Video: Espoolaisen vartijan viimeinen päivä töissä

Video on kuvattu Espoon Lintuvaarassa sijaitsevassa kaupassa. Vartijalla naksahti päässä kun hän epäili naisen näpistelleen olutta. Tarkkaa tapahtuma-aikaa en tiedä.

 

Näpistelystä voi olla montaa mieltä, eikä tässä tilanteessa edes tiedetä, että oliko nainen näpistellyt mitään. Mutta samalla voidaan kyllä kyseenalaistaa vartijankin toimintaa. Eihän tuossa olisi tarvinnut kuin jututtaa naista ja pitää tämä aloillaan poliisin tuloon asti. Poliisit olivat nimittäin filmin loppumisen jälkeen minuutin parin päästä paikalla.

Nyt vartija kuitenkin päätti lyödä naisen hampaat kurkkuun ja muutenkin käyttää sellaisia otteita, jollaisia ei voi käyttää. Vartija menetti täydellisesti itsehillintänsä yhden naisen takia.

Oli kuitenkin viimeinen päivä vartijana.

Tämäkin miesvartija olisi voinut ottaa oppia K-kaupan Annasta.

LISÄYS: Tietojen mukaan vartija sai samantien potkut kun työnantajansa sai tietää tapahtumasta.

 

Subscribe
Notify of
guest
128 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Dickie
Dickie
26.5.2021 12:25
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

joo..yks romani äm..nainen…aika kaunis..jooh..olis halunnu alkaa mulle tyttö-ystäväksi…jooh…..kova muija..se olll.. mut must tykkäs..vai oliko siinä joku juoni? en sit kuitenkaan…toiseen tapaamiseen..lähteny..kun..ekan sänkyilyn….siis jälkeen se oli helv. hankala….ei meinannu päästää töihin..mihin mun piti mennä..sano mulle et soita et olet sairas…..mun moraali..ei taipunu tollaseen…

Pekka Roth
Pekka Roth
27.5.2021 13:48
Vastaa...  Dickie

teille rasistisen mielipiteen omaavat
mielipiteesi kertoo rasistisuudestasi. onko mieleesi koskaan tullut että valkolaiset (eurooppa) on murhannut miljoonia vähemmistöjä eripuolilla maailmaa, ,intiaanit,afrikkan,aboriginnaalit,saamelaiset,ym ryöstäneet maat ,ajaneet alkup… jne.jne, kun valkolainen tekee jotain ilkeää mm, pahoinpitelee,kiusaa,kiduttaa,murhaa raa”asti ,varastaa, tekee miljona kavalluksia,yms,yns te VAIKENETTE eikä kommentejanne näy, nyt kun romani epäillään (turha epäilys) hakataan kohdellaan väärin, niin UPS sehän olikin tämän romanin oma syy,,
TÄSSÄ ON Sonjan (pahoinpidellyn) itsensä kertomaaASIASTA PARHAITEN TIETÄVÄN –Selitän lyhyesti kuinka kaikki tämä pahoinpitely alkoi. Lehdet joka tästä asiasta on tehnyt juttua on tainnut unohtaa kysyä asianomistajalta sen hetkisestä tapahtuneesta. Onneksi kauppan kamerassa näkyy koko asian tapahtuma. Mies vartija tuli minun hametta nostelee la repimään siilon otin kiinni vartijan kädestä kiinni ja sanoin että hän ei saa tulla

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
24.5.2021 20:51

Jos syksyllä 2015 olisi 32500 romania saapunut rajan yli saksalaisilla tuonti-Volvoilla asioidakseen haaparantalaisessa lähikaupassa….

Manne ken piss
Manne ken piss
25.5.2021 03:09

…niin ei kukaan olisi tarjoillut heille pimpsaa tai pippeliä (vrt Ceutan video), se on saletti.

juhaII
juhaII
24.5.2021 21:00

Tuo “rannalta viisasteleva neuvoja” voisi itse vetää “Vartijan” vermeet päälle ja hoitaa hommat “oikein” edes 5 kk polttamatta koskaan päreitään kaiken maailman kunniakansalaisten kanssa. Todettakoot, että mm. hän ITSEKIN maksaa tuotteiden hinnoissa “vasso guu” linjalla läpi päästetyt ns. “näpistelijät”. Toki heihin kuuluu mysketin punaniskojakin!

Kreikkalainen ajattelija aikoinaan loihe lausumaan: “On niitä, jotka tekevät tekoja. Ja taas niitä, jotka kulkevat perässä ja arvostelevat!”

Paremmasta saa poykut kun teki töitään yli-innokkaasti VS. bussien somalikuskit, jotka eivät rahasta ketään

juhaII
juhaII
24.5.2021 21:02
Vastaa...  juhaII

…eivätkä saa potkuja koskaan!

jupi
jupi
24.5.2021 23:54
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

aikoinaan olin Stadissa Eläintarhan nesteellä duunissa. Siellä oli ohjeet, että vartijat tulee hälyttää heti kun seurueen auto ajaa pihalle. Syy selvisi sekin nopeasti, eikä kertaakaan soitettu turhaan. Ne kerrat kun maksoivat bensasta, johtui siitä että vartija seisoi mertin päässä valvomassa

Allani
Allani
25.5.2021 17:27
Vastaa...  jupi

Huhhu.

Asiat asioina
Asiat asioina
25.5.2021 18:40
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Näin juuri. Periaatteessa työ kuin työ pitää hoitaa ammattitaidolla ja siten että tunteet ei kuumene liikaa. Esim työntekijä on vastuussa näistä teoista vaikka sitten olisi työnantajan ohjeistus tietyissä tilanteissa mitä mediassa on ollut. Jokainen vastaa lain edessä omista laittomuuksistaan joista jää kiinni. Tässä tapauksessa voi joutua tämän videon ihmiset kukin omistaan laittomuuksistaan vastaamaan.

Allani
Allani
25.5.2021 17:25
Vastaa...  juhaII

Ai jos työ on raastavaa ja hermoille käypää niin voidaan toimia noin miten vartija hullun kiilto silmissä toimi, oletko todella sitä mieltä?
Samalla lailla USA:ssa lähti Henki tumma ihoiselta kun lain valvoja painoi yli 9 minuuttia polvella niskaan, sieläkin ulkopuoliset huusi että noin ei voi toimia ja tehdä..

Asiat asioina
Asiat asioina
25.5.2021 18:45
Vastaa...  Allani

Näin se juuri on. Ihmisen henki lähtee joskus yllättävän pienestä. Taustalla saattaa vaikka olla vaikka mitä sairauksia jotka edesauttavat tällaisissa tilanteissa hengenlähtöä. Pelkästään tuo käsien vääntely oli jo aivan liian raju toimi, vaikka olisi tämä nainen vienyt kaupasta mitä tahansa. En siis tiedä että onko vienyt mitään, mutta sen tiedän että ihmisillä on paljon esim olkapäissä vikoja ja kaikkien kädet ei väänny esim noin taakse ilman mitään fyysistä vahinkoa.

juhaII
juhaII
25.5.2021 21:43
Vastaa...  Allani

Ruumiinavaus on kyseiselle huumeveikolle tehty ja kuolinsyy on huumausaineista johtunut kuolema sekä nk. “elämäntavasta”, jolloin sisäelimet ovat paskana. Lisäksi hemmo nakkasi huumeet naamaansa ennen pidätystä välttyäkseen hallussapidolta. Kseinen kansallissankari oli murtautunut kahden kaverinsa kanssa taloon saadakssen rahaa “kukkiin äidille”. Tällöin hän uhkasi viimeisillään raskaana ollutta valkoista naista aseella vatsaan kuten “etiketfti” vaatii “rakenteellisen rasismin” valkoisten luomissa yhteiskunnissa, joissa “palvelut pelaavat” kunnes ne poltetaan maan tasalle!

