Tunnelmafilmi Hjällbon viikonlopusta

Hjällbosta tipahtelee mukavia filmejä, jotka tottavieköön kertovat mistä monikulttuurisuudesta on kyse. Oheisessa filmissä palestiinot ottavat kiinni somalimiehen, joka ampui Hjällbon torilla ainakin yhden hengiltä. Ei mennyt ampujalla pakohommat putkeen.

Vaikka tässä on näille uhreille ja tekijöille ihan sama, niin tuolla paikalta, mistä tapahtumaa kuvattiin, oli useita lapsia äitiensä kanssa juhlimassa äitienpäivää, jota Ruotsissa vietettiin eilen.

Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Vapaussoturi

Oliko potkittu toista islamin lahkoa?

Antti Tifa

Oikein kiva tunnelma ja värinääkin sopivasti.
Hyvää se tekee lapsostenkin nähdä kuka on herra ja hidalgo ruotsinmaalla.
Ei sitten myöhemmin kyseenalaista arvojärjestystä ja välttyypi ongelmilta.
Wallah, insh’allah.

Anna-Maria Korhonen

”… tuolla paikalta, mistä tapahtumaa kuvattiin, oli useita lapsia äitiensä kanssa juhlimassa äitienpäivää…”

Lapsille sopimatonta katsottavaa näky olisi tietysti poliisin ja lastensuojelun mukaan ollut, jos antavana osapuolena olisivat olleet pilottitakkiset ja nahkatukkaiset kantikset. Tällöin pahoinpitelijät olisi korjattu maijoihin alta aikayksikön ja ehkä suomalaisessakin mediassa olisi ainakin parilla rivillä kauhisteltu äärioikeiston leimahtanutta väkivaltaa Ruotsissa.

Miesjoukko

Noinhan sitä kantispojua vedeltiin kaivopuistossa. By matujengi. Ja kiinniottoja?

MattiS

Sanoisin että normipäivä Swedustanian islamilaisessa tasavallassa.

kuli

No voi voi saiko somali pataansa. Tosi harmillista. Sydämeni täyttyy osanotosta ja myötätunnosta. Monikulttuuri on kumminkin semmoinen rikkaus, että välillä pienet kahnaukset ovat väistämättömiä.
Samoin kuin syöpä joka on valtaisa rikkaus ihmisen elämälle se saattaa aiheuttaa lievähköjä kipuja ja pahanolon tuntemuksia, niin myös monikulttuurinen yhteiselo aiheuttaa välillä pientä kipuilua.

Häh?

Poliisi seisoi melkein vieressä kun ampuminen tapahtui. Uutisissa haastateltiin poliisia joka on ollut töissä alueella 25-30 vuotta: ”Emme ole koskaan aikaisemmin huomanneet että tällä alueella olisi jotakin ongelmaa.”

Häh?

Öööö

Minä tässä mietin että onko se rasismia kun arabimuslimi potkii afrikanmuslimia naamaan?

Top Chef Malmö

Hmm… itse aloin myös pohtimaan, että kumpi näistä on intersektionaalisen feminismin mittareilla uhriasteikossa ylempänä?

Öööö

Nämä ovat vaikeita asioita. Tärkeintä tässä kuitenkin on monen mutkan kautta päätyä siihen tulokseen että tämäkin on valkoisten rasistien vika. Ei anneta tämmöisten pienten lieveilmiöiden, kuten arabien harjoittaman systemaattisen rasismin ja etnisen vihan mustia uskonveljiä ja naisia kohtaan, horjuttaa sitä faktaa että kaikki on aina valkoisten vika. Itse haluan valkoisena tässä nöyrästi pyytää anteeksi kaikilta mustilta että rasismini pakottaa arabit vihaamaan mustia. Minua niin hävettää käytökseni.

Pasi Kuikka

Ihanaa etnistä värinää! Mukavia pelihetkiä ruotsalaisille 🙂

Top Chef Malmö

Jaa minä kun yksinkertaisena luulin, että olivat yhdessä piknik kokkailuhetkiä viettämässä.

Lentäviä lauseita

”Turvapaikanhakijat ovat väkivallan uhreja, ei sen tekijöitä”
-Vastaanottokeskusten johtaja Minna Jussila 2015-

mandiaskannen

Ilman poliisin paikalle tuloa ampujaksi epäilly olisi voinut tulla tuomituksi pikatahtiin erityistuomioistuimessaa katujen lakien mukaisesti. Rangaistus olisi ehkä ollut silmä silmästä, hammas hampaasta ja jos tapahtuneessa taustalla olisi todistettu rasistinen motiivi, niin ehkä jopa henki hengestä. Jos jääkiekossa eikä Euroviisuissa enää menestystä tule, niin ainakin Ruotsin BKT nousee kohisten, kun paikallisen monosen oven saranat käy ja korotettut farmarivolvot keräävät milejä mittariin.

Nyt epäilty on oikeusvaltion hellässä huomassa ja päätyy asiakkaaksi Kumlan täysihoitolaan. Toivottavasti on musiikkimiehiä ja liittyy Kumlan Kundit bändiin.
Siitä tulikin mieleen, että kinkahan siellä Ruotsissa hoitavat turvallisuusasiat vankilan sisällä, kun virallisesti mitään ongelmaa ei ole olemassa? Kuitenkin siellä on lusimassa monen taustaisia jorkkeja ja rispektin voi suorastaan aistia väreilevän ilmassa eri jengien välillä.

Bling Bling

Jotenkin ei nyt kyllä käy somppua yhtään sääliksi; sen verran pahasti ovat perseilleet meillä Suomessakin, että en usko sen porukan olevan yhtään sen parempaa muuallakaan. Ruotsalaisia sen sijaan kyllä vähän käy sääliksi, vaikka itse ovatkin soppansa keittäneet. No, samaa taivastellaan pian meilläkin, jos ei linja muutu aika radikaalisti.

Kukavaan

Göteborgin rikollisklaanit ovat jälleen pystyttäneet tiesulkuja ja tarkastavat ohiajavien henkilöllisyyksiä, kertoo Samnytt 2021-06-01

Jopa jalankulkijat välillä Hammarkullen – Hjällbo tarkastetaan. Rikolliset tarkastavat ihmisiä piittaamatta poliisin runsaasta läsnäolosta alueella.

Poliisi on tietoinen tilanteesta ja vahvistaa sen todeksi.

https://samnytt.se/uppgifter-kriminella-upprattar-vagsparrar-i-hjallbo-kontrollerar-id/