Hjällbon sotatilassa kyse kahden klaanin välisestä rispektistä

Göteborgin Hjällbon mellakoiden ja ampumisten taustat alkavat selvitä. Kyseessä on kahden lähi-itäläisen suuren klaanin taistelu, joissa toinen klaani käyttää somaleita juoksupoikinaan ja likaisen työn tekijöinä.

Kyseessä ovat Ali Khan ja Simmo-nimiset klaanit, joista Ali Khan on ollut tunnettu Göteborgissa jo pitkään. Lisäksi molemmilla klaaneilla on hyvät yhteydet Saksaan, joista apujoukkoja tulee nopeallakin tahdilla. Eilen nähtiin Hjällbossa useita Saksan rekistereissä olevia autoja, joten ensimmäiset apujoukot saapuivat paikalle luultavasti lauantaina.

Simmo-klaani ”omistaa” Hjällbon torin. Ali Khanilla on paljon somalitaustaisia juoksupoikia ja yksi tai useampi heistä aiheutti jonkinlaista älämölöä Hjällbon torilla sijaitsevan kaupan edustalla. Kaupan omistaa Simmo-klaani.

Tästä seurasi selkkaus, joka käytiin Hjällbon torilla. 50-100 Simmo-klaanin miestä ilmestyy torille, jossa Ali Khania edustaa somalitaustainen ”sotapäällikkö”. Tämä henkilö kuitenkin pahoinpidellään kovanpuoleisesti.

Seuraavaksi vuorossa on sellainen asia, että Ali Khan-klaani ei voi perääntyä, sillä se olisi kasvojen ja maineen menetys. Ali Khan lähettää somalitaustaisia juoksupoikiaan sunnuntaina Hjällbon torille. Juoksupojat ampuvat aseilla kohti tätä Simmo-klaanin kauppaa ja yksi henkilö saa osuman päähän. Lisäksi osumaa sai pari sivullista, joilla ei ole mitään tekemistä konfliktin kanssa.

Heti ampumisen jälkeen Simmo-klaanin nuorukaisia juoksee kiinni ampujan/ ampujat ja nämä pahoinpidellään.

 

Tällä hetkellä tilanne on odottavassa tilassa. Molemmat klaanit tulevat kunniakulttuureista ja nyt kyse on rispektistä ja kunniasta. Jos tilanne jää tällaiseksi, niin riippuen vähän näkökulmasta klaanit menettävät rispektin ja arvostuksen. Näin ei voi yksinkertaisesti tapahtua, sillä kunniakulttuurisssa ei ole sellaista vaihtoehtoa, että rispekti häviää ilman seuraamuksia.

 

Ali Khan on klaaneista suurempi. Se yrittää esiintyä ”kunniallisena” klaanina, mutta harjoittaa suurin piirtein kaikkea rikoslaissa mainittua toimintaa. On vihattu klaani. Väitteiden mukaan Simmo-klaani toimisi laillisesti erilaisen kaupankäynnin piirissä. Pohjoismaisesta näkökulmasta heidätkin voitaisiin kyllä karkoittaa takaisin kotimaihinsa harjoittamaan kauppaa.

Simmo-klaanissa tätä rikollista toimintaa harjoitetaan Ali Khaniin verrattuna vain vähän valkoisemmilla kauluksilla.

Simmo-klaanin miehiä kokoontumassa.

 

Poliisi ei voi käytännössä mitään jos klaanien välillä syttyy isompi sota. Asetulivoima jo yksin Ali Khanilla on varmaan jos ei isompi kuin poliisilla, niin ainakin suurenpuoleinen. Lisäksi klaanilaiset ovat lojaaleja klaanille, ei ruotsalaiselle yhteiskunnalle. Heillä on omat lakinsa ja sääntönsä ja ruotsalaisen yhteiskunnan lait ovat lähinnä jonkinlaisia ohjeita.

 

Täytyy toivoa, että klaanit asettautuvat sotajalalle ja ruumiita alkaa tulemaan urakkatahdilla. Onhan se sääli tietenkin sivullisille, mutta parempi kunnon räjähtävä sota kuin maan alle painuva kyräily.

