Eskilstunan poliisi valmistautuu mahdollisiin mellakoihin

Eskilstunan poliisi valmistautuu tulevaan iltaan ja yöhön erikoisjoukoilla, jos eilispäiväinen mellakka roihahtaa uudestaan.

Poliisi on tiedottanut päivän mittaan, että se valmistautuu tulevaan iltaan erikoisjoukoilla. Poliisi on saanut mellakkapoliisiin vahvistusta Tukholmasta ja Västeråsista. Naapurikaupunkien Västeråsin ja Stängnäsin palo- ja pelastuslaitos on niin ikään erikoisvalmiudessa välittömästi tarjoamaan virka-apua jos sitä tarvitaan.

 

Pt-median Eskilstunan kirjeenvaihtaja kertoo, että palopaikat ja autonraadot oli iltapäivään, eli siihen mennessä, kun veronmaksaja lopetteli ansiotyöt, siivottu melko hyvin pois.

– Kaupunkikuvasta ei varsinaisesti esimerkiksi ruokatunnilla huomannut mitään erikoista olevan ilmassa. Ehkä tässä illan aikana poliisiautoja on liikkunut enemmän katukuvassa, mutta kaipa ne alkavat partioimaan vasta kun tulee kunnolla hämärää, Eskilstunan ääni kertoo.

 

Moni on kysellyt, että miksi tällaisesta tapahtumasta on niin vähän valokuvia ja filmejä. Johtuu varmaan muutamasta seikasta. Kun tuollainen palotilanne on päällänsä, ja koska ne tapahtuivat maahanmuuttajalähiöissä, niin monikaan ei uskalla kuvailla avoimesti. Se on hengenvaarallista.

Lisäksi palot tapahtuivat sen verran myöhään, että ihmisiä ei ollut enää liikkeellä. Jos olikin, niin oli pimeää. Ne kuvat mitä olen saanut käsiini, ovat lähinnä käyttökelvotonta pikselimössöä eikä kuvista voi sanoa mitään mitä niissä tapahtuu.

 

Joka tapauksessa Pt-median uhkarohkea kirjeenvaihtaja on nyt henkeään uhaten, kiljupalkalla pelipaikalla Eskilstunan kirkolla kameran ja nahkatötsän kanssa odottamassa jos mellakka alkaa.

, ,
Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
holiisi

Eihän niiden tarvitse kuin järjestää hulinat kahdessa muussa paikassa samaan aikaan ja systeemi on polvillaan.

Paksu leidi

Sosiaalitädit ovat olleet polvillaan jo jonkin aikaa ja synnytelleet tummia lapsia 😀

Paksu leidi

Ehkä se on se perän kompassitoiminto, kun perä osoittaa usein kohti etelää.

Fatwantarkistaja

Kiljupalkka on viinipalkkaa alempi, eli palkka on kohdillaan. Kiitos kuvista, ovat palkkaa korkeatasoisempia.

Särmääjä

Ei siellä nyt enää mitään tapahdu jos kaikki poliisivoimat ja katseet on sinne keskitetty.

Sam Colt

Omituinen taktiikka Ruotsin poliisilla – ehkä pelkäävät fatwaa. Ei Raatteentien voittojakaan saavutettu etukäteen ilmoittamalla, että hei nyt me saarretaan.
Poliisin pitäisi tulla voimalla esiin vasta sitten kun jihadistit ovat kokoontuneet ja aloittaneet riehumisensa.

Paksu leidi

Sosiaalitätien taktiikkalla menevät perse-edellä sotaan, ennaltaehkäisevää työskentelyä tyyliin: Hej, meillä on paskat housuissa, joten olkaa kilttejä niin saatte pullaa.

Paksu leidi

Pitäisi antaa poliisille vapaa tulitusoikeus ja rekallinen kumiluoteja

SOSDEMMATUGÄNG

Eskilstuna on aina ollut sossudemokraattinen mallikaupunki. Punalippu on heilunut korkealla.

Jossakin ovat nyt kuitenkin sittenkin asiat menneet pieleen eivätkä paikalliset matugangstanulikat ole yhtään kiitollisia ja arvosta kaupunkiaan.

Kuis ny noin???

Diskuteerataan

Ehkä tähän tarvittaisiin uusi Vlad Seivästäjä. Ruotsin poliisi kuitenkin vaan diskuteeraa ja tarjoaa pitzaa. Ja lopputulema on se että ollaan yhtä mieltä että ollaan erimieltä. Ja sovitaan että tavataa jälleen pitzojen merkeissä.

Lerfötter/Savijalat

Korona ja matut ovat saaneet Ruotsin lyhyessä ajassa polvilleen.
Kiina suunnittelee tukikohtaa Afrikan länsirannikolle.
Mitä kaikkea tuleekaan tapahtumaan seuraavien 50 v. kuluessa?

K J

Terve.

Itsekin jo pitemmän aikaa miettinyt mikä mahtaa olla Kiinalla syynä olla valtavilla joukoilla Afrikan eri valtioissa – varsinkin kaikkein epävakaimmissa niissä.

Kiina on antanut hajoamistilassa oleville maille ilmaista työvoimaa ja maksanut valtioiden diktaattorijohdoille hyvät rahat. Kiinalaiset “auttavat” näitä maita infrastruktuurin rakentamisessa (mm. rautatiet, tieverkostot, hallintopaikkojen uudelleenluomisessa jne.). Tästä kirjoitti mm. israelilainen Haaretz jo kauan ennen SARS2 pandemiaa.

En nyt väitä, että kiinalaiset olisivat ohittamassa israelia, mutta MIELENKIINTOISTA.

K J

Ja Googlella ei oikein meinaa saada tietoa näistä asioista, koska varsinkin nyt vaikuttaa tämä Netanjahun järjestämä sketsisota palestiinalaisia vastaan saaneen tuloksissa yliotteen ja sinne on lisätty aiheeseen sopivasti liittyen äärioikeistoa.

Ainakin DuckDuckGo-hakukoneella voi tarkistella tästä aiheesta uutisia, mitkä Google jättää tuloksista pois. Tai ainakin suomen- ja englanninkielinen Google.

Jos kunnolla haluaa tietoa, kannattaa sukeltaa syvemmälle nettiin ja osata valita sieltä paikat, mitkä eivät vie suoraan Klaanin palvelimille. 🙂

Hommanmaksaja

Jaa valmistautuu, elikkä kaffepannut on tulella, kaakut leivottu ja kumbayaa laulut viritelty kun “pikkuiset” oirehtii 😅😅😅

Medel Svensson

Poliisi valmistautuu kutsumalla kaikki dialogipoliisit töihin.

juhaII

Niin, sotatoimialueelta on parasta pysyä pois.

Prozac

Hienoa kun pt-medialla on sotakirjeenvaihtaja paikalla, tai revolverireportteri. Täällä lahden toisella puolella pysymme selvillä taistojen tuoksinasta.

Paksu leidi

Ruotsin Poliisilla on nykyään Kiinalaiset Volvot ja Afrikkalaiset esimiehet 😀