Mitä tulee täällä “tummiin” niin heidän heimotavoissaan valkoiselta varastaminen ym. kusettaminen on suuri hyve, eikä rikos ollenkaan. Jos tummat kokevat “ennakkoluuloja”, He saavat syyttää siitä “Oman pesän likaajia”, jotka ovat vetäneet lokaan 1500-luvulta saakka rehellisten tumienkin maineen ja joutuvat kantamaan muiden syntitaakkaa selässään!

Suomalaisilla on ollut hyvä maine rapakon takana ja Australiassa!

Asiat asioina
Asiat asioina
26.5.2021 05:46
Vastaa...  juhaII

Menemättä sen kummemmin tuohon Amerikan tapahtumaan, täytyy todeta että Suomalaiset ( valtaväestö ) on tunnetusti maailmalla ns,rapajuoppoja kun sille päälle sattuu. Toisekseen valtaväestö on perheensä tappajia. Kerran tässä aletaan puhumaan pesistä, niin valtaväestö luetaan sitten siihen kategoriaan. Pahimmat kusetukset ainakin minulle on tullut valtaväestön puolelta, vaikka tehän kuulemma olette näissä keskustelujen aikana varsinaisia enkeleitä. Puhutaan vielä sopeuttamisesta yhteiskuntaan, niin oli varsinainen sopeuttamiskeino kun oli hirttolaki voimassa. Tietyn päivämäärän jälkeen sai tavatessaan Romaniperheen hirttää miehen ja nainen ja lapset laittaa rajan yli. Siinä teille soputtamista. Aletaan muutenkin kaikki yleistämään, niin saadaan kaikki kaikkien kanssa napit vastakkain. “Kaikki Virtaset on sellaisia” jne.

juhaII
juhaII
26.5.2021 20:43
Vastaa...  Asiat asioina

Totuus ee ole koskaan kaunista kuultavaa ja se pitää kestää. “Nimi ei pahenna miestä, mutta mies pahentaa nimensä!”
Vastuun vierittäminen ns. “valtaväestölloe” siitä että he ovat repineet leipänsä perse ruvella suomalaisesta maasta niin, että edes sitä joutoaikaa ei ole edes juuri ollut. Sitten tulee talvella lauma tummia ja vie ladosta heinät koko topparoikalle. Se noissa niukkuuden ja nälän oloissa oli varmasti kivaa “valtaväestölle”. kaikki tämä on elävän elämän kokemuksen tuotosta eikä nk. “rasismia”. Se on rasismia, että tummaa ei saa eikä ole edes lupa syyttää siitä mitä rikollista HÄN on tehnyt. Kaikki mitä kirjoitit on kuultu koulunpenkiltä, jossa kulttuurimarxismi kukkii ja radikaali rotukasvatus “valkoisen miehen taakasta” ja syypllisyydestä kaikkeen mitä maan ja taivaan välillä on!
Puhu vasta sitten kun olet asunut Turun Varissuolla, Hki:n itiksessä, Espoossa ja Vantaalla! Tai sen jälkeen kun mummosi rahat ja pankkikortti on viety “seurueen” toimesta ja tili tyhjätty!

juhaII
juhaII
26.5.2021 21:03
Vastaa...  juhaII

Suomalaisten ryyppämiset on tiedetty iäti sielläkin minne ovat maahanmuuttajina menneet. Ryypänneet ovat niin perkeleesti (omilla rahoillaan), mutta aina olleet maanantaina kontanneet tekemään töitä metsissä ja kaivoksisa, jossa jos säilyi hengissä, eli 40-vuotiaaksi kivihiilipölyn tappaessa tai kaivoskuilun romahtaessa 1800-luvin lopun ja 1900-luvun “työturvallisuus” olosuhteissa.
Nk, palkka oli sitä mitä oli. Eli sitä kuuluisaa “halpatyövoimaa”, jota nyt riistokapitalistit ja suvakit tänne kuolaavat. Suomalainen on elänyt AINA työllään ja tehnyt aina ne pasakaisimmat työt, johon ei esim. ruotsalaiset hienohelmat koskeneet. Ei tarvinnut kun alumiinisulaton kuuman uunin edestä kuului “PERKELE!!!” Volvolla väänsivät väh. 2 ellei kolmessa vuorossa huonoissa kuluttavissa työasennoissa, jotka nyt hoitavat robotit.

Valkoiset, jotka on nykyään syypää kaikkeen voitaisiin kenties poistaza tuottamasta pahuutta pelkällä olemassaolollaan. Etelä-Afrikassa onkin tajuttu hyvin ongelman juurisyy!

juhaII
juhaII
26.5.2021 21:05
Vastaa...  juhaII

Tämä keskustelu päättyy puolestani tähän ja palataan asiaan kun olet edes 45-vuotias ja asut Tenstanssa!

Asiat asioina
Asiat asioina
27.5.2021 17:15
Vastaa...  juhaII

Se vain menee tässä maailmassa siten että järjenkäyttö ei liity ikään millään tavoin. On sekin aika järjetön kommentti että asuinpaikka liittyy tähän jotenkin, ei voi kuin nauraa. Puhu itse vaikka sitten vasta kun olet kiertänyt samat polut mun kengissä, siinä voi tulla nopeasti hiki otsalle työmäärästä. Puhu itse sitten vasta kun olet kasvattanut yksinhuoltajana kolme lasta joista nuorin oli 3-vuotias kun jäivät yksin minulle. Puhu sitten vasta kun juokset lapset hoitoon ja kouluun, siihen tahtiin että kerkiät itse työpaikalle ajoissa. Huomaatko, ihmisillä on eri kohtaloita ja kaikki luulee olevansa muita parempia?

Asiat asioina
Asiat asioina
27.5.2021 17:08
Vastaa...  juhaII

Itsehän sinä laitoit Romanit kategoriaan. Kyllä se oikeus sitten täytyy säilyttää toisinkin päin. Täytyy muistaa seuraavan kerran kun valtaväestön puolelta tulee kusetus, joita enemmän on sieltä puolelta tullut. Toivottavasti noissa ko. Tapauksissa mummon jne on tekijät jääneet kiinni.

pöh
pöh
24.5.2021 21:12

Helppo se on selittää, aika monesti kyseiset varkaat käy sen vartijan kimppuun lyömällä ym, koska he olettavat että heille ei voi tehdä mitään koska ovat naisia vieläpä vähemmistöä.

pöh
pöh
24.5.2021 21:22

Ja jos kyseessä olisi mikä tahansa muu kuin korvausrahojen takia järjestetty tilanne, niin eiköhän selostajana ja kuvaajana toiminut mies olisi mennyt väliin.

Asiat asioina
Asiat asioina
25.5.2021 18:35
Vastaa...  pöh

No eiköhän tämä vartija ollut aika lailla asiaton tuossa tilanteessa. Jännää että yrittäisivät hakea korvausrahoja siten että itse näpistelisivät jotain että vartija hyökkäisi kimppuun ja pahoinpitelisi. Olettamus tuollaisessa tilanteessa paremminkin olisi se että vartija kutsuisi poliisin ja näpistelijä joutuisi ongelmiin. Näitähän kannattaa aina ajatella monella tapaa, mutta luulen että ei kukaan näpistelemällä yritä saada vartijaa kimppuun ja siten saada korvauksia. Jos käsität mitä nyt tällä ajattelutavalla yritän tuoda ilmi.

