Arabiaanot harjoittaneet useita Israelin vastaisia mölyäjäisiä viikonlopun aikana

Kööpenhaminassa mellakkapoliisit ottivat vastaan pahimman Israel-vihan.
Arabiaanot ovat taistelleet Tanskassa ja Ruotsissa paikallisten poliisien kanssa Israelin vastaisissa mielenosoituksissa. Poliiseja on kivitetty ja paikkoja rikottu.

Viime viikon ja viikonlopun aikana pitkin Tukholmaa on ollut monenlaista mölyäjäistä, joissa arabiaanot ovat huutaneet kuolemaa vääräuskoisille ja juutalaisille. Tukholmassa mielenosoitukset suuntaavat aina Östermalm-Gärdetin suuntaan, jossa sijaitsee Israelin suurlähetystö.

Kaupungilla on liikkunut monenlaista retkuetta ja parhaimmillaan osallistujia on ollut tuhansia.

 

Perjantaina Kööpenhaminassa nelisentuhatta arabiaanoa marssi Israelin suurlähetystön edustalle, jossa mielenosoittajat aloittivat mellakoinnin. Poliiseja heiteltiin kivillä ja paikkoja rikottiin.

 

Myös muualla Tanskassa on ollut isoja mielenilmauksia, joissa arabiaanot eivät ole pystyneet hillitsemään itseään.

, ,
Subscribe
Notify of
guest
24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Yuri Komissarov

Kumiluodit, tujumpi kyynelkaasu, vesitykit ja nokian nuoriso-ohjaajat kun heilutellaan kuin varstaa puimisessa puree hyvin. Lopuksi voidaan soittaa alkuperäistä toukuussa 1967 Shuli Nathanin levyttämää “Yeroushalyaim Shel Zahav” mistä tuli 06.0.1967 Israelin epävirallinen kansallislaulu kun 55 laskuvarjojääkäriprikaati valtasi itkumuurin.

terhomatti.hämeenkor

Bra, hyvä! sano´ ruotsalainen

Yuri Komissarov

Siis 07.06.1967

Mee kotiis huutamaan

SVTn raportointi on ollut selvästi Palestiinan puolella: Palestiina on sääliätarvitseva uhri ja Israel pelkkä syypää.

Eikös näille äbäläwäbälänisseille voitaisi sopia jokin vanha jalkapallokenttä kaupungin ulkopuolelta? Siellä voisivat huurella, mäiskiä toisiaan tai tanssia sitä ”Jerusalema”- tanssia. Kunhan eivät häiritse meitä muita.

Paras vaihtoehto on tietenkin paluu alkujuurille, WIN-WIN.

Irmeli

Voi kauheeta onko toi Ruotsi, vai lähi-itä…Niinhän siinä kävi ja käy kun noita niin eri kulttuurista ja kivikautisesta uskonnosta olevia päästää maahansa, saa äkkiä huomata olevansa lähi-idässä, ilman että on mihinkään matkustanut…on tavallaan painajaisessa josta ei herää…En ymmärrä miksi noiden annetaan riehua kaduilla, no ainahan niillä on joku syy…

Discopoliisi

Ruotsin armeija laulaa mieluiten karaokea ja poliisi tanssii discoa.
Ei ole aikaa/halua pistää mekkaloitsijoita ruotuun:

https://m.youtube.com/watch?v=LIpb6fZThGU

Hommanmaksaja

Taitaa olla tanssit tanssittu.

Särmääjä

Kymmenen kertaa enemmän mitä Suomessa ollut mölyämässä. Ja koronarajotukset ei tietenkään vaikuta näihin.

Kukavaan

Poliisin joukossa näyttää olevan tyttöjä. Ei vakuuttavaa.

Miss Amalia Sokka

Monikulttuurisessa, moniarvoisessa yhteiskunnassa täytyy olla vapaus hieman päästeellä liikoja höyryjä ulos. Kumpa vain sellainen utopistinen yhteiskunta olisi jossain muualla kuin täällä.

Hommanmaksaja

Meneehän se päivä noinkin ☹️☹️☹️

Valtsu

Tuo kivienheittely… sen ne kyllä osaa kertakaikkisesti. Vaikka veisi proomulla keskelle Atlanttia, niin kiviä lentäisi.

Anna-Maria Korhonen

“… arabiaanot ovat huutaneet kuolemaa vääräuskoisille ja juutalaisille.”

