Miten islam näkyy ruotsalaisissa kouluissa

Vasemmalla islamistin koraani, oikealla maltillisen muslimin koraani.
Muuan ruotsalainen opettaja kertoo Pt-medialle melko hyytävää kuvaa mitä tapahtuu ruotsalaisissa kouluissa. Opettaja on toiminut pitkään Tukholman Järvan alueella Tenstassa, Rinkebyssä ja Husbyssä opettajana.

Opettajan mukaan Tukholman jättimäisten maahanmuuttajalähiöiden, ja täysin maahanmuuttajakaupunkien Södertäljen ja Malmön koululaitokset eivät voi enää ”tuottaa” yhteiskuntaan sellaisia nuoria, joilla olisi edes alkeellista yleissivistystä.

– Miten näistä kouluista voi valmistua nuoria ”ruotsalaisia”, jos heillä ei ole mitään kosketusta koko ruotsalaiseen yhteiskuntaan, opettaja kysyy, ja jatkaa:

– Ongelma on syvä ja kuilu niin pitkä, että sitä ei saa enää kiinni, opettaja sanoo.

Kysymys on siitä, että maahanmuuttajalähiöissä ei työskentele enää ruotsalaisia opettajia kuin vain poikkeustapauksissa. Hekin ovat jotain sijaisia, jotka ovat joutuneet Rinkebyhyn, mutta heitä ei kiinnosta kyseiset koulut eikä opetusasiat, koska:

– Oppitunti kestää 40 minuuttia. Oppitunnista 30 minuuttia menee siihen, että oppilaat saadaan luokkaa ja saadaan istumaan aloilleen. Sen jälkeen sovitellaan jotain oppilaitten välistä riitaa tai jotain muuta kouluun kuulumatonta ”kunnia-asiaa”. Oppitunnit menevät siis siihen, että opettaja yrittää saada luokan edes jonkinlaiseen järjestykseen. Lisäksi aikaa hukkaantuu siihen, että opettaja yrittää saada nuoria miehiä sulkemaan puhelimensa, että ei soitettaisi kaiuttimen kautta musiikkia tai jotain muuta yhtä älytöntä.

– Toisin sanoen, yhden matematiikan tunnin aikana ei pohdita matematiikkaa, vaan aivan muita asioita. Että onko soveliasta istua jalat pöydällä, onko soveliasta huoritella tyttöjä, onko soveliasta soittaa frendille äänekäs puhelu tai onko soveliasta kuunnella musiikkia puhelimen kaiuttimesta vain siksi, että ”se on mun juttu”.

 

Opettajan mukaan monet ruotsalaiset opettajat ovat antaneet periksi, eivät kaikki.

Ne, jotka ovat antaneet periksi, tulevat luokkaan ihan vain siksi, että saavat siitä palkkaa.

– Ketä kiinnostaa jonkun kikkarapään matematiikan numero, he ajattelevat.

– He tietävät, että eivät voi enää muuttaa mitään. Jos joku oppilas on kiinnostunut opetuksesta, he auttavat heitä ja kehottavat kauttarantaen hakeutumaan parempiin kouluihin. Mutta opettajat näkevät jo kaukaa ne nuoret miehet, joita kiinnostaa: gangsterielämä, linnareissut ja pistoolilla brassailu.

Opettajan mukaan näiden nuorten miesten elämään ei edes kannata yrittää vaikuttaa, sillä joku väärä sana tai ”rispektin” puute aiheuttaa sen, että opettaja otetaan vainon kohteeksi.

 

Sitten on niitä opettajia, joita kiinnostaa. Kuten tuli ilmi, niin maahanmuuttajalähiöissä ei ole oikeasti sellaisia ruotsalaisia opettajia, jotka uhraisivat elämänsä sen takia, että oven taakse saadaan jonkun ruskean suvun edustaja kyselemään, että mitenkä se meidän Mohammad-pojan todistuksen numero oli -4 eikä 10+. Maahanmuuttajalähiöissä opettaa maahanmuuttajaopettajat.

Toistetaan:

”Maahanmuuttajalähiöissä opettaa maahanmuuttajaopettajat”

 

Maahanmuuttajaopettajien näkökulmasta he haluavat auttaa muita maahanmuuttajanuoria. Heillä on hyvä tahto, mutta se ei riitä. Jos esimerkiksi joku nuori puikulapää ei ymmärrä ihan tarkkaan kokeen kysymystä på svenska, niin opettaja kääntää kysymyksen pojan vanhempien äidinkielelleen, esim. arabiaksi tai afrikaksi.

