Pommi-iskut Malmössä jatkuvat

Malmössä on ollut meneillään kummallinen pommikampanja, joka jatkui taas viime yönä. Tällä kertaa poliisi on ottanut kiinni kaksi henkilöä epäiltynä pommi-iskusta.

Puolen yön jälkeen räjäytettiin voimakas pommi Lindeborgin kaupunginosassa Malmössä. Pommi oli viritelty kerrostalon eteisaulaan ja iskun voimasta kiinteistö sai perusvahinkoja; murtuneita rakenteita ja rikkoontuneita ikkunoita. Henkilövahinkoja ei tapahtunut.

Pommimiesten kiinnijäänti oli hieman koominen. Nimittäin poliisi sai ilmoituksen epäilyttävistä henkilöistä ja paikalle menossa ollut partio pysäytti kaksi polkupyöräilijää parin sadan metrin päässä pommipaikasta.

Kun poliisi teki henkilötarkistuksia, niin samalla räjähti. Jorkit jäivät kiinni siis kirjaimellisesti rysän päältä.

 

Toinen mielenkiintoinen tekijä on se, että samaa kiinteistöä pommitettiin vajaa pari viikkoa sitten. Silloin kiinteistössä sijainneen ruokakaupan ikkunat ja ovet pommitettiin mäiskäleeksi.

Tästä teosta on otettu kiinni kaksi teini-ikäistä tyttöä(!).

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.