Miehellä karkasi mopo – tai auto käsistä kirjaimellisesti

Kuvat Blåljusbilder.
Viime yönä muuan miehellä karkasi viime yönä kirjaimellisesti mopo – tai tässä tapauksessa auto käsistä. Sen verran hurjaa oli meno.

Homma alkoi klo 04.00 aikaan Tukholman eteläpuolella Farstassa, kun 35-vuotias mies oli liikkeellä autolla. Mies ajoi Farstan keskustan tuntumaan siten, että ensin hän ajoi autollaan poliisilaitoksen seinästä sisälle. Sen jälkeen ajettiin sosiaalitoimiston ovesta sisälle ja lopuksi mies ajoi autollaan sisälle Farstan metroasemalle.

Mies ehti tuhota ajelullaan ainakin 15 yrityksen tiloja, ennen kuin poistui paikalta.

Homma ei päättynyt tähän sitten ollenkaan. Kohta mies teki samaa hommaa Upplands Väsbyssä eli aivan toisella puolen kaupunkia. Seuraavaksi tultiin parinkymmenen kilometrin päähän Tenstaan. Autolla paikkoja mäiskäleeksi.

Aina kun auto hyytyi, niin mies ryösti itselleen uuden auton. Esimerkiksi Tenstassa mies oli avannut kuljettajan oven, lyönyt nyrkillä kuljettajaa nenään ja ottanut auton haltuunsa. Sköndalissa mies oli pysäyttänyt autoilija, kuristanut tätä ja ottanut ajoneuvon haltuunsa.

Törttöilyä jatkui tunnin verran ympäri kaupunkia ja poliisi sai kiilattua miehen ohjaaman auton kaiteeseen Gullmarsplanilla. Vain sekuntteja ennen mies oli yrittänyt ajaa poliisien päälle.

Poliisi tutkii asiaa nyt useina eri rikoksina ja tapahtumalle yritetään saada jonkinlaista motiivia.

Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Autolla ostoksille

Olikohan kyseessä että ” hakemuksenne on hylätty ” ? Ja hermothan siinä meni. Kun on kaikki mennyt päin vittua. Mittari meni punaiselle. Tai sitten kunniaa loukattiin.

Farstapoliisi herää

Jos on tottunut kameliin ei autolla-ajo välttämättä ole helppoa, kalastuskortilla.

Anna-Maria Korhonen

Jostain kumman syystä poliisiasemasta, sosiaalitoimistosta ja metroasemasta tuli mieleen huippuosaajat….

AA vaan

Juu. Tai sitten vaimo oli käynyt shoppailemassa ilman kummitus pukua. Ja hermo meni. Kosto.

Joppos123

On tainnut moniosaaja sekoittaa ”Båten” karkit johonkin stydympään. Ei ole sen vika jos svedustanian paska-autot ajelee miten sattuu.
Nyt vaan moniosaajalle voimia ja äkkiä karkuun tänne. Mätäsalo odottaa haarat märkänä uusia innovaatioita ja ennenkaikkea työvoimaa.
Sällihän olisi mainio uusi liikenneministeri.

Daavidin poika

Kuullostaa siltä, että Vaahteranmäen Eemeli on herätetty henkiin uudestaan. Olis vain ajanut suoraa reittiä Arlandaan lentokentälle. Mitähän järkiä tuossakin nyt sitten oli.?

Tuhkatkin pesästä

Älä tuomitse ennenkuin tiedetään totuus. Mistäpä sitä tietää. Muistan tapauksen, kun Mieheltä nainen vei kaiken, niin äijä otti ja meni. Volvo kauhakuormaaja. Parkkipaikka. Muijan Mersu paskaksi. Siitä olikin joskus juttu. Tampereen valtuuston edessä. Kyllä näitä on.

Sellaista elämä on

Joka Htin viikko tai päivä. Saamme lukea, kuinka joku ajoi päin rekkaa. Selvitellään, kuinka auto ajautui. Paskapuhetta itsemurha. Rekkakuskit yrittävät vedota jatkuvasti. Älkää ajako päin. Jos muslimi päättää murhata tarkoituksella esim scanialla kunnian puolesta, älkää te htin tehkö niin. Jos kyllästyttää, älkää satuttako sivullisia. Tai mitä parempi. Jos ette saa apua, niin älkää laitattako muita ns kuseen. Hakekaa apua. Aina parempi vaihtoehto. Aina on toivoa. Minä lässytän nyt. Koska tiedän mistä puhun. Aina on toivoa. Mutta lisään loppuun. Älä koskaan vuohenteurastajaan.

Ohmygod

Jos tiedetään chaufförin ikä (oletettu), niin tiedetään nimikin. Voi tosin olla että ruotsalaispoliisi ei osaa sitä kirjoittaa. No – Paavo sen vielä meille kertoo?
Tuollaista sattuu, jos sorrettu ihminen ei saa osakseen rispektiä.

Vaarallinen mutantti

Selvästi pelannut liikaa GTA: ta. Mikään muu ei selitä moista perseilyä.

Stnan jotain

Paljonko teillä menee ruokaan rahaa nykyään? Siis 2 aikuista ja 2 lasta? Kuukaudessa? Maksan elareita 300 – 500 km. Ja äijä vittuilee että lapset syövät. Paskapuhetta. Mitä olette mieltä?

Stnan jotain

Siis 300 – 500 e kk

Fatwantarkistaja

En veikkaa motiiviksi islamia, kyllä taitaa olla omatekoinen kilipää kyseessä.

GtA

Mies luuli olevansa GTA-pelissä. Tosin ei tainnut mennä ihan samalla tavalla reaalimaailmassa asiat.

Trampas

Tässä sessiossa poliisit eivät ampuneet kuljettajaa.