Nyt puikulapää voi vastata kysymykseen omalla äidinkielellään takaisin ja samaan etnisyyteen kuuluva opettaja voi kirjata vastauksen tällä puikulakielellä.

Opettaja sanoo:

– Tässä tilanteessa ulkomaalaistaustainen nuori erkaantuu ruotsalaisesta yhteiskunnasta ja tulee lähemmäs sitä maahanmuuttajaryhmää, tai asuinaluetta, jossa hän elää. Häntä ei opeta ruotsalainen, eikä häntä opeteta ruotsalaiseen yhteiskuntaan, vaan siihen hänen omaan puikulakulttuuriin, josta on lähdetty ”pakoon”.

Opettaja jatkaa:

– Puikulanuorille pitäisi opettaa vain ja ainoastaan ruotsia ja ruotsalaista yhteiskuntaa. Mutta heille ei voida opettaa sitä, koska on joku tabu, että puikuloille pitää opettaa heidän omaa puikulakulttuuria EIKÄ ruotsalaista kulttuuria.

Opettajan mukaan koko ruotsalainen opetuskulttuuri on romahduspisteessä juuri sen takia, että kouluissa on huivipäisiä naisia opettamassa lapsia. Nämä huivipäiset opettajat opettavat lapsille, että huivittomat ovat vääräuskoisia ja heitä ei pidä kuunnella.

 

Kun kysyn opettajalta, että mitä pitäisi tehdä, niin vastaus on:

– Ei voi tehdä enää mitään. Maahanmuuttajalähiöissä, joissa islam on valta-asemassa, ei siellä voi enää vaikuttaa. Ainoa pienen pieni mahdollisuus on se, että saisimme nuoria muslimityttöjä tieteen pariin, jotka sitten omalla tavallaan olisivat esikuvina niille tuhansille huntupäisille uskovaisista perheistä tulleille vielä nuoremmille tytöille ja näyttäisivät, että islam on shaissea.

 

”islam on shaissea”

 

Subscribe
Notify of
guest
38 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sakari Rajamäki

Kyllä se on ihan ymmärrettävää, että häviää motivaatio opettaa tuolaista porukkaa. Muistan amiksestakin, että silläkin opettajat olivat turhautuneita, vaikka tuohu oli paljon tolkullisempaa kuin tuolla.

Daavidin poika

Näinhän se varmasti on. Mutta miksi ei kukaan tee mitään opetusministeriössä. Onko enää mitään järkeä pyörittää koko opetusministeriötä.? Ruotsi on kyllä yksi hyvä esimerkki siitä, että jopa opetusministeri on täysin kädetön. Kuullostaa kyllä aika oudolta, että aletaan haalimaan opettajia Suomesta koska omat ei enää jaksa, tai kykene.

Qroquius Kad

Olihan Neuvostoliitossakin oikeusministeriö.

Neulukouvos

Ei Ruotsin opetusministeriö ole mitenkään kädetön vaan määrätietoisesti retuscheeraa PISA- tuloksia karsittuaan ensin kaikki analfabeetit pois.

Hommanmaksaja

Eipä tässä ylläty enää mistään mistään.. M

Sakari Rajamäki

Halla-aho sanoi vähän aikaa sitten, että kannattaa opettajille maltillisia fyysisiä keinoa kurinpitoon ja siitä ei mennyt kuin hetki kun demareiden varapuheenjohta alkoi vinkumaan tästä ehdotuksesta.. Meillä ei ole mitään mahdollisuutta saada tätä porukkaa kuriin..

Qroquius Kad

Niiden keinojen lisäksi tarvittaisiin opettajia, jotka olisivat kykeneviä käyttämään näitä fyysisiä kurinpitokeinoja.

Eipä paljoa auta, vaikka se 50-kiloinen opettajatyttö saisi käyttää voimaa siihen 190-senttiseen, 80-kiloiseen jönttiin, kun ne voimasuhteet ovat surkealla tavalla toisinpäin.
Ja vaikka sillä opettajattarella olisi jokin voimankäyttöväline, äkkiäkö se olisi sen jöntin kädessä, ja sitten olisikin naurussa pitelemistä.

juhaII

Opettajien ja muiden koulutuksesta vastaavien ”kansankyntteleiden” on ottaa minkäänlaista vastuuta tai harmaannuttaa hiuksiaan koulumaailmassa siitä yksinkertaisesta syystä, että koko ”humanitäärinen suurvalta” on aivan perseestä!!!

