Isis-nainen haluaa päästä irakilaisesta vankilasta Ruotsiin opiskelemaan ihmisoikeutta

Ihmisoikeusasioita jo monella vuosisadalla.
Muuan uusruotsalainen isis-nainen tuomittiin Irakissa terroririkoksista 15 vuoden vankeuteen. Nyt nainen haluaa takaisin “kotiin” Ruotsiin opiskellakseen ihmisoikeusopintonsa valmiiksi.

Nainen matkusti miehensä kanssa Syyriaan isikseen jo vuonna 2012. Naisen mies on tunnettu uusruotsalainen terroristi, joka pidätettiin 2011 epäiltynä ruotsalaisen muhammed-pilakuvapiirtäjä Lars Vilksin murhan suunnittelusta, mutta näyttö ei riittänyt oikeudessa.

Nainen itse tuomittiin muutama vuosi sitten Irakissa pitkään vankeusrangaistukseen terroririkoksista. Göteborg Postenin mukaan nainen haluaa nyt kuitenkin kotiin Ruotsiin ja jatkamaan aikoinaan kesken jääneitä “ihmisoikeusopintojaan”.

Niin ikään nainen ilmoittaa ruotsalaisille veronmaksajille GP:n välityksellä, että on syyttömästi tuomittu ja on itse uhri. Ja jos ei ole, niin ainakin hänen pitäisi päästä Ruotsiin sovittamaan vankeustuomiotaan.

Nainen kertoo irakilaisille viranomaisille lähettämässään siirtoanomuksessa, että haluaa jatkaa pedagogin koulutustaan ja ihmisoikeusopintojaan. Anomus on kuitenkin hylätty irakilaisten viranomaisten toimesta, jotka katsovat, että heillä ei ole mitään sopimuksia vankivaihdosta Ruotsin kanssa.

, , , ,
Subscribe
Notify of
guest
19 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Paksu leidi

Orjia pitänyt ihmisoikeusopiskelija, voi vittu 😀

Niin ihanaa niin iha

Ämnestyn seuraava kansainvälinen jöhtäjä?

Anna-Maria Korhonen

Jep, siinä vaiheessa, kun pitää pelastaa oma tai aatetoverin nahka, tunnetaan kyllä jokainen pykälä ja oikeusintanssi, johon osataan vedota. Ja osataan käyttää FB:tä, instagrammia ja kaikkia medioita, joilla kansainvälinen huomio saadaan vedettyä “ihmisiikeusrikokseen”. Ja sitten, kun ollaan vetämässä vääräuskoiselta kurkkua auki, tiedetään mitä “ihmisoikeuksia” tällä ei ole.

T

Päivän iloinen uutinen 🙂 Keppostelija jatkaa vankeustuomion suorittamista maassa, jossa saa oikeita rangaistuksia. Tästä tuli hyvälle tuulelle. Ruotsissa tämä henkilö olisi saanut pari kuukautta ehdollista.

timo

Ei se mitään olisi saanut koska ei ole todisteita. Eihän Suomessakaan ole tuomittu ainoatakaan palaajaa. Ruotsissa vielä vähemmän.

Only in Finland

Sano vihainen sana ja saat syytteen ja tuomion.

Irroita pää ja julista kuolemaa vääräuskoisille niin saat kela gold:n ja asunnon.

HUVA ON NUKUMENO

Otsikko kuvaa hyvin tätä nykypäivän hulluutta.

Ihmisoikeus sekoilu toimii suoraan terroristien eduksi.

Samoinhan on käynyt Suomessa, kun rikolliset tietävät oikeutensa ja uhri jää heitteille tai saa parhaimmillaan syytteen, kuten Hartolan pappakin kun yritti viimeisillään estää itsenä surmaamisen.

Last edited 3 vuotta sitten by HUVA ON NUKUMENO
Särmääjä

Vois aivan hyvin toikin olla jonkin punavihreen puolueen tai punasen ristin työntekijä. Ties vaikka oliskin.

Rullattu

Olin ilmeisesti aina väärässä kun luulin että päänirrotus hartioilta ei kuulunut ihmisoikeuksiin, olin näköjään väärässä.

U. Kamutapsa

Ei ole varmaankaan kovin hyvin menneet ne kesken jääneet “ihmisoikeusopinnot”, kun on pitänyt lähteä kalifaattiin vaihto-opiskelijaksi. Ja nyt ei sitten pääsekään soveltaamaan vaihto-opiskelijana oppimaansa svedustaniin. Nyyh.

Tottakai Irakilaisessa vankilassa on ikävä taikaseinää, ja muita dhimmien tarjoamia etuisuuksia.

IS-ihmisoikeudet?!?!

Tuollaisia on jo muutenkin Sveriges Radio/SVT pullollaan:
on islamistinmorsianta, cannabisviljelijää, äärivasemmistovallankumouksellista jne.

Tekevät MEIDÄN VERORAHOILLAMME ohjelmia joissa kirjoittavat MEIDÄN nokkamme päälle miten MEIDÄN pitää ajatella.

Martti Ahti saari on

Paavo varmasti Israelissa perustettu ISIS kenties?

Valtsu

Niin uskomatonta ja vittumaista asiaa ei maailmassa ole, jota monikulttuurisuus ei olisi elänyt todeksi.

timo

Kun muslimi puhuu ihmisoikeuksista muslimeille on selvää että ne koskevat vain muslimeja. Ei vääräuskoisia. Vääräuskoiset taas eivät tätä ymmärrä/tiedä. Vain muslimi voi olla syytön. Vääräuskoinen automaattisesti syyllinen.

Last edited 3 vuotta sitten by timo
Fatwantarkistaja

Taitaa toi 15 vuotta riittää akalle, tuskin Irakilaisesta vankilasta enää kävellen lähtee. Opinnot kesken, voihan v… Röyhkeydestä ja ylimielisyydestä täydet pisteet.

MattiS

“Röyhkeydestä ja ylimielisyydestä täydet pisteet”

Eli ihan normimuslimi.

juhaII

Ei ihan tyhmä ämmä. Osaa näetsen “soitella herkimpiä kieliä” kun on Ruotsista kyse!

murre riepunen

Meillä jo perinteeseen kuuluu haalia vankiloihin ulkomailla rikoksiin syylistyneitä, näytön paikka, konetta tankkaamaan.