Video ja kuvia Skärholmenin autogrillistä

Muutama kuva ja videonpätkä Skärholmenin aamuisesta autogrillistä.

Paikalla ollut vartija kertoi, että palopaikka on joku rakennuskoneiden varikko. Romun määrä oli kohtuullista. Työkoneita, lava-autoja, henkilöautoja, kuorma-autoja.

Pyromaanit olivat kiivenneet aidan yli ja sytyttäneet muutaman auton tulee, josta palo sitten levisi ympäriinsä. Poliisin mukaan kyse oli tuhopoltosta.

 

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Swedula piloilla

Sollentunassa on joku terrorijuttu meneillään. Kerran tunnissa putkahtaa jotain paskaa esille Ruotsissa.

Pera Pervo

Sen siitä saa jos tarjoaa vain pahaa puuroa ja liian pientä discorahaa. Kysyttäisiin vierailta, mitä he haluavat ja mikä riittäisi. Miksi sotaa, vainoa ja kidutusta paennut ei tunne alkeellisintakaan kunnioitusta tai kiitollisuutta? Turhauttavaa, miksi kamelikuskit eivät lähde kotiin täältä kylmästä rasistinazien pohjolasta? Ehkä heissä elä toivo paremmasta Ruotsista kalifaatin muodossa. Mutta toisaalta sitten ei olisi enää taikaseinää. Vähemmästäkin pienen karvakouraisen lapsosen pää menee pyörälle. Tämäkin tuhotyö oli vain viettoman piltin hätähuuto maailman pahuutta vastaan.

Palaa helpommallakin

Missa minu raha?

Anna-Maria Korhonen

”.. palopaikka on joku rakennuskoneiden varikko.”

Tekijä siis on joku, jolla on jo katto pään päällä tai, joka tietää sen saavansa huorittelemslla ja haukkumalla rasistiksi. Harkintakykyiseen ikään tullut kantaväestön edustaja se ei ainakaan ollut. Itä-Eurooppalainen puolestaan olisi varastanut rakennuskoneet.

Juhis

Voisit hommata sellaisen huomaamattoman rintataskuun piilotettavan kameran. Voit virittää myös puhelimelle taskuun jonkun kurkistusreiän

juhaII

Tällähän ”ei ole mitään tekemistä maahanmuuton kanssa”!

Siis sama tulee jatkumaan!

Kallis vahinko

Nuo on kylläkin palaneita kiinteistökoneita, eikö ”rakennuskoneita” oikealta nimeltä. Kuten vaikka Wille ja Holder, jota käytetään Suomessa. Eivät taida olla kovin halpoja koneita, joten kallis vahinko tuli.

Tosin maksumiehiä ei taida löytyä.

Kilttimies

Sotakirjeenvaihtaja Paavon toteamus ”tämmöistä on monikulttuurisuus” tuli jokseenkin uskottavalla intonaatiolla tuolla videon lopussa.

Ps. Eikö Ruattissa tuommoisissa koskaan näy niitä valkokypäriä puolkuollut skidi hyppysissään? Pitää Paavon lavastaa pikkuinen karvaranne tuonne romun joukkoon…

Pelle Hemppainen

Kuinka monta autoa palaa vuodessa? Kehitys?

V-tuuntunu Stadilain

Mä olen jankannut tätä monta kertaa mutta vielä kerta kiellon päälle: Teet Pave äärettömän tärkeää työtä näitä dokumentoidessasi! Juuri tämän touhun rekisteröinti jälkipolville on sanomattoman tärkeää!

Ainakin voidaan sitten aikanaan tämän tultua Suomeenkin sanoa: mitäs minä sanoin! Älkää väittäkö, ettei teitä varoitettu!

850€ ruoat

Jussi Halla-Aho on varoitellut montakin kertaa Ruotsin tiestä. Ai niin, nythän paljastuikin, että tämä ihana pääministerimme onkin ottanut aterioita 850€/kk edestä.

SDP, kädet toisten taskuilla jo 120-vuotta.

Kuka oikeasti äänestää enää ”työväenpuolue” SDP ?