Voiko muslimi kääntyä kristityksi/ ateistiksi/ homoksi ja laittaa uusintahakemuksen?

Monet afgaanimiehet olettavat, että heillä on joku perustavanlaatuinen oikeus jäädä Ruotsiin vaikka useimmat ovat saaneet kielteisen päätöksen ja heidän ikää on ruuvattu ylöspäin. Turvapaikka-aktivisteilla on massiivinen puolustusverkosto asian suhteen.

Artikkeli uusinta kolmen vuoden takaa.

Ruotsissa afgaani-ilmiö on ihan omaa luokkaansa. Suomessa sitä esiintyy jonkin verran, mutta Norjassa ja Tanskassa ilmiötä ei ole. Afgaani-ilmiöllä tarkoitan sitä, että useimmat afgaanit saavat kielteisen oleskelulupapäätöksen. Sen lisäksi lähes kaikki heistä, jotka tullessa kirjattiin alaikäisiksi, on maahanmuuttovirasto tarkistanut heidän ikäänsä ylöspäin.

Tästä huolimatta valtamedia kirjoittelee päivät pitkät tarinoita superlahjakkaista lapsista ja antaa ymmärtää, että kielteinen oleskelulupa olisi annettu jotenkin väärin perustein. Ja lukijan pitäisi kokea myötätuntoa henkilöä kohtaan.

Sattumalta suomalaiset mediatkin ovat silloin tällöin kirjoittaneet samasta asiasta. Tulijat kierrättävät hakemuksia uudestaan ja uudestaan. Jos ensimmäinen hakemus ei mene läpi, niin toinen laitetaan homoseksuaalisuuden/ ateismin/ kristityksi kääntymisen perusteella.

Kuka oikeasti uskoo, että henkilö, joka kutsuu itseään homoksi/ ateistiksi/ kristityksi on oikeasti mainittua? Jos henkilö tulee Eurooppaan hakien turvapaikkaa ”maan tilanteen perusteella”, mutta kielteisen saatuaan laittaa uusintahakemuksen homoutensa perusteella, niin tämähän on ilmiselvä vale.

Miksi henkilö ei hakenut turvapaikkaa homoutensa perusteella jo heti alusta alkaen? Miten homoutta ei mainittu hakemusperusteissa jo heti alkuun? Jos homous/ ateismi/ kristillisyys olisi todellinen peruste, se olisi myös mainittu jo ensimmäisessä hakemuksessa.

 

Kannattaa muistaa se, että jokainen turvapaikanhakija, joka tulee islamilaisesta maasta, on syntynyt ja kasvanut muslimiksi. Heille eläminen islamilaisten sääntöjen mukaan ei ole mikään ongelma. Jos ateismi/ homous/ kristillisyys on kiellettyä niin kysymys kuuluu: Miten jonkun homous/ ateismi/ kristillisyys näkyy ulospäin? Ajatukset ja tunteet eivät näy ulospäin. Jos henkilö, joka on asunut islamilaisessa maassa, ja on oikeasti ateisti, silloin hän on oppinut jo peittämään ateisminsa.

Kääntyminen kristityksi Euroopassa on jo niin ilmiselvä bluffi, että siitä ei tarvitse edes kirjoittaa.

Kun lukee ruotsalaisten medioiden sokeroituja tarinoita afgaanimiehistä, niin siellä tulee aina esille yksi seikka: ne haluavat paremman tulevaisuuden Ruotsissa. Valtamedian ongelma on se, että se osaa sekoittaa kaksi asiaa niin hyvin keskenään, että tyhmempi lukija saattaa uskoakin sen. Afgaani toisin sanoen tulee Eurooppaan paremman tulevaisuuden perässä hakien turvapaikkaa. Afgaanin käsityksen mukaan tämä voi olla peruste, koska he sanovat sen ääneen. Jos se ei olisi todellinen peruste sanoisivat he jotain muuta.

He eivät ymmärrä, että turvapaikka ei tarkoita sitä, että he saavat ilmaisen loppuelämän kestävän ylläpidon. Ja tärkeää: Kun se ensimmäinen hakemus hylätään niin seuraavana kuvioon astuvat turvapaikka-aktivistit, jotka sitten neuvovat miehiä mitä pitää sanoa uudessa hakemuksessa.

Joten, aina kun luet valtamediasta tarinoita ateisteista homoseksuaalikristitty-turvapaikanhakijoista niin tiedät, että tarina on sepitetty. Ne eivät ole ateisteja eivätkä kristittyjä. Jos ovat homoja niin pitäkööt housut kiinni jos se aiheuttaa kotimaassa ongelmia.

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Voimavara

Jos käännyn muslimiksi niin kotikaupunkini pitää sitten hommata mulle veronmaksajien laskuun yksiö keskustasta ja maksaa disco-rahaa kuukausittain.

Pessimisti

Onko väri oikea?

Nestori Lundahl

Ei sinulle yksiö riitä kun muslimit ovat niin kovia lisääntymään.
Ainakin pitää olla kaikille muijille ja mukuloille omat lukaalit.
t. kotikaupunkisi kaupunginjohtaja

Ajankohtainen kysymys

Koskahan ja mistä voimme kristittyinä alkaa hakea turvapaikkaa jostakin sillä perustella että oman maan valloittaneet muslimit koetaan uhkana?

Qroquius Kad

En tiedä, mutta jos pyydettäisiin arvaamaan, arvaisin etteivät unkarilaiset, tšekit, slovakit ja puolalaiset ymmärtäisi kysymystä vaan esittäisivät vastakysymyksen:
”Miksi te pohjoismaalaiset kristityt ette edes yritä puolustaa omaa maatanne, vaan kyselette vain minne voisitte juosta karkuun?”

