Kasvisruokavalio saattaa pienentää riskiä sairastua vakavasti koronaan

Yhdysvalloissa ja Euroopassa tehdyn tutkimuksen mukaan kasvisruokavalio pienentää selvästi riskiä sairastua vakavasti koronavirukseen.

3 000 lääkäriltä ja hoitajalta kysyttiin ruokailutavoista ja selvisi, että ne, jotka syövät kasvisruokaa heillä on 73 % pienempi riski sairastua vakavasti koronaan. Kun syö paljon proteiinipitoista kasvisruokaa ja vähän hiilihydraatteja se vaikuttaa suojaavan koronan pahimmilta oireilta.

Suojan katsotaan perustuvan siihen, että kasvisruokaan perustuva ruokavalio sisältää paljon erilaisia ravinteita, vitamiineja ja mineraaleja, jotka vahvistavat kehon puolustusmekanismeja. Kun ruokavalioon lisätään vielä kalaa, niin keho saa paljon D-vitamiinia ja omega 3- rasvahappoja, jotka katsotaan olevan erityisen hyödyllisiä keholle.

Tutkijoiden mukaan ihan suoria johtopäätöksiä ei kannata vielä vetää, sillä asioihin vaikuttaa myös muutkin tekijät kuten ikä, kehon paino, elämäntavat, etnisyys ym.

Joka tapauksessa kasvisruuan tiedetään olevan terveellistä monella tavalla ja jo yksin vähentämällä lihan syöntiä ja lisäämällä lautaselle kasviksia vaikuttaa terveellisesti ihmiseen.

Tutkimus

 

HUOM!!! Jos olet sitä mieltä, että korona on bill gatesin salaliitto ja kasvisruoka marxnistien mädätystä, niin pliis jätä kommentoimatta, jooko?

Subscribe
Notify of
guest
60 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kasvis-Viisas

Eipä yhtään ihmetytä että kasvisruoka on ylivoimainen, se on sitä joka tavalla. Ja kaikkein parasta on se minkä itse pystyy kasvattamaan.

Kuka pöljä vielä 2021 haluaa syödä kiusattuja eläimiä: luonnottomasti eläviä, pumpattu täyteen antibiootteja, rauhoittavia, stressinpoistajia, lihaksenkasvattajia jne?

Kuka vielä syö elävänä keitettyjä/skållade kananpoikia/possuja hyvällä omallatunnolla?
Ei voi enää sanoa ”En minä tiennyt!”.

Rullattu

“elävänä keitettyjä kananpoikia/possuja”.. Täyttä soopaa.
Vaikea kyllä tajuta millä planeetalla elät.

Emmaboda

Katso tuoreet kuvat Ruotsista. Netistä löytyy huru mykky lisää:

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/smartsamt-och-angestframkallande

Sikojen elävänä keittäminen on jo vanha juttu.

Rullattu

Jaa, sinä yleistit kyllä kaikki markeissa olevat lihat samaan laariin, etkö oikein tajua että tämä on suomi, ei ruotsi.
Ja jos etit niitä jotka eläimiä kuolleiksi kiduttaa, etippä halal tuottajia.
Vai eikö sovi agentistille?
Suomessa lihat on 99% varmomasti kiduttamattomista eläimistä.
Voit olla varma että mitä enemmän te rehumussuttajat nilitätte, sitä enemmän alan lihaa käyttämään.

Dr. Ötker

Vege-ystävä on sitä jo 35v tehnyt. Lopputulos: ihonsa näyttää kuolleelta, selkä ja nivelet hajoo jos on tarpeeksi vastatuulta. Tunnusti kännipäissään ettei ole akkaansa pystynyt nussimaan yli 10 vuoteen. Kun kropassa ei ole testosteronia enää yhtään, muuttunu koko mies naiseksi kun on estrogeeni-tofuansa mussuttanut, ja sekin sitten vaikuttaa kotioloihin kummasti kun akka on kärttynen ja karmeessa puutteessa koko ajan. Montakohan eläintä se tolla touhullaan “pelasti”..EI YHTÄKÄÄN. Mutta olo on moraalisesti loistava! Sääli vaan että kroppa on ihan muumio. Ihminen on ELÄIN. …mutta kovin kovin tyhmä eläin. Heikot kuolee pois, hyvä niin.

