Poliisi ottanut kiinni kolme kovaa alamaailman toimijaa Eskilstunan mellakan takia

Eskilstunan poliisi piti hetki sitten tiedotustilaisuuden eillisen illan tapahtumista ja esille tuli mm. se, että teoista on otettu kiinni kolme henkilöä, joista kaksi syntynyt 2001 ja kolmas vuonna 2003. Henkilöillä on vahva yhteys paikalliseen alamaailmaan.

Poliisin mukaan tekosarja oli organisoitu teko, jossa oli mahdollisesti muitakin kuin kiinniotetut. Kolmikko kuitenkin on tämän hetkisten tietojen mukaan se ydinryhmä.

Tapahtumat alkoivat ennen klo 22.00 kun poliisi sai ilmoituksen aseistautuneesta miehestä Torshällassa. Paikalta ei kuitenkaan löydetty mitään tällaiseen viittaavaa. Heti kohta tämän jälkeen alkoi autoja palamaan ympäri kaupunkia.

 

Poliisin arvion mukaan palopaikkoja oli pitkästi yli 20. Tällä hetkellä tiedetään, että ainakin 23 autoa, asuntovaunua ja muita ajoneuvoja on sytytetty tuleen. Palot sytytettiin valelemalla autojen päälle bensaa tai muuta syttynestettä. Kaikki palot sytytettiin reilun puolen tunnin sisällä.

Myös poliisilaitoksen pihalla valeltiin bensaa poliisiautojen ja parkkipaikalla olleiden siviiliautojen päälle, mutta täällä tulta ei jostain syystä saatu aikaiseksi.

Pahimmassa paloruuhkassa Esklilstunan palolaitos sai virka-apua Västeråsin palolaitokselta.

 

Ennen puoltayötä poliisi otti kiinni kolme miestä, vuonna -01syntyneet ja -03 syntyneen miehet. Poliisin mukaan henkilöt ovat poliisin vanhoja tuttuja ja heillä on vahva yhteys Eskilstunan gangsterimaailmaan.

Poliisin mukaan mellakan motiivi lienee tässä. Poliisi otti kiinni pari viikkoa sitten alamaailman kovan toimijan, joka vangittiin. Samassa jupakassa saatiin takavarikkoon huumausaineita ja rahaa. Kiinniotetuilla on hyvin vahva yhteys tähän vangittuun henkilöön, joten palojen motiiviksi arvioidaan näin ollen puhtaasti kosto. Poliisin mukaan aina kun tehdään tällaisia kiinniottoja, niin siitä seuraa jonkinlaista mellakointia.

 

Vielä ei tiedetä keitä kiinniotetut ovat, mutta tätä gangsteritaustaa vasten ei paljon tarvitse arpoa mistä on kysymys.

, , ,
Subscribe
Notify of
guest
9 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Särmääjä

Kyllä se on vain nuorison oirehtimista, joka johtuu koronasta ja nuorisotilojen puutteesta, mutta rauhottuu kyllä kunnes koulut alkavat.

Kukavaan

Olisikohan vangittu ja hänen puolestaan ”kostajat” moniosaajia?

Järjetön kosto on polttaa sivullisten autoja. Selittyy kulttuurilla ja matalalla älykkyydellä. Pentujahan nuo ovat ikänsä puolesta.

Alapään tekijä

Kostoa siitä kun Aapiskukko ei koskaan muninut.

Valtsu

Kiinniottoja! Koskahan sieltä ratsulähetti saa tuotua tiedon suomalaismedialle?

Anna-Maria Korhonen

Päivällä vaaditaan kostoa juutalaisille ja vääräuskoisille, yöllä ammuskellaan toiseen liigaan (lue klaaniin) kuuluvia ja poltetaan autoja. Siis moniosaajia.

Hommanmaksaja

Kyllähän tuosta seurannee terapiaa pullakaffeen ja kaakun kera 😀😀😀

Ihme pelleilyä

Mitä nuo tulevat pohjoismaihin rääkymään jostain omista sodistaan joihin pohjoismaat eivät mitenkään liity eikä niihin voi vaikuttaa, menisivät sinne Israeliin marssimaan ja heilumaan.

Paksu leidi

Pitäsi varmaan jonkun 200kg sossutädin istua tunti noiden jokaisen naaman päällä niin oppisivat tavoille, siinä sitä olisi vierihoitoa ja halia kerrakseen.

juhaII

Tuntien Ruotsin ”lain kouran” hellän otteen. Pojat leikkavat nurmikkoa pari päivää ja ruokkii halal pullalla ankkoja niin ”rikosvastuu” on suoritettu!

Onneksi Suomessa poliisin ”pää on pensaassa”, joten tällaista kauheutta ei meillä ilmene. Mitä nyt pojat vähän huitovat puukolla leikisti kun ovat ”kotoutuneet paremmin kuin naapurimaassa. Nimittäin ovat ahmineen kirjoista juttuja ”Härmän häjyistä”!!!