Video: Espoolaisen vartijan viimeinen päivä töissä

Video on kuvattu Espoon Lintuvaarassa sijaitsevassa kaupassa. Vartijalla naksahti päässä kun hän epäili naisen näpistelleen olutta. Tarkkaa tapahtuma-aikaa en tiedä.

 

Näpistelystä voi olla montaa mieltä, eikä tässä tilanteessa edes tiedetä, että oliko nainen näpistellyt mitään. Mutta samalla voidaan kyllä kyseenalaistaa vartijankin toimintaa. Eihän tuossa olisi tarvinnut kuin jututtaa naista ja pitää tämä aloillaan poliisin tuloon asti. Poliisit olivat nimittäin filmin loppumisen jälkeen minuutin parin päästä paikalla.

Nyt vartija kuitenkin päätti lyödä naisen hampaat kurkkuun ja muutenkin käyttää sellaisia otteita, jollaisia ei voi käyttää. Vartija menetti täydellisesti itsehillintänsä yhden naisen takia.

Oli kuitenkin viimeinen päivä vartijana.

Tämäkin miesvartija olisi voinut ottaa oppia K-kaupan Annasta.

LISÄYS: Tietojen mukaan vartija sai samantien potkut kun työnantajansa sai tietää tapahtumasta.

 

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.