Rullattu
Rullattu
27.5.2021 12:36
Vastaa...  Asiat asioina

Et olisi valittanut yhtään mitään jos vartia olisi ottanut samalla tapaa kantasuomalaista.
Oksettaa tuo romanie palvonta, oletteko noin märkäkorvia?
Jos tämä kirjoitus ei herra pavelle sopinut, pistä se nopeasti nettiviemäriin, ei paljoa kiinnosta, eihän täällä totuus enää muutenkaan nappaa, on kyllä tullut huomattua.

Asiat asioina
Asiat asioina
27.5.2021 16:54
Vastaa...  Rullattu

Kuule, jos luet muita kommenttejani, niin huomaat että olen oikeudenmukaisuuden puolella. Kaikki väärintekijät joutaa saamaan ansaitsemansa tuomion. Vaikka siinä olisi ollut kuka vain vartijan alla tuossa kohtelussa, niin tämä olisi ollut yhtä väärin kuin nyt. Katson asiat aina monelta kantilta. Itsekin työssäni pyrin noudattamaan ammattitaitoa. Ihan turha tulla sanomaan siis että kantani olisi ollut toisenlainen jos tuossa olisi ollut valtaväestön ihminen.

joho
joho
24.5.2021 21:31

Ymmärrän vartijaa!

Asiat asioina
Asiat asioina
25.5.2021 21:13
Vastaa...  joho

Minä en ymmärrä. Lähtökohdat on jo niin viimeisen päälle huonot toteutuksessa.

Rullattu
Rullattu
24.5.2021 22:01

“hampaat kurkkuun”.. illan naurut.
Ei ne kyllä suussa olleetkaan jos romani itki että ne kurkkuun meni.

Asiat asioina
Asiat asioina
25.5.2021 21:12
Vastaa...  Rullattu

Kyllä tuossa rytäkässä on saattanut hampaat saada osumaa. On toki voinut olla liioittelua että on hampaat lyöty kurkkuun, mutta jos yksikin hammas on vaikka lähtenyt irti, niin on sekin jo ikävä asia. Jos on sattunut olemaan vielä kaiken lisäksi huonot hampaat, niin kyllä ne irtoaa aika helposti ilman sen suurempia verenpurkauksiakaan.

mummeli
mummeli
24.5.2021 22:13

Nooh, nämä on näitä. Mihinkäs se poliiseista riisuttu palkkavartija yhteiskunta muualle voisikaan mennä kuin mielivaltaiseen häröilyyn.

Paavo olisi tehnyt pari kyykkyä Valintatalon hyllyt harteilla ja laitellut sitten tupangiksi. Posliini olisi vienyt kassaneidin puhutteluun ja känninen kuvaaja makaisi turvallisesti lasolipöhnässä hamemuijan kämpillä.

Darwininsukka
Darwininsukka
24.5.2021 22:57

Sopivasti tuli vaalien alla tämmöinen julki ja kummallista sekin ettei vapaasta mediasta löydy mitään tästä.

jupi
jupi
24.5.2021 23:48
Vastaa...  Darwininsukka

miten liittyy vaaleihin, kun suomalainen vartija tekee työtään, näpistelijänä on toinen suomalainen. Se, että naisen vaatetus viittaa hänen kuuluvan suomalaiseen vähemmistöön, on tässä yhteydessä aivan se ja sama.

Kukavaan
Kukavaan
25.5.2021 00:08
Vastaa...  jupi

Pitävätkö mustalaiset itseään suomalaisina? Suomen asukkaita he tietysti ovat ja kansalaisia, mutta luulisi, että mustalaiset näkevät itsensä omana ryhmänään.

Allani
Allani
25.5.2021 17:19
Vastaa...  Kukavaan

Hei romanit on asuneet ja olleet 550 vuotta Suomessa ja osallistuneet sotiin josta pientä respektiä romanit ansaitsee

Asiat asioina
Asiat asioina
25.5.2021 17:49
Vastaa...  Kukavaan

Eipä tämä Suomen valtaväestökään mitään alkuperäisiä suomalaisia ole. Taitaa olla Saamelaiset enemmän alkuperäiskansaa kuin tämä valtaväestö.

Asiat asioina
Asiat asioina
25.5.2021 21:07
Vastaa...  Asiat asioina

No tämä nyt sattuu vain olemaan tosiasia, samanlaisia maahanmuuttajia tai maahanvaeltajia valtaväestökin on. Tutkikaa ihmeessä netistä tietoja, ne on siellä kaikille saatavilla.

Asiat asioina
Asiat asioina
26.5.2021 10:44
Vastaa...  Asiat asioina

Tässä vielä tietoiskua netistä poimittua.

“Alkuperäiskansat eivät ole syystä tai toisesta järjestäytyneet, voineet järjestäytyä tai halunneet järjestäytyä valtioiksi. Alkuperäiskansoilla ei siis ole itsenäistä valtiota, jonka asioista heillä olisi määräysvalta. Tästä syystä suomalaiset valtiossa Suomi eivät ole alkuperäiskansa” Saamelaiset taas on eu-alueiden ainut alkuperäiskansa. Siitä voitte ihan jokainen lukea netin ihmeellisestä maailmasta. Kannattaa varmaan alkaa ajattelemaan tätä suomalaisuutta eri tavalla ja miettiä mitä reittejä itse olette Suomeen tulleet. Sarvikuonojen maa tästä pikkuhiljaa on tullut.

Khmm
Khmm
26.5.2021 16:16
Vastaa...  Asiat asioina

Ei ne nyt ole alkuperäisintä kansaa ne saamelaisetkaan.

Asiat asioina
Asiat asioina
26.5.2021 17:54
Vastaa...  Khmm

Ainut alkuperäiskansa Eu-unionin alueella. Netistä tutkimalla selviää.

Minä
Minä
25.5.2021 05:45
Vastaa...  jupi

Jupilla ei ole kovin totta olevaa käsitystä romanien suomalaisuudesta. Heistä suurin osa kokee ihan muuta ja he pitävät itseään romaneina ja käyttävät itsestään useammin sanaa mustalainen. Kulttuurinsa vuoksi eivät ole sulautuneet suomalaisiin.

Olen itse tuntenut monia mustalaisia, kuten he tapaavat itse sanoa itsestään, niin sellaisia, jotka ovat vallan hyvin sopeutuneet valkolaisten yhteiskuntaan kuin niitä, jotka elävät ihan omassa mustalaisyhteisössään. Minulla ei ole ollut mitään ongelmaa heistä, mutta jos pitäisin puotia, tietäisin, että kun seurue tulee, pidä silmällä.

Darwininsukka
Darwininsukka
25.5.2021 13:15
Vastaa...  jupi

Vaalien alla uutisointi muuttuu, tietyt aiheet uutisoidaan vapaammin mm. rikoksia uutisoidaan nimien ja kuvien kanssa ja jopa ylen uutisoinnissa voi aiheena olla yhteiskunnallisesti merkittävän ongelman pintapuolista käsittelyä, samoin putkahtelee rikostuomioita kovilla rangaistuksia. Vaalien jälkeen uutisointi palaa ennalleen ja vain tietyn ihmisryhmän rikoksista kerrotaan kuvin ja nimin.
Tätä vaalien alla tapahtuvaa uutisointia ei tietenkään ole tarkoitettu taittamaan kriittisen porukan äänestysintoa, tällä toiminnalla on tarkotus pitää omat kriittiset äänestäjät puolueessa ja samalla uskotella vaaliteltalla kuinka muka asioihin puututaan.
Voi vain kuvitella kuinka t****ä tiettyjen puolueiden vaalikarja on, vuodesta toiseen äänestävät samaa vaihtoehtoa.

Mitä tulee videoon niin en osaa sanoa onko totta, ehkä kaivettiin nyt sopivasti esiin joku vanha juttu tai sitten on kuvattu jotain tarinateatteria, kuka tietää,minä en.

