Uusruotsalaiset uhittelivat naiselle, jonka auton polttivat Eskilstunassa

Kolmansista maista tulleet sotaa, vainoa ja kidutusta paenneet nuorukaiset panivat taas parastaan ja kertoivat mitä ovat mieltä ruotsalaisista. Uhkasivat lähetyksessä polttaa lisää autoja.

TV3 Efterlyst oli tekemässä ohjelmaa muutaman päivän takaisista jättimäisistä autopaloista. Ohjelmassa haastateltiin 65-vuotiasta naista, joka joutuu käyttämään rullatuolia. Uusruotsalaiset polttivat naisen auton.

Kesken ohjelman nauhoituksen paikalle saapuu kaksi naamioitunutta nuorukaista, jotka uusruotsalaisella murteella uhittelevat kuvaajille ja naiselle keskisormet pystyssä:

– Fuck TV3, autoja palaa lisää lähiaikoina, toinen uusruotsalaisista sanoo, ja miehet jatkavat matkaa.

Kun miehet ovat poistuneet paikalta, toimittaja kysyy aiheellisesti, että mitä rullatuolissa istuva nainen on tehnyt, että hänen autonsa pitää polttaa?

Kannattaa katsoa filminpätkä, vaikka ei osaisikaan ruotsia. Asenteesta ei voi erehtyä.

 

, ,
Subscribe
Notify of
guest
28 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jabadabaduu

Viiksikaverille olis töitä

Antti Tifa

Jaa, että mitäkö on tullut tehdyksi, että auto poltettiin? Ekaks tuli mieleen, että äänestänyt väärää porukkaa Ruotsin valtiopäiville.

Ilmari

Tämä mainitsemasi “väärä porukka” on kuitenkin luonut hyvinvointivaltion. Heidän vikansa ei ole se, mitä Ruotsissa nyt tapahtuu.

Rullattu

Kannattaa kertoa vanhuksen sukulaisille tai sitten ruotsin isänmaallisille.
Aikoinaan mopo varastettiin, kukaan ei thenyt mitään, mopedi löytyi romanien asunnon pihahasta, olin tuolloin 15v, yhden kaverin kanssa löydettiin vehje ja mentiin keskellä päivää noiden asunnolle ja pistettiin kämpästä joka ikkuna sisään ei tullut yksikään romani aukomaan päätään vaikka noita sisällä oli.
Ikinä ei pidä antaa periksi, jos ei yksin niin kyllä löytyy väkeä joka näyttää noille risukintuille mikö niiden oikea paikka on.

Anna-Maria Korhonen

“… mitä rullatuolissa istuva nainen on tehnyt, että hänen autonsa pitää polttaa?”

Tuskin mitään muuta kuin syntynyt aikaan, jossa vuosituhansien aikana ihmisten suojaksi rakennetut ja vaalituet sosiaaliset struktuurit revitään maan tasalle valheen siivittämänä.

Minusta tuntuu, että elämme painajaista, jossa tihenevään tahtiin tapahtuu jotakin joka järkyttää ja horjuttaa turvallisuuden tunnetta. Ja tämän kaiken edessä ainakin vielä olemme voimattomia, koska se tapahtuu korruptoituneiden päättäjiemme siunauksella.

T

Tätä on äänestetty ja haluttu. On vaihtoehto AfS, mutta alle 50% ihmisistä äänestää kyseistä puoluetta. Äänestäjien vika, ei poliitikkojen.

juhaII

Ruotsalainen kristillinen puolue ei onneksi puhu Jesuksesta!

T

Jos AfS ajaa maastakarkoituksia niin silloin on. Se on ainoa asia jolla on merkitystä.
Jos AfS saisi vaikka 40% äänistä niin mitä tapahtuisi? Ilmaantuisi myös muita puolueita joissa vahva nationalismi mukana. Sitten äänestäjät voisivat valita haluaako
1. oikeistolaista maastakarkoitusta
2. vasemmistolaista maastakarkoitusta
3. sionistista maastakarkoitusta
4. antisionistista maastakarkoitusta vai jopa
5. maastakarkoitusta jeesusjuttujen kera
Pahinta on passiivisuus, tappiomieliala ja alistuminen. Syytän passiivisesta lammasmaisuudesta suuria ikäluokkia.

T

Otetaanpa esimerkki: Samaa sukupuolta olevien avioliitto. Itseäni ei ihmisten yksityisasiat kiinnosta, mutta toimii hyvänä esimerkkinä mitä on mahdollista saavuttaa kun asian vuoksi tehdään töitä vuosikausia. Aikoinaan tämä asia oli rikos, nykyään laillista. Tämä porukka ei olisi päässyt tavoitteeseensa “ei tämä tule koskaan onnistumaan” asenteella.

