Kolmen ulkomaalaista miestä vangittu Jyväskylän joukkoraiskauksesta

Sisä-Suomen poliisilaitos tutkii epäiltyä törkeää raiskausta, joka on kohdistunut aikuiseen henkilöön yksityisasunnossa Jyväskylässä 14. – 15.04.2021.

Rikoksesta epäiltyjä on kolme ja heidät on vangittu tiistaina 25.05.2021 ja keskiviikkona 26.05.2021 Keski-Suomen käräjäoikeudessa todennäköisin syin törkeästä raiskauksesta epäiltyinä. Esitutkinta on alkuvaiheessa ja kuulusteluita vielä tekemättä, joten asiasta ei voida kertoa enempää vaarantamatta esitutkintaa.

Syytteen nostamisen määräpäivä on 05.08.2021.

Poliisin tiedote.

––

Asiasta on vangittu kolme ulkomaalaista miestä; Salaad ****, Ali **** ja Osman ****.

 

Jos jollakin on asiasta lisää tietoa niin: ptmedia@pt-media.org.

, ,
Subscribe
Notify of
guest
42 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
T

Keppostelua……

Sami

Saattoi se olla tekninen vikakin.

Sami

Mikä sukupuoli 72:sta eri vaihtoehdosta oli raiskauksen uhrilla?

Pera Pervo

Väärää opetusta! Sukupuolia on oikeasti vain 32. Vai oliko se sittenkin 34..?

No kuitenkin, näin ne virheelliset tiedot leviävät.

Sami

Vastaus kysymykseeni jäi kuitenkin vielä saamatta.

Suomi Finland

Ullatus! Olen kertakaikkisen ullattunut tästä. En olisi millään osannut arvata.

Onneksi ei ollut Osram, ettei tarvitse vaihtaa lamppumerkkiä.

No näin

No sillä lailla. Olipas taas suuri yllätys.

Sam Colt

Poliisin tiedotteessa ei ollut mainintaa ulkomaalaisuudesta.
Jyväskylässä tosin on tummia “humanistisia opiskelijoita” ja myös russia kasapäin.

Rullattu

Tässä tekijät, näyttääkö nimet kovinkin suomalaisilta?
Salaad Malin, Ali Ahmed ja Osman Aadam.

Hommanmaksaja

Hieno juttu. Annetaan rahat EUlle ja saadaan tilalle raavaita rikollisia ☹️☹️

timo

Ja lähetetään miljardi vuodessa afrikkaan väestöräjähdyksen tukemiseen ja matkarahoihin tänne riehumaan ja rötöstelemään. Tosi rikas diili. Ilmastokin kiittää.

Last edited 2 vuotta sitten by timo
Juha Sipilä

Olen shokissa.

Rappisakko

Muista äänestää vasemmistoa niin saadan noita lisää! On ollut jo vähän tylsää kun vähään aikaan ei ole suomalaisnaisiltakaan päitä irrotettu, onneksi sentään joukkoraiskauksia ja kunniamurhia sekä jokapäiväisiä normaaleja perus-naistenhakkaamisia on!

Muistakaa

Muistakaa äänestää jatkossakin SDP, Vihreät, Vasemmistoliitto, Keskusta ja kokoomus. Näin saamme paremman Suomen. Sekä veronmaksajat pulittaa demaripääministerin aamiaiset 300€/kk.

Unohtamatta, että kaikkeen on syynä ilmastonmuutos ja luonnon monimuotoisuuden heikkeneminen. Sekä vanhat autot polttomoottorilla.

Anna-Maria Korhonen

Olen itse asunut aikoinani 15 vuotta Jyväskylässä ja kieltämättä tuolloin 90-luvulla se oli melko sisäänpäin lämpiävä etenkin muualta Suomesta muuttaneita kohtaan. Muukalaisten suhteen lähinnä heiluteltiin verhoja. Toki mukaviakin ihmisiä oli. Nyt on sitten näköjään kertaheitolla avauduttu Afrikkaan, Lähi-Itään ja Keski-Aasian ylängöille ja heiluteltu Refugees Welcome – kylttejä.