Asiat asioina
Asiat asioina
25.5.2021 21:05
Vastaa...  Darwininsukka

Aika paljon löytyy juttuja tästä eri medioista.

Darwininsukka
Darwininsukka
26.5.2021 14:14
Vastaa...  Asiat asioina

Ei löydy, laitatko linkkiä vai huuteletko tuuleen?

Asiat asioina
Asiat asioina
26.5.2021 19:09
Vastaa...  Darwininsukka

Etkö tosiaan löydä? Miksi laittaisin linkkiä sinulle sellaisesta mikä löytyy ihan googlettamalla.

Asiat asioina
Asiat asioina
26.5.2021 19:16
Vastaa...  Darwininsukka

Katso nyt vaikka aluksi Iltalehden ja MTV3 uutisten juttu.

Outoa
Outoa
24.5.2021 22:58

Tosin tässä ei näy, mitä tapahtui ennen tätä tilannetta. Vähän vaikea sen perusteella päätellä välttämättä, mikä oli jutun juju.

jupi
jupi
24.5.2021 23:45

tuo järkkäri ei kyllä keitä yli, päinvastoin, käyttäytyy hyvin rauhallisesti. tuskin sen mannen ilman syytä ole nippuun pistänyt.

Allani
Allani
25.5.2021 17:16
Vastaa...  jupi

Vartija Han on ihan sekava.. Hullun kiilto silmissä ja itse ulkopuolisena olisin puuttunut vartijan toimintaa juuri miten poliisit on tehnyt

Asiat asioina
Asiat asioina
25.5.2021 21:04
Vastaa...  jupi

Eikö keittänyt yli, taisi sittenkin keittää. Tuo vartija ei todellakaan tee työtään kuten se kuuluisi tehdä. Eihän tuo vartija edes itse soittanut poliisia paikalle, ajatteli vissiin itse alkaa ramboilemaan. Onneksi sai potkut työstään minkä hoiti huonosti ja vaarallisesti. Kuulemma oli aiemmin kiusannut jotain vanhempaa pariskuntaakin.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
25.5.2021 01:58

Myymälän valvontakamerasta näkynee koko tilanne, että mitä siellä on väännetty.

Outoa
Outoa
25.5.2021 02:09

Tässä taitaa olla kaksi vartijaa, koska taustalla kuuluu myös käskevä naisen ääni joka sanoo “lopeta vastustelu”, jos kuuntelee. Sitä paitsi video loppuu kesken, eli tässäkin on kaksi puolta asiassa. Taitaa olla leikattu versio koko tilanteesta epäilisin.

Joten vartijoidenkin syyllistäminen on vähän liian hölmöä tässä myös. Kun ei tiedä koko juttua mistä tämä tilanne käynnistyi.

Outoa
Outoa
25.5.2021 02:15
Vastaa...  Outoa

Video kyllä niin epäselvä että ei tuosta ota selvää. Voi olla että vain yksi vartijakin tilanteessa. Mutta jostain tilanne lähti, eikä kukaan varmaksi tiedä mistä.

Semmosta
Semmosta
25.5.2021 07:10
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Mikäli teillä on pidempi video hallussa niin saisiko sen kokonaisuudessaan esiin?

Olisi mielenkiintoista nähdä ihan opetuksellisista syistä miten tuohon tilanteeseen päätyy?

name
name
25.5.2021 08:56
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Muokkasiko PT-media videota? Näyttää todella siltä, että kyseessä on tyypillinen tarkoituksella leikattu video. Tätä harrastetaan jenkeissä vasemmiston toimesta usein.

PT-media jätti vastaamatta yllä kysymyseen joten on vahva epäily PT-median valehtelusta.

Bling Bling
Bling Bling
25.5.2021 09:50
Vastaa...  name

Trakempi tekninen tutkinta osoittaa videon olevan deepfeikattu!

Nykyään ei kannata uskoa näkemäänsä, videoita voidaan muokata niin vakuuttavasti, kuten tässäkin tapauksessa on tehty. Videolla Pate opettaa mannelle rispektiä, mutta taidokkaan deepfeikkauksen ansiosta näyttää siltä, että vartija siinä vain suorittaa kansalaisvelvollisuuttaan verekseltään tavatun näpistelijän kiinniotossa yleisin kiinniotto-oikeuksin.

Näin meitä kansalaisia huijataan.

Pera Pervo
Pera Pervo
25.5.2021 03:12

Rasismia! Romaneja suomen väestöstä alle prosentti. Siispä alle 1/100 myymälävarkaasta on romani. Oliko pakko panna filmiä satunnaisesta vähemmistön poikkeuksesta? Vai ovatko romanit “pitäneet puolensa”, eivätkä ole hukkuneet rikostilastoissa kantisten massaan?

Minä
Minä
25.5.2021 05:33
Vastaa...  Pera Pervo

Jos vaikka romaneja olisikin alle prosentti väestöstä, ei se suinkaan tarkoita sitä, että myymälävarkauksista olisi alle yksi per sata. Romanit edustavat myymälävarkauksista monin verroin suurempaa osuutta. Kauppiaat tietävät, että kun seurue tulee kauppaan, pitää olla silmä tarkkana, ettei lähde maksutta enemmänkin. Eikä se perustu rasistisiin ajatuksiin tai ennakkoluuloihin, vaan ihan kylmästi kokemuksiin, joita riittää.

Toki on romaneja, jotka eivät varastele, mutta kun riittävän moni on varastellut, tietävät kauppiaat, että riski on monin verroin tavallista suurempi, kun romanit saapuvat.

Allani
Allani
25.5.2021 17:12
Vastaa...  Minä

Uskomaton väite..
Hei haloo, eletään 2021 lukua.. Mikä vikaa teillä on päässä jotka näin yleistätte ja olette näin rasisti henkisiä..
Säälittävää touhua.

Minä
Minä
25.5.2021 18:12
Vastaa...  Allani

Ei ole mitään rasismia, sillä se perustuu kokemukseen, ei etnisyyteen. Jos havainto ei sinua miellytä, ei se ole minun vikani. Voit kertoa omista kokemuksistasi ihan vapaasti, mutta rikostilastoja et voi tulkita makusi mukaan.

Kuvaelmani on kokolailla touuden suuntainen seurueiden kohdalla olevista riskeistä, sitä et voi kieltää, koska se perustuu tosiasioihin, siis tapahtuvaan todellisuuteen.

En suinkaan yleistänyt, sillä en väittänyt, että kaikki romanit varastelevat.

Minä
Minä
25.5.2021 05:29

Taitaa olla niinkin, että vaikka olisi kaljaa hameenalusta täynnä, ei ole varastanut mitään, ennen kuin on ohittanut kassan.

Vartija ei kyllä ajatellut omaa etuaan lainkaan. Ehkä parempikin, jos ei jatka vartijana, kun ei pinna kestä. On siivompiakin tapoja hoitaa tuollaiset tilanteet.

Semmosta
Semmosta
25.5.2021 07:08
Vastaa...  Minä

Nimenomaan.

Tuo oli kaupan sisällä, eli ensimmäinen ja törkein virhe tuli siinä. Aina pitää odottaa että on selkeästi kassan ohi mennyt, sitten voi vasta asiasta pysäyttää juttusille.

– Ei ensimmäiseksi syöksyä kiinni.

Itse tein vartijan töitä leipätyökseni 3 vuotta putkeen ja tuli nähtyä kaikenlaisia hiippareita alalla.

Myös todella fiksuja ihmisiä ja erinomaisia valtaosin mutta sitten oli näitä kuulapää kuumakalleja.

Mitä kiinniottoon tulee niin tuo aloitusasento on kyllä suoraan sanottuna myötähäpeää aiheuttava, täysin turha ja nolo.

