Kuntavaaliehdokas, nyt on oiva tilaisuus saada näkyvyyttä

Kaikki suuret mediat julkaisevat tolkuttoman pitkiä ”vaalikoneita”, jossa Pihtiputaan mummo voi ”testata”, että kuka olisi häntä lähellä oleva edustaja. Hohhoijaa taas. Kuka oikeasti jaksaa mitään vaalikoneita ja siellä olevia sössötyksiä? EI YHTÄÄN KUKAAN!

Itse en ole koko elämäni aikana saanut täytettyä loppuun asti yhtään ainoaa vaalikonetta. Mutta nyt sinulla kuntavaaliehdokas on oivallinen tilaisuus saada tärkeimmät asiat kuuluviin Pt-median kautta. Pt-media ei ole mikään vaalikone, vaan se tavoittaa potentiaalisia äänestäjiä.

Tarjoamme kaksi mainosvaihtoehtoa:

  • Mainosbanneri, kahta kokoa, joista toinen on etusivulla leveyssuunnassa noin 790 X 200 kooltaan. Toinen on 300 x 300 sivubanneri, joka näkyy etusivulla ja artikkelisivulla (= esimerkiksi Juneksen ja Tiinan mainos).
  • Jos haluaa kunnolla näkyvyyttä, niin silloin kannattaa rustata lyhyt artikkeli kuvineen itsestään. Tekstimäärä voi olla esim. jotain 300 merkin pintaan, johon pystyvä ja pätevä ehdokas saa tiivistettyä melko paljon asiaa + kuvia. Tällainen artikkeli räjäyttää takuulla pankin.

 

Jos vertaa viime eduskuntavaalehihin, niin niistä henkilöistä, jotka mainostivat Pt-mediassa, moni pääsi eduskuntaan.

 

Kysy meillä tarjousta, hinnat ja muut ehdot ovat hyvin jouhevia. Meili: ptmedia@pt-media.org.

Subscribe
Notify of
guest
3 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Dickie

Kiljun voimin…vedin IS vaalikoneen läpi Raission kohtalta…kysymykset siis..aika johdateltuja..eikä oleellisia kysymyksiä tiettenkään esitetty..noh..silti PS puolue nousi tulosten jälkeen ylivoimaiseksi suosikiksi..jah…ketkäs mitkäs 2 puoluetta siel pohjilla? ei kait vaan sisarpuolueet VAS ja Virh..hahaah

Dickie

jossa siis asun…nimetyllä paikka kunnalla

Rullattu

Tein ite netissä testin että mikä edustaja on lähempänä ajatusmaailmaani, vastaus oli, Hitler.