Sinimusta Liike ry aloitti kannattajakorttien keräämisen

Tuukka Kurun johtama Sinimusta Liike ry aloitti tänään kannattajakorttien keräämisen puolueeksi rekisteröitymisen eteen.

Esittelyssä SML ry kertoo, että “Sinimusta Liike (SML) on radikaali, traditionalistinen ja suomenmielinen puolue, jonka toiminta pohjautuu ihanteelle itsenäisestä, elinvoimaisesta ja riippumattomasta Suomesta, joka on luotu palvelemaan ja puolustamaan suomalaisen kansan kulttuuria, elinympäristöä ja elämäntapaa. Puolue perustaa maailmankatsomuksensa kansallisvaltion periaatteelle, jonka mukaan Suomi on suomalaisten kotimaa ja se pysyy suomalaisten kotimaana vain silloin, jos sitä asuttaa tulevaisuudessakin suomalainen kansa”.

Puolueeksi rekisteröityminen tarvitsee 5 000 kannattajakorttia, joista ensimmäisen päivän aikana tätä kirjoitettaessa maaliin oli tärähtänyt reilu 650 kannattajailmoitusta.

Asiasta kiinnostunut voi täyttää kannattajailmoituksensa netissä puoluerekisteri.fi:n sivulla tai lähettämällä paperisen kannattajakortin SML:n toimistolle: Sinimusta Liike ry, Nortamonkatu 26 A 2, 26100 Rauma.

Subscribe
Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ohmygod

Mitä tarkoittaa “traditionalistinen”?
Radikaalisuudella perustellaan tietysti riehumista.
Mainittu suomenmielisyys ei välttämättä palvele suomalaisia.
Epäilemättä tuo erottelee akanat persujen jyvistä.

Heh

Tarkoittaa sitä, etteivät usko viruksiin, eihän sellaisia ennenkään ollut olemassa ja jonkun pakollisen mulkun kumartelimispäivän perustelevat traditionalistisilla sotaheroilla 1600-luvulta. Samaten lestadiolaisten sääntökirjoista kopioidut loput jututkin on traditionalistisia ruotsalaisen saarnamiehen(Lestadius) sanomia jota tyhmimmät uskovat joita palvotaan.. Suomen mielisyys 🙂 Joskus aikoinaan puhuttiin vähämielisyydestä, ehkäpä sekin on sitä traditionaalisuutta..

Heh

Lestadiolaiset käyneet peukuttamassa 🙂

Fatwantarkistaja

Perusmuoto lienee traditio, siitä sitten vaan vääntämään, jos äidinkieli jäänyt muistiin.

Daavidin poika

En yhtään ihmettele jos Timo Soinilla on jotenkin sormet pelissä tämän uuden puolueen perustamisessa. Onhan Soini Raumalta kotoisin, ja taitaa asua siellä nykyään.

Unelma Painajainen

En usko. Ei Soinia oikeasti kiinnostaneet pätkääkään mitkään maahanmuuttoasiat. EU-kritiikkikin loppui sillä hetkellä, kun hänet valittiin ulkoministeriksi.

T

Soini on yksi pahimpia huijareita Suomen historiassa. Hänen ainoa arvonsa oli ministerinsalkku.

kanander

Soini katuu lopun ikäänsä Sinistä keikkaansa. Halla-ahon johdolla puolue kukoistaa Hesarin ylivoimaisena gallup-ykkösenä tänään. Mutta ei paluuta.

Kukavaan

Soini hukkasi elämänsä tilaisuuden, kun ei vuoden 2015 invaasion aikana herännyt sitä vastustamaan ja uhkaamalla lähteä hallituksesta.

Hänen ansiotaan on Sinisten perustaminen ja huonojen edustajien imuroiminen pois persuista tekemään poliittisen itsemurhansa Sinisissä. Soini puhdisti persut.

Rullattu

Miksei nimi voisi samantien olla nimeltään, “mustelma liike”.
Tuolla sinimusta liikkeellä tulee mieleen aina sikasoini.

Qroquius Kad

Tuon takia:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Sinimustat
https://fi.wikipedia.org/wiki/Is%C3%A4nmaallinen_kansanliike

Eli ratsastetaan menneisyyden mielikuvilla.
Ja samoin tuolle käy kuin esikuvilleen.

Harri

Kävin laittamassa nimen, näen tässä puolueessa paljon potentiaalia. En usko, että se on persujen äänisaaliista pois, vaan että se on enimmäkseen nukkuvilta pois. Lisäksi persuista eroava talouspolitiikka vain vahvistaa kansallismielistä rintamaa.

Unelma Painajainen

Liian radikaali meininki ja haluavat puuttua ihmisten yksityisasioihin. Puolueen nimi ja logo herättävät ikäviä viboja. Kuru on kyllä todella fiksu tyyppi, ei siinä mitään mutta en näe tällä puolueella mitään kummempaa tulevaisuutta.

Anna-Maria Korhonen

Minusta liikkeen teesit pitäisi lukea jokaisen puolueen ohjelmassa. Vierastan ajatusta, että kaikki valtapuolueet suorastaan kilpailevat siitä, kuka myy Suomen halvimmalla ja ottaa eniten kehitysmaalaisia. Toisaalta on hyväksyttävä tilanne. Voihan kannattajakortin kirjoittaa, kunhan ikolistit eivät kiitokseksi muilta minua Brysseliin, kun saavat selville, että olen talousvassari ja kannatan lähtökohtaisesti omasta kansasta huolehtivaa hyvinvointivaltiota, jossa valtio tasapainottaa erilaisin toimin markkinavoimien aiheuttamia heilahteluita.

Anna-Maria Korhonen

Siis muiluta

T

Levelissä oli aika hyvä jakso jossa Tuukka oli vieraana. Youtubessa. Siinä saa aika hyvän käsityksen puolueesta.
Eli kyseessä ei ole Kokoomus, jonka ainoat arvot ovat raha ja markkinat.

T

Tässä Tuukan haastattelu. You watch – You decide 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=-iSmNiPdVP8

viherinhoojamestari

Näyttää siltä, että nämä ns kansallismieliset tahot hajoavat sisäisiin riitoihinsa. Nokkamiehiä tuntuu aina olevan olevan liikaa. oikea puolue järjestäytyy fiksusti ja kunnioittaa lauamnsa johtajaa. Mielestäni PS riittäisi suomessa. Ps kin saa tarpeeksi natsileimoja osakseen.

Näin se on

Juu, kyllä nämä kansallismieliset puolueet ovat juurikin tuollaisia yleensä. Siksi en usko näiden mahdollisuuksiin päästä vaikuttamaan oikeasti asioissa. Eikä saa kovasti äänestäjiäkään.

Fatwantarkistaja

Voi olla, antaa äänestäjien päättää.

Heh

Paitsi ihan oikeasti noita voi helvetin kansanmielisiksi sanoa vaikka yrittävät omia sitä sanaa itselleen kuten homot omivat sateenkaaren…

Bling Bling

Kannatus annettu. Toivotan Kurun porukalle menestystä… ihan vaan Suomen tulevaisuuden takia, jos ei muuten.