Minä
Minä
25.5.2021 13:28
Vastaa...  Semmosta

Jännää, että tulee alapeukkuja, kun tarkastelee asiaa kiihkottomasti. Ehkä monen mielestä vartijan rajut, vaikkakin turhat, otteet tuntuvat oikeilta ihan puhtaasti tunnesyistä.

Kun potuttaa, kaikki voimatoimet ovat oikeutettuja, vaikka ne tehtäisiin väärässä paikassa ja ihan tarpeettomasti?

Olisi tosin saanut paremman tuloksen tekemällä oikeassa paikassa ja viileän rauhallisesti.

Kaurapuuro
Kaurapuuro
25.5.2021 09:02

K-kaupan Annasta saisi moni muukin eläjä ottaa mallia. Siinä on suomalainen nainen 5/5.
💪👱‍♀️

K J
K J
25.5.2021 15:43
Vastaa...  Kaurapuuro

Uhkarohkea mielestäni. Mutta kukin tyylillään.

Itse sanoin lähikauppani myyjälle joskus että ÄLÄ LÄHDE YRITTÄÄ OTTAA KALJAVARASTA KIINNI, koska tyyppi näytti täsmälleen siltä että sillä olisi ollut joku rassi mukana.

Ja se oli S-Market, niin vartijat on siellä näitä varten. Turha hänen olisi ollut saada kaljalavan takia jostain likaisesta neulasta tai puukosta – varsinkin kun ei ole mikään myymäläpäällikkö tai kauppias.

Näissä kannattaa käyttää järkeä. Eihän se ole kassaneidin tehtävä missään tapauksessa.

Pasi Hiltunen
Pasi Hiltunen
25.5.2021 10:22

Tähän loppui tämän median seuraaminen

Minä
Minä
25.5.2021 13:21
Vastaa...  Pasi Hiltunen

Oliko vartijan suorituksen puolueeton kuvaus liikaa? Eikö käytetty oikeita värikyniä? Olipa manneseurueiden touhuista mitä mieltä vaan, ei se tee vartijan toimintatapaa oikeaksi.

Muistettakoon myös, että varkaus on tapahtunut vasta sitten, kun kävelee kassan ohi maksamatta. Ihan nätisti kassan toisella puolella pysäyttämällä ja poliisin paikalle kutsumalla olisi hameen alle päässyt purkamaan kaljalastia hyvässä sovussa.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
25.5.2021 12:51

Nytpä sitten mannet ja heidän hännystelijänsä uhkailevat pitkin nettiä tulevansa porukalla pistämään paikan paskaksi ja palamaan ja telomaan henkilökunnan:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008000397.html

Muistettakoon siis silloin ottaa heidät vastaan ilman vartijoita ja heidän kauhiaa väkivaltaansa ja anettakoon heille mitä pahaa haluavatkaan.

Gipsy lives matter!

Asiat asioina
Asiat asioina
26.5.2021 19:41
Vastaa...  Qroquius Kad

Kaikki tuollaiset uhkaukset menee kategoriaan laiton uhkaus. Sekin on tuomittava teko. Tosin kyllä ymmärrän miksi tämä on tällaista vihatunnetta herättänyt joissain. Väkivallalla kun vastaa väkivaltaan, niin on taas yksi ihmisyyden ripe pois. Parempi olisi tämäkin videolla oleva asia tutkia kunnolla ja sitten väärintekijät ovat ansainneet tuomionsa. Sitä en vain ymmärrä miksi osa ihmisistä ei osaa ottaa tilanteita tilanteina, vaan pitää alkaa aina mollaamaan kaikella tapaa. Miksi puolustetaan vain omaa näkökantaa ja mennään sillä, mutta ei nähdä kuin yhden osapuolen virheet. Tämän takia ehkä oikeudessakin on oikeusoppineita ihmisiä, eikä ns. kadulta napattuja kulkijoita. Oikeudessa asiat otetaan enemmänkin asioina, ja niihin saatetaan mukaan ottaa lieventävät asianhaarat. En tiedä miten on, mutta tämä oli lähinnä tällaista pähkäilyä.

ZaZen
ZaZen
25.5.2021 13:58

Mitään muutahan me emme tiedä tapahtumasta kuin sen mikä näkyy videolla. Emme tapahtumaan johtaneita asioita emmekä tämän jälkeen tapahtuneita asioita.

Emme esim. tiedä uhkailiko nainen pistoolilla tai puukolla ennenkuin käsirysy alkoi. Voimankäyttöä voi kuitenkin paljoksua.

On hyvä muistaa näissä tapausissa aina Zeniläinen ajatus:”Mitään muuta ei voi sanoa tapahtuneeksi kuin sen minkä on itse nähnyt tai kokenut”.

Allani
Allani
25.5.2021 17:06
Vastaa...  ZaZen

Just just…. Mitä jos vaan kyseinen vartija oli mieleltään jotenkin häiriintynyt tai virka intoinen??
Muutama minuutti aikasemmin tuota tapahtumaa vartija oli käynyt vanhan pariskunnan kimppuun…

Jonne
Jonne
25.5.2021 14:55

Ai mustalaisilla on oikeus hanata vastaan ja häiritä vartijan työskentelyä. Kyllä vika oli nyt naisessa ja miehessä, ei vartiassa. Nanen huutaa että ei saa henkeä, tuskin sitä ääntä noin lähtisi jos ei henki kulkisi…

Minä
Minä
25.5.2021 15:07
Vastaa...  Jonne

Kun tuollainen hameväki kulkee kassan ohi pari pakkia olutta hameen alla, on tapahtunut varkaus, ei ennen sitä. Kaupan sisällä saa pitää vaikka hameen alla niin paljon kaljaa kuin haluaa. Pysäyttämisen tulee tapahtua vasta kassan toisella puolella.

Sen jälkeen vartija saa pysäyttää tarpeellisin keinoin siksi aikaa, että poliisi ehtii paikalle.

Lex S. Teel
Lex S. Teel
25.5.2021 17:45
Vastaa...  Minä

Kyseiseen videoon ja sen tapahtumiin en ota kantaa, kun ei ole riittävästi tietoa tapahtumien kulusta jne. mutta mikäli noin yleisesti ottaen otetaan kaupasta tavaraa ja piilotetaan se anastustarkoituksessa on tekijää silloin jo syytä epäillä rikoksesta ja vartijan ei tarvitse odottaa kaupasta poistumista.
Tuosta on korkeimman oikeuden päätös, joka syntyi äänin 4-1.
https://finlex.fi/fi/oikeus/kko/kko/1995/19950197

Perkele
Perkele
25.5.2021 20:20
Vastaa...  Minä

No eipä se nyt vitussa noin mene.koita mennä kauppoihin kätket tavaraa taskuihis ja työnnät vaikka perseesees ja kato tuleeko vartija paikalle ennen kassaa

Allani
Allani
25.5.2021 17:01
Vastaa...  Jonne

Huhhu.. Vartija pidätettiin ja sai potkut joten oliko mielestäsi vartija oikeassa? Kysy kauppiaalta oliko vartijan toiminta ylimitoitettua..