Blöö

Se on kuule Paavo niin että kannattamattomuus johtuu siitä itsestäänselvyydestä että Tukholmassa suurin osa asukkaista ovat juuri niitä maastakarkoitettavia.

Jorma

Rullatuolissa istuva nainen on ehkä äänestänyt sosialidemokraatteja? Tämä on tulos siitä.

Logiikkaa

Niin on joka maassa, kun on aina suvussa äänestetty kolmen sukupolven ajan sosiaalidemokraatteja, ei tapaa vaihdeta, vaikka oman talon nurkka on jo tulessa. Sossujen äänestäjät pidetään ruodussa lupaamalla vaikka se satanen vappupuheessa, joka on iso valhe muuta kun se lämmittää niin vitusti kun näin on aina luvattu. Samaa huomaa myös kepujen maaseutukuntien äänestäjien käyttäytymisessä, jo pienviljelijä isoisä oli kepun kannalla ja pojan poika äänestää myös kepuja, koska näin on tässä suvussa aina tehty.

juhaII

Takana lyllertää läskisiä muslimi ämmiä, jotka ovat puskeneet “Humanitääriseen suurvaltaan” toimittelijalle ganstailevat “oireilijat”!

Pyörätuolissa istuu pelkkä “kuluerä” Ruotsille levittämässä “vihaa” ja “rasismia” yhteiskuntaan, jotka ovat kuin kaikuja 1930-luvun Saksasta!

Ylvan sankarit

Kuvitellaan, että pari kantista olisi mennyt taustalle näyttämään keskaria, huutanut muslimit vittuun ja koraanit sekä moskeijat liekkeihin stna! Siitähän olisi noussut eu:n tason meteli. Ylva & co kiljuisivat, että rasismilla ei ole tilaa.

Punavihernatsimafia

Tervetuloa! Meillä on tilaa!

Eeli, Eeli, miksi?
Hurhhos

Onhan se jumalauta rasismia että terveet nuoret miehet joutuvat olemaan hereillä tuohon jumalattomaan aikaan päivästä kun sossu ei ole iltaisin auki!!!!!

Irmeli

Röyhkeitä, äärimmäisen röyhkeitä. Nehän haluaa näyttää matinsa ja tuoda sen saman maailman tänne, kun mitä muka pakenivat. Se vaan on ettei määrätyt maahantunkeutujat osaa/halua käyttäytyä ja siksi moiset röyhkeet äijälaumat pitäisi karkoittaa joka maasta, sinne omaan väkivaltaiseen kotimaahansa takaisin. Mutta näin ei käy, koska suvakkien maailmassa nämä väkivaltaiset matut ovat uhreja ja reppanoita, jota pitää paapoa. Ja tähän samaan on mennyt valtamediat ja maiden johdot, helppoa on tyhmät länsimaat islamisoida…pullaa ja pizzaa vaan, niin kyllä se siitä….

pah
pah
pah

“Asenteesta ei voi erehtyä”

Kolmansista maista tulleet sotaa, vainoa ja kidutusta paenneet nuorukaiset omaavat ihailtavan hyvän asenteen. Pikkuasioista rutiseville valkoisille Natseille pitää nyt vain kädestä pitäen näyttää miltä “monikulttuurinen unelma” käytännössä tuntuu ja näyttää jotta osaavat jatkossakin edistää politiikkaa jolla tämän tyyppistä unelmaa saadaan lisää..

Sosiologi

Yksittäistapaus. Olen shokissa. Syrjäytyminen, rasismi, äärioikeisto, nationalismi, rankka koronavuosi, ilmastoahdistus, sosiaalisen pahoinvointi ja moniongelmaisuus näyttäytyvät tällaisina lievähköinä oireiluina. Nuoriso selvästikin kaipaa ja tarvitsee ennen kaikkea vuoropuhelua sekä ymmärrystä.

Big l

Ja ne apeat verhot sekä paha puuro

Vapaussoturi

Mokuhulluus se pääsyy tietysti on.

Daavidin poika

Kukaa ei ole vielä kirjoittanut siitä, että mikä tässä autojen poltossa antaa tyydytyksen. Mikä se viehetys on näillä sotaa, ja vainoa paenneilla, että poltetaan toisten omaisuutta taivaan tuuliin.

Tälläinen toiminta ei varmaan ole mitää hyvää kenenkään psyykkeelle. Tuo vammainen nainen tulee varmaan muistamaan loppu elämänsä tämäkin tapauksen. Ja onhan näitä palon uhreja Ruotsissa jo lähemmäs kymmenetuhatta.

Pera Pervo

– Mitä me olemme tehneet?
– Olette ottaneet apinoita eläteiksi.