Vetlandan puukkoterroristi oli saanut kielteisen turvapaikkapäätöksen jo Norjassa

Vetlandan puukkoterroristin taustoista paljastuu taas sellaista, jota ei pitäisi. Voi vain kuvitella kuinka laajaa vastaava ilmiö on.

Nimittäin DN:n mukaan Tamim Sultani oli hakeutunut invaasiosyksyn 2015 aikaan Norjaan turvapaikanhakijana. Norjassa hän oli näyttänyt Afganistanin passia, jonka mukaan hän oli syntynyt 1988. Passiin kuului viisumi Venäjälle.

Norjassa turvapaikkaa ei kuitenkaan myönnetty ja Sultani hävisi tuhkana tuuleen. Kunnes ilmaantui vuoden päästä Ruotsiin. Tällä kertaa Sultanin syntymävuodeksi oli arvottu 1999. Ruotsin Maahanmuuttovirasto sitten myönsikin väliaikaisen oleskeluluvan, jota jatkettiin ainakin yhden kerran.

Sekä Norja, että Ruotsi ovat allekirjoittaneet Dublin-sopimuksen, joten koko Sultanin ei olisi enää ylipäätään pitänyt oleskella lähelläkään Eurooppaa.


Pitäisikö nyt jo pikkuhiljaa yksinkertaisesti ottaa jokainen kehitysmaista tullut tulija uudelleen luupin alle ja tsekata taustat ja ennen kaikkea turvapaikan tarpeet uudelleen?

, , ,
Subscribe
Notify of
guest
32 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Bergerac

Pitäisi. Ja tulos tulee olemaan aikalailla tämmöinen: yksikään ei ole eikä koskaan ollut turvapaikan tarpeessa, joka taas tekee siitäkin faktasta että yksikään heistä ei ollut alle 17- vuotias täysin yhdentekevää. Ulos!

Halipusuteltu by PM

Tämä yksi ainoa äijä pelkästään onnistui aiheuttamaan miljoonien kulut ja suuren kivun, surun ja ahdistuksen kymmenille ihmisille ja koko Vetlandan pikkukaupungille.

Tämä on vain ja ainoastaan hallituksen vika koska hallitus ei ole välittänyt siitä keitä tänne päästetään. Päinvastoin, pääministeri on poseerannut satojen karvakorvien kanssa hymyillen kuin Hangon keksi.

Hallitus menkööt pyytämään anteeksi omaa agendaansa, pätemättömyyttään ja saamattomuutaan uhreilta ja uhrien omaisilta. Never gonna happen.

T

Koko ongelma on äänestäjien vika. Kukaan ei ole estämässä AfS:n äänestämistä. Sitä saa mitä äänestää.

PMtakki kääntyy x 50

Oli hallitus minkävärinen tahansa on sen päätarkoitus AINA turvata OMAN kansan hyvinvointi ja turvallisuus ensikädessä.

Mikään puolue ei voita vaaleja sanomalla ”haistatamme kantiksille pitkät paskat!”

T

Kyllä voi hyvinkin voittaa. Ruotsissa ainoat matukriittiset puolueet ovat SD ja AfS. Mutta, suurin osa ruotsalaisista äänestää oman tuhoutumisensa puolesta. Ikävä kyllä. Suomessa noin 80% äänestää oman tuhoutumisensa puolesta.

Förstår inte

Suuri(n) osa Ruotsin äänestäjistä ei ymmärrä eikä välitä politiikasta yhtään mitään. Kun joku Lööperi sanoo lavalta ”minun Eurooppani ei rakenna muureja” sanoo ruotsalainen ”joo ei muurit oo kivoja, ei sellaisia pidä rakentaa” sen kummemmin miettimättä mitä sanottiin ja tarkoitettiin ja mikä voi olla seurauksena. Ihmisten päässä pyörii niin paljon kaikkea muuta etteivät he jaksa kiinnostua politiikasta. Politiikka vaatii myös tiettyä älykkyyttä. Mielummin siis jalkapalloa!

T

“ei ymmärrä eikä välitä politiikasta yhtään mitään.” Ja tällä väestönosalla on äänioikeus. Asiaa voisi verrata siihen että ihminen saa ajokortin ilman että on koskaan ajanut autoa saati käynyt autokoulua, ainoastaan nähnyt autolla ajoa elokuvissa.
Leipä ja sirkushuvit -asenne tuhoaa minkä tahansa yhteiskunnan

Kukavaan

“Mikään puolue ei voita vaaleja sanomalla ”haistatamme kantiksille pitkät paskat!”

Niinhän sitä luulisi ja toivoisi.

Katsotaan nyt miten Tytti Tuppuraisen lausunto “Oma kansa ensin ajattelu on vahingollista” vaikuttaa SDP:n vaalimenestykseen. Ehkä osa äänestäjistä on itsetuhoisia.

K.L.

“Seminaarissa kokemuksistaan puhui Suomeen vuonna 2015 saapunut Muriidi. Kielteisen turvapaikkapäätöksen jälkeen hän on ollut paperittomana. Hän on työskennellyt jo neljä vuotta suomalaisella työnantajalla, saa palkkaa ja maksaa siitä veroa. Paperittomuuden vuoksi palkka maksetaan toisen ihmisen tilille, hän elää vuokralla toisen ihmisen nimissä.”Miten tämä on mahdollista Suomessa?Uskomatonta.

