Maahanmuuttajalähiöiden ongelma on se, että ihmiset eivät edes halua integroitua

Yleisessä keskustelussa maahanmuuttajalähiöiden ongelmien syiksi saadaan aina se sama iänikuinen vastaus: huono kotoutuminen eli integraatio, joka taas on kantaväestön syytä.

Entäpä jos syy ongelmiin eli integraation puutteeseen onkin ihan muualla? Entäpä jos suurin osa maahanmuuttajalähiön kehitysmaalaisista ei edes halua integroitua ruotsalaiseen yhteiskuntaan?

Maahanmuuttajalähiöissä asuu paljon kehitysmaista tulleita ihmisiä, jotka ovat mukana ruotsalaisessa yhteiskunnassa. He käyvät töissä ja elävät ihan normaalia elämää ilman sen kummempia konflikteja systeemin tai kenenkään kanssa.

Mutta siellä asuu myös paljon ihmisiä, jotka eivät halua olla mukana ruotsalaisessa systeemissä. Heillä ei ole mitään sen kummempaa halua kasvattaa lapsistaan ruotsalaiseen yhteiskuntaan kuuluvia henkilöitä.

Monet heistä eivät vuosienkaan Ruotsissa asumisen jälkeen osaa puhua ruotsia eivätkä he edes ymmärrä miten maailma toimii sen maahanmuuttajalähiön ulkopuolella. Ei ole edes halua oppia. Maahanmuuttajalähiössä on hyvä elää sellaisena kuin on. Kaikki kaverit, sukulaiset ym. tutut ovat maanmiehiä, joiden kanssa puhutaan sitä omaa kehitysmaan kieltä päivät pitkä ja laitetaan sitä kehitysmaan ruokaa.

Lähikaupasta saa tuttua ja turvallista kehitysmaan ruokaa, parturissa tukkaa nyrhii tuttu samasta kehitysmaasta tullut parturi, autoverstaan kellarissa jarrupalat vaihtaa tuttu ja turvallinen maanmies kehitysmaasta ja lapset voivat ajaa ajokorttinsa omalla tutulla kehitysmaan kielellä.

Maahanmuuttajalähiön ihminen ei tarvitse poliisia jos tulee jotain ongelmia. Asiat hoidetaan klaanien ja perheiden miesten kesken, kuten kotimaassa kehitysmaassa.

Ainoa kontakti ruotsalaiseen yhteiskuntaan on silloin, kun käydään sosiaalitoimistossa kuittaamassa kuukausittainen discoraha, tai jossain muussa tällaisessa virastossa. Ja silloinkin voi hakeutua sellaisen virkailijan puheille, joka osaa kehitysmaan kieltä. Ei tarvitse silloinkaan puhua ruotsia.

 

Nyt kun Suomessa ylpeillään sillä, että siellä ei ole samanlaista kuin Ruotsissa ja asiat hoidetaan paremmin, niin ei hoideta. Pääkaupunkiseudulle syntyy kovaa tahtia tämä sama ilmiö. Osa maahantulijoista pystyy ja osaa elää mukana suomalaisessa yhteiskunnassa.

Mutta iso osa heistä ei halua, sillä he voivat elää sitä samaa kehitysmaalaista elämää omiensa kanssa.

Joku sanoi jossain, että länsimaiden kohtalonkysymys riippuu siitä, että kuinka tosissaan otetaan se, että iso osa tulijoista ei edes halua elää meidän systeemimme mukaan.

Subscribe
Notify of
guest
54 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Itsekseni pohdin
Itsekseni pohdin
2.6.2021 11:04

Itse mietin, että ehkä suurin osa tulijoista integroituisi jos siihen olisi tarvetta.

Nyt ei ole, kun asunto, elanto ja ruoka tulee kuin Manulle illallinen tai pyytämättä kuten Marinille.

Mitään kun ei tarvitse tehdä, mitään ei vaadita, niin miksi integroituakkaan?