Yuri Komissarov

Näitä vempuloita ilmestyi 1990 luvulla paikalliseen katukuvaan ja iltaelämään.

Yuri Komissarov

Meillä kutsuttiin kuokkalantietä mogadishu avenueksi ja itäberliinistä vaikutteita saanutta kuokkalaa sowetoksi 1990 luvulla kun siitä tuli baabelintorni.

Hömö

Älkää ottako näitä lähi-idän raiskaajia tietyistä maista.

#MeToo

Kolme yksittäistapausta yhdellä kertaa.

Onkohan YLE:n feministitoimittelijat masinoimassa #MeToo-marssia asian puolesta? Hiljaista ollut ainakin vielä.

juhaII

Tämä on vain jäävuoren huippu, koska mainitussa kaupungissa ei toimi tiedottajina sellaisia “natsipellejä” kuin Junes Lokka ja Tiina Wiik.

Nih

Sisäminsteri Petteri Orpo 2015: “Pakolaisten motiivien arvostelu on rasismia.”

Torspo

Petteri rikoskumppaneineen ovat kaikki nyt TV-mainoksiensa mukaan OIKEALLA ASIALLA. Muistakaa äänestää Petterin jengiä, ihan aikuisten oikeesti!!! EI SAA NAURAA!!!!!!!!!

rocky

Ja Ohisalon mielestä raiskaukset loppuisivat jos naiset ymmärtäisivät antaa suosiolla.

Right Vote

On myöskin vasemmiston jäätävää logiikkaa että ilmoituskynnys on madaltunut, siksi raiskauksia on nyt ihan saatanasti. Miksi juuri muslimeiden tekemien raiskausten ilmoituskynnys on niin kovin matala, nooh rasismin takia tietenkin! Ja kaikki tämä saadaan loppumaan nostamalla ilmoituskynnystä! Ei ilmoituksia=Ei raiskauksia! TADAAAA!!! Äänestäkää VASEMMISTOA!!!!!

Äänestä meitä 🤪

Vasemmisto käy vajaalla.

Anonyymi

Törkeä tapaus, mutta kyllä myöskin monesti ihmetyttää, että nuoret ja vanhemmatkin naiset lähtevät näiden veijareiden mukaan vapaaehtoisesti, ”kämpille”. Onko opetus jo alakoulussa siitä, että turvapaikanhakijat/maahanmuuttajat/siirtolaiset Lähi-idästä ja Afrikasta ovat ihan samanlaisia kuin suomalaisetkin, mennyt näin hyvin perille? Alkaa raivostuttaa tällainen tietämättömyys ja suoranainen tyhmyys kulttuurien erilaisuudesta, sillä se on raiskauksiinkin syy numero 1!

Joppos123

Samaa olen itsekkin ihmetellyt. Ovatko nämä karvakäsien mukaan lähtevät niin kirkasotsaisia ja suvakkiaatteen aivopesemiä idiootteja vai yksinkertaisesti vajaita?
Näitä “yksittäistapauksia” on vuosien varrella ollut jo niin paljon, että ei kukaan voi olla tietämätön riskeistä ja silti menevät halpaan kerta toisensa jälkeen.
Jos lasketaan pois ählyjen ja kasipallojen tekemät sattumanvaraiset puskaraiskaukset niin voisi äkkiseltään vetää johtopäätöksen, että nämä kämpille mukaan lähtevät naiset kuuluvat “refugee wellcome” porukkaan.
Mikäli näin on niin voisi todeta, että sitä saa mitä tilaa. Raadollista mutta elämä on.

Spekulator In Face

Ja milloinkohan ikinä koskaan baariruusu siiderivalas on hyviä päätöksiä ja järkeviä valintoja tehnyt..? Yksinhuoltajan elämä kun on niin vaikeaa ja äidilläkin on TARPEET. Helposti käy näin. Kyllähän se ulkomaan ihmeitä nyt harmittaa kun helppo saalis, känninen jakorasia tuli jälkeenpäin toisiin ajatuksiin ja koko tapaus harmittaa niinkin paljon että parasta tehdä rikosilmoitus niin itsellä ei ollut asiaan osaa eikä arpaa. Kuvia ja videoitakin tuli varmaan saakeli napsittua, nekin saa kätevästi poistettua kun poliisi ottaa muslimeilta puhelimet talteen.

