Kuntavaaliehdokas, nyt on oiva tilaisuus saada näkyvyyttä

Kaikki suuret mediat julkaisevat tolkuttoman pitkiä ”vaalikoneita”, jossa Pihtiputaan mummo voi ”testata”, että kuka olisi häntä lähellä oleva edustaja. Hohhoijaa taas. Kuka oikeasti jaksaa mitään vaalikoneita ja siellä olevia sössötyksiä? EI YHTÄÄN KUKAAN!

Itse en ole koko elämäni aikana saanut täytettyä loppuun asti yhtään ainoaa vaalikonetta. Mutta nyt sinulla kuntavaaliehdokas on oivallinen tilaisuus saada tärkeimmät asiat kuuluviin Pt-median kautta. Pt-media ei ole mikään vaalikone, vaan se tavoittaa potentiaalisia äänestäjiä.

Tarjoamme kaksi mainosvaihtoehtoa:

  • Mainosbanneri, kahta kokoa, joista toinen on etusivulla leveyssuunnassa noin 790 X 200 kooltaan. Toinen on 300 x 300 sivubanneri, joka näkyy etusivulla ja artikkelisivulla (= esimerkiksi Juneksen ja Tiinan mainos).
  • Jos haluaa kunnolla näkyvyyttä, niin silloin kannattaa rustata lyhyt artikkeli kuvineen itsestään. Tekstimäärä voi olla esim. jotain 300 merkin pintaan, johon pystyvä ja pätevä ehdokas saa tiivistettyä melko paljon asiaa + kuvia. Tällainen artikkeli räjäyttää takuulla pankin.

 

Jos vertaa viime eduskuntavaalehihin, niin niistä henkilöistä, jotka mainostivat Pt-mediassa, moni pääsi eduskuntaan.

 

Kysy meillä tarjousta, hinnat ja muut ehdot ovat hyvin jouhevia. Meili: ptmedia@pt-media.org.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.