Voiko muslimi kääntyä kristityksi/ ateistiksi/ homoksi ja laittaa uusintahakemuksen?

Monet afgaanimiehet olettavat, että heillä on joku perustavanlaatuinen oikeus jäädä Ruotsiin vaikka useimmat ovat saaneet kielteisen päätöksen ja heidän ikää on ruuvattu ylöspäin. Turvapaikka-aktivisteilla on massiivinen puolustusverkosto asian suhteen.

Artikkeli uusinta kolmen vuoden takaa.

Ruotsissa afgaani-ilmiö on ihan omaa luokkaansa. Suomessa sitä esiintyy jonkin verran, mutta Norjassa ja Tanskassa ilmiötä ei ole. Afgaani-ilmiöllä tarkoitan sitä, että useimmat afgaanit saavat kielteisen oleskelulupapäätöksen. Sen lisäksi lähes kaikki heistä, jotka tullessa kirjattiin alaikäisiksi, on maahanmuuttovirasto tarkistanut heidän ikäänsä ylöspäin.

Tästä huolimatta valtamedia kirjoittelee päivät pitkät tarinoita superlahjakkaista lapsista ja antaa ymmärtää, että kielteinen oleskelulupa olisi annettu jotenkin väärin perustein. Ja lukijan pitäisi kokea myötätuntoa henkilöä kohtaan.

Sattumalta suomalaiset mediatkin ovat silloin tällöin kirjoittaneet samasta asiasta. Tulijat kierrättävät hakemuksia uudestaan ja uudestaan. Jos ensimmäinen hakemus ei mene läpi, niin toinen laitetaan homoseksuaalisuuden/ ateismin/ kristityksi kääntymisen perusteella.

Kuka oikeasti uskoo, että henkilö, joka kutsuu itseään homoksi/ ateistiksi/ kristityksi on oikeasti mainittua? Jos henkilö tulee Eurooppaan hakien turvapaikkaa ”maan tilanteen perusteella”, mutta kielteisen saatuaan laittaa uusintahakemuksen homoutensa perusteella, niin tämähän on ilmiselvä vale.

Miksi henkilö ei hakenut turvapaikkaa homoutensa perusteella jo heti alusta alkaen? Miten homoutta ei mainittu hakemusperusteissa jo heti alkuun? Jos homous/ ateismi/ kristillisyys olisi todellinen peruste, se olisi myös mainittu jo ensimmäisessä hakemuksessa.

 

Kannattaa muistaa se, että jokainen turvapaikanhakija, joka tulee islamilaisesta maasta, on syntynyt ja kasvanut muslimiksi. Heille eläminen islamilaisten sääntöjen mukaan ei ole mikään ongelma. Jos ateismi/ homous/ kristillisyys on kiellettyä niin kysymys kuuluu: Miten jonkun homous/ ateismi/ kristillisyys näkyy ulospäin? Ajatukset ja tunteet eivät näy ulospäin. Jos henkilö, joka on asunut islamilaisessa maassa, ja on oikeasti ateisti, silloin hän on oppinut jo peittämään ateisminsa.

Kääntyminen kristityksi Euroopassa on jo niin ilmiselvä bluffi, että siitä ei tarvitse edes kirjoittaa.

Kun lukee ruotsalaisten medioiden sokeroituja tarinoita afgaanimiehistä, niin siellä tulee aina esille yksi seikka: ne haluavat paremman tulevaisuuden Ruotsissa. Valtamedian ongelma on se, että se osaa sekoittaa kaksi asiaa niin hyvin keskenään, että tyhmempi lukija saattaa uskoakin sen. Afgaani toisin sanoen tulee Eurooppaan paremman tulevaisuuden perässä hakien turvapaikkaa. Afgaanin käsityksen mukaan tämä voi olla peruste, koska he sanovat sen ääneen. Jos se ei olisi todellinen peruste sanoisivat he jotain muuta.

He eivät ymmärrä, että turvapaikka ei tarkoita sitä, että he saavat ilmaisen loppuelämän kestävän ylläpidon. Ja tärkeää: Kun se ensimmäinen hakemus hylätään niin seuraavana kuvioon astuvat turvapaikka-aktivistit, jotka sitten neuvovat miehiä mitä pitää sanoa uudessa hakemuksessa.

Joten, aina kun luet valtamediasta tarinoita ateisteista homoseksuaalikristitty-turvapaikanhakijoista niin tiedät, että tarina on sepitetty. Ne eivät ole ateisteja eivätkä kristittyjä. Jos ovat homoja niin pitäkööt housut kiinni jos se aiheuttaa kotimaassa ongelmia.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.