Eli siis, kun Israel pommittaa hamasia Gazassa jossain Lähi-Idässä, vaativat Ruotsissa ja Tanskassa täysylläpitoa ja kunniakansalaisstatusta nauttivat muslimit kuolemaa vääräuskoisille. Siis käytännössä kaikille muille kuin itselleen. Siis mitä hyötyä turvapaikan myöntämisellä näille on?

Anna-Maria Korhonen

Jos taas Gazaa ei pommitettaisi, olisi se ihan turvallinen ja rauhallinen paikka. Tällöin mitään perustetta turvapaikalle ei olisi. Menisivät siis sinne Palestiinaan vaatimaan oikeuksiaan.

E Heikkinen

Gaasaa ei pommiteta huvikseen . Kysymyksen asetteluaei pitäisi milloinkaan aloittaa niinpäin vaan ensin olisi selvitettävä syy. Ja syy ei ole mikä tahansa. Syy on Hamas terrorijärjestö joka harjoittaa sotaa Israelin valtiota vastaan ja terrorisoi raketeillaan Israelin siviiliasutusta!
Pommitusten tarkoitus on tuhota mahdollisimman paljon terrori infraktuuria .
Siviilit kärsivät se on selvää, mutta se ei näytä olebvan länsimaissa selvää , että kärsimystä on rajan molemmilla puolilla!

Anna-Maria Korhonen

Itse asiassa tuo kommentti jäi vähän puolitiehen. Minut keskeytettiin ja tarkoitus oli palata asiaan jatkokommentilla, mutta sitten en enää kuolemaksikaan muistanut, mitä olin kirjoittamassa. Ajatus oli jotakuinkin se, että näistä mellakoitsijoista kukaan ei ole ehtinyt paeta tämänhetkisiä pommituksia. Israelin ja Palestiinan välillä on ollut pitkiäkin rauhan tai ainakin rauhallisemman ajan jaksoja, jolloin palestiinalaisten olisi pitänyt palata rakentamaan maastaan parempaa. Nyt he osoittavat mieltään niitä vastaan jotka ovat antaneet heille turvapaikan. Ja haukkuvat vielä vääräuskoiseksi.

Anna-Maria Korhonen

Oikeastaanhan palestiinalaisilla on oma valtio, Jordania, joka kattaa 80% historiallisesta Palestiinasta. Nyt kiistellään siitä 20%:sta. Tästä ollaan myös oudon hiljaa.

Ilmari

Nimitetään Jordania Palestiinaksi. Ongelma on ratkaistu.

Suomi Finland

“Kyse on sekä Israelin arabien että juutalaisten ääriryhmien harjoittamasta hillittömästä katuväkivallasta, jossa useita ihmisiä on pahoinpidelty henkihieveriin. Väkijoukkojen ja jengien iskuja ja yhteenottoja on tapahtunut kaupungeissa, joissa väestöryhmien on aiemmin kehuttu eläneen rauhallisesti rinnakkain.”

Iltasanomista.

Tätäkö se monimuotoisuus tekee?

Monimuotoisuus ei tasaannu välttämättä edes 500 vuodessa.

Kun osapuolet ovat riittävän vahvoja toisiinsa nähden, niin taitaa tulla nokkapokka ennemmin tai myöhemmin, jos intressit ovat ristiriidassa keskenään.

Last edited 3 vuotta sitten by Suomi Finland
Nelli Wiikeri

Niin, Israelin olisi aikoinaan pitänyt toimia kuten stalin miehitetyssä Karjalassa, yhtään suomalaista ei jäänyt Kannakselle eikä Laatokan rannalle.

Prozac

Kaksi kertaakos muslimit on ajettu euroopasta menneinä aikoina? Jos niin, niin kolmas kerta todennäköisesti tulee vielä. Noitten kans ei yhteiselo vaan onnistu, sen verran kuumapäistä sakkia.

juhaII

Olen positiivisesti yllättynyt, että ruotsalaisella niin kuin “joutsenmerkilläkin” varustetut polliisit ottivat nyt pitkäpiimäisemmän kannan kuin verrattuna terävillä kulmilla varustautuneisiin rollaattori mummoihin männä viikolla, j0olloin nähtiin oikein kiinniottojakin.
Mummot vikisivät ja johtokeskuksella pullotti housuissa. Kerrankin!!!

kuli

Hallittu oppositio”lehti” saa fyrkkaa valituilta ja vastineeksi pitää kirjoittaa israelia säälitteleviä juttuja aika ajoin eli jo toinen saman viikon sisällä. Myös harhaatikko ulina sopii hyvin kuvaan, kun rokote agenda on eliitin kovasti haluama.

Monellako hopeashekelillä Paavo itsenäisyytensä möi?