Subscribe
Notify of
guest
21 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Oloneuvos

On ne aina vaan yhtä ärsyttävän näköisiä.

viherinhoojamestari

Eihän ne sille ulkonäölleen mitään mahda, mutta käytökselleen kyllä mahtavat.

Antti Tifa

Puikulapäitä näkyvissä ! Lataa ja varmistin pois.

HyvaJatkaa

Rasismia, rasismia, uli-uli rasismia!!!

30/40-luvullahan ne mittaili kallon muotoja ja tekivät se perusteella päätelmiä jatkotoimista…

Hesaan tule lentokentälle junayhteys, mutta se menee ghettojen läpi ja sitä ei voi käyttää, kun meno on kuin tuolla videolla.

holiisi

Ruotsissa mittailtiin kalloja ja arvioitiin rotujen puhtautta sekä ominaisuuksia jo ennen vanhan Adolfin syntymää yliopistollisessa rotubiologian tutkimuslaitoksessa uppsalassa.

tyhjä käsi

Viisas varautuu jos joutuu noilla matkustamaan.
Itämailla kehitellyt tylpät “astalot” vaativat säännöllistä harjoittelua mutta toisaalta niillä ei saa saa niin helposti tehtyä sitä lopullista vahinkoa kuin veitsellä.
Mahdolliset sakot ovat yleensä paljon pienemmät kuin omaisten hautajaiskulut.

Bling Bling

Tuoksuja ja tunteita.

Puikulat poistuneet

HSBn hienot, kaksikerroksiset pakolaismoduuliasunnot vuodelta 2017 Nackan kunnan Finnbodassa seisovat nyt tyhjillään. Ikkunoita on rikottu, hakaristejä piirrelty, on vesivahinkoa ym., kertoo Nacka Värmdö Posten.

Rullattu

Mieluummin vaikka kävelisin kun olisin tuossa kamelikusilauman junassa.

terhomatti.hämeenkor

Enpä viitti katto; täällä Turussa ei tarvitse kuin astua Varissuon bussiin, niin saa ainakin senpäiväisen annoksen monikyldyyrisyyttä

Anna-Maria Korhonen

Juuh, sama on arkipäivää täällä Suomessa PK-seudulla. Ja tuossa seuraus, Huom! Kommentointi on auki…

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/c33d7802-4c1c-4a98-a25a-6a7d9dfa2ffa

Anonyymi

Ei kommentointia ole uskallettu avata. Lehti kysyy vaan muuttajilta syitä ja mielipiteitä, joita ei julkaista.

juhaII

Yksi peloton ruotsalainen feminiini käveli shortseissa maassa, jossa “marakatit” ymmärtävät paremminkin kuin hyvin, mitä “viidakonlaki” tarkoittaa!

Kertokaa nyt tälläiselle maallistuneelle. Onko ramadan jo ohi? Somalit olivat peräti lungnia kokonaisen puoli minuuttia.

viherinhoojamestari

Olin tänään pyöräilemässä, oli lämmin päivä ja keenerit olivat tullee ulos,koska lämmintä. Eräs keeneriwomen lähti eräältä pihalta komealla mersulla. Peämuna varmaan on ollut kelasta. Ehkä ovat töissä oikeasti, kai ne pankissa tietää, mikä on rahan alkuperä. Muita keenereitä oli kolme, yksi mosali. Lasken aina joka päivä, että nyt oli päivän nähtävyys kuten ennen muinoin oli suomessa= päivän keeneri.
Toinen pulipäinen keenerimies ajeli wolsulla, ei kyllä mikään tuliterä. On se hyvä, että autoilevat, niin ei tarvitse poltella kateudesta toisten autoja.

h44

Jalat penkillä vai mikä ongelmana? Suomessahan joku teini haettiin asemalta poliisin hoteisiin kun ämpyili konnaria vastaan jalkoja penkillä pitäen.

Moonman

Ei eroa helsingin lähijunasta mitenkään. Julkinen liikkenne ja siihen liittyvä lippujen tarkistaminen on myös muuten hyvä indikaattori yhteiskunnan koheesion murenemisesta ja siitä, että samat säännöt eivät koske kaikkia. Jos junassa on mielettömän iso apinalauma mölyämässä, lippuja ei tarkistella silloin keneltäkään. Viranomais-kuuliaisia suomalaisia voi toki kurittaa loputtomasti nostamalla joka vuosi julkisen liikenteen lippujen hintoja.

Rullattu

Katos, tuli virus tänne,meneppä muslimi omille sivuillesi.

Maletkött

Mä olen päätynyt siihen, että koska kaikkia pitää kohdella samanarvoisesti, en tarkista kenenkään lippuja. Suomensukuiset ainakin saa mennä ja vanhemmat ihmiset, ne on jo veronsa maksaneet. Tutisevin käsin yrittävät leimata lippua. Sanon aina, että kyllä se on hyvä.

viherinhoojamestari

Olemuksesta voi päätellä, että tuskin siinä töihin mennään.

Iliev

Eläintarhan juna lienee kyseessä…