Asiat asioina
Asiat asioina
25.5.2021 17:34
Vastaa...  Jonne

Juuri lähipäivinä tapahtuneessa toisessa tapauksessa, kun useampi vartija kävi rautatieasemalla kahden perheen kimppuun ( valtaväestöön kuuluvien ) oli tilanne jossa mies huusi ettei saa henkeä kun vartija oli miehen päällä. Tähän oli tullut asiantunteva kommentti, että kyllä sitä pystyy huutamaan vaikka hapenottokyky heikkenee tuollaisissa tilanteissa. Siinä voi loppujen lopuksi mennä taju kankaalle. Kyllähän se niin on että kaikki syylliset osapuolet ansaitsee omat tuomionsa tuosta tilanteesta. Vartija käytti mielestäni liiallista voimankäyttöä ja taisi myös laajentaa oikeuksiaan vartijana. Lakipykälät kyllä kertoo aika tarkasti mitä vartijan oikeuksiin kuuluu. Tämänkin artikkelin jutussa tulee ilmi että vartija sai heti potkut kun asia tuli hänen työnantajansa tietoon. Siitä voi jo arkijärjellä päätellä että vartija on todellakin toiminut tilanteessa väärin. Pidetään asiat aina asioina ilman kummankaan osapuolen puolustamista. Väärin on aina väärin.

Gunvald Ronkainen
Gunvald Ronkainen
25.5.2021 15:39

Rapakaljatölkkien kolina kuului selvästi kun rodullistettu naisoletettu kaadettiin maahan.
Missä vaiheessa vartija löi yhtään mihinkään ?
Tukasta repiminen oli kyllä ilkeä teko.
Tyylipisteitä tälläkertaa 3/5.

Allani
Allani
25.5.2021 16:59

Se ääni kuului kylläkin ala hyllystä josta kaatui maahan kaupan omaisuutta,.. Tapahtuma ketju alkoi ennen kännykkä filmaamista.. Kyseinen vartija oli nimittäin muutama minuutti aikasemmin käynyt hyökkäykseen ijäkämmän valtaväestöä edustavan pariskunnan kimppuun provosoivasti.
Kyseinen vartija sai ansionsa mukaan ja kaikki vartijat pitäisi ymmärtää ja muistaa miksi eivät päässeet poliisiksi.

Sami
Sami
25.5.2021 22:51
Vastaa...  Allani

Allani. Kerroisitko miksi yksikään sukulaiseni ei ole koskaan joutunut ongelmiin arkisella kauppareissulla, mutta joidenkin sukulaiset joutuvat yhtenään?

Aki
Aki
25.5.2021 18:58

Paavo osoittaa romanimyönteisyyttä? No eipä tarvitse tukea enää. Vastenmielisintä laillista paskaa nämä heimohullut.

Asiat asioina
Asiat asioina
25.5.2021 20:56
Vastaa...  Aki

No voisi kyllä sanoa että vartija tuossa se pössö oli.

Sami
Sami
25.5.2021 22:47
Vastaa...  Asiat asioina

Valitettavasti vartija joutuu kohtaamaan yksittäistapauksia päivittäin, puolustaessaan työnantajansa omaisuutta.

Asiat asioina
Asiat asioina
26.5.2021 14:55
Vastaa...  Sami

Ammattitaito olisi kova juttu oppia.

Asiat asioina
Asiat asioina
26.5.2021 17:50
Vastaa...  Sami

Valitettavasti Romaneista aika iso osa joutuu kohtaamaan syrjintää ilman omaa syytään. Huom jokainen on yksilö ja vastuussa vain omista teoistaan. Sitten kun puolustaa omaa itseänsä (jos aiheetta alkaa rasistit syyttämään joistain jutuista), niin johan alkaa se marina, että siinä sitä nyt uhriudutaan. Ihan samalla tavalla jos joku vie joltain jotain omaa, niin pitäisikö vain sanoa että älä nyt uhriudu siinä mitenkään, vaan sano vain että varkaalla on oikeus viedä kaiken minkä vie. Että kovasti syyttömiäkin syytetään toisten tekosista. Voisi tällaisella mentaliteetilla sanoa että kaikki ihmiset ovat petoja toisilleen ja kaikki muut on väärässä. Romanit ei ole mikään kollektiivinen yhteisö, vaan siellä on yksilöitä, ja tämä pitäisi pitää aina mielessä.

Asiat asioina
Asiat asioina
26.5.2021 14:54
Vastaa...  Asiat asioina

Niin että palautetaan kaikille nyt mieleen että median mukaan tämä VARTIJA sai POTKUT. Onko arkijärki kateissa kun ei vain mene jakeluun suurelle osalle ihmisiä. VARTIJA toimi VÄÄRIN. Työnantaja antoi potkut ja ei olisi antanut jos ei olisi tehnyt väärin. Pössö vartija oli kuulemma aiemmin kiusannut jotain vanhempaa pariskuntaakin.

Jones
Jones
25.5.2021 19:34

Kyllä sitä on toisissakin vikaa, jos asioihin perehtyy tarkemmin.
https://www.youtube.com/watch?v=bqum-U5ZBf8

Asiat asioina
Asiat asioina
25.5.2021 20:54
Vastaa...  Jones

Kuinkas tämä liittyy tähän tapaukseen? Vai pitääkö tähän vetää kaikki perhedraamat mukaan valtaväestön puolelta. Esim kuinka valtaväestön keskuudessa tapetaan vaimo, tai lapsi ja vaimo. Nämä tällaiset varmaan vielä johtuu osittain siitä kun talous menee kuralle ja ei vain ole muuta keinoa kuin tappaa vaimo ja lapset. Eikö olekin jännä kuinka teidän keskuudessa tapahtuu tällaisia älyvapaita tekoja? Että jospa jätetään routimatta kaikkia tapauksia ja pystyttäisiin vain tässä tapauksessa.

Sami
Sami
25.5.2021 22:44
Vastaa...  Asiat asioina

Muistutus: vaikka nämä ovat ikäviä tapauksia, nämä eivät ole yksittäistapauksia

Asiat asioina
Asiat asioina
26.5.2021 14:50
Vastaa...  Sami

Joo ei ole yksittäistapauksia ei, niin eikä ole yksittäistapauksia nämä perhetragediatkaan.

Jorma
Jorma
30.5.2021 01:25
Vastaa...  Asiat asioina

99% heimosta pilaa koko porukan maineen.

Jones
Jones
26.5.2021 19:51
Vastaa...  Asiat asioina

Kirjoitin että asiassa saattaa olla jotakin muuta. Kuten Karpon videossakin ilmeni aivan eri asioita, kun Karpo tutki asiaa tarkemmin. Sitäpaitsi yleensäottaen mielestäni etelämaalaisilla on vain erinlainen luonne kun suomalaisilla. Eräällätavalla he ovat hankalia. Tämä vain pitää paikkansa. Siksi välttelenkin heidän seuraansa mahdollisimman paljon ettei tulisi hankaluuksia. Muutenkin ovat lapsellisen kaltaisia. Jollakintavalla psykopaattisia.

Asiat asioina
Asiat asioina
27.5.2021 06:45
Vastaa...  Jones

Osa on vaikeita ja osa on oikein hyviä tunnollisia ihmisiä. Samalla tavalla joka kansanryhmästä löytyy tiettyjä luonteenomaista piirteitä, kuten valtaväestön keskuudessa on näitä perhedraamoja. Paras se silti olisi kun vain väärintekijät tuomittaisiin ja pysyttäisiin aina tietyssä tapahtumassa, eikä yleistys olisi voimissaan.

Jatta
Jatta
25.5.2021 20:48

Voi Luoja, mitä valemediaa. Löikö vartija hampaat naiselta kurkkuun ennen vai jälkeen sen, kun nainen sylki vartijaa päin näköä ? Naisen kannattaisi syödä rautaa, jos on noin heikkoverinen, että hampaatkin isketään ilman verenvuodatusta ?

Sami
Sami
25.5.2021 22:29
Vastaa...  Jatta

Kelan maksaneet hampaat näyttivät loistavan hyväkuntoisina, eikä veronmaksajia kuppaavilla ammattihyysäreilläkään näytä olevan mitään hätää, -päinvastoin. Ammattihyysärit asuvat mijoonataloissaan, eikä hyysättävilläkään näytä olevan mitään hätää.

