Pommi-iskut Malmössä jatkuvat

Malmössä on ollut meneillään kummallinen pommikampanja, joka jatkui taas viime yönä. Tällä kertaa poliisi on ottanut kiinni kaksi henkilöä epäiltynä pommi-iskusta.

Puolen yön jälkeen räjäytettiin voimakas pommi Lindeborgin kaupunginosassa Malmössä. Pommi oli viritelty kerrostalon eteisaulaan ja iskun voimasta kiinteistö sai perusvahinkoja; murtuneita rakenteita ja rikkoontuneita ikkunoita. Henkilövahinkoja ei tapahtunut.

Pommimiesten kiinnijäänti oli hieman koominen. Nimittäin poliisi sai ilmoituksen epäilyttävistä henkilöistä ja paikalle menossa ollut partio pysäytti kaksi polkupyöräilijää parin sadan metrin päässä pommipaikasta.

Kun poliisi teki henkilötarkistuksia, niin samalla räjähti. Jorkit jäivät kiinni siis kirjaimellisesti rysän päältä.

 

Toinen mielenkiintoinen tekijä on se, että samaa kiinteistöä pommitettiin vajaa pari viikkoa sitten. Silloin kiinteistössä sijainneen ruokakaupan ikkunat ja ovet pommitettiin mäiskäleeksi.

Tästä teosta on otettu kiinni kaksi teini-ikäistä tyttöä(!).

Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
T

Itse kun kävin turistina Malmössä….kolme-neljä vuotta sitten sain Malmöstä melko hyvän kuvan, kun liikuin vain ns. turistialueilla. Möllevångstorget poislukien. Eli vaikuttaisi että Malmössä on kaksi eri todellisuutta ja kaupungista on mahdollista saada halutessaan hyvin ruusuinen kuva, jossa ainoa miinus on nuoriso(siis oikea ruotsalainen nuoriso, jolle viinakset maistuvat liikaa) perjantai ja lauantai-iltoina. Tämä kantiksista koostuva känniörveltävä nuoriso ei kuitenkaan ollut mikään uhka ulkopuolisille kuten minulle.

T

Vielä tarkennus. Kantaruotsalaisten känniörvellys on hyvin olematon riesa äbäläväbälään verrattuna.

Minä

Olisitpa käynyt 70-luvulla tai 80-luvun alussa. Vielä silloin olisit nähnyt hyvin siistin ja aika ihanteellisen pikkukaupungin. Se oli aivan ruotsalainen. Suomalaisia oli jonkin verran. Tosin jo silloin oli Rosengårdenissa vähän liikaa monikulttuurin merkkejä, vaikka siellä asuikin ruotsalaisia. Niitä lemmikkejä ei silloin esim. keskustassa näkynyt.

Last edited 2 vuotta sitten by Minä
Särmääjä

Keskustassa ainakin on aina ihan oma elämä verrattuna lähiöihin ja omakotitaloalueilla varsinkin.

Pääministerin mockaa

Oli miten oli ja vaikka poksahtaisi 100 pommia päivässä ei Löfkäpöksy halua/uskalla tehdä muuta kuin voivotella ja vääntää rangaistuskraanalla ehkä yhden kuukauden lisää.

Tanskan ehdotus asylcenteristä Afrikassa on mielenkiintoinen: tulit mistä päin maailmaa tahansa asyylia vonkaamaan joudut Afrikkaan leirille odottelemaan. Se vienee ainakin osan matkustushaluista, paitsi ei tietenkään afrikaanoilta.

Washbrush

Jaa. Minä kun kuvittelin, että Tanskaan pyrkivät turvanhakijat viedään Grönlantiin odottelemaan ja totuttelemaan uuteen turvalliseen kotomaahansa.

Suomi Finland

Nämä pommitukset ovat merkki hyvin hälyttävästä ilmiöstä Ruotsissa, joka ei ole menossa pois.

