Boråsissa suurpalo, iso marketti tulessa

Länsi-Ruotsissa Boråsissa syttyi viime yönä tulipalo, josta lopulta kehittyi suurpalo. Willys-suurmarketissa syttynyt palo on ollut vaikea sammuttaa ja sammutustyöt ovat jatkuneet koko lauantaipäivän.

Palolaitos sai hälytyksen klo 23.00 aikaan perjantai-iltana Knallelandin ostelualueella sijaitsevaan suurmarkettiin Willykseen. Kiinteistön on iso hehtaarirakennus ja iso osa siitä on ollut tulessa.

 

Tiloissa on paljon tavaraa ja myös tavarat ovat tulessa. Palosta syntyy paljon savua ja lähiseudun asukkaita on kehotettu pysyttelemään sisätiloissa.

Tarkkaa palon syttymissyytä ei vielä tiedetä, mutta poliisi tutkii alustavasti paloa tuhopolttona.

Subscribe
Notify of
guest
6 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Minä

Siirryttiinkö autojen polttelusta näyttävämpiin spektaakkeleihin?

Kauko

Ilmastonmuutos pahenee. Nyt syttyvät kaupatkin itsekseen.

Anna-Maria Korhonen

Jaaha, onko matalaenergisessä pyhässä sodassa vääräuskoisia vastaan onnistuttu iskemään tällä kertaa vähän suurempaan kohteeseen kuin invalidinaisoletetun autoon?

juhaII

Olikohan kyse ”liiketoiminnallisesta palosta?n Mielestäni tämä on yhtä laillinen ja hyväksyttävä ”lihominen” koronan aikana kuin ylinkansallisten some- ja teknologiajättien miljardien voitot kyseisinä ”laihoina vuosina”!

Nykyisen ”Maailma” -sanan synonyymi on MAFIA!!! Eikä muuta. Ainoat, jotka tätä eivät ymmärrä ovat suomalais-ugrilaiset keroäät, jotka juoksevat vaaleissa antamaan äänensä sen jälkeen kun heitä on välivuoxsina kutsuttu ”trolleiksi” sille puolueelle, joka lupaa messingillä päällystetyn alusastian!

jedemdas

Onhan noita marketteja, saunoja, taloja, vajoja, autoja, jne., jne. palanut vuosisatoja. Ei tuollaiseen kannata kiinnittää huomiota millään tavalla. Kannattaa miettiä positiivisia puolia asiassa: Tulee työtä ja tavaraa menee kaupaksi, kun rakennetaan pulju uudestaan. Päästöt vähenee kun uudesta läävästä tehdää energia tehokas. Voidaan ottaa jokunen MaTu ja mutukka töihin jo raksa-aikana. Kauppojen henkilökunta voidaan irtisanoa ja kun kaupat avautuu niin saadaan ”rikas” kauppa, kun henkilökunta on MaTu:ja, papu-ukkoja/akkoja, Afrikasta ja muita mutukoita. Tietysti myös transuja pitää palkata.

Maikkaisin Vetua

On vissiin taas käyty sipsipusseja tökkimässä tuleen?

Pari vuotta sitten se oli muotia ja kaupat siirsivät sipsipussinsa lähemmäksi kassaa jotta voisivat vahtia keitä niiden ympärillä pyörii.