Ja tämä koskee myös Suomea!

Islam on syöpä

2000-luvun alussa tuli ranskalainen elokuva Banlieue 13 (aka B 13) jossa näytettiin miten yksinkertaisella ratkaisulla päästään näistä paskalähiöistä kerralla eroon.

Qroquius Kad

Valitettavasti kyseinen elokuva (joka muuten sijoittui vuoteen 2010) oli vain mielikuvituksen tuotetta, eikä sitä ole sovellettu todellisuuteen Ranskassa eikä muualla.

De Musulman

Ranskan Ruotsin suurlähettiläs Etienne de Gonneville sanoi haastattelussa äskettäin että Ranska on muslimimaa joten eipä tässä vilmit paljon auta.

Riku Rantala

MUT NE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!!!!!!!!!!

El Muerte

Ongelma on oikeastaan vieläkin pahempi sillä ruotsissa on nykyään ruotsissa syntyneitä ruotsin kansalaisia jotka eivät osaa ruotsia https://petterssonsblogg.se/2021/05/20/barnen-ar-fodda-har-men-kan-inte-svenska/ Miten tämmöinen edistää yhtään mitään muuta kuin islamin asiaa? Syöpä leviää sisältäpäin hurjaa vauhtia eikä kukaan tee mitään, kaikki on vaan niin ihanaa.

Herra Aappanen

On myös Ruotsissa syntyneitä valkonaamakantiksia jotka puhuvat räppighettoslangia koska se on coooolt. Osa vispaa käsillä samanaikaisesti.

Fatwantarkistaja

Antaisin kaikille kymppejä, paitsi valkoisille en. Sitten kutsuisin päättäjät katsomaan huippuluokkaani ja opetusmetodejani. Ne olisivat aivan äimänä. Luokassa poltetaan pilveä ja opiskellaan ns omaan tahtiin, läksyjä ei ole, kokeissa vastataan luovasti oman näkemyksen mukaan. Esim biologiassa ei ole kirjoja, koska niissä on kuvia. Sanon nöf nöf ja oppilaat huutavat haram, kymppi tuli.

Valtsu

Suomessa on tätä nykyä aika paljon vanhempia, jotka eivät osaa edes lukea. Omalle lapselle ei osata silloin opettaa yhtään mitään. Kortit on pelattu ennen koulun alkua. Suomalainen koululaitos vielä korostaa omakielisen opetuksen autuutta.

Tuloksena saamme seinätyhmän oppilaan, joka ei osaa suomea, ja kykenee lähinnä aukomaan takapenkissä päätään.

Veitsiluoto=Helsinki

Ja vaatimaan RISPEKTIÄ!

Ope

Noinhan se menee, kun tyhmä lapsi ei ole samalla tasolla kuin muut niin lapsi HÄIRIKÖI ja yrittää kaikin keinoin saada muut mukaan mölisemään. Silloin huomio siirtyy tyhmän lapsen tyhmyydestä aivan muuhun. Eli tehdään kaikista yhtä tyhmiä ja mölytään niin ei tarvitse oppia mitään. Hämätään ja luikerrellaan. Sama käyttäytyminen jatkuu aikuisikään, joka on kyllä huomattu kaduilla ja rikostilastoissa. Koska tätä käyttäytymistä ei uskalleta rasimin tai lapsenhakkaajan maineen pelossa edes yrittää korjata niin lopputuloksena on täysin yhteiskuntakelvoton ja turhautunut ihminen.

Daavidin poika

Oli muistaakseni 2017-2018 kun Ruotsin opetusministeriö haki Ruotsin kielitaitoisia opettajia työnvälityksen kautta Suomesta. Mitä järkeä tässä sitten on.? Jos kerta Ruotsalaiset opettajat eivät jaksa enää olla työpaikallaan, niin mitenkä Suomalainen opettaja jaksaisi opettaa Ruotsissa.? Tuskimpa Suomalainen opettaja olisi jokin yli-ihminen.

Tarkastin vielä asiani; Ainakin Helsingin sanomat kirjoittaa asiasta 07.12.2017. ”Jutta Turunen lähti Ruotsiin muun muassa verraten pitkään työsuhteeseen. Vuoden 2017 alussa Malmö keksi, että opettajia voisi hakea Suomesta.

ZzZ

Nyt joku voisi tehdä tutkivaa journalismia ja selvittä että missä nämä suomesta lähteneet opettajat ovat. Asia lienee hieman samankaltainen kuin nämä media lellikit jotka ovat jääneet kiinni jostain kauheasta rikoksesta.