Kukavaan
Kukavaan
2.6.2021 13:32
Vastaa...  Itsekseni pohdin

He eivät integoidu, koska monikulttuuri-ideologia tukee ihmisten taipumusta pitää omat kulttuurinsa. Tuetaan siis integroitumattomuutta. Tuetaan ongelmien syiden jatkuvuutta.

kuli
kuli
2.6.2021 17:58
Vastaa...  Itsekseni pohdin

Nykyisen retoriikan mukaan ne pitää KOTOUTTAA joka on luultavasti jonkun juutalaisen keksimä verbi. Verbi pitää sisällään sen, että ne pitää ulkopuolisen yhteiskunnan integroida ja jos se epäonnistuu, niin syy on jälleen ympäröivän yhteiskunnan.
Sillä, että suurin osa noista tulijoista on kehitysvammaisten tasolla ei tietenkään ole mitään merkitystä. Niitä saa kotouttaa muutaman googlonin ajan verran eikä ne siltikään ole vielä integroituneet.

Fisu
Fisu
2.6.2021 21:27
Vastaa...  kuli

Kotouttaa/integroida muslimi on vaikeampaa kuin opettaa kalaa polkemaan fillarilla.

T
T
2.6.2021 11:24

“He käyvät töissä ja elävät ihan normaalia elämää ilman sen kummempia konflikteja systeemin tai kenenkään kanssa.”
Oma veikkaus on että osa näistä ihmisistä toimii kotimaansa tavoin työajan jälkeen. Kotona puhutaan lähtömaan kieltä ja vietetään lähtömaan juhlia ym. Eikä siinä mitään, mutta ruotsalaisia he eivät ole, vaan integroitunut ulkomaalaiskomponentti vieraassa valtiossa, joka pienentää kantaruotsalaisten osuutta omassa maassaan.

Entinen kommunisti
Entinen kommunisti
2.6.2021 11:42
Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
2.6.2021 11:54

Tietysti integraatio on eniten kiinni tulijoista itsestään. Kauko-Idästä tulleet pärjää jenkkilässä kouluissa ja kaikilla muilla mittareilla paremmin kuin kantaväestö. Vastaavasti ongelmallisista kulttuureista tulleiden koulumenestys Ruotsin ja Suomen kouluissa on surkeaa, vaikka kyse on maailman parhaista koulutusjärjestelmistä.

CvK
CvK
3.6.2021 22:25
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Jep, tulijoita on monen tasoisia, jotkut pääsevät näyttämään _kykynsä_ paikassa kuin paikassa. Tästä esim. että tulijoista löytyi aloittelevia veneen veistäjiä, ei kuitenkaan kaarnaveneen veistäjiä, kunhan rahan tulo oli taattu, Libyan poliisi vain keskeytti hyvin alkaneen busineksen, pari puuvenettä oli jo veistetty ja myyty:

https://www.libyaobserver.ly/inbrief/workshop-manufacturing-human-smuggling-boats-seized-zuwara

Tuossa jutussa mainitut veneen veistäjät siis ovat tulijoita Libyaan ja myyvät palveluksiaan muille EU:n alueelle tulijoiksi halajaville, heidät taas palkkasi joku paikallinen.

Turha Toivo Heitä
Turha Toivo Heitä
2.6.2021 11:58

Ruotsalainen, naivi ja tietämätön ystäväni, kova Moderaatti, yrittää aina jankuttaa ”kunhan vaan saamme heidät TÖIHIN niin kaikki muuttuu hyväksi”.
”Ei tule tapahtumaan, kaikki on jo pilattu ihan alusta lähtien” vastaan minä.

Tässä uusin puoluetutkimus, SCB tehnyt eli valtion tilastotieteen keskus (eikä mikään gallupyhtiö):
SCB-MÄTNINGEN – OM DET VORE VAL I DAG
Partiernas siffror enligt SCB:s majmätning, förändring sedan mätningen i november inom parantes.
Socialdemokraterna: 28,2 procent (-1,2)*
Moderaterna: 22,4 procent (0,3)
Sverigedemokraterna: 18,9 procent (1,3)*
Centerpartiet: 9,5 procent (1,9)*
Vänsterpartiet: 8,9 procent (-0,4)
Kristdemokraterna: 4,5 procent (-0,9)*
Miljöpartiet: 3,8 procent (-0,4)
Liberalerna: 2,5 procent (-0,5)*
* Statistiskt signifikant förändring.

