Kasvisruokavalio saattaa pienentää riskiä sairastua vakavasti koronaan

Yhdysvalloissa ja Euroopassa tehdyn tutkimuksen mukaan kasvisruokavalio pienentää selvästi riskiä sairastua vakavasti koronavirukseen.

3 000 lääkäriltä ja hoitajalta kysyttiin ruokailutavoista ja selvisi, että ne, jotka syövät kasvisruokaa heillä on 73 % pienempi riski sairastua vakavasti koronaan. Kun syö paljon proteiinipitoista kasvisruokaa ja vähän hiilihydraatteja se vaikuttaa suojaavan koronan pahimmilta oireilta.

Suojan katsotaan perustuvan siihen, että kasvisruokaan perustuva ruokavalio sisältää paljon erilaisia ravinteita, vitamiineja ja mineraaleja, jotka vahvistavat kehon puolustusmekanismeja. Kun ruokavalioon lisätään vielä kalaa, niin keho saa paljon D-vitamiinia ja omega 3- rasvahappoja, jotka katsotaan olevan erityisen hyödyllisiä keholle.

Tutkijoiden mukaan ihan suoria johtopäätöksiä ei kannata vielä vetää, sillä asioihin vaikuttaa myös muutkin tekijät kuten ikä, kehon paino, elämäntavat, etnisyys ym.

Joka tapauksessa kasvisruuan tiedetään olevan terveellistä monella tavalla ja jo yksin vähentämällä lihan syöntiä ja lisäämällä lautaselle kasviksia vaikuttaa terveellisesti ihmiseen.

Tutkimus

 

HUOM!!! Jos olet sitä mieltä, että korona on bill gatesin salaliitto ja kasvisruoka marxnistien mädätystä, niin pliis jätä kommentoimatta, jooko?