää:

– Me tiedämme, että koraanin poltossa ei ole mitään laitonta edes Ruotsissa. Ihminen voi polttaa koraanin jos haluaa ja piirtää ihan samalla tavalla mitä haluaa. Se on vain piirros, jota tyhmät uskovaiset ihmiset eivät ymmärrä. Eikä Ruotsissa ole mitään sellaista lakia, että ihmiset eivät saisi kritisoida naurettavaa uskontoa, Paludan sanoo Samnyttille.

Alla videokuvaa viime kesältä, jossa Rosengårdin muslimit huutivat naamat punaisena – ei hoosiannaa- vaan sitä illallalla lallallaa-huutoa.

 

Poliisi on tietojen mukaan ollut vähän hiinä ja hiinä mitä pitäisi tehdä. Toisaalta sananvapautta ei haluttaisi rajoittaa, mutta toisaalta ei haluttaisi, että taas koko Etelä-Ruotsin poliisi on sotatilavalmiudessa jonkun pilakuvan takia.

Paludan kuitenkaan ei ymmärrä tätä vaan sanoo:

– Muslimeille pitää näyttää mitä tarkoittaa sananvapaus.


 

Pt-media seuraa tapahtumia paikan päällä, joten kannatta laittaa sivu läppärin ja puhelimen muistiin. Pt-medialle voi myös lähettää omia piirroksia profeetta Muhammadista, joita julkaisemme. ptmedia@pt-media.org.

 

19 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Harun El-Pullah
Harun El-Pullah
14.5.2021 20:53
Kilttimies
Kilttimies
14.5.2021 02:32

Apropoo, paras kuva ikinä siitä on se, jossa sillä stondaa oikeen pirusti puntissa. Pitää kaivella porn… eikun tietokoneen tiedostoista jos löytyis, ellei antifa ole jo viruksellaan koneen natsiratsannut puhtaaksi moisesta.

Leki
Leki
13.5.2021 23:22

Erittäin tervetullut kilpailu.

Dickie
Dickie
13.5.2021 14:45

On sairas ajatus, että agressiivisten mutisten jotain itse kehittämiä uskomuksia pitäisi jotenkin ”kunnioittaa”..minkä saathanan takia? pysykööt paskamaissaan..ja jos ei esim sianliha maistu..se on iha itse kehitetty ongelma eli kuolkoot nälkään..kenelläkään muulla ei ole mitään syytä reagoida moiseen ongelmaan

Rembrant
Rembrant
13.5.2021 13:16

Pitäis olla osoite johon kuvan voisi paperille piirrettynä lähettää. Ei katoa bittiavaruuteen ja helppo liimata katukiveen

terhomatti.hämeenkor
terhomatti.hämeenkor
13.5.2021 08:30

Ihan hyvä kuvakin jutussa jätteenpoltosta !

terhomatti.hämeenkor
terhomatti.hämeenkor
13.5.2021 08:29

Hyvä, Hyvä ! Antaa palaa vain. Kilpailu on hyvästä, niin ja potkupallo ja peijaiset ja poltot…

Uvucu
Uvucu
13.5.2021 10:08

Olikos tuo kuva koraaninpoltosta Hämeenkorven koraanipeijaisista viime kesältä? Muistelin, että Terho Matti laittoi kunnon rovion..

Nih
Nih
13.5.2021 03:05

Video on esimerkki siitä että noista ei koskaan tule normaaleja ihmisiä länsimaiseen yhteiskuntaan. Tuo uhoava lallatus ja lauma esiintyminen kuuluu noiden geeneihin, jota ei voi muuttaa edes ruotsalaiset suvakit.

ernesti_loosonen
ernesti_loosonen
13.5.2021 02:08

suomen peruskouluissa voitaisiin ko. päivänä järjestää piirustuskilpailu jossa parhaat palkittaisiin

K J
K J
12.5.2021 22:31

Testingtesting

K J
K J
12.5.2021 22:41
Vastaa...  K J

Äh ei nyt pysty ainakaan WP laittaa mitään kuvaa. No piirsin sellaisen missä profeetta Muhammed on soutuveneessä sidottuna lekatiiliin ja hukuttautumassa ja ajatuskuplassa Ayse, 9, lelujensa kanssa. Se profeetta irvistää ja turbaanin alla pullottaa punainen pää. Sillä myös pettynyt ilme sotureihinsa ja haluaa tappaa itsensä hukuttamalla.

Toinen kuva on että se tukehtuu joulukinkkuun…

Sitä parempaa uskoa
Sitä parempaa uskoa
12.5.2021 22:03

Takuulla ollaan ns kuulolla. Hassan laittaa paikat paskaksi ja autot liekkeihin.

juhaII
juhaII
12.5.2021 21:31

Poliisi: ”ollakko vai eikö olla, siinäpä vasta pulma!”

Paludan on kyllä sellainen mies, jolla housuissa ”pullottaa” omalla tavallaan!

”Mona Lisan” kanssa oli helpompaa.

Ohmygod
Ohmygod
12.5.2021 20:52

Paludanin toive että musukat oppisivat ymmärtämään sananvapauden voi jäädä toteutumatta.
Voidaan myös toivoa, että pohjoismaiset poliisit ovat jo oppineet laittamaan uskovaiset kuriin.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
12.5.2021 20:26

”… siat ja koirat ovat hienoja eläimiä.”

Minusta on kyllä loukkaavaa verrata molempia profeetta Muhammediin. Koirat ovat erittäin älykkäitä ja niitä voi käyttää moniin tehtäviin pelastus- ja poliisikoirasta palvelukoiraksi. Koira lemmikkinä vähentää yksinäisyyttä ja iäkkäillä pienentää dementiariskiä. Koira osoittaa omistajalleen monin tavoin kiintymystä. Siat ovat jonkun tutkimuksen mukaan jopa älykkäämpiä kuin koirat ja myös niitä voidaan käyttää mm. tryffelien etsimisessä. Siat oppivat sisäsiisteiksi ja myös niille voi opettaa erilaisia temppuja.

Jeppe
Jeppe
12.5.2021 19:03

No, ehkä ulisijoitten pitää yksinkertaisesti mennä kotiinsa, sitä parempaa puuroa syömään.

Minä
Minä
12.5.2021 18:06

Ehkä piirustuskilpailu vähentää oikeauskoisten viihtyvyyttä – jospa lähtisivät heidän uskontoaan kunnioittaviin maihin voimaan paremmin.

Kiva ainakin uneksia.