Punaisen Ristin aktivisti ei ollut ensimmäistä kertaa mustaa miestä halimassa

Eurooppalaisten medioiden mukaan Punaisen Ristin työntekijä, joka antoi laittomasti Ceutaan tulleelle sambiaanolle lämpimän jaxuhalin, on joutunut nyt rasistien vainon kohteeksi.

Viikon jaxuhali:

 

20-vuotias espanjalainen Punaisella Ristillä vapaaehtoisena toimiva Luna Reyes kertoo medioille, että jaxuhalikuvan jälkeen hän on saanut massiivisen seksistisen ja rasistisen kommenttitulvan, jonka seurauksena hän on joutunut sulkemaan kaikki sosiaalisen median tilinsä.

Turvapaikka-aktivistit ovat itkeneet lämmintä itkua Reyesin toiminnan takia. “Voi kunpa kaikki laittomat maahantunkeutujat saisivat tuollaisen jaxuhalin!”, turvapaikka-aktivistit ovat pommittaneet sosiaalista mediaa.

Yleisesti turvapaikka-aktivistit ympäri Eurooppaa ovat kertoneet, että rasisteilla on ruuvit löysällä kun eivät ymmärrä tuollaisen jaxuhalin merkitystä: “En ymmärrä miksi empatialle ei löydy tilaa”, “Auttaminen on ainakin ennen ollut hyve” ja “Maailmaa ei paranneta vihalla”.

Reyes on aiemminkin antanut lämpimiä jaxuhaleja värillisille miehille. Tätä taustaa vasten ymmärtää halimisen.

 

Onko Punaisen ristin työsuhde-etu?

 

Afrikkalaisia eikä muitakaan maahantunkeutujia kohtaan pidä tuntea sympatiaa. Ne ovat tulossa sinunkin lompakolle ilmaisen loppuelämän kestävän ylläpidon perässä. Ne pitää käännyttää heti rajalla. Niitä ei tarvitse halata.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
29 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pää,olkapää,peppu

Sentin senttiä en ole tälle mafialle lahjoittanut sen jälkeen, kun tsunamin uhreille laitoin. Toteen näytettiin, että nekin rahat meni suurin osa jonnekkin ” kuluihin ” yms. Ja jos tuo järjestö saisi päättää, se myyttinen 62 miljoonaa osaajaa suomeen kävisi toteen.

viherinhoojamestari

Hyvin tienaavia ovat pomot.

jupi

ei ole tyhmä se joka pyytää…

jupi

Haitilla rakensivat peräti kuudelle perheelle talot. Vimpan päälle tehty, vanerilevyä ja kaikkea peltikatosta ikkuna-aukkoihin, joissa vaneriluukut. Budjetti 500 miljoonaa.

Rullattu

Pitääs miettiä milloin olisin ropoja keräyskiin antanua, juu en koskaan.
Mutta lahjoitin 2000€ lahjoitin suomessa erääseen nimeltä aminitsemattomaan lasten sairaalaan, sitä kun silloinen hallitus ei auttanut ei sitten mitenkään.
Nyt olevalle hallitukselle tulisi yrjökohtaus jos näiden pitäsi laittaa rahaa lastensairaaloihin.
Käytännössä 20 vuoden aikana on istuva hallitus mennyt aina huonommaksi, nyt ollaan täysin pohjalla, huonomakksi ei enää voi mennä, tai. no.. katotaas kun silmäpääperse akka siirtyy valtiovarainministeriksi.

jupi

Berner kuppasi ne sun pari tonnia. Lastensairaala on malliesimerkki tämän päivän kleptokratiasta. Valtio maksaa satoja miljoonia hankkeesta, joka jää Bernerin kaltaisten parasiittien omistukseen. Päälle viel vuokra, 2 miljoonaa vuodessa 30 vuoden ajan.

Qroquius Kad

Olisivatkin tulossa vain lompakolle! Mutta kun nämä vesselit tunkeutuvat maahamme päästäkseen tunkeutumaan kaikenikäisten naispuolisten kehonaukkoihin sekä ryöstämään ja tappamaan.

Vaan mitäpä muuta heiltä voitaisinkaan odottaa, kun lievää kehitysvammaista vastaava ÄO, korkea testosteronipitoisuus ja olematon impulssikontrolli saa tuollaisen tervetulotoivotuksen?

Anna-Maria Korhonen

Tuollaiset ihmiset ovat yhteiskunnan kannalta vaarallisia, ei heidän pitäisi antaa kulkea vapaalla jalalla. Kyllä tuokin tietää, että tulijat ovat valmiita tekemään mitä tahansa saadakseen helpomman elämän – jopa panemaan häntä ja käyttää sitä hyväksi. Ilmanko minusta näytti, että se sambiaanon hiplaaminen oli enemmän kiihottavaa kuin lohduttavaa, Vielä kansallisvaltioiden aikana voitaisiin soveltaa jotain vieraan vallan auttamispykälää, kuten Mata Harin tapauksessa. EU:n lainsäädäntö on kuitenkin puutteellista ja Punainen Ristitikin kansainvälinen toimija.

Middle finger 4U

Aikoinaan paheksuttiin miehiä jotka hakivat puolisonsa Thaimaasta.

He tekivät sen omalla rahallaan.

Nyt nämä suvakkiämmät tekevät samoin, mutta kulut ja seuraukset siirtävät muille ihmisille 🤬 ja samalla kehtaavat jauhaa 💩 “auttamisesta ja välittämisestä”.

Täyttä skeidaa!

