Mellakat Hjällbossa jatkuvat, neljä sairaalaan ammuskelun takia

Mellakointi Göteborgin Hjällbossa jatkuu. Uusruotsalaiset jengit ovat koko sunnuntaipäivän vaeltaneet rauhattomasti ympäri lähiötä, kunnes puoli kahden aikaan miestä ammuttiin Hjällbon torilla päähän.

Tällä kertaa ei tyydytty pelkkiin nyrkkeihin. Klo 13.20 aikaan sattuneessa tapahtumassa yksi tai kaksi miestä ampui kolmatta miestä kohti useita laukauksia ja kohde sai osumia ainakin päähän. Mies vietiin helikopterilla sairaalaan.

Poliisi on ollut Hjällbossa näkyvästi esillä koko viikonlopun ajan. Kymmenet partiot partioivat alueella jalkaisin ja autoilla, yrittäen rauhoitella uusruotsalaisten kiivaita tunnelmia.

 

Nyt käynnissä olevassa jengisodassa on mielenkiintoinen asetelma. Osapuolia on ainakin kolme; albanialaiset, lähi-itäläiset ja somalit. Somalijengi on viikonlopun aikana se toimeenpaneva osapuoli. Jengi haluaa “itsenäistyä” ja se onkin nyt yrittänyt näyttää, että ei olla mitään lampaan jalkoja vaan kovia jätkiä. Että meille jos vittulee, niin kyllä lähtee.

Göteborgissa ja Hjälbossa edetään näin ollen mielenkiintoisia aikoja. Viime yönä ja eilisen päivän aikana afrikaanot olivat laitelleet tiesulkuja, joissa pysäyteltiin autoja ja ratsattiin keitä on liikkeellä.

LISÄYS: Viimeisten tietojen mukaan neljä henkilöä on sairaalassa ammuskelujen takia.

Göteborgissa perjantaina jättimäinen mellakka – satoja uusruotsalaisia kadulla

Subscribe
Notify of
guest
9 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pate
Pate
30.5.2021 17:19

Nyt olisi svedijenkin aika kantaa vastuuta ja sanan mukaisesti ”panostaa” kotoutukseen. Mutkia, AK:ta ja kuteja jakoon MaTu:koille, niin saavat kotimaan tunnelman kattoon. ’Lipaskeräyksiä’ turuille ja toreille, niin kansalaisetkin voivat lahjoittaa pateja tai täysiä lippaita Mutukoille, niin pääsevät kotoutumaan.

viherinhoojamestari
viherinhoojamestari
31.5.2021 18:58
Vastaa...  Pate

Jotain vikaa joka tapauksessa on kotoutumisessa.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
30.5.2021 17:42

Mikä ratkaisuksi? Olisiko vastaanottokeskusten koulutustarjontaan lisättävä “Ruotsi Kelan asioimiskielenä” – kurssin, seksivalistuksen sekä pää, olkapää, peppu – laulun lisäksi myös ei saa ampua ihmisiä päähän ja pystyttää tiesulkuja – kurssi?

Qroquius Kad
Qroquius Kad
30.5.2021 17:46

Mistä se somalijengi haluaa itsenäistyä? Jostain klaanista?

timo
timo
30.5.2021 19:11

Terveisiä Ruotsiin: If you don’t like it in Sweden go back to Africa and have a banana. Simple as that.

Moonman
Moonman
30.5.2021 22:47

Kaikilla rikastajilla lienee tuo alemmuuskompleksi, kun huomaavat esim. koulussa etteivät tajua mistään mitään, samalla kun vääräuskoiset menevät eteenpäin opinnoissa. Kaikkein kovinta alemmuuskompleksia kokevat varmaan somalit, koska muutkin rikastajat vihaavat heitä ja pitävät korkeintaan orjiksi sopivina, kuten koko muu afrikka ja ja ympäröivät arabimaat. Mutta onneksi lössöissä pohjoismaissa voi alkaa huumegangsteriksi, heilutella käsiä ja pyssyjä ja ansaita sitä rispektiä!

Uga Buga Wugu Waga
Uga Buga Wugu Waga
31.5.2021 13:21
Vastaa...  Moonman

Joo ja somaleilla varsinkin harmitus on valtava sillä ei ole enää mistään syrjimisestä kyse, vaan heille annetaan kaikki mahdollisuudet (enemmän kuin muille) menestyä, mutta kun vaan ei pysty. Ei ole edellytyksiä, geneettisesti. Kun tulee luonnon asettama yläraja vastaan, niin sitten vastataan primitiivisellä käytöksellä.

viherinhoojamestari
viherinhoojamestari
31.5.2021 18:54

On se vajaamielistä hommaa, nämä kuuluisivat hoitoon eli pakkohoitoon.