Dr. Ötker

Vai että lihasta saa reikiä hampaisiinkin? =) Unohdit kätevästi mainita mites nuo panohommat kiinnostaa/sujuu. Isäni on 70-vuotias lihansyöjä ja nauraa röhöttäisi onnettomille urheilusuorituksillesi, pesee puolet nuorempia missä lajissa vaan eikä ole edes tekohampaita! Tilaile sinä vaan sitä T-maxia..

Rullattu

Luuletko olevasi ainoa tuossa kunnossa, taitaa kyllä päässä liristä.
No, älä käytä mitään eläinperäistä enää ikinä.
Ei kalaa, ei kanaa, ei kananmunia, ei eläinperäisiä maitotuotteita, ei mitään täydennyspilleitä missä on eläiperäisiä hivenaineita, mitä sinun on ihan turha selitellä saavasi rehuista.
Kuten vaikkapa ihmiselle erittäin tärkeä D-vitamiini.
Miten voi edes jollekkin vastata näin “sinun mielestäsi ihminen on sekaravintoa käyttävä” etkö sinä tiedä ihmisen kehosta mitään?
Sinulla siis on lehmän suolisto näköjään.

Rullattu

Sen kyllä uskon, eläimiä on joka ihminen, mutta silti valitettavasti evoluutio kehitti ihmiselle sekaravintoa käyttävän elimistön suolineen.
Eihän sitä kasvissyöjillä, ei “ihmisillä” olekkaan kun semmoinen 100 metriä pitempi suolisto, mitäs se tarkoittaa ihmisen osalta, että viälkös se ihminen pärjää pelkillä rehuilla ilman mitään pillereitä ja eläinperäisiä tuotteita?

Tänään kiskoin 600gr naudan paistia, ettäppä jaksoi rakennuksella tuolla annoksella, rehuja vetäneenä olisi ollut duunissa kun käytetty räkärätti.

Rullattu

Rehunsyönti on maapallon sekopäisimpiä uskontoja johon ei krittiikiä saa esittää.

Dr. Ötker

Väärin. Kasvissyönti on uskonto, jota ei saa kyseenalaistaa ja kasvissyöjät pyrkivät tyrkyttämään syömistapojaan muillekin.

Bullero

Tää on paha! Just kun grillisesonki kaljoitteluineen on alkamassa.. Tiedossa rasvaa, hiilareita, sekoilua ja kunnon ihramahailuu ja läskiperseilyy koko kesä! Ylipainoo semmoset 40 kiloo mut kyl tähän vielä 20-30 lisäkiloo helposti mahtuuuuuuuuuu! Sitäpaitsi elämästähän pitää nauttia! Viinejä, juustoja ja keksejä kehiin.

Lucky Luke

Ylläri, mutta miksi ei ole vahvistusta haettu vielä Reetta Tulpperilta?

Rullattu

Se noita rehumussuttajia vi.. syvästi että eivät voi sille tosiasialle yhtään mitään että ihminen ei ole pelkkä rehumussuttaja elimistöltään.

Rullattu

Eiköhän se ole täälläkin jo nähty että asia on toisinpäin, eli rehuja koitetaan selitellä lihaa paremmaksi koko ajan, vaikka ihminen tarvitsee eläimistä tulevia hivenaineita samoin kun kasviksista tulevia.
Jos ihminen olisi pelkkä rehunsyöjä, silloin pavellakin olisi samanlainen elistö kun vaikkapa lehmällä.
D-vitamiinia ei saa mistään rehusta, ja tuo d.vitaamini sattuu olemaan se isoin asia joka estää kaikkien viruksien tulemista, koskee myös koronaa.
Lyön vaikka vetoa että ko jutussa olevat tutkijat on kaikki rehumussuttajia.

MattiS

Sanoisin että asia on juurikin päinvastoin. Kasviksia tuputetaan oikein vimmalla ja lihansyöjiä koitetaan syyllistää kaikin tavoin. Ei varmaan ole ihme jos lihansyöjät ovat nousseet barrkaadeille? Kyllä nuo vegaanit ovat niitä jotka ovat nostaneet kasvikset ja muut idut palvonnan kohteeksi, ja koittavat käännyttää muita uskonnollisella paatoksella ja suorastaan vihalla.