Duunari
Duunari
2.6.2021 12:09

Jännä asenne ja hurjat odotukset, ottaeen huomioon että ruotsiin tunkeutuneista 2+ miljoonasta muslimista ei YKSIKÄÄN ole sinne töitä tekemään tullut. Pitsanpaistajat ja autojenrassaajat sekä yhden kampauksen taitavat superparturit ovat siellä vain sen takia että ollaan huomattu että pikku sivubisnes verottajalta piilossa antaa hyvin bonusliksaa sossurahojen lisäksi.

sellasta
sellasta
2.6.2021 21:35
Vastaa...  Duunari

Kyllä maahanmuuttajat haluavat ansaita itse rahansa,muttei fyysisellä työllä.
Yhtiö ja johtaja siinä on unelma ,on se vaikka autokorjaamo.

Mutta mistä ne rahat on saatu ?
Esimerkiksi Ruotsin suurin luxus autojen autokauppa Norrköpingissä jossa kymmenien miljoonien Eurojen liikevaihto on ex jugoslaavin omistama.
Upplands Väsbyssä toinen autokauppa,pari 30 v kaveria pitää, liikevaihto yli 30E milliä.
Osa maahanmuuttajista on ollut jo miljonäärejä jo ennen Ruotsiin tuloa.
Samoin rahanlainaus toisiltansa avittaa yrityksen aloittamisen,mutta siinä koron lisäksi voi mennä henki.

Menet mihin tahansa Tukholman alueella,niin lähes jokaisessa yrityksessä on maahanmuuttaja omistajana.

Samoin he ovat myöskin neuvonantajina mm asianajajat,asunnonvälittäjät ym,ovat verkostoituneet eikä enää tartte pyytää apua ruotsalaisilta.

Ja lahjonta rehoittaa!

sellasta
sellasta
2.6.2021 21:44
Vastaa...  sellasta

Suomessa asuva maahanmuuttaja harvoin pääsee yrittäjäksi,JOSSA tienaisi paljon rahaa.
Heillä ei ole sitä aloitus pääomaa!
Rikollisuus ei niin suurta josta saisi miljoonia.Maahanmuuttajien huumekauppa (ei vielä) ole sellaista mistä tulisi äärettömästi rahaa.

Myöskään lainaaminen toisilta ei onnistu,kn niitä rahakkaita sukulaisia ei ole.

Tämän puuttuvan rahan takia Suomesta ei tule mitään kultamaata rikkaille maahanmuuttajille vaan ne rahat elämiseen tulee vain kelan kautta!

CvK
CvK
3.6.2021 21:41
Vastaa...  sellasta

Nyt vääräuskoisella on väärää tietoa, riba on haram!

Riba = korko, koron periminen.

Lähdeviitteeksi esim. wikipedia, Lontoon murteella olevalla sivulla paljon tarkemmin:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Islamilainen_pankkij%C3%A4rjestelm%C3%A4

sellasta
sellasta
3.6.2021 22:11
Vastaa...  CvK

Jotain vastinetta sille lainalle kyllä halutaan ja jos se jää saamatta,niin…
Ne ei ainakaan ole rahaa mitä halutaan,vaan henki.

Ruotsi on niin erilainen mitä Suomi ,tällä hetkellä,ettei maita voi verrata keskenään.
Ruotsissa rikollisilla on äärettömästi rahaa ja yliote poliisiin ,joka seisoo makkarakioskilla sinappimakkara kourassa,kun samaan aikaan gansteri 9 metrin Limusiinilla ajaa ohi suihkuttaen poliisin päälle 200En shampanjaa nauraen makeasti nuori nainen kainalossa.

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
2.6.2021 12:01

Eikä suurinta osaa tulijoista edes voi kutsua ongelmatapauksiksi, mutta ongelma on siinä, että heidän osuutensa mamujen määrästä on moninkertainen suhteessa kantaväestön ongelmatapausten määrään. Ongelmatapaukset kantaväestönkin keskuudessa tekevät puolet kaikista kantisten rikoksistä ja heistä mielettömästi riesaa yhteiskunnalle, mutta koska tälläisä tapauksia kantisten joukossa on niin vähän, siks länsimaalaiset yhteisunnat pyörivät niin hyvin.

Anonyymi
Anonyymi
2.6.2021 14:48
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Suurin osa ei myöskään ole minkään turvapaikan tarpeessa, vaan maahan on tultu ilman passia tai muita papereita väärän iän, väärän henkilöllisyyden ja väärän kansallisuuden ilmoittaen. Miten tällaisiin ihmisiin voi luottaa, kun kaikki perustuu valheeseen? Muslimilla on oikeus valehdella, jos voi sillä parantaa sillä omaa asemaansa tai puolustaa Allahin kunniaa. Tällainen kulttuuri on meille vierasta ja joutaisi vieraana pysyäkin.

Duunari
Duunari
2.6.2021 12:05

Unohdit mainita että noille on myöskin tarjolla tulkkauspalveluja 24/7, eli ei tarvitse edes yrittää yhtään mitään ikinä. Nämä tulkit maksavat puolestaan yhteiskunnalle ihan saatanasti, sinä maksat tietysti, ja tulkeilla ei duunit lopu sekä hyvä liksa rullaa vuodesta toiseen. Jälleen yksi mojova kuluerä ilman minkäänlaista hyötyä alkuperäiskansalle/länsimaalle. Ruotsi on täydellinen kauhuesimerkki siitä miten käy kun on hyväuskoinen ja tyhmä, ilmaisen rahan ottajat ei tästä maailmasta lopu ikinä.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
2.6.2021 12:09

Integroitumisongelmia pyritään välttämään hajasijoittamalla maahanmuuttajat. Samalla unohdetaan, että Rinkebyn, Rosengårdin, Tensta tai Itäkeskuksen kaltaiset ghetot ovat syntyneet alunperin muutamasta tulijasta. Näin ei olisi tapahtunut, mikäli asuntoja ei olisi vapautunut kantaväestöltä. Lähtötilanne on jo Ruotsissa 1960 – 1970 – luvulla ja Suomessa 1990-luvulla ollut maahanmuuttajien hajasijoittaminen ja tästä kehitys on johtanut ghettoutumiseen. Kehitysmaalaisten erilainen elämäntyyli ja ympärilleen kylvämä levottomuus ja turvattomuus siis raivaavat heille elintilaa, missä vain.

Ongelmaa lisää myös se, että juuri erilaiseen elämäntyyliin ei saa puuttua. Elämäntyylin sanelee kulttuuri ja kulttuurin kieltäminen tai rajoittaminen on vastoin monikulttuurisuuden agendaa.

sellasta
sellasta
2.6.2021 21:07

Suurkaupungit Tukholma ,Göteborg ja muutama muu ei samalla tavalla kärsi maanmuuttajista koska esim Tukholman kahden miljoonan asukkaan joukkoon mahtuu kymmeniä tuhansia “rikollisia” jotka levittäytyvät omiin gettoihinsa ,eikä tavan kansalainen heitä huomaa.
Taas pikku paikoissa esim Etelä Ruotsin Ronneby,yksi isompi keskuspaikka ja siellä 50-100 maahanmuuttajaa pitää koko kaupungin hallussaan.

Vielä pienemmissä paikoissa kaikki rikollisuus liittyy heihin,töitä ei ole tai haluta tehdä.Ainoaksi huviksi jää rötöstely tai häirintä.
Hyvin idyyllinen Vaahteramäen Eemelin kotikylä muuttuu kauhuelokuvan painajaiseksi.

Ja poliitikot kieltävät kaiken!

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
2.6.2021 12:13

Olisi kiva tietää tästä tapauksesta lisää, onko taustalla integraatio-ongelmia. Ainakin tähän viittaisi oppilaiden keskinäinen kunnioituksen puute.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/badcf3d4-b765-4dc5-b8ec-f6c72475ad6c

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
2.6.2021 12:15

Oli näköjään linkattu jo. Mutta ylitti Suomessakin uutiskynnyksen.

Pyyntö
Pyyntö
2.6.2021 13:18
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Jos vain Paavo voit yhtään taustoittaa aihetta, niin olisi hienoa, koska suomeksi aiheesta pn vaikea saada lisätietoa.

Duunari
Duunari
2.6.2021 12:15

Minä en onneksi ole täällä enää 50 vuoden päästä, miettikää miltä Ruotsi näyttää silloin!!!?? Tai Ranska, Englanti, Saksa… Eihän sossurahat VOI riittää mitenkään, eikä elintila. Eihän tässä enää ole mitään muuta vaihtoehtoa kuin massiivinen sota. Ja kaiken syy on: SOSSURAHAT. Piste. Ei mikään muu.

Kukavaan
Kukavaan
2.6.2021 13:23

Monikulttuuri-ideologia valtion sisällä johtaa väistämättä kulttuurien välisiin konflikteihin. Ihmiset muodostavat kulttuuriin, joten ongelmien poistaminen edellyttää niiden mahdollistajien eli ihmisten sijoittumisen heidän omien kulttuuriensa alueille. Tämä näkyy väestöryhmien vapaaehtoisessa eriytymisessä.

Monikulttuurissa väestöryhmät eivät halua rakentaa yhteistä yhteiskuntaa. Sanaa “yhteiskunta” ei sovi monikulttuuriin, koska eri kulttuureja edustavilla ryhmillä ei ole yhteisiä päämääriä ja käsityksiä oikeasta ja väärästä.

Monikulttuuriselta valtiolta puuttuu luonnollinen vahvuus. Puutetta kompensoidaan siirtymällä keskusjohtoisuuteen, harjoittamalla sensuuria ja lahjomalla väestöryhmiä, jotta ne pysyisivät vielä hetken rauhallisina. Koska nämä keinot mahdollistavat monikulttuuria, ne myös mahdollistavat monikulttuurin aiheuttamien ongelmien kasvun.

Harmittaa tämä tilanne. Pohjoismaalaiset ovat pilanneet oman tulevaisuutensa.

Suomi Finland
Suomi Finland
2.6.2021 14:36

Tänään on aika moni uutinen värähdellyt ihanan monikulttuurisesti. Toki hieman taitoa tarvitaan rivienvälistä lukemisen jalossa taidossa.

Gyntter
Gyntter
2.6.2021 18:10

Ei kai noita kannata yrittää integroida systeemiin kun halua ei ole. Derivointi käyntiin ja paskasakki takaisin sinne mistä on tullutkin.

Elätettävää loisväkeä on jo muutenkin liikaa niin miksi sitä rahdadaan lisää veromaksajien taakaksi.

kuli
kuli
2.6.2021 19:16
Vastaa...  Gyntter

Niitä rahdataan tänne siksi, jotta saadaan alkuperäiskansat hävitettyä ja luotua uusi kuluttajien ihmisrotu=kuluttajakarja äo-85. Tämä siksi, koska eliitille on tärkeää, että heille itselleen ja heidän verilinjoilleen ei ole olemassa potentiaalista kilpailua ja jotta heidän tuotteilleen löytyy kuuliaisia kuluttajia. Suurin osa porukasta jo nyt ilman tätä eugeniikkaa on täysiä retardeja, jotka saavat käyttöjärjestelmänsä päivitykset uutisista, mediasta, elokuvista ja sarjoista.

Joku retardihan nyt saattaa tulla sössöttämään jotain salaliitoista, mutta siihen voin sanoa vaan, että kandee jatkaa niiden pallolajien katsomista.

Jussiboy
Jussiboy
3.6.2021 18:53
Vastaa...  kuli

Nyt tuli oikea jälkeenjääneen kommentti. Oletko jotenkin pettynyt itseesi ja projisoit pahan mielesi toisiin ihmisiin.

kuli
kuli
4.6.2021 21:19
Vastaa...  Jussiboy

Se koira älähtää johon kalikka kolahtaa.

Moktar.Gubta
Moktar.Gubta
5.6.2021 22:41
Vastaa...  kuli

Tässä kaksi esimerkkiä mokuttajista s24 sivustolla maahanmuuttopalstalla, sama trolli molemmissa kommenteissa :
Moktar.Gubta alias Valuuttakauppias aka MaailmanMatti:https://keskustelu.suomi24.fi/t/16976940/henriksson-piikittelee-perussuomalaisia-maahanmuuton-tulorajasta-#comment-108364843

TheRat kirjoitti:

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16976940/henriksson-piikittelee-perussuomalaisia-maahanmuuton-tulorajasta-#comment-108369037

Noutaja
Noutaja
2.6.2021 21:25
Vastaa...  Gyntter

Vasemmisto tarvitsee äänestäjiä. Siksi.

Kari Ilmarinen
Kari Ilmarinen
3.6.2021 08:04
Vastaa...  Noutaja

Kyllä Vihreillekin kelpaa…

Noutaja
Noutaja
3.6.2021 10:12
Vastaa...  Kari Ilmarinen

Kaikki paitsi persut on vasemmistoa.

Katolta lentoon
Katolta lentoon
2.6.2021 21:40
Vastaa...  Gyntter

Mietiskelin tässä, että kun väestön kehitys on tunnustettu, niin mitähän suvakit miettivät siitä, jotta friikkimarssit ( lue pride ) tulevat aiheuttamaan takuulla yhteenottoja. Eli muslimit hyökkäävät näiden friikkien kimppuun. Se on varma. Samaan aikaan nämä idiootit ( eli pride, feministit yms ) ,vinkuvat suvaitsevaisuutta muslimeja kohtaan.

Big l
Big l
2.6.2021 20:06

Tullut erittäin hyvin huomattua tuo täydellinen integraatio kyvyn ja halun puute tässä firman reissukämpän pihapiirissä. Alue on suomalaisvoittoinen ja kaikinpuolin siisti…tai ainakin silloin kun ählämit ei keksi heittää vanhaa telkkariaan keskelle pihaa ja uuden pakkauksia heti perään, saman koskiessa “vanhoja” huonekalujaan. Kukaan ei puhu suomea, ei edes tarha ja kouluikäiset lapset vanhemmista ja sukulaisista puhumattakaan. Just äskön parvekkeella tupakilla ollessani ihmettelin mitä ihmeen maukumista ja määkimistä jostain kuuluu. No sieltähän noin tokaluokkalainen ähly murjaani polki kuunnellen ählämi maukumista puhelimesta. Soittoäänikin oli ähly maukumista eikä sanaakaan suomea puhelimeen. Keskellä yötä viellä mesoavat pihalla arkena joten kakarat ei kai käy sit koulua…ainakaan siten kuin suomalaiset lapset. Uudet E sarjan mersut kyllä löytyy mutta työ ei näy maistuvan. Akat kulkee hunnutettuna. Kakaroiden perään ei katso kukaan.

Big l
Big l
2.6.2021 20:10
Vastaa...  Big l

3 vuotias ajaa mäkeä alas autotielle huvikseen ja nauraa kun autot lukkojarruttaa ja väistelee. Noi on ihan täysiä elukoita. Tosin sillä eroituksella ettei mikään eläin ole tollanen paskaläjä pohjasakka laiska paska kuin nuo. Ei mitään pienintäkään merkkiä että yrittäis elää kuin ihmiset, saatika sopeutua ja integroitua…olla joskis rakentavana suomen kansalaisena. Ja tää on aivan täyttä totta. Paikkakuntana : lahti

Big l
Big l
2.6.2021 20:13
Vastaa...  Big l

Ei vittu. Kello on 21.10 ja pihalla kuulostais riehuvan paviaanilauma pahimmassa mahdollisessa piriövereissä ja megafoonit kourassa. Mut ei, siellä nää perkeleen ähly murjaani kakarat mesoaa kulttuurin mukaisin tavoin. Kiva tässä koittaa mennä nukkuun että jaksaa nousta 04.45 ja hitsata sen 13 tuntisen päivän.

Big l
Big l
2.6.2021 20:43
Vastaa...  Big l

Kello on 21.41 meteli yltyy ja lisää ähly kakaroita lappaa pihapiirin leikkipaikalle yhtenä virtana. Aamulla pitäis lähteä kouluun. Ei…kesäloma ei ole vielä alkanut. Ei ihme että opettajat kiroaa työnsä alimpaan helvettiin jos luokalla on yksikin matu kakara

Sissi82
Sissi82
4.6.2021 10:52
Vastaa...  Big l

Hyvin sanottu, suoraan ja niin kuin asiat on. No witun mutiaiset on koko normaalin yhteiskunnan syöpä. On täysin käsittämätöntä että mutiaiset ovat niin perkeleen paljon paremmassa asemassa kuin kantaväestö. Ei tartte tehdä mitää muuta kuin makaa persellään, ja samalla häiritä muita sekä tehtailla rötöksiä. Valtio kustantaa kaiken, kantaväestön tehdessä pitkää päivää voidakseen verorahoilla kustantaa tuon witun siivellä elämisen. Kaikenlisäksi kantaväestön pitäisi suvaita ja sietää niitten eläimellinen kaikkia muita ihmisiä häiritsevä mölyäminen ja roskaaminen.
Lait pitää saada muutettua niin, että, jokainen witun maahanmuuttaja mutu, joko menee töihin, heti 6 kk. jälkeen maahantulosta, tai painuu wittuun sinne mistä on tullutkin. Minkä perkeleen takia niitä pitäisi ikuisesti loputtomasti elättää ilmaiseksi.?

Qroquius Kad
Qroquius Kad
4.6.2021 15:02
Vastaa...  Sissi82

Koska ruotsalaiset kuten myös suomalaiset äänestävät vaaleista toiseen valtaan ne samat puolueet, jotka tätä tekevät, tai jättävät äänestämättä ja antavat nykypuolueiden jatkaa touhuaan.

Unkarilaiset, tšekit, slovakit ja puolalaiset tekevät toisin, ja heidän maissaan ei tällaista tapahdu.

Mutta valinta on jokaisen itsensä tehtävä.

Ruotsin tie
Ruotsin tie
2.6.2021 22:15

“Nyt kun Suomessa ylpeillään sillä, että siellä ei ole samanlaista kuin Ruotsissa ja asiat hoidetaan paremmin, niin ei hoideta. “‘

Eli tässä tapauksessa, SDP, Vihreät, Vasemmisto ja Keskusta varsinkin kehuvat näin. Sekä Kokoomusta unohtamatta. Muistakaa äänestää näitä niin saamme paremman Suomen ja satasen vappuna. Ei kun sekin peruttiin ja 850€ veronmaksajien rahaa, Sannan aamupaloihin.

Jussi Halla-Aho on Ruotsin tiestä varoittanut monta kertaa.

Ruotsin tie
Ruotsin tie
2.6.2021 22:39
Vastaa...  Ruotsin tie

Siis kuukaudessa se 850€, meni saampaloihin.

juhaII
juhaII
2.6.2021 22:35

Monikulttuurin ja kansojen sekoitustyön intohimo “kokeille” on katkera paikka se, ttä eri rodut ja kansat HALUAVAT asuo erillään muista omissa valtioissaan.

Jos ihmisiä tuodaan jonkin valtion sisälle. Sielläkin ihmiset kasaantuvat omien pariin sinne missä on muitakin samanlaisia.

Näin on käynyt suomalaisillekin Ruotsissa niin, ettei osa heistä edes oppinut ruotsia kovinkaan häävisti. Osan ollessa “periaatteen ihmisiä”!

Suomimies
Suomimies
5.6.2021 14:25
Vastaa...  juhaII

Ei Suomessakaan kaikki hurrit osaa suomea vaikka ovat olleet täällä jo monta sukupolvea.

kuli
kuli
5.6.2021 16:12
Vastaa...  Suomimies

Jos viittaat rantaruåttalaisiin, niin nehän olivat alunperin suurimmaksi osaksi suomalaisia sukuja, jotka saadakseen extraetuja kolonialistiherroiltaan muuttivat sukunimensä ruåtsalaisiksi. Joten kysymys ei niinkään ole oppimisesta vaan eräänlaisesta itsensä aateloinnista ja nykypäivänä omien extraetujensa suojelusta.

NoName
NoName
5.6.2021 11:20

Olet Paavo, totaalisen pihalla! Toisaalta väität olevasi totaalisen sionistinen (how nice) , ja toisaalta suomalaisten puolella.

ETKÖ PAAVO VIELÄKÄÄN TAJUA SITÄ AIVAN ALKEELLISINTA ISLAM-SÄÄNTÖÄ:

vääräuskoisten kanssa ollaan valehtelemalla mieliksi, juuri niin kauan kuin tarvitsee.

Sen jälkeen, kun on saatu enemmistö, niin kaulat katki vääräuskoisilta.

Jo nyt maksamme noille jizyaa.

Olen todella pettynyt sinuun.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
5.6.2021 12:55
Vastaa...  NoName

Elämä on täynnä pieniä pettymyksiä, mutta tämä näyttää olleen suuri pettymys?
Siihen tottua saat, sanoi Juha Watt Vainio.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
5.6.2021 22:20
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Että maailma on täynnä pieniä pettymyksiä, mutta suuriakin piisaa, ja sinä veli P.T.Kangas olet onnistunut olemaan tuolle onnettomalle veljellemme se Suuri Pettymys.

Niin suuri, ettei hän liene tähän asti kyennyt muotoilemaan pettymyksensä tuskaa kirjalliseen muotoon?

jukkelis
jukkelis
1.7.2021 20:36
Vastaa...  jukkelis

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17006559/musliminaisia-putoilee-parvekkeilta-katuun-ruotsissa-vahan-valia#comment-108856452
Jussuf(se sama) talousrikospalstan Perseentervaaja aka Valuuttakauppias MaailmanMatti Brynolf on monta nimeä Moktarilla