Fatwantarkistaja

Valehtelee, maasta ulos vaan ja vihaseen.

T

Miten on mahdollista? Koska työnantajien asenne halpatyövoimaan on sama kuin huumeidenkäyttäjän asenne heroiiniin.

Ihme touhua

Missä nämä ovat tai hilluvat, kun hylsy tulee? Pitäisi heti ottaa säilöön. Näitä on tuhansia. Passeja löytyy ja eri henkilöllisyyksiä. Kuka näitä suojelee jne?

Qroquius Kad

Etkö ole kuullut pulleroisista batiikkinoidista, jotka pitävät kynsin hampain kiinni ihanan ilmavaa riisiä keittävistä pikku palleroisistaan ja kivoista pelihetkistä?

Kilttimies

Suomessa pääministeri Marin, sisäministeri Ohisalo ja ulkoministeri Haavisto etc.
Globaalisti kasvoton kööri, jonka päämääränä destabilisoida ns. demokratiat.

viherinhoojamestari

Suojelijoita piisaa, tässä, missä nyt asun itse, rappukäytävässä luimuilee aran näköisesti näitä tuhannen ja yhden yön sheikin näköisiä, varmasti pakoilevat jotain, sen näkee päältä, suvakit suojelee ( SS-järjestö ).

Juha Sipilä

Olen shokissa.

Forssan lahja

“He ovat väkivallan uhreja, eivät sen tekijöitä” sitaatti tuli mieleen tuon “Olen shokissa” lisäksi.

Matti Hyyryläinen

Sipilä valehteli..olen lukenut kaikki Shokki-lehdet läpi kahteen kertaan..ei yhtään Sipilää missään..nyt siirryn lukemaan Vampirellat..

Hommanmaksaja

Mutta Shokki lehti oli hyvä, Sipilä ei…

Ihme mies

Ihmettelen Sipilääkin. Lestadiolaismies, jonka pitäisi kunnioittaa isoa kirjaa ja puhua totta. Silti pääministerinä ollessaan vaikutti, että käytti kyseisen kirjan sivuja ihan toisiin “tarpeisiin”.

Paso Iska

Järkyttävä ihmisen irvikuva.

Willys- kaupan parkkipaikalla makasi puukotettuja ihmisiä ostosvaunujen päällä ja sivulliset yrittivät heitä auttaa paniikissa. (SVT)

Iranist pukkaa teroo

Myös se ”afgaanipariskunta” joka suunnitteli terroritekoa Ruotsissa on valehdellut kaiken alkuperästään: nimet, iän ja kansalaisuuden.

Attila

On se kumma kun nämä täysin taustoja tuntemattomia Sultaneja päästetään EU alueelle ilman DNA näytteitä. Asia olisi täysin eri, jos herrat tulisivat EU alueelle laillisia reittejä pitkin, eikä gummi- ja kaarnaveneellä ties minkä lätäkön läpi.

DNA rekisteri EU:n laajuiseksi tulijoiden osalta, niin rikosten selvittäminen nopeutuu ja helpottuu, sekä tukihuijaukset loppuvat siihen.

Kun syyllistyt sikailuun, niin katapultilla tillbacka mistä sitten tulikin.

Minä

Orpo: “Maahanmarssivien motiivien epäileminen on rasismia”. Pitää siis olla umpinaiivi ja uskoa kaikki mitä sanovat. Siinä kai oli ohjeet maahanmuuttoviranomaisille ja kansalaisia peloteltiin pohtimasta, että onko hyvä juttu, että niitä marssii maahan kasapäin.

Sami

Suomen kansan omasta tahdosta ja halusta itse valtaan äänestämä politiikka on Suomen kansan oma tahto. Mitään vallankaappausta ei ole Suomessa tehty, vaan suomalaiset munattomat ovat itse omasta halustaan äänestäneet munattomat omaa maataan munattomasti johtamaan.

Veitsiluoto=Helsinki

Juurikin näin. Suomalainen itse päättää vaaliuurnalla haluaako Suomesta suolen vai ei. Tällä hetkellä n. 77% haluaa suolen.

Moonman

Ruotsissa ainakin kriittinen massa on jo ylitetty, eikä sellaista virkailija-armeijaa ole olemassakaan joka pystyisi tarkistamaan niin monen tunkeutujan taustat. Jos vastikkeettoman rahan jakaminen loppuisi huomenna kokonaan, ongelma poistuu itsestään. Silloin olisi haaparannalla kansainvaellus hölmölään.

juhaII

Ikävää sanoa näin, mutta mitä pahin esimerkki siitä mitä seuraa kun asioita hpoidetaan märällä perseellä!

Umpo

Yksiselitteisen haitallinen maahantunkeutuja. Ei ollut kirurgin taitoja tai monen eri kielen hallintaa vaan haittoja koko pituutensa verran.

Sanna Marisija

Toi kai pitäisi ottaa luupin alle, mutta eihän nää pissaliisahallitukset sitä salli.

jedemdas

Niillä horoilla luupit on syvällä “tuokkosessa”.

jedemdas

Otetaanhan ne luupin alle… Hädän alaisia, vainottuja ja haavoittuvassa asemassa oleviahan ne on. Sitänhän Matusalo ja MannaMari ulisevat lähes joka puheessaan.