Mikä kilautti ihmiskunnan? Korona vai harhaisuus?

Olen pyrkinyt huomioimaan kaikkia viestejä, jotka kilahtavat meiliboksiin. Entinen lääkäri Mikael Kivivuori on ottanut yhteyttä yhtenä monista.

Kivivuori on tullut tunnetuksi lääkärinä, joka sai potkut toimestaan koronakriittisyyden takia. Kivivuori haluaa nyt tuoda esille motiiveitaan liittyen koronakriittisyyteensä ja muutama päivä sitten järjestettyyn tapaamiseen, jossa juhlatilaan kokoontui pari sataa ns. koronakriitikkoa.

 

Suurin ongelma tätä pt-mediaa toimittaessa on se, että joskus joutuu miettimään monta päivää miten muotoilisi sanojaan, vai jättäisikö vain sanomatta. Kivivuoren tapauksessa ongelma on erityisen kovanpuoleinen. Toisaalta, jos Kivivuori on oikeasti lääkäri, niin hänen kritiikkinsä liittyen koronaan ja rokotteeseen voisi olla perusteltua. Mutta kun ei ole.

Ongelmaksi muodostuu se, että tuon tapahtuman tiimoilta, josta Kivivuori haluaa tuoda sanaansa esiin, niin ei ole ollenkaan mikään ”kriittisten ihmisten” tapahtuma vaan…  sanotaanko nyt niin, että, tapahtuma oli melko ilmava. Koko tapahtuma alkoi jonkinlaisella meditaatiolla, jollaisia harrastetaan intialaisiin joogakuruihin kilahtaneiden keskuudessa. Intialaista dingdängdäng-musiikkia ja levitaatiota. Lennokasta puhetta kosmisesta rakkaudesta ja itseen tutustumisesta. Mieleen tuli ysärillä mainetta niittänyt joogalentäjien puolue.

Jos Kivivuori on lääkäri, niin miksi hän hengaa erilaisten käärmeöljykauppiaiden kanssa? Piireissä, joissa harjoitetaan enkeliterapiaa ja muuta kosmista rakkautta. Varsinkin kun se kosminen rakkaus voi olla todella päräyttävää. Muutama päivä sitten yksi tällainen suosittu kosmootikko kertoi Youtubessa, miten vaimon ja lasten kanssa sukset ovat ristissä rokotteiden takia. Äijä miettii ihan tosissaan, että voiko vaimonsa kanssa enää nukkua samassa sängyssä ilman pelkoa, että koronarokote tarttuisin häneen.

Suhteet lapsiin ovat katkolla, koska iskä nyt katsotaan olevan aivan eri levelillä. Niin ikään tämän kosmisen rakkauden sanansaattaja kertoo, että hänen vanhempansa ja appivanhempansa ovat idiootteja, kun elävät 3D-todellisuudessa eivätkä ymmärrä mitään 5G-todellisuudesta.

 

Voi vittulan kevät. Porukka horisee jotain aivan vitun idiootin typerää jorinaa rakkauksista ja kosmisista energioista, naamataulut ovat Youtubessa kuin jeesuksella, mutta samaan hengenvetoon sanotaan, että omat sukulaiset ovat idiootteja, kun eivät usko näihin avaruusrakkauksiin. Jos Kivivuori on lääkäri, niin eikö hänen pitäisi opastaa näitä umpihulluja  mielenterveyspalveluiden pariin? Jos Kivivuori on oikeasti lääkäri, niin hän ei lähde mukaan ihmisten vitun typeriin harhoihin vaan pyrkii palauttamaan potilaan maan pinnalle ja rauhoittelemaan: ei ole olemassa mitään kosmista energiaa, se on vain harhaisuutta. Ihan voit hengittää syvään ja rauhoittua. Ja ota se lääke nyt.

Mutta Kivivuori ei tee sitä, vaan tukee ihmisten harhoja. Hän kulkee pitkin kylänraittia valkoinen takki päällään ikään kuin olisi oikea lääkäri. Enää puuttuu stetoskooppi kaulasta ja joku polvivasara rintataskusta. Hän lähtee mukaan kaikkiin typeriin harhoihin ja edistää niiden etenemistä.

 

Mikael Kivivuori, ja muut, jotka pahoittavat mielensä: Antakaa anteeksi. Lupaan jatkossa olematta kertomasta mitä ajattelen.

 

Lisäys: Kivivuori on ollut varmasti hyvä lääkäri, en epäile sitä yhtään. Kaikissa hänen kirjoituksissaan tulee selvästi esille, että hän on ottanut potilaansa hoitoon erinomaisella tavalla. Lisäksi Kivivuori on tuonut esiin sellaisia hoitomuotoja, joita voi kutsua kokonaisvaltaiseksi. En varsinaisesti arvostelekaan Kivivuoren lääkärin taitoja vaan lähinnä sitä, että hän on jostain ihmeen syystä lähtenyt mukaan erilaisten enkeliterapioitsijoiden kelkkaan. Nämä enkeliterapiat taas ovat ihan puhdasta huuhaata.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.