, , ,
Subscribe
Notify of
guest
25 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
U. Kamutapsa

Herättäisikö isompi rähinä ruattalaiset?

Onneksi Suomessa ei ole klaaneja eikä jengejä, vaan ainoastaan löyhiä kaveriporukoita – ainakin polpo väittää niin.

Gyntter

Onhan täällä Suomessa kuitenkin lähes sotilaallisesti järjestäytynyttä äääääääääääääärioikeistoa, josta Pasilan trollitehdas, Erkon Sanomat ja muut pas**mediat huutavat joka päivä (ilmaston uutoksen ja rasismin lisäksi) PolPo:kin ulisee asiasta koko ajan.

Valtsu

Tällä(kin) kertaa jäi medialta tuntomerkit kertomatta, kun lähi-itäläiset koettivat kaapata nuoren naisen Vuosaaressa.

Gyntter

”Vastuullinen media” kertoo kohta asiasta totuuden kunhan ehtivät haastattelemaan asianomaisen heimon jäsentä: Ei ketään ole yritetty kaapata. Kaveri oli yrittänyt tulla väkisin kyytiin ja sitä piti nyrkeillä hätistää pois autosta. Se on lopullinen totuus tuostakin ”yksittäistapauksesta”.

Miesjoukko

Eikös samalta alueelta kadonnut joku nainen? Ihan lähi aikoina?

Gyntter

Kotoutumisen kannalta olisi Svude-armeijan tarjottava klaaneille raskaampaa aseistusta, niin saavat selviteltyä ’kunniat’ ja mitä niistä kenellekin kuuluu vähän tehokkaammin. Käsiaseilla osaamattomilla menee kuukausia ’asioiden selvittelyyn’, kun osutarkkuus on ala-arvoisen alapuolellla.

Löhveni

Ihan liikuttavaa miten valtamedia vaikenee kokonaisuudessaan tapahtumasta. Ruotsissa julkaistiin pikku-uutinen ampumavälikohtauksesta.
Heillä viikonlopun ykkösuutinen on tietenkin brasilian oikeistopresidenttiä vastaan pidetyt mielenosoitukset. Hän kun on yhteinen vihollinen vasureille.

Luotettavinylemedia

Juu. Ei varmana ole pääuutis lähetyksessä.

holiisi

Ei taida ruotsalaisista olla oman klaaninsa ku klux klaanin perustamiseen.

Irmeli

Ulos Ruotsista ja koko Euroopasta väkivaltaiset klaanit. Emme tarvi tommoisia ihmisiä nurkkiimme riehumaan. Sama tyyli jo näkyy vähän täälläkin….Kun aika jälkeen koronan koittaa, niin myrkynvihreet ja muu komukkaväki haalii tänne välimeren rannoille paattelleet äijälaumat, niin samaa on odotettavaissa täällä hölmölässäkin. Mistään ei opita mitään, kun kuljetaan silmät kiinni ja tupot korvissa, mistään ei kunnolla puhuta tai saa puhua. Miksi hyvät, turvalliset, vauraat ja vapaat länsimaat halutaan tuhota lähi-idällä ja Afrikalla…Kenen etua tämä tuleva tuho palvelee. Ei meillä ole mitään velvollisuutta hyyssätä väkivaltaisa ulkomaalaisia ihmisiä maassamme.

Big l

Juutalaisten etua. Tai ainakin luulevat niin

Tekomuna, joku?

Poliisi mukamas on rikollisten klaanien niskassa ja onnistunutkin: ”Viemme heiltä autot, kultaketjut ja merkkikellot” uhotaan.

Vaan kappas vaan, klaanit tekevät edelleenkin ihan mitä tykkäävät ja Ruotsin poliisi on edelleenkin lähinnä munaton ja hampaaton?

