Miehellä karkasi mopo – tai auto käsistä kirjaimellisesti

Kuvat Blåljusbilder.
Viime yönä muuan miehellä karkasi viime yönä kirjaimellisesti mopo – tai tässä tapauksessa auto käsistä. Sen verran hurjaa oli meno.

Homma alkoi klo 04.00 aikaan Tukholman eteläpuolella Farstassa, kun 35-vuotias mies oli liikkeellä autolla. Mies ajoi Farstan keskustan tuntumaan siten, että ensin hän ajoi autollaan poliisilaitoksen seinästä sisälle. Sen jälkeen ajettiin sosiaalitoimiston ovesta sisälle ja lopuksi mies ajoi autollaan sisälle Farstan metroasemalle.

Mies ehti tuhota ajelullaan ainakin 15 yrityksen tiloja, ennen kuin poistui paikalta.

Homma ei päättynyt tähän sitten ollenkaan. Kohta mies teki samaa hommaa Upplands Väsbyssä eli aivan toisella puolen kaupunkia. Seuraavaksi tultiin parinkymmenen kilometrin päähän Tenstaan. Autolla paikkoja mäiskäleeksi.

Aina kun auto hyytyi, niin mies ryösti itselleen uuden auton. Esimerkiksi Tenstassa mies oli avannut kuljettajan oven, lyönyt nyrkillä kuljettajaa nenään ja ottanut auton haltuunsa. Sköndalissa mies oli pysäyttänyt autoilija, kuristanut tätä ja ottanut ajoneuvon haltuunsa.

Törttöilyä jatkui tunnin verran ympäri kaupunkia ja poliisi sai kiilattua miehen ohjaaman auton kaiteeseen Gullmarsplanilla. Vain sekuntteja ennen mies oli yrittänyt ajaa poliisien päälle.

Poliisi tutkii asiaa nyt useina eri rikoksina ja tapahtumalle yritetään saada jonkinlaista motiivia.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.