Daavidin poika

Googlaa. ”Tämän takia Jutta Turunen tuli Lahdesta opettajaksi Eskilstunaan”

Linkin alla on pari muuta juttua jotka liittyy asiaan.

Kumpi vaan

Jotta suomalaiset selviytyvät ja pystyvät pitämään maansa valkoisena, on meidän kutsuttava ulkosuomaalaiset maahamme takaisin. Maahamme pitää saada se miljoona valkoista ihmistä joko kutsumalla tai tekemällä.

Ja mieluummin minä kutsun tänne ulkosuomaaliset kuin venäläiset. Mutta hekin ovat parempi vaihtoehto kuin geelitukat.

Valottaja

Taitaa olla niin, että 50-luvun suomalainen koulusysteemi alkaa olla jälleen ajankohtainen. Tuolloin näet oli kaikille pakollinen nelivuotinen kansakoulu. Kansakoulusta halukkaat pyrkivät oppikouluun, jonne otettiin vain pääsykokeen läpäisseet. Oppikouluun siis jatkoivat vain sellaiset joilla oli halu ja edellytykset. Loput sitten amiksen kautta töihin.

Kaikkein hankalimpia tapauksia varten oli apukoulu, eivätkä apukoululaiset jakaneet edes yhteistä pihaa koululaisten kanssa. Saatan kuvitella, että opettajaksi sinne valikoitui jämerän kaliiberin porukkaa.

Khmm

Se neljä vuotta koulua taisi olla käytäntönä Nikolai II:n aikaan eikä edes pakollista. 1950-70-luvulla piti käydä 7 luokkaa koulua, tosin saattoi nelosen jälkeen loikata oppikouluun ja sitten tulikin jo peruskoulun 9 luokkaa. Eikös se noin mennyt?

Kukavaan

Oppikouluun saattoi pyrkiä kun kansakoulusta oli suoritettu vähintäin neljä luokkaa. Moni kävi viisi luokkaa ennen oppikouluun siirtymistä. Oppikouluun pyrittiin. Oli pääsykokeet.

Kansakoulussa ei ollut pakollista ruotsin opiskelua. Ehkä vastavuoroisesti pakollista suomea ei ollut ruotsinkielisille.

Oppikoulussa aloitettiin ruotsin opiskelu.

Leena Lauren

Suomalaisten ei pitäisi antaa nyt periksi, koska jos sen teemme, niin kohta ollaan ihan oikeasti banaanivaltio jossa porukka ei osaa yhtään mitään. Avustuksista leikattava pois, jos ei kielitaitoa ala tulla ja maahanmuuttajataustaiset perheet pitää saman keion avulla velvottaa laittamaan lapset päiväkoteihin, kieltä oppimaan. Kielitaito tarttuu pienille parhaiten ja siten heillä ”ehkä” olisi mahdollisuus kunnolliseen koulunkäyntiin. Mutta ikävä kyllä ko perhe pelkää länsimaisen hapatuksen tarttuvan lapsosiinsa eivätkä vie heitä sinne.Avustuksia leikattava jos niin on.

Rullattu

No, ei kyllä opi vaikka olisivat päiväkodeissa 2 vuotiaasta 100 vuotiaaksi, se kun on haram.

Hömö

Islam on yhteensopimaton Eurooppaan. Nämä ”aivokirurgit” täytyy pysäyttää rajalle, hakemusta ei saa ottaa käsittelyyn koska ovat tulleet jo vähintään yhden turvallisen maan läpi.

Anna-Maria Korhonen

Minulla ei ennen ollut mitään oikeiden pakolaisten vastaanottamista vastaan. Mutta mitä enemmän luen tuosta Ruotsin ”kehityksestä, ja olen seurannut aitiopaikalta pääkaupunkiseudun ghettoutumista, alan yhä vahvemmin epäillä, tehdäänkö oikeastaan kenellekään hyvää. Ihmisiä kyllä autetaan pois taloudellisesta kurjuudesta, mutta tuo kurjuus merkitsee heille ympäristöä, missä heidän pitäisi ponnistella toimeentulonsa eteen ja missä ”metsä vastaisi, kuten sinne huutaa”. Eli kotimaissan he olisivat kuitenkin mentaliteetiltaan yhteensopivia paikallisen sosioekonomisen mallin kanssa.