On hävytöntä, jos kaikki poliitikot eivät Suomessa vastaa kysymyksiin. Tarja Filatov on esimerkkinä aivan karkeimmasta toiminnasta: Hänelle esitetään kysymys tv- lähetyksessä ja hän naurahtaa vastaukseksi. Että kehtaa.

Sitten nuo kyllä kehtaavat urveltaa rasismista. Mitä muuta sitä voi, kuin olla varovainen, jos muun Euroopan esimerkki näyttäisi kertovan, että kehitysmaamaahanmuutto aiheuttaa valtavat ongelmat siitäkin huolimatta, että osa ihmisistä olisi kunnollista väkeä?

Nämä naurahtavat pölkkypäät ovat juuri syynä siihen, miksi oma luottamukseni kaikkiin kehitysmaamaahanmuuttoa kannattaviin puolueisiin on mennyt. En edes tiedä, mitä kaikkea esim Persut pitävät agendallaan, mutta sillä ei ole väliä, koska heillä on ainoa järkevä näkemys maahanmuuttopolitiikasta.

Onko meillä muka vain kaksi vaihtoehtoa:
1) olla ottamatta kehitysmaamaahanmuuttoa ja kokea ongelmat väestöjakauman..

Suomi Finland

… vääristymisestä

2) ottaa väkeä kehitysmaista, jolloin väki ei vähene niin pahasti, mutta samalla saamme tänne klaanit, gansterit, ääri-islamin jne…

Jos nuo ovat ainoat vaihtoehdot, niin kokeilisin edetä mieluummin ykkösellä ja luottaa siihen, että tekniikan kehittyminen tekee mahdolliseksi ylläpitää tuotantoa ja taloutta väen vähenemisestä huolimatta.

Nykyinen oikeusvaltio/sivistysvaltio on aivan liian helläkätinen ja aseeton ulkomailta tulleita kriminaaleja vastaan.

CvK

Ykkösvaihtoehdollahan on jo jonkun aikaa dokumentoidusti edennyt esim. Japani, sielläkn väki vanhenee, muuten menee hyvin edelleen.

Suomi Finland

Koulutetun väestön maahanmuuttoa voisi kannattaa, koska sellainen väki tulee muualta kuin kehitysmaista. On kuitenkin aika selvää, että maamme on sen verran pahasti sotkenut itsensä korkeaan tuloveroon, että emme ole koulutetun väestön muuttokohde.

Kukavaan

”…maamme on sen verran pahasti sotkenut itsensä korkeaan tuloveroon, että emme ole koulutetun väestön muuttokohde.”

Korkea tulovero saattaa on este osalle koulutetuista. Mutta on toinenkin este. Tarkoitan etnisiä ja kultuurisia konflikteja, joita ”monimuotoisuus” aiheuttaa.
Jos jollainen seudulla on paljon jonkun tietyn rodun tai aggressiivisen ideologian edustajia, niin koulutetumpi ihmisen saattaa valita muun kohteen.

Pidän mahdollisena, että korkea verotus ei ole niin suuri este kuin ”rikkaus”.

Daavidin poika

Ilmeisesti raukkamaiset gangsteri velipojat ovat laittaneet teini siskonsa asialle, että ei joudu itse lusimaan.

Anna-Maria Korhonen

Olen miettinyt usein, mitä islamilainen feminismi tarkoittaa. Feministeinä esiintyvillä musliminaisilla on yleensä hijab tai muu vastaava rätitys, eivätkä he poikkea ainakaan ulkoiselta habitukselta muista. Feminismihän pyrkii naisten tasa-arvoon, joten muslimien kulttuurissa tämä tarkoittanee sitä, että naiset räjäyttelevät aivan samalla tavalla pommeja, kuten miehetkin.

jorma uotinen

Luin siis oikein! tytöt pommiiskun takana, ei ylitä ns.valtamedian uutiskynnystä, miksiköhän?

Haloo Haloo Haloo

MITÄ mä kerron mun lapsille!!!

He ovat väkivallan uhreja, eivät tekijöitä.

Turvapaikan hakijoiden taustojen kyseenalaistaminen on rasismia.