Minä

Suvakkien ohje ”turvapaikanhakijoille”: Jos turvapaikka-arvalla ei tule voittoa, voit aina lunastaa uuden arvan. Kyllä se voitto joskus sattuu kohdalle.

Pasi T

Turvapaikanhakua pitäisi muuttaa niin, että uusintahakemuksia ei voi tehdä.

Kun sama henkilö voi kielteisen päätöksen jälkeen tehdä uuden hakemuksen, niin se romuttaa koko järjestelmän.

Bittu

Eikös tuo homoileminen ole jokaiselle Aghaanimiehelle tuttua hommaa? Olisi OVELA ja sanoisi että kotimaassaan vainotaan heteroseksuaalisuuden takia ja elää jokapäiväisen raiskauksen pelon alla. Toisaalta jokaisen Afghaanin turvapaikkahakemus pitää aina hylätä koska ne on niin vittumaisen näköisiä. Naamasta jo näkee minkälainen ihminen on kyseessä.

Qroquius Kad

Tässähän se ongelma onkin: Afganistanissa vallitsevan ”Bacha bāzī” -kulttuurinsa johdosta käytännöllisesti katsoen kaikki sieltä Eurooppaan tunkeutuneet miehet ovat joutuneet homoseksuaalisen pedofilian uhreiksi.
Siksi heitä ei voida seuloa tällä testilllä:
https://en.wikipedia.org/wiki/Penile_plethysmograph

kanander

Joko homouden takia turvapaikan saanut jäi kiinni tytön raiskaamisesta. Siitä on kirjoitettu.
Minun logiikkani sanoo, että et voi olla vaarassa sellaisen ominaisuuden perusteella, jota sinulla ei ollut kotimaassa. Ei varsinkaan kun esiintyy valehomona tai valekristittynä.

Anonymous

ei käänny muslimi kristityksi suomeen tultuaan,suomessa suvakit kääntyy muslimeiksi.

erotkaa kirkosta

Niin kauan, kun kirkko sen hyväksyy, kyllä voi.

Anonymous

Kääntyminen kristityksi = jihad kristittyjen vastaan .

Sam Colt

Kääntyneen” voi hyvin palauttaa kotiinsa. Ei hänen tarvitse siellä selittää asioitaan. Jos kuitenkin kotikylään tulee tieto näistä verukkeista, niin voi puolustautua sillä, että se oli tarpeen selviytymiseen. Koraanissa sanotaan selvästi, että vääräuskoiselle saa valehdella. Sianlihaakin saa syödä ja viiniä juoda, jos ei ole muuta. Katuvalle annetaan anteeksi.

Name*

Sitten kun uskonnot korvataan tietämyksellä, tämäkään ei ole ongelma

Ei uutta

No tämähän ei ollut mitenkään uutta, että täyttä bluffia nämä tällaiset jutut.

Kilttimies

”Voiko muslimi kääntyä kristityksi/ ateistiksi/ homoksi ja laittaa uusintahakemuksen?”

Uusintahakemuksen laittamiseksi tuo kaikki on sallittua muslimille ihan islamin oppien mukaan, mutta muuten haram.

Moinkohan afgaanilapsi on joutunut vastentahtoisesti sekstaamaan ruotsalaismammoja, koska suuri osa pakolaispaapojista on seksuaalisesti vastenmielisiä rupsahtaneita läskejä? Ei käy kateeksi afgaanien apajat.

Dan Wesson

Juu, ja sitten kun se rupsahtanut läski alkaa etomaan, niin sitten haetaan lenkkipolulta vähän nuorempaa ja tiukempaa vaikka väkisin.

Anna-Maria Korhonen

Voisin kuvitella, että turvapaikka-aktivistit kyllä tajuavat, että homoksi, kristityksi tai ateistiksi kääntymisessä on kyse suuremmasta identiteettikriisistä. Kyse on pikemminkin ihmisten epävarmuuden ja turhamaisuuden hyväksikäytöstä. Kun joku ilmoittaa kääntyneensä kristityksi se vahvistaa muiden kristittyjen uskoa. Sama koskee ateistejakin. Kun joku kuuluttaa hyljänneensä satuhahmo Allahin ja häneltä huumehöyryissä viestejä saaneen profeetta Muhammedin, helpottaa tämä joidenkin epävarmojen ateistien alitajuista pelkoa siitä, että entä jos Jumala sittenkin on. Myös SETA-aktivistit ovat

Anna-Maria Korhonen

traditionaalisesti ottaneet aina kaapista ulostulleet avosylin vastaan, koska jokainen ulostullut on lisävahvistus liikkeen asialle.

Helluntaiseurakunnat

Olen huomannut että Helluntaiseurakunnat haalivat nyt afgaaneita jäsenikseen.
Ilmeisesti mannepuolella on tapahtunut jäsenlaskua joten uutta exoottista tilalle. Jäsenmäärähän on tärkeä juttu, jos ei ole jäseniä niin ei Helluntaitakaan.

Ja kell ei afgaaniheilaa helluntaina sill’ ei koko kesänä!

juhaII

Eivät käänny, koska tuntevat ”taustansa” erittäin hyvin, mutta toisaalta pohjoismaiden hyväuskoisten idioottien tyhmyyden.

Joinakin poikkeuksena musliminaiset, jotka ovat kääntyneet kristityiksi ”lisukkeena” luonnollinen ja ymmärrettävä halu parantaa sukupuolista asemaansa yhteiskunnasta pois orjuudesta.

Kaikki edellinen on enemmän kuin suhteellista, että eurooppa on käytännössä lähi-itä, jossa vainotaan omiakin kristittyjä ”rotuopilla”, joka kuuluu ”valkoisenmiehen ylivaltaan” rakenteellisena rasismina, jonka takia se ei nauti käytännössä mitään lainsuojaa.