Anna-Maria Korhonen

Maassamuuton myötä nuo sosioekonomiset mallit siirtyvät tänne, jossa yhteiskunnan jatkuvuuden on vuosituhansia taannut toisentyyppinen toiminta ja tapa ajatella. Siirretyt vieraiden maiden satelliittivaltiot voivat selviytyä vain niin kauan kuin loisimisen kohteena olevasta emäyksilöstä riittää sille ravintoa. Jossain vaiheessa tämä ravinto loppuu ja sekä emä että loinen kuolevat. Pääsy kurjuudesta on vain väliaikaista ja oikeastaan optinen illuusio, kun todellisuudessa kyse on kurjuuden leviämisestä.

Anna-Maria Korhonen

Paino siis sanoilla ”oikeiden pakolaisten”. 20 – 30 – vuotiaat geelitukat eivät ole oikeita pakolaisia, eikä pakolaisuus normaalisti jatku vuosia saati vuosikymmeniä maan olojen rauhoittumisen jälkeen. Oikeat pakolaiset myös palaavat kotimaahansa, kun sota loppuu.

Kukavaan

”Oikeat pakolaiset myös palaavat kotimaahansa, kun sota loppuu.”

Hyvä pointti. Pakolaisen statuksen myöntämisen edellytyksenä tulisi olla sitoutuminen palaamaan lähtömaahan sen olojen rauhoituttua. Siis turvapaikan hakijaa ei kannustettaisi aloittamaan uutta elämää Suomessa. Turvapaikka siis olisi eri asia kuin pysyvä siirtolaisuus.

Jos jostain maasta tulee turvapaikan hakijoita, sen tulisi johtaa toimenpiteisiin, jotka pakottaisivat lähtömaan muuttamaan olojaan. Toimenpiteet voisivat olla esimerkiksi kauppa- ja liikennesaartoja.

Big l

Ei yksikään oikea mies lähde sotaa pakoon. Silloin puolustetaan perhettä, läheisiä ja isänmaata. Oma henki pitäis olla miehelle yks paskanmaku kun perheestä on kyse. Noi on pelkuri raukkoja…yksiä vitun rottia jotka pakenee vaan vastuuta jja työntekoa. Jos ei oo valmis tekeen mitään kotimaassaan niin ei nuo loiset tee mitään muutakuin rikoksia täälläkään. Alinta pohjasakkaa mitä maa päällään kantaa.

Fatti

Poistakaa nää kuvapaskat

viherinhoojamestari

Suomessa voidaan vielä kysyä:” mitä pitäisi tehdä”. Kansan pitäisi äänestää perussuomalaisia ja tuloksen pitäisi olla ainakin 30% seuraavissa eduskuntavaaleissa.
Olettaisin , että kantasuomalaisille vanhemmille on alkanut jo selvitä kupletin juoni. Nuoriso on asia erikseen, siis se, joka on innostunut maailman parantamisesta ja rahan vuotamisesta suomen kaltaiseen maahan ikuisesti.

Qroquius Kad

Valitettavasti PS:n vaalivoiton pitäisi olla selvästi yli 50 %, että se voisi muodostaa hallituksen yksin:
30 % kannatuksella varmasti olisi hallitukseen mukaantulijoita, mutta Kepuli pettää aina, ja KaKoon ei voi luottaa ainakaan nykyisen johdon aikana.

Eikä mikään viittaa siihen, että KaKo-johto olisi tulevaisudessakaan kovin erilainen. Saati luotettavampi.

Valkoinen väestö

Koska emme voi muuttaa pelin sääntöjä niin voimme muuttaa pelaajia ja pelaajien määrään.

Suomen (euroopan viimeisen valkoisen maan) ainoa vaihtoehto selvitä on kutsua/houkutella ulkosuomaaliset maahamme takaisin. Eläkeläiset olisivat parhaita kohteita koska heidän eläkkeensä maksetaan muiden maiden verovaroista. Se olisi parasta ulkomaankauppaa.

Ulkosuomalaisia on tiettävästi yli 700 000kpl ympäri maailmaa. Jos heistä näin kesän kynnyksellä saisimme vaikka 30% Suomeen takaisin, olisi maamme katukuva jälleen valkoinen. Heidän turvallisuutensa paranisi välittömästi ja meidän taloutemme.

Kuvottaa

Tai miten Ruotsalaisuus näkyy vielä Ruotsin koulussa voisi jo kysyä, kun islamilaisuus alkaa tunkea yhä vahvempana uskonnollisena ja valta ideologiana myös kouluihin..Ruotsalaiset perinteiset tavat karsitaan pikku hiljaa unohduksiin.