Hesari toi eetteriin monikulttuurisuusmaskottinsa: intissä ei saa käyttää huivia

Kun luin ensimmäisen kerran Helsingin sanomien artikkelin uusruotsalaisesta naisesta 20-vuotiaasta Fardowsa Mohamudista, joka hakeutui armeijaan, mutta päätti sitten kuitenkin olla menemättä sinne, koska ei saanut käyttää hijabia eli musliminaisten huivia, niin ensimmäinen reaktioni oli, että mikähän juttu tämä taas on.

Afrikaano oli hakeutunut Suomen armeijaan vapaaehtoisena, mutta jätti lopulta menemättä sinne, koska ei saanut lupaa käyttää muslimihuivia.

Puolustusvoimista huivikieltoa perusteltiin sillä, että ohjesäännön mukaan siviilivaatteiden käyttö on kiellettyä silloin, kun ne näkyvät sotilasvaatteiden alta. Ja huivi tulee näkymään.

Puolustusvoimien mukaan vastaava asia tulee erittäin harvoin esille ja heidän mukaansa on valitettavaa, jos asepalvelus estyy huivikiellon takia.

 

Luultavasti koko artikkelin takana on juuri Helsingin Sanomat, jotka käyttivät tyttöä hyväkseen keksiäkseen maailmaan lisää rasismia. Toiseksi en lähtökohtaisesti usko, että joku somalityttö hakeutuu Suomen armeijaan vapaaehtoisesti ja ajattelisi sellaista haaveenaan.

Sitäpaitsi Hesarin toimittelijat unohtivat yhden olennaisen seikan. Nimittäin ei ole olemassa tasa-arvoisempaa paikkaa kuin armeija. Olitpa musta tai valkoinen, niin otat käskyjä vastaan samalla tavalla, kuten olitpa mies tai nainen. Jokainen mies ja nainen, musta ja valkoinen jonottaa siellä yhtä paljon, syö samanlaista ruokaa, nousee samaan aikaan aamulla, käyttää samanlaisia vaatteita ja illalla lauletaan hoosiannaa samaan aikaan.

Miehillä on samanlaiset lyhyet hiukset kaikilla, naisilla voi olla pitkät, kunhan ovat kiinni.

 

Tiesikö Fardowsa Mohamud tämän? Totta kai tiesi, kaikki tietävät asian, jotka ylipäätään haaveilevat intistä. Mutta tässä tapauksessa olennaista ei ole se vaan se, että Fardowsa Mohamud ei oikeasti ole edes mikään muslimi. Hän esiintyy pitkin sosiaalista mediaa kuin kuka tahansa pissaliisa ilman huivia. Hän on kuin kuka tahansa parikymppinen nainen jättimäisten ripsipidennysten, jättipitkien kynsiensä ja ylimeikkinsä kera.

 

Jos se huivi on niin tärkeä, niin miksi se oli tärkeä juuri intissä? Miksi hän levittää vääräuskoistentapaisia kuvia sosiaaliseen mediaan, huivittomana?

Tietenkin siksi, Hesarin toimituksessa Fardowsa Mohamudia käytettiin keppihevosena ja alettiin sössöttämään aivan jonninjoutavasta ja yhdentekevästä asiasta, huivista. Huivi ei ole Fardowsa Mohamudille erityisen tärkeä siviilielämässä, mutta yhtäkkiä intissä se olisi ollut tärkeä.

 

Oikeastaan en viitsisi edes nälviä Fardowsa Mohamudia, sillä Hesarin toimittelijat käyttivät häntä hyväkseen, sellaisena monikulttuurisuusmaskottina, jollaisina ne tapaavat mustia ihmisiä esitellä.

Tehtiin aivan turhanpäiväisestä asiasta rasismia, muka loukkaannuttiin ja oltiin muka pöyristyneitä, että N-Y-K-Y-P-Ä-I-V-Ä-N-Ä 2021 ei armeijassa saa käyttää huivia. Leikitään, että afrikaano olisi oikeasti loukkaantunut, seuraavaksi sopii kysyä, että millä oikeudella? Millä oikeudella hän kuvittelee olevansa jotenkin erityisen tärkeä ihminen vain sen takia, että on muka islamin uskoinen. Ja saa sen nojalla toimia valtiollisessa instituutiossa omien halujensa mukaan.