Jeppe

Nyt ei puhuta blingblingilstä vaan puhtaasta voimasta, ainoastaan sillä saa rispektiä tältä porukalta.
Eikö nyt perkele tajuta?

sellasta

Tässäkin kahinassa poliisi ensin raportoi tarjovansa pullakahvit jengijohtajille,jos keskustelemalla ”pojat,pojat jos nyt rauhotuttaisin ja menään keilaamaan”

Ei auttanut kahvittelu.

Yuri Komissarov

Eikös ruotsalaisten herkkua ole banaanipizza, sahramipullaa, julmuskia ja vadelmamehua, niiden voimalla selvitetään kantasvenssonien ej helvete sverigedemokraattien rasismista aiheutuneet ristiriidat ja kaikki ovat kansankodissa taas ystäviä keskenään.

Riku Rantala

MUT NE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!!!!!!!!!

Big l

Niinpä. Ilman näitä olis vaan makkaraa ja kuka sellaista haluis. Täys kaaos,sota ja kärsimys on pikkujuttu kun saa kebabbia mahan täydeltä

Suomi Finland

Miksi kukaan hullu ostaisi ruotsalaisia Gripeneitä? Sellaiseen asejärjestelmään ei voi luottaa, joka on tuollaisten vässyköiden kyhäämä.

Varmaan tulitusnappia painettaessa syttyy näytölle kukkapuska ja teksti että ei saa ampua kohti.

Jos ruotsalaiset eivät saa noita porukoita kuriin, niin taitaa olla sen maan puolustuksellinenkin tahto olla vähän niin ja näin.

Kukavaan

Gripenien hankintaa mietittäessä kannattaa ottaa huomioon Ruotsin tilanne 20 vuoden kuluttua ja sitä ennen. Ehkä myyjän kyky toimittaa varaosia ja päivittää ohjelmistoja heikkenee tulevaisuudessa.

Lyhyesti. Kuka haluaa ostaa edes alennuksella kymmenen matkan sarjalippua Titanicille sen raapaistua jäävuorta vaikka laiva on uppoamaton myymtipuheiden mukaan.

Pinlaareni

Jätte kiva. ruåtsin talouselämään on ruskean siirtymän seurauksena syntynyt julkisen sektorin, yksityisen sektorin, sekä kolmannen sektorin rinnalle rosvosektori.

sellasta

Rikollisuus Ruotsissa on jo niin suurta,että se vaikuttaa jo maan bruttokansantuotteeseenkin.
Seuraavassa julkaisussa rikollinen raha on laskettu mukaan.
1,5 miljardia Euroa on pelkkä narkotiikasta saatu tulo vuodessa.

rocky

Ilmeisesti kyseessä ei ole tämä meilläkin aikanaan tutuksi tullut Simmo Vaatehuoneelta?

Anna-Maria Korhonen

”… molemmilla klaaneilla on hyvät yhteydet Saksaan, joista apujoukkoja tulee nopeallakin tahdilla.”

Haiskahtaa siltä, että järjestäytynyt rikollisuus on turvapaikkakriisiä ja vapaata liikkuvuutta hyödyntämällä ujuttanut jäseniään eri Euroopan maihin. Luultavasti Suomessakin nähdään ensimmäisen klaanisodan leimahdettua ulkomaisissa rekkareissa olevia autoja.

Daavidin poika

Ehdotan, että kuvassa olevien leluramien pitäisi vetää Volvo:n haalarit ylleen niin säästyisi monelta hautajaisilta vielä tulevaisuudessa. On se uskomatonta, että pohjois-euroopan entinen ykkösluokan teollisuusmaa on ajanut itsensä tuollaiseen jamaan. Tilanne Ruotsissa on kyllä todella pahalla malilla. Enää ei voi muuta kun seurata, että miten tilanne nostetaan takaisin entiseen malliin.

Moonman

Silloin kun rajojen avaamisesta kehitysmaalaisille päätettiin, niin tämä ählykulttuurien klaani-aspekti ei varmaan tullut kenellekään edes mieleen? Ei tietenkään, sos.dem. ja viher-vas. pitävät maahantunkeutujia vieläkin isoina tyhminä lapsina, joilta ei voida edellyttää tai vaatia mitään.