JJJJ
JJJJ
26.5.2021 00:54
Vastaa...  Jatta

Pahoinpitely on varmasti kohdistettu vartijan sijasta naiseen joka sylkee ja laittaa hanttiin. Voihan poliisi kirjata pahoinpitelysyytteen vaikka kelle, mutta jos ei siihen ole aihetta, joutuu aiheetta ilmoittelija itse syytteeseen maineen puhdistamista varten.

Marika
Marika
28.5.2021 06:06
Vastaa...  Jatta

Äläpä vääristele asiaa.Videota katsellessa nainen sanoo jo ennenkuin sylkäisee kuinka Vartia on rikkonut/lyönyt hampaisiin.

Tottahan toki nainen pistää vastaan,kun mies painii naisen kanssa Huom! Naisen kanssa.Itsekin puolustaisit itseäsi,jos voimaa käytettäisiin sinuun.Sitäpaitsi Vartia ei saisi edes käydä tuolla tavoin kehenkään käsiksi.

Toisekseen missä näkyy kaljoja videolla? Luulisi,että tuommosen painin lomassa olisi pullot ja tölkit rikkoutuneet jos niitä edes oli.

Edelleenkin oli vain epäilys näpistyksestä.Vaikka nainen olisikin varastanut niin siltikään ei olisi vartialla oikeutta käydä kehenkään tuolla tavoin käsiksi vääntäen esim:naisen käsiä aivan luonnottomiin asentoihin,tuo tyyli(giljotiini) jolla Vartia lähtee näistä repimään maahaan olisi voinut käydä todella huonosti ihme ettei niskat napsahtanut naisella poikki.Tollaiset niinsanotut vapaaottelioiden otteet eivät todellakaan kuulu vartijoille tai pitäisi kuulua.

Marika
Marika
28.5.2021 06:17
Vastaa...  Jatta

Myönnä nyt vaan suoraan,kun kyseessä oli romaninainen niin Ääh valettahan se nyt oli ei kai se nyt haitanne rautaa tosiaan syödä täytyy meidän muidenkin naisten,kun ja jos mies käy käsiksi niin ei sitten raudan puutteen vuoksi hampaat lähde miehen lyönnistä ja muutenkaan ne lyönnit sitten satu,kunhan rautaa on.

Kaikenlaisia asioiden kääntäjiä näillä keskustelu palstoilla.Sinullakin olisi toinen ääni kellossa,jos olisit itse tai läheisistäsi joku tossa romaninaisen asemassa.Tulee tästä tapauksesta mieleen tässä vähän aikaa sitten eräs tapahtuma Pasilan poliisilaitoksella jossa Miranda vuolasranta joutui viranomaisen rasistisen käytöksen kohteeksi.Tapausta todisti useat silminnäkijät ja asia etenee oikeudenkäyntiin hyvä niin.Näitä on aika-ajoin ja usein romanit joutuvat kokemaan eriarvoisuutta tai suoraa rasistista käytöstä eri viranomaisten taholta. Tsemppiä videossa olevalle naiselle,kun olit sisukas kuitenkin.

Marika
Marika
28.5.2021 06:20
Vastaa...  Jatta

Perhesurmaajien puolisot ja lapset ois pitäny syödä enemmän rautaa niin ei ois lähtenyt henki niin helposti? Sun kannattaa tosta raudan syömisestä muuten valaista Suomenkansaa,jos joku suunnittelee lasten tappoja tai koko perheen kylmäksi pistämistä niin raudan syönnillä on hirveän hyvät vaikutukset

Paksujeeno
Paksujeeno
30.5.2021 00:53
Vastaa...  Marika

Kyllä valkolaisten tekemät puolisotapot oikeuttaa ottamaan kaupasta tavaraa

Jorma
Jorma
30.5.2021 01:24
Vastaa...  Paksujeeno

99% heimosta pilaa koko porukan maineen.

Marika
Marika
3.6.2021 07:27
Vastaa...  Paksujeeno

Nää perhesurmat ja lasten tapot ovat jo ihan melkein jokapäiväisiä suomalaisessa yhteiskunnassa.Voidaan jo puhua kulttuurisesta “ilmiöstä” on meinaan jo hirveän usein uutisotsikoissa nämä tälläiset murhat nämähän näkyy kuuluvan valkolaisten kulttuuriin.Arvaamatonta sakkia koskaan ei tiedä kellä napsahtaa.

veli leppäjuuri
veli leppäjuuri
25.5.2021 21:00

Mitä ilmeisintä sakkotuomioita ei vieläkään muuteta vankeudeksi.

Sällinkuikale
Sällinkuikale
25.5.2021 22:06

Miksei voinut maksaa kaljojaan ? Löytyykö syyllinen peilistä ?

Asiat asioina
Asiat asioina
26.5.2021 07:50
Vastaa...  Sällinkuikale

Peilistä voi löytyä tällä kertaa parikin syyllistä!!! Mietitään vielä toisella tavalla tilanne. Mitäpä jos tuossa olisi Romanivartija körmyyttämässä valtaväestöön kuuluvaa naista, millainenhan paskamyrsky siitä syntyisi.

Paksujeeno
Paksujeeno
30.5.2021 00:50
Vastaa...  Asiat asioina

Nauraisin kippurassa, aivan oikein tehty jos pöllii kaljaa kauppiaalta.

Sami
Sami
25.5.2021 22:22

80% Suomen kansasta on sitä mieltä, että maksuton kaupassa käynti jonkun muun laskuun on “ihmisoikeus”. Mistä tiedän? No äänestys valinnoista tietenkin.

Oikea SDP:läinen
Oikea SDP:läinen
27.5.2021 09:09
Vastaa...  Sami

Etenkin SDP tuota kannattaa. Ostattaahan Marinadikin aamupalansa kansalaisten piikkiin. Kunnon ahmatti ja veronkiertäjä.

Grunts
Grunts
25.5.2021 23:30

Olen ollut myymälävartijana muutaman vuoden. Tämän vartijan toiminnassa oli ihan väärin se että alkoi ottaa näpistäjää kiinni kiinni jo myymälässä. Aina voi jälkeenpäin väittää että aikoi maksaa hameen alla kuljetetut tuotteet. Kassan jälkeen vartija voi laittaa maihin jos on varma näpistyksestä eikä näpistäjä suostu tarkastukseen. Omassa työpaikassani kaupalta tuli paljon painetta siitä että pitäisi puuttua näpistyksiin jo kaupassa ettei näpistäjä esim. ehtisisi juoda kaupassa useampaa olutta, tuhoamaan useampaa pakkausta, keräämään enempää tavaraa reppuun jonka kanssa saattaa päästä pakoon, jne. Oli stressaavaa kun piti jatkuvasti perustella kaupan henkilökunnalle sitä että pitää toimia lain mukaan. Vasta sen jälkeen kun tuote on viety maksamatta kassan ohi, on oikeus vaikka voimakeinoin ottaa näpistäjä kiinni. Vaikka olisi ihan päivänselvää että joku on varastamassa, aina voi varas keksiä jonkin selityksen että aikoi maksaa. Vasta kassan jälkeen on varmaa että jäi maksamatta.

Grunts
Grunts
25.5.2021 23:56
Vastaa...  Grunts

Voi olla että tätäkin vartijaa on painostettu ja haukuttu siitä että ei puutu romanien näpistykseen riittävästi , ja on sitten vähän ylireagoinut ja koittanut ottaa kiinni jo myymälässä. Vartijoilla kuten poliiseiillakin on hankalaa noiden romanien kanssa. Toisaalta heille valitetaan ettei puututa siihen tarpeeksi, ja toisaalta syytetään rasistiksi kun puututaan, ainakin silloin jos puuttuminen onkin ollut aiheeton. Käsittääkseni romanit myös luo tahallaan sellaisia tilanteita että saadaan puuttumaan aiheettomasti, ja siten nousee kynnys puuttua heidän tekemisiinsä.
Ja tiedän rehellisiäkin romaneita. Ei yleistetä liikaa.