 

Kun ensimmäisen kerran siis luin Hesarin jutun, tiesin heti, että siinä on jotain. En vain heti osannut sanoa mitä, joten jäätiin odottelemaan. No tässä se sitten oli.

Subscribe
Notify of
guest
31 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
HS rappiolla

Helsingin Sanomat ei ole vastuullinen media ollut enää pitkään aikaan.

Vihreät lopettivat oman puoluelehtensä tarpeettomana, kun HS on ottanut kapulan itselleen.

Pena

”Jokainen mies ja nainen, musta ja valkoinen jonottaa siellä yhtä paljon, syö samanlaista ruokaa…”
Tuolta voi tarkistaa Yleisestä palvelusohjesäännöstä, että asia ei ole ihan noin nykyään.
Puolustusvoimat Yleinen palvelusohjesääntö s. 110
LIITE 10 Uskonnonharjoittamisen erityiskysymyksiä
https://puolustusvoimat.fi/documents/1948673/2258487/PEVIESTOS_YLPALVO+2017/3684dac2-c7ac-4d93-b792-34649f6e2f5d/PEVIESTOS_YLPALVO+2017.pdf

Ilmari

Henkilökuntaa on siis palkattava tekemään muslimeille yöllä ruokaa ramadanin aikana. Aivan käsittämätöntä.

Kriisitilanteessa ei ole mahdollista, että joku joukosta ei syö tai syö eri aikaan. Armeija on olemassa kriisitilanteita varten. Siksi ruokapelleilyn ei pitäisi olla mahdollista myöskään normaaliaikaan.

Roskalehtiä

Helsingin Sanomat on todellakin pahinta paskaa ikinä. No, samaa kategoriaa kylläkin myös nämä Iltasanomat, Iltalehdet kanssa myöskin. Nythän nämäkin ovat keksineet rahastaa näillä maksumuurin takana olevilla roskauutisilla. Samaa tekee monet paikallislehdetkin tänä päivänä. En maksaisi tuosta yhtään mitään iki päivänä. Pelkkä otsikko kertoo jo kaiken tasosta.

Jussiboy

Ei ole partisaanin voittanutta valeuutisten levittämisessä, HS ei pääse lähellekään, siellä sentään faktat ovat kunnossa. Ksenofobia on sumentanut partisaanin väsäämät.

timo

Muslimit lähettävät aina noita kaapuakkoja mediaan uhriutumaan. Tuo on tuollaista arkipäivän jihadia jolla pyritään saamaan islamille lisää valtaa ja erivapauksia.

Tuossa esimerkki miten muslimi yrittää uhriutua käyttäen kaksoistornien terrori-iskua keppihevosena. https://youtu.be/_Z_RAbOJcu0

Last edited 2 vuotta sitten by timo
timo

Muslimien itsensä mukaan islam on petosta. Tarkoittaa että kaikenlainen huijaaminen ja petollisuus on iso osa islamin doktriinia.

Sitä näkyy

”Rasimia”, sekä tietenkin ”äärioikeistoa”, näkyy nykyään uutistoimittajien mielestä lähes joka paikassa, sekä monen tavan ihmisenkin mielestä. Se näkyy tuossakin Hesarin jutussa. Naurettavavaksi on touhu mennyt.

Minä

Niillä on ilmeisesti jokin rasismisuurennuslasi tai peräti -mikroskooppi käytössä, koska sitä rasismia on niin vaikea löytää Suomessa.

Anonyymi

Paremminkin itkettää, kun tietää, että osa suomalaisista on jo niin aivopestyjä, että täydestä menee lähes mikä tahansa, varsinkin jos sattuu olemaan vihervasemmistoa; typerimmästäkin ulostulosta vedetään herne nenään.

Tero keinänen

Sama pisti silmään. Lehtijutuissa ei huivia

Mummeli 63

Ja nyt sitte poliisina pitäs saada käyttää huivia… Ois se näky kun kiinniotettu pyöräyttäs naispolliisia huivista tms. Työturvallisuusriskihän se on. Äly hoi älä jätä!!!