Kosh

No, ählyjen mukaan kämpille lähteminen on suunnilleen samalla tavalla tuottamuksellista kuin snagarijonossa vittuilu sille suurimmalle ja tatuoiduimmalle bodarille….

Haimavolit

Rasismin UHRIT siinä taas oireilee..

Sosiologi

Olemme toki huomanneet kansalaisten huolen tästä tapauksesta ja Suomen hallituksen yksimielinen kanta onkin että näissä olosuhteissa itse kunkin tulisi nyt määrätietoisesti ja pitkäjänteisesti painaa asia villaisella. Tässä suhteessahan Suomessa on aika hyvä tilanne, mutta nyt on aivan erityisesti syytä ummistaa silmänsä ja keskittyä puhtaasti oman edun tavoitteluun. Se on nyt tässä vaiheessa kaikkein tärkeintä.

Etr

Oulussa äskettäin n. neljän vuoden tuomio useista alaikäisiin sekaantumisista uussuomalaiselle. Ei ylittänyt sekään uutiskynnystä vastuullisessa mediassa. Tätä jatkuu.

Daavidin poika

Kyllä näiden uussuomalaisten rikosten salailut saavat monet kunnon kansalaiset tuntemaan itsensä toisen luokan kansalaiseksi. Veronmaksajaksi kyllä kelvataan.

Esimerkiksi Niko Ranta-ahon asiaa veivattiin Suomalaisessa valtamediassa viikkokausia valokuvien kera. Oli jopa valokuva kun Ranta-aho pidätettiin Espanjassa.! Miksi näistä Jyväskylän uus-suomalaisista ei löydy minkään sortin valokuvaa pidätyshetkeltä.?

Alkakaa nyt hyvät lukijat opettella äänestämään oikein. Nyt kun kuntavaalit on avannut ovensa, niin tässähän on hyvä mahdollisuus näyttää poliitikoille missä kaappi seisoo, ja kuka täällä määrää. Tämä viranomaisten, ja valtamedia salailu on ajanut minut hekilökohtaisesti siihen tilanteeseen, että tulen äänestämään Perussuomalaisia. Kiitos Pate kun laitoit etunimet julkisuuteen.

Uusi normaali

Ei sitten avainten kilistely tai tik tok tanssi estänyt.

James Woodin sanoin

This is my no no square!

Last edited 2 vuotta sitten by James Woodin sanoin
rocky

Heti alettu toimiin Jyväskylässä asian johdosta.Kuokkalaan laitettu kadun viereen lampaita aitaukseen.

Toivonkipinä

Nyt kun on faktat pöydässä ja vm-2015 valehtelijoille jaettu kansalaisuuksia sekä runsaasti KELA tukia jatkuvalla, loputtomalla syötöllä, haluaisin kysyä: Mitä ME voitimme tällä? Kaikki raiskaukset, murhat, pahoinpitelyt, varkaudet, tukihuijakset jne jne huomioonottamatta: MITÄ ME VOITIMME TÄLLÄ? MITÄ HYÖTYÄ TÄSTÄ OLI YHDELLEKÄÄN SUOMALAISELLE TAI SUOMELLE? Luulisi että OPIMME ainakin että ei koskaan enää NÄIN! VAI OPIMMEKO???????!!!! Äänestä tällä kertaa AIVOILLASI !!!!!

Nih

Jyväskylällä on vahvat perinteet turkkilaisten ja muiden arabien hyysäämisessä. Pizerioita ja kebab paikkoja on vaikka muille jakaa. Verojen maksu on sitä ja tätä, omistaja vaihtuu heti jos vouti kyselee verojen peräään, ainakin serkku ottaa ohjat ja nimi vaihtuu.Siellä oli oikea pizza sota ilman tuliaseita 90-luvulla, kilpailivat hinnoilla toisensa hengiltä.