JJJJ
JJJJ
26.5.2021 00:51
Vastaa...  Grunts

Kaupan tuotteiden vahingoittaminen on omaisuuteen puuttumista, vartijalla on oltava oikeus puuttua silloin myös kaupassa tapahtuvaan myyntipakkausten ym. rikkomisiin. Jos vartija tulee jututtamaan ja joku laittaa hanttiin, koittaa karata, niin asia on vartijan kannalta parempi. Vartijalla on oikeus jututtaa ihmisten käyttäytymisestä jo kaupassa. Vielä ei ole valvontakameranauhaa tilanteesta. Ryöstöksihän noi kannattaa vetää, jos väkivalta ja vastustelu tapahtuukin vaikka ennen kassaa. Lakia voi rikkoa jo paljon ennen kassaakin. Todennäköiset syyt varasteluun löytyy nauhalta.

Asiat asioina
Asiat asioina
26.5.2021 06:05
Vastaa...  JJJJ

Voidaan siis ihan kansalaisina sitten myös käyttää kiinniotto-oikeutta siihen että jos joku vaikka vie tikkarinkin kaupasta, niin ei muutakuin niskaperseotteella maahan ja aletaan vetämään hiuksista ja vääntämään käsiä jne. Herätkää nyt hyvät ihmiset siihen että toimittaisiin tilanteiden vaatimalla vakavuudella asioihin eikä liian voimakkaasti.

AnnaF
AnnaF
26.5.2021 01:23

Näihin ei yhtään mitään muutosta tulossa yhtään missään vaiheessa, kun jokaikinen mahdollinenkin sakko jonka joku täysi kiistattoman ilmeisen VÄKIVALTAISIA PIIRTEITÄ osoittavan ihmistyypin edustaja oikein saa ei tule kuunapäivänä tekemään mitään muuta kuin lisäämään aggressioitaan niitä henkilöitä ym. kohtaan ketkä suinkin suvaitsee “syypäiksi” omille väkivaltaisille taipumuksilleen kuvitella.

Ihminen luo mielipiteitä ja “perusteluja” omille mielipiteilleen ja teoilleen sen nojalla minkä näkemysten ja tekojen varjolla kokee, vaikka sitten täysin piilotajuntaisesti, suurimmat edut saavuttavansa. Harvoin pelkästään taloudelliset, vaan yleensäkin vähintäänkin myös sosiaaliset ja/taikka kulttuuripoliittiset.
Jotkin sellaiset joiden nojalla kokee saavansa suosiota, yleensä mahdollisimman vahvasti EnemmistöityneiltäTaikkaMuutoinVallankahvaanKuljeksineiltaIhmisryhmiltä.

TilanneOnKauttaaltaanTotaalisenHäikäilemätön,YksiYhteiskuntapoliittisestiAlkuunkaan Valvomaton&SivistymätönLoukko.

MC Maco
26.5.2021 03:35

vartija käyttää taas kerran tarpeetonta voimaa, ja missäs muuallakaan kuin K-kaupassa. vaikka siellä on myymälä varkaita, mua ei v*ttuakaan kiinnosta. Kaikki varastaa korona-aikana ja sitä ilmiötä tietysti lisää se, että kaikki ovat vihaisia kommu nisti hallituksen ryöstövero-politiikkaan, sekä kilomertivero farssiin. Ja koska vartijaakin v*tuttaa, niin soppa on valmis.

Tupunainen
Tupunainen
26.5.2021 12:57

Kun katsoo painin etenimistä äänettömänä versiona, niin naisen vasen käsi näyttää hakeutuvan vartijan strategiseen paikkaan itsepuolustuksen omaisesti. Olisikohan tuosta mies kilahtanut niin, että hermo petti ja raivo yllätti? Jotenkin empatiani on molempien puolella. Video ei näytä edeltäviä tapahtumia, kuinka vartija on provosoitunut noloon painiin naisen kanssa. Vartija ei saisi provosoitua, koska tuolloin on tilanne hävitty. Provosoija yritttää useimmiten päästä uhrin asemaan, hyödyntääkseen asemiaan. Vartijoiden psykologista koulutusta olisi syytä tähdentää, ettei jouduttaisi vastaavanlaiseen myötähäpeää aiheuttavaan tilanteeseen. Kaikenkaikkiaan ahdistava kohtaus niin vartijan kuin naisen kohdalla. Huhhuh!

Kake
Kake
26.5.2021 16:47

Aika paljon kerännyt komnennteja. Laittakaa samalla maksuja lukuajasta!

nova
nova
26.5.2021 20:53

kauheaa! Oma äitini on tuossa kaupassa töissä ja hänellä jäi kauheat traumat kun näki koko tapaturman.

nova
nova
26.5.2021 20:54
Vastaa...  nova

Tämä tapahtui 22.5.

Aatu
Aatu
27.5.2021 12:54

Romanit ite aiheuttaa nää tilanteet käytöksellään!

Pekka Roth
Pekka Roth
27.5.2021 13:49
Vastaa...  Aatu

teille rasistisen mielipiteen omaavat
mielipiteesi kertoo rasistisuudestasi. onko mieleesi koskaan tullut että valkolaiset (eurooppa) on murhannut miljoonia vähemmistöjä eripuolilla maailmaa, ,intiaanit,afrikkan,aboriginnaalit,saamelaiset,ym ryöstäneet maat ,ajaneet alkup… jne.jne, kun valkolainen tekee jotain ilkeää mm, pahoinpitelee,kiusaa,kiduttaa,murhaa raa”asti ,varastaa, tekee miljona kavalluksia,yms,yns te VAIKENETTE eikä kommentejanne näy, nyt kun romani epäillään (turha epäilys) hakataan kohdellaan väärin, niin UPS sehän olikin tämän romanin oma syy,,
TÄSSÄ ON Sonjan (pahoinpidellyn) itsensä kertomaaASIASTA PARHAITEN TIETÄVÄN –Selitän lyhyesti kuinka kaikki tämä pahoinpitely alkoi. Lehdet joka tästä asiasta on tehnyt juttua on tainnut unohtaa kysyä asianomistajalta sen hetkisestä tapahtuneesta. Onneksi kauppan kamerassa näkyy koko asian tapahtuma. Mies vartija tuli minun hametta nostelee la repimään siilon otin kiinni vartijan kädestä kiinni ja sanoin että hän ei saa tulla

Asiat asioina
Asiat asioina
27.5.2021 16:44
Vastaa...  Aatu

Kyllä se Aatu on huonosti asiat sitten jos ammattitaito työssä riippuu muista ihmisistä. Miten kuule kun itse olen ihan luullut että vaikka ihmiset olisi millaisia vain, niin työtä tekevän on ammatissaan tehtävä työ ammattimaisesti. Että teillä joillain tahtoo olla kyllä erittäin typeriä ulosanteja. Jos tällaisien kommenttien ihmiset olisivat vaikka ulkopolitiikassa mukana, niin jo olisi nopeasti Suomi sodassa muita maita vastaan. Ai niin kun joillain on putkiaivot joilla ajattelee.

BRIAN HEDMAN
28.5.2021 17:19

OLEN SITÄ MIELTÄ VANKILATUOMIO PAHOINPITELYSÄ KÄYTI LIIKA VÄKILALTA VARTIJA