Kynttilä

Joo, en jaksa uskoa että noi islamilaiset naisorja-päälakanat ovat tulenkestäviä, taitavat enemmän olla mustelmien peittämiseen soveltuvia. Olisihan se hassun viihdyttävän näköistä, mutta kovin kovin surullista, kun joku rikoksestä epäilty varomattoman rasistisesti ja islamofobisesti heittää muslimiorjapoliisia tupakalla ja kuuluu vaan TSHUFF ja näkyy valonvälähdys niin siinä sitten muslimipoliisi juoksee näyttävästi pihalla ympyrää pää soihtuna äbläwäblää huutaen. Valoa pimeneviin syysiltoihin!

Anna-Maria Korhonen

Mietin sitä, että jos oli tarkoituskin, ettei ollut hijabia. Yritetään antaa kuva, että sen pukeminen on vapaaehtoista, valinnaista ja tilannesidonnaista. Eli nainen voi itse valita, missä ja milloin sen laittaa päälleen vähän kuin kantis valitsee, pukeutuuko tuulipukuun, jakkuun vai pikkumustaan.

Tupunainen

Nii, ja se huivi vois olla maastopukukangasta, ehkä sitte vois käyttää? Näissä hijabeissakin on monenmoista kuvioo, ja kiedottuna eri taitoksilla perin koreesti, korkeeksi tötteröksi. Miten soveltuu kypärin alle se? Maastossa kyllä liepeet sottaantuu tai tarttuu näreisiin… onko pakko maastoutua? Entä telttailu, onko pakko mennä poikien kanssa samaan telttaan? Entä meikki? Hijabin kanssa pitää olla hyvin meikattu. Saapiko käyttää tekokynnet? Ja sen sotilastakin pitää olla tarpeeks pitkä ja leveä, ettei ole siveettömänä. Saako isä ja velipojat tulla mukaan, koska muutenkaan ei sovi yksin mennä ees kaupungille?

Kilttimies

Kyllä muslimiakalla on valinnan vapaus; voi valita joko huivin TAI itkun ja huivin.

Bobo

Vasemmisto se siinä vaan yrittää haalia sääliääniä vaaleissa. Muita vasemmiston ideoitahan ovat tietenkin loputon tuilla elävä muslimivirta, suomalaisten rahojen lahjoittamista euroopan laiskimmille maille jotta voisivat lyhentää työviikkojaan, vähintään 35 eri sukupuolta (vaihdettavissa joka päivä fiiliksen mukaan), anaaliseksikasvatus ekaluokkalaisille, insesti sekä eläinseksi lailliseksi, rasistikortti viralliseksi asiakirjaksi, homoseksuaalisuuden ylistäminen melkeinpä heteroseksuaalisuutta tärkeämmäksi (lapsethan voi aina adoptioida, Afrikasta mieluiten), oikeiston kannattajien tappaminen, kaiken ei-vasemmistolaisen ajattelun sensuroiminen/kriminalisointi jne jne. Eli aikalailla liberaalia homo-fasismia pukkaa. Äänestä ihmeessä vasemmistoa! Sanna tarvitsee enemmän ruokarahaa ja avustajia!!

Gyntter

Repesin nauramaan kun näin ”uhrin” kuvan. Ei tuo tyttönen ole armeijasta ikinä haaveillut. Irtoripsi ja -kynsi pintakiilto tyttösille armeijassa on liikaa asioita joihin ei osamäärät riitä.

Heikki

Sääntöjä nakerretaan vähitellen vastaamaan pienen ryhmän toiveita yhteiskunnasta jossa em ryhmällä olisi lopulta oikeus määritellä enemmistön oikeudet. Vähitellen, pienen pienin askelin edetään vääjäämättä tavoitetta kohti.

Vihervasemmisto ja rkp ovat jo antautuneet mutta vaalien lähestyessä olisi itse kunkin avattava silmänsä.

Kaarina

armeijassa kaytetaan kyparaa, eiko koraani hyvaksy sita?
ikava kylla suomen armeijassa ei saa kayttaa henk koht pommiliivejakaan joten tuskin sinne monikaan islamin kannattaja tallaisilla hirmusaannoilla halajaa mennakkaan

Yuri Komissarov

Olen huolissani muistakin ryhmistä. Kurdimiehillä pitäisi olla salihousut jos messias syntyisi ettei putoasi housun pultusta läpi. Entä esim sikhit pitää olla kesä- että talvigamo huivit töyhtö ja tähtäinmerkki otsassa. Miten ohjesääntö ottaa huomioon muslimiehet, amissit tai ortodoksi juutalaiset niin kuin tuo karvalakki, palmikot josta kiskaistaan paratiisiin tai täysparran. Mitä jos joku identifio itsensä koiraksi ja pyrkii niinsaloon koirakoulun oppilaaksi ja saa hylsyn vapaaehtoishakemukseen pahoittaen mielensä

Yuri Komissarov

Minun käsittäkseni Veronikaa ei maanpuolustuksessa kiinnosta muu kuin munsalan soutuseuran ja käpykaartin paapominen

Yuri Komissarov

Niin ja mitä suku sanoo kun tytsy pyörii päivät pitkät nuorten miesten seurassa, nukkuu samassa teltassa vääräuskoisten jonnejen sylkyssä…

Ohmygod

Varmasti jokin toinen maa ottaa hänet sotilaskoulutukseen ja pommiliivien kantajaksi.
Iran, Irak, Somalia, Afganistan jne. Saa pitää huivia – oikeastaan pakko pitää huivia.

Sosiologi

Tämä on tiedetty koko ajan. Vihervasemmiston masinoima juttu. Saman kaltainen, kuin irakilaisen Alin tapaus, jossa Ali palautettiin Suomesta Irakiin ja tökerösti väärennetyn todistuksen perusteella todettiin tapetuksi Irakissa. Kunnes heräsi kuolleista. Ohisalo keskeytti huijauksen vuoksi palautukset Irakiin ja Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tuomitsi Suomen elämää suojaavasta rikkomuksesta. Nyttemmin asia on vaiettu täysin. Vassarit ovat laatineet hallitukselle esityksen, jolla sallittaisiin rättien pitäminen päissä armeijassa ja poliisivoimissa. He vetoavat, että armeija pitäisi päivittää 2020-luvulle, mutta islamia ei tarvitse päivittää. Odotan innolla, milloin saamelaiset saavat alkaa pitää neljän tuulen hattuja intissä sekä romaninaiset perinnekaapujaan.

Fatwantarkistaja

Täytyy kuitenkin ottaa huomioon se tosiseikka, että Alia tapetaan ihan koko ajan. Sitä ei voisi tapahtua, ellei Ali välillä nousisi kuolleista. Ihmisoikeusrikos on tässä tapauksessa loputon kierre, joka katkeaa vain myöntämällä ikuinen elämä Suomessa.

Kukaan ei muista Aavikko-Ahmedia, jota shiamilitia joukkoraiskaa ja kulkukoirat kusevat päälleen. Suvaitsevaisille hän ei ole ihminen, he ovat niitä oikeita rasisteja.

h44

Monien maiden palkka-armeijoissa on selkeät säännöt sen suhteen miten uskonnollisia symboleita saa pitää esillä. Brittiarmeijassa on sodittu turbaani päässä ja monissa NATO-maissa saa pitää huivia tms. kunhan väri synkkaa muun asustuksen kanssa. Siellä tetsataan turbaani tutisten ja hijabit heiluen, vaatekappale ja vakaumus ei ole este kunhan sen edustaja alistuu armeijan kuriin.

En tiedä paljonko Suomessa on omasta halustaan huivia pitäviä, emansipoituneita musliminaisia jotka oikeasti tähtäävät sotilasuralle, veikkaan että hyvin vähä. Heitä tämä uhriutuva, uskovaista teeskentelevä pimu loukkaa kaikkein eniten.

Top Chef Malmö

Kaunis nainen ilman huntua.

pyllimakkaraa

Paskan näkönen haahka

Nih

Näitä Helsingin kelan elättejä joiden toivomuksilla on sama merkitys SUOMELLE kuin että käyn paskalla ja kusella joka aamu. Suomen raskas söisi tuon aamupalaksi ja poistaisi ongelman viiden minuutin päästä ulos hieman väkevänä pieruna.