MattiS

Jälleen korjaus; en ole välittänyt siitä miten muut syövät kunhan eivät puutu miten minä syön. Syöminen on syömistä, jokaisen oma asia. Mutta voitko muka naama vakavana väittää ettei kasvisruokaa ja vastaavaa tungeta joka tuutista? Lihansyöntiä paheksutaan? Maitokin on pahasta?

En oikein ymmärrä miksi sinulla menee koko ajan tämä noin pahasti tunteisiin. Sinä syytät muita, mutta itse suorastaan haastat riitaa kun puolustat vegeilyä. Outoa käytöstä.

Rullattu

Ihminen on keholtaan sekaravintoa käyttävä eläin.
Se joka sanoo että pelillä rehuilla eläminen on terveellisintä, on sama kun se väite että ihmisillä on useita sukupuolia, ei pelkästään mies ja nainen.
Joten miettikääpä sitä rehumussuttajat.
Minä syön sekaravintoa tasaisesti, eikä ole lenssuja ollut yli 20 vuoteen.
Veli joka on rehumussuttaja on ollut lessuissa monta kertaa vuoden aikana.
Minä perustan biologiaan, en mihinkään agendaan.

Qroquius Kad

Muistaakseni olet kyllä omin sanoin myöntänyt ettet ole vegaani, vaan laktovegetaari:
nautit kasvisruoan lisäksi runsaasti maitotuotteita.

Et siis pötki pelkällä kasviproteiinilla, vaan uskonpa heraproteiinin olevan se pääasiallinen protskulähteesi.

Minä

B12 on tarpeellinen ja sitä saa ainoastaan eläinkunnan tuotteista. Kun kasvissyöjä nauttii sitä jonain ravintolisänä, hän nauttii eläinkunnan tuotetta. Jos ei nauti, joutuu ongelmiin.

Ihmisen aivot ovat syntyneet, koska on syöty lihaa. Aivot ovat tarvinneet sitä kehittyäkseen. Kasvissyöjät ovat ehkä sitä mieltä, että ei aivojen tarvitse kehittyä.

Last edited 3 vuotta sitten by Minä
MattiS

“Kasvissyöjät ovat ehkä sitä mieltä, että ei aivojen tarvitse kehittyä”

Tämän kyllä voi todeta välittömästi kun vihreä avaa suunsa.

Apa

B12 vitamiinia saa ruunan pullista, siis hevosen ulosteesta. Ennenhän siat söivät pullat. Sikahan on on kuin ihminen.

Trampas

Kunnon kiljukuuri pitää pöpöt loitolla.
Nyt vaan Juhannussimat pörisemään.

Minä

Juhan nussimat pörisemään?

Trampas
terhomatti.hämeenkor

Minä syön monipuolisimmin kaikkea, mitä eteen pannaan, mutta ruohojen mussutuksen jätän märehtijöille. Kalja on hyvä luonnontuote ja jalostettuna (viina) vielä pareen.

Gulermo

ai jumalauta mitä sontaa… ihminen on saatana SEKASYÖJÄ.
Kannattaa alkaa myös syöttämään kissalle ja koiralle pelkkää heinää 👌

Minä

Ei hänen kommenttinsa ilmaissut mitään halua siitä mitä vegaanit syövät. Hän totesi yleisellä tasolla ihmisen olevan sekasyöjä, joka onkin totta.

Sen sijaan vegaanit vallan yleisesti haluavat toisten syövän heidän laillaan.

Sekasyövät ihmiset ovat suvaitsevaisempia, eivät ehdottele, että olisi oltava lihansyöntiä edistävää politiikkaa tms.

Minä

Kyllä kasvissyönnistään voi kertoa ihan vapaasti, ei se ole kenenkään painostamista. Tarkoitin niitä, jotka vaativat kasvisruokapäiviä kaikille ja sen semmoisia pakottavia tapoja.

Huru-ukko

En tiedä muun maan/maailman ruokajutuista kouluissa, mutta kun katson oman asuinkuntani koulujen ruokalistoja, niin siellä on tasan kaikkina koulupäivinä sekä liahnsyöjille että rehunsyöjille tarjolla apetta. Ja ei, ei sitä ole määrätty, ainakaan niissä listoissa, että kuka saa ottaa mitäkin pöperöä lautaselleen. Valinta on ihan jokaisen oma, onpa sitten heinänpurija tai sekalainen syöjä. Sen olen kuullut ohi pöytäkirjan, että useimminten ne rehunsyöjät tunkee itsensä sinne sekalaisten osille. Tietysti riippuen siitä, että mitä on tarjolla.
Itselläni on hyvä ohje tuohon valintaan: Syö mitä suu kutsuu, ja ennen muuta nauti siitä syömästäsi.

Name

Kasvissyöjät pakottavat aina muut syömään samalla lailla. Kasvissyöjät ovat vasemmistokommunisteja jotka uskovat vain omaan kuplaansa. Netissä näkee kasvissyöjien levittämässä valeita joiden takia lapsia kuolee kasvisruokavalion takia.

Se pariskunta joka tappoi lapsensa ja josta PT-mediakin postasi korona hörhöinä, oli samanlainen salaliittoteorioihin uskova kasvishörhö kuten PT mediakin.

Pedofilian lisäksi PT siis tulee kasvishörjoilyä ja salaliittosekopäitä.

Jari

Ny människa genom tarmrening
http://www.tarmrening.com

Minä

Kiinalaisten tutkimusten mukaan tupakointi vähentää riskiä saada korona ja sen vakava muoto. Kiinassa havaittiin, että tupakoivia oli tavattoman vähän sairastuneissa, monin verroin vähemmän kuin siellä on tupakoivia.

Silti valtamedian lääkärit sanovat, että parantaa suojaa, jos lopettaa tupakoinnin.

Tuo ohje lopettaa tupakointi, on kaikissa mahdollisissa yhteyksissä, oli se sitten vaikka nuha. Ei sellainen ohje ole enää uskottava, koska se liitetään sellaisiinkin asioihin, joihin se tupakointi ei vaikuta.

Last edited 3 vuotta sitten by Minä
Prozac

Parkinsonin tauti ei iske helposti koviin tupakkahenkilöihin. Näin olen kuullut virallisten ihmisten sanovan tai kirjoittavan. Syytä siihen miksi tupakka auttaa tässä, ei vielä tiedetä.

Lihaasyövä hetero

No, näitä tutkimuksia löytyy joka aiheeseen niin puolesta kuin vastaankin. Ja siihen päälle vielä metri tilastoja.

Itse syön lihaa, maitotuotteita ja kanamunia niin paljon kuin mahdollista. Kiinalaisten mukaan “possu ravitsee niveliä” ja sen kyllä huomaa näin vanhemmiten. Sama kun maksakastike parantaa näköä muutamaksi päiväksi kerrallaan. Enää ei mene 3800m coopperissa. Riittää että saa sen 3000m.

Kukin syököön mitä haluaa. Elimistö on siitä ihmeellinen värkki että se “himoitse” sitä mitä se kaipaa. Ja minulle se on usein possu. Liekkö sitten ruumiillisen työn suorittajana lihaksisto ja luusto joutune koville.

MattiS

Minulle on ihan sama mitä kukin syö, siis siihen pisteeseen kunnes jotakin aletaan tuputtamaan väkisin. Silloin siirryn automaattisesti toiselle puolelle ja minusta tulee tämän tuputettacan asian vankkumaton vihollinen.

Kuten: kasvisruoka, homot ja muut vähemmistöt, hukkuneet pakolaislapset, ilmasto jne.

Näin niin kuin kärjistettynä.

Pelle Hemppainen

Turussa tuota yritettiin tuoreen kasvissyöjäsuojatien voimin.

MattiS

Ymmärsit tahalleen väärin, joten turha edes avata asiaa sen enempää.

Arttu

Huomionarvoisen hyvä juttu Paavolta… taas. Voisiko liha- ja maitokarjan uloste olla yksi syy viruksen leviämiseen. Kunnioituksella karjankasvattajia, mutta nykyiset maidon lypsyautomaatit ovat karseaa katseltavaa. Ennen automaatteja jokaisen lehmän utare ennen lypsyä pestiin huolellisesti, (samoin lypsykoneen “imurit”, jos niihin sattui ulostetta lipsumaan). Lypsykarjakin asuu ja nukkuu betonilla oman ulosteen seassa. Aika monta kertaa on tullut huomioitua, kun lypsyautomaateissa on ulostetta. (googlettakaa kuva-, tai videohaulla). Ihan nykyisen bandemian alkumetreillä aloin pohtia tätä yhteyttä virukseen ja että paljonko sitä itseään menee maidon sekaan. Riistan ja poronlihaan voi kepeästi syödä maustamatta, mutta ei navetoissa kasvatettua. Jokainen voi kokeilla arvuutella maustamattoman lihan sivumakua. Lainaus YLE:n jutusta “Tartuntaan voi riittää sekin, että väli-isäntä joutuu kosketuksiin lepakon ulosteen, virtsan tai syljen kanssa”. Virus ja uloste-haulla saa lisää infoa.

arttu

PS. Vanha sanonta; ihminen on mitä se syö. Esim. Valkoposkihanhia saa metsästää, mutta ei syödä. Raadot poljetaan maahan tai poltetaan. Ilmeisesti määräyksen keksijän mielestä, eläin on vasta sitten syömäkelpoista; kun se ensin keinosiemennetään, pumpataan täyteen
antibiootteja, kuohitaan ja on pidetty ahtaissa tiloissa oman ulosteen seassa. Tutkimukset ei tosin kerro sitä, johtuuko nykyihmisen huono lisääntyminen ja liiallinen runkkaaminen jollain jatkumolla kasvatetun karjan popsimisesta. Maailman nisäkkäistä 60% on ihmisten kasvattamia karjaeläimiä. Loput nisäkkäät sitten tutkijoitten toimesta rengastettu tai pultattu jonkin tason lähettimellä. Jotenkin sitä herkistyy kasvisruokailuun ihan eettisistäkin syistä.

holiisi

Paawolta hieman provokatiivinen kirjoitus 🙂

Kuitenkin nykyihmisen evoluutiota tarkastellessa eläinproteiini on mahdollistanut älyllisen kehityksen ja ruu’ansulatusjärjestelmäkin on optimoitu sekaravinnolle.

Pelkästään einesruokien ja mäkkäripaskan kieltämisellä kansanruumiin terveys parantuisi kertaheitolla monta pykälää mikäli siihen halua olisi.

Anna-Maria Korhonen

Minä olen ollut lakto-ovovegetaristi jo 90-luvun lopulta. Myös korpraali oli lakto-ovovegetaristi ja jaksoi pitää hyvin kiivaita puheita. Minä jaksan vielä ilmaista jyrkän mielipiteeni invaasiosta ja se riittää ihan hyvin elämäntehtäväksi….

Kovakuntoinen

Eiköhän siihen auta paremmin rautainen yleiskunto. Veikkaan että ituja syövä heikkokuntoinen liikkumaton ituhippi sairastuu yhtä helposti kuin läskimahainen liikkumaton makkaransyöjä. Ravinnolla ei ole mitään merkitystä tähän asiaan.

Sköndärsson

Intiassa, vai oliko afrikassa, korona hoituu kylpemällä lehmän paskassa.. ja eikös joku maa vielä suositellut kustakin juomaan. Tässä odottelen että joku ilmoittaisi että koronasuoja on 100% ikuisesti varma jos syö omaa paskaansa, ehkä se olisi jo liikaa? Joku raja sentään! Voidaan tuunata sitä vähän: ei tartte olla omaa kakkaa, kunhan on TUORETTA!

No Saatana

Vegeharhaatikot taas vauhdissa ulisemassa paskaa. Kaikkeen saatanan sontaan nuo vegetaristit uskovat voi helvetti, että saa nauraa.
Porkkana parantaa flunssan, just joo. Vegetaristi varsinkin tämä yksi hihuli on varsinainen koronaharhaatikko.