🖕

Jorma

No niin joo. Thaikku vaimot kyllä tuodaan onnellisten aviomiesten itsemaksetuilla lentolipulla, mutta harva kieltäytyy sopeuttamistuesta? Eli 96% thaikkutuonti vaimoista maksaa suomenvaltiolle, saman mitä “suvakkiämmien?” Tuomat ukotkin. Tämä vaan on kylmä totuus.

realisti

Puhut silkkaa pötyä. Kaakkois-Aasialaiset ovat tunnetusti erittäin ahkeraa ja kunnianhimoista väkeä, he eivät todellakaan tule tänne sossun elätiksi Lähi-Idän musujätkien tapaan. Ja tästä asiasta löytyy ihan tilastojakin.

Fatwantarkistaja

Thaikku ei makaa vokissa ja kulje raiskaamassa, josta siitäkin koituu melkoiset kulut. Jotain tukea saa, jos on varattomampi kaveri. Työllistyvät matalapalkka-aloille, joten ei niistä nyt hirveästi hyötyä taloudelle ole.

K. Ikuli

Työsuhde-etuna kikulia metritavarana ja ihania ”peli”- iltoja.

Miksi Punaisen Ristin annetaan häiritä sotilaiden työtä? Mikseivät sotilaat vie akkaa putkaan?

Irmeli

Ai ai suvakkien unelmaa, tännekkin toivotaan….Noi kun lisääntyy syntyy niitä “parempia” ihmisiä, eikä näitä rasistinvaaleita. Saataisiin tämäkin hölmöä täytettyä sillä paremmalla värillä, avot….mutta yhtä asiaa pohdin, mitähän pisatutkimus kouluissa silloin näyttää…. Saadaan Euroopaan Soroksen ja kumppanien unelmaväestö, tyhmähköjä matalapalkoilla raatajia…Sitähän nykyään haetaan/unelmoidaan, väestönvaihtoa ja ÄO:n laskua…

Jaakko

Kun ei vaan kävisi kuinkaan!

juhaII

Niin. “kiima (rakkaus) ja raha ovat kaksi asiaa, jonka perässä eniten ihmiset juoksevat tässä maailmassa!”
Ei sen näin pidä mennä. Edes joku roti pitäisi hulluudellakin olla, vaikka olen ymmärtänyt jo alusta asti ettei naiset ja lapset (oikeat) SPR:n naisten jalkoväliä täytä!
Viittaanpa taas kintaalla siihen, mitä mahtaisi tapahtua kun aasialaisia sulottaria rantautuisi tällaisen wanhan pierun syliin laivalasteittain? Kenties feminiinit kerrankin saisivat rajat tukkoon ennen kuin punaniskat ehtivät kuokkaansa tarttua.
Hyvin Paavo kaivoit jatkoa tällekin sadulle.,

Fatwantarkistaja

Temmi pystyssä odottelen niitä. Voisi hakea tuollaisen liivin jo valmiiksi. Empatiaahan mulla piisaa, se on hyve se.

Himokas Leidi

Onko kukaan yllättynyt että kyseessä on jälleen kerran extreme mustan lerssin himoaja? Pönkittää vielä omaa egoaan tekemällä mukamas humanitaarista avustustyötä.. Kammottava, tekopyhä akka.

jupi

hän on se kuuluisa lehmä ojassa

timo

Nuo löysät verkkahousut sopii hyvin tilanteeseen.

viherinhoojamestari

Nuorella jo housut pullottaa enteilevästi…

Nyyh

Naisen kiima on käsinkosketeltavaa ja samalla innostus, näitä tulee taas ja on vara valita. Ja kiittää rokotevalmistajia kun korona perkele laittoi välillä homman jäähylle..Nyt homma alkaa jälleen pelittää, jihaaa.

Petri Ronkeli

Diakonissan kalakukko höyryää kutsuvasti, kun Afrikan ylijäämävarasto vuotaa Euroopan sillanpääasemille. Oikeinhan tässä vanhan filantroopin silmä kostuu, lahkeesta puhumattakaan.

Vapaussoturi

Suomen tv- yhtiöt YLE, MTV3 ja Nelonen ovat asettaneet ehdoksi, ihmissuhdedraamoja tuottaville tuotantoyhtiöille, että niissä täytyy olla homoparien lisäksi myös värillisten miesten ja vaaleiden suominaisten ja-tyttöjen välistä seksiä. Samanlainen mokukäytäntö alkaa jo päiväkotien kansainvälisyyskasvatuksessa, missä vaaleiden pikkutyttöjen syliin työnnetään puoliväkisin mulattinukkeja hoidokiksi. Siinä valmistellaan pieniä suomityttöjä tulevaisuuteen, mulattimukuloiden yksinhuoltajiksi.

jupi

Temptation island olisi aikamoinen jännitysdraama, jos 10 valkoihoista nuorta tyttöä laittaisi autiosaarelle, ja heti pimeän tullen laskisi parikymmentä keeneriä vapaaksi. Tiedä sitten, nimeäisikö YLE sen reality showksi vai pyörisikö kenties luontodokkarina esim Avara luonto?

Irma

Eurooppaan rantautuvat raiskaajat, ryöstelijät ja murhaajat toivotetaan tervetulleiksi halaamalla ja kauniisti hymyillen. Näitä ns. suvakkeja ja lorvipaikka-aktivisteja tyhmempiä ja mielisairaampia ihmisiä ovat vain ne, joita nämä hyysäävät.

jupi

halit voisi antaa lentokentän lähtöportilla, samalla kun toivottaa hyvää kotimatkaa

Hohhoijaa

Ja lisää sexual emergencyä! https://mobile.twitter.com/HommaMedia/status/1397545416296697856
Joukkoraiskaa ne suomalaisetkin ja lässyn lässyn läää diiba daaba daaa..