Koronaharhaatikot astuvat taas ihan uusille leveleille

Tänään on ollut hyvä päivä. Olen saanut nauraa useaan otteeseen ja hartaasti. Hetki sitten luin yhden jutun, ja taas nauroin. Nauroin pitkään, hartaasti ja vahingoniloisesti.

Nettitrollaaminen on mielestäni hieno asia. Koko netin suola on keksiä joku älyvapaa trollaus eli provo, ja sitten nauraa pitkään ja hartaasti kun joku astuu tähän provoansaan. Nykypäivän ongelma vain on se, että osa ihmisistä on aivan 404. Ei minkäänlaista media-/ netinlukutaitoa. Näiltä ihmisiltä pitäisi ottaa netti kokonaan pois, sillä he uskovat kaiken mitä netissä tulee vastaan ja jakavat juttuja toisille yhtä tolvanoille uskottavaksi.

Pikkuhiljaa näiden tollojen keskuuteen syntyy oma alakulttuuri, jossa tämä alunperin nettiprovoksi kehitelty trollaus on muuttunut faktaksi. Qanon lienee tällä hetkellä se kaikkein parhain trollaus, joka on hyvin monelle faktaa.

 

En tiedä mistä alun perin lähti liikkeelle trollaus, että magneetti tarttuu iholla siihen kohtaan, johon koronarokote on pistetty. Netistä löytyy filminpätkiä, joissa ihmiset ”todistavat” miten magneetti tarttuu iholle. Filmejä kauhistellaan, että ”mitä vittua meihin pistetään” ja ”ei ollut sitten se mikrosiru-juttu salaliittoteoriaa”.

 

Selasin muutamia sosiaalisen median keskusteluja tällaisten magneettitodistusten alta ja vaikuttaa, että tollot ovat ottaneet kaksi eri koulukuntaa, joihin uskotaan. Ensimmäinen on se, että rokotteessa on metalleja, mm. elohopeaa niin paljon, että magneetti tarttuu. Toinen koulukunta taas on sitä mikrosiruporukkaa. Rokotteella tyrkättiin ihon alle mikrosiru ja siellä se nyt on olkapäässä odottamassa aktivoitumista.

 

Onko magneettiteorialle sitten mitään selitystä? On: ihmisen tolloudella ei ole mitään rajaa. Kun kuvittelee, että on kuullut sen kaikkein tolloimman jutun, niin aina tulee vieläkin tollompi juttu, joka päihittää sen edellisen.

”Meidän mummo on ollut rokotteen jälkeen kiinni jääkaapin ovessa viikon eikä me saada sitä irti. Mitä tehdä?”

”Rokotteen ottamisen jälkeen kadulla kävellessä tyhjät tölkit ja pieni metalliromu tarttuu nilkkaan. Rasittavaa.”

”Olen rakennusmies ja otin rokotteen. Nykyään en käytä enää naulapussia vaan laitan naulat kiinni olkapäähän, josta ne on helppompi noukkia kuin naulapussista. Kätevää.”

Subscribe
Notify of
guest
79 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Fyysikon temppu
Fyysikon temppu
10.6.2021 09:59

Tässä demonstraatio siitä miten avainkin saadaan muka ”tarttumaan” käsivarteen:

https://www.expressen.se/tv/nyheter/fysikern-avslojar-biverkningen-av-vaccinet-det-ar-en-myt/

Rokotus kiven alla
Rokotus kiven alla
10.6.2021 09:46

Eipä ole koronarokotteen ottaminen Ruotsissa edes helppoa!

Terveyskeskukseni, jonka listoilla olen (”listad”), sanoi: ”Älä tänne tule, ei meillä ole aikaa! Mene jonnekin muualle, voit mennä vaikka invataxilla, maksaa vain 140kr yhteen suuntaan”.

Kun yritin tilata aikaa puhelimitse sanoi Rokotuskeskus että 27.7 olisi yksi vapaa aika Åkersbergassa. Sanoin ”Miksi minun pitää matkustaa taksissa ventovieraan matukuskin kanssa 100km mennen ja 100km tullen kun oma terveyskeskukseni on 10km päässä mutta he kieltäytyvät ottamasta minua vastaan!?”. Eivät osanneet sanoa mitään.

sirumies
sirumies
10.6.2021 02:26

Nythän minä vasta hokasin mistä harhaatikkosivusto magneettimedia on saanut nimensä.

juhaII
juhaII
9.6.2021 22:03

Aina kannattaa nauraa niin kauan kuin on hengissä! Itse elämä ja vessanpönttöön väännetty aamupaskajkin on vain salaliittoteoria.

Koko koronan ja sulkutilojen aiheuttaman ruljanssin tietää vasta vuosien kuluttua. Se, että joidenkin ihmisten kokemukset eroavat siitä, mikä on ehdottomampi totuus kuin itse hassu uskonto. Ei tee kenestäkään sen arvottomampaa tai hullumpaa, sillä tätä maailmaa johdeta jokan niin väh¨ällä järjellä, ettei sesillä ÄO:lla valkoista tavista oteta edes kirjaestonhoitajaksi solvaamatta yhtään kyseistä ammattikuntaa.

Latinaa: Astrazeneca.

”Astra= Tähti ze= joka neca= Tappaa. Tähti, joka tappaa!!!

Muistakaa, että tämä in vain hupsujen mielten tuotetta ja vain ”mustaa huumoria” eikä muuta. Vähän sama juttu kuin koodaajien nk. ”pääsiäismunat” aikaisemmissa Windows käyttiksissä, jossa luuhasi silloisessä päätyössään muuan Bill Gates. nykyisin poikamies, jolla on täppiä ”parantaa” maailmaa yhtä pyyteettömästi kuin rosvoamalla Windows monopolilla!

Tollo
Tollo
9.6.2021 21:30

kaikenlaiset tutkijat ovat näköjään ”tolloja”

katoku ne uskoo kaikenlaisia tollo magneetteja

https://www.redvoicemedia.com/2021/06/exposed-magnetism-intentionally-added-to-vaccine-to-force-mrna-through-entire-body/

joku
joku
9.6.2021 20:03

Kannattaa kuunnella mitä uusin tiede kertoo rokotteen vaaroista. Kestää 8 minuuttia, mutta tämä voi pelastaa sinun ja lastesi hengen.

https://citizenfreepress.com/breaking/top-immunologist-and-pro-vaccine-doctor-byram-bidle-issues-warning-the-spike-protein-in-covid-vaccine-can-kill-you/

Rami
Rami
10.6.2021 05:23
Vastaa...  Admin Pt-media

No katso itse!

Nakki
Nakki
9.6.2021 19:35

Metallit ovat keskeisessä asemassa jokapäiväisessä elämässämme. Siitä huolimatta ei ole helppoa määritellä, mitä metalli on. Fysikaalisesti metalli on aine, jolla on kirkas kiilto ja joka johtaa hyvin lämpöä ja sähköä. Metallien kovuus, tiheys, taottavuus ja taipuisuus vaihtelevat. Metalleja voi taivuttaa, venyttää, porata, valaa, niitata, hitsata, leikata, kiertää ja taittaa – ja kaikkia erinomaisella tarkkuudella.
Yleisesti metallit voidaan luokitella rautametalleihin, ei-rautametalleihin ja seoksiin.

Rautametallien ryhmä koostuu pääasiassa raudoista. Niihin voi olla lisätty pieniä määriä muita metalleja tai alkuaineita, kuten hiiltä, mangaania, nikkeliä, kromia tai volframia, vaadittujen ominaisuuksien saavuttamiseksi. Useimmat (mutteivät kaikki) rautapitoiset seokset ovat jossain määrin magneettisia ja kestävät vain vähän korroosiota; kaikki rautapitoiset seokset kokevat jonkin asteen hapettumista (ruoste), jolla on selkeä punertava väri. Useimmat metalleista ovat hieman magneetti

Nakki
Nakki
9.6.2021 19:38
Vastaa...  Nakki

Useimmat metalleista ovat hieman magneettisia. Kuitenkin harvoilla niistä, kuten raudalla, nikkelillä, koboltilla ja niiden seoksilla, on selviä magneettisia ominaisuuksia, joita kutsutaan ferromagnetismiksi.

Ei-rautametallit ovat metalleja, jotka eivät sisällä lainkaan rautaa. Ne eivät ole magneettisia ja sietävät korroosiota paremmin kuin useimmat rautametallit. Esimerkkejä tällaisista metalleista ovat alumiini, kupari, lyijy, sinkki ja tina. Osa ei-rautametalleista voi olla puhtaita metalleja, mikä tarkoittaa, että ne koostuvat vain yhdestä aineesta. Tämä taas tarkoittaa, että niillä on vain yhdentyyppisiä atomeja. Tyypillisiä puhtaita metalleja ovat alumiini, kupari, rauta, lyijy, sinkki, tina, hopea ja kulta.

Nakki
Nakki
9.6.2021 19:41
Vastaa...  Nakki
Tommi
Tommi
9.6.2021 18:41
Aikki
Aikki
9.6.2021 17:36

En tunne vielä yhtäkään, joka tähän kulkutautiin olisi kuollut saati sairastunut. Vielä olen elossa ja aion pysyäkin, sillä en ota myrkkypiikkiä .

Aikki
Aikki
9.6.2021 17:35

Kuka oli se tollojentollo, joka kirjoitti tämän jutun.

Faktaa
Faktaa
9.6.2021 16:43

Kai sä paavo tiedät ettei viiruksia ole olemassa: https://www.magneettimedia.com/nakokulma-stefan-lanka-on-kumonnut-virusopin-lopullisesti/
Arvostetun Iowalaisen Treponeman yliopiston tohtori Jack Pallidumkin naureskelee virustarinoille..

In vino...
In vino...
9.6.2021 20:19
Vastaa...  Faktaa

Näillä kirjoittelijoilla on treponema pallidum päässyt leviämään pitkän aikaa aivoihin asti 🙂 Selittää noi peukutukset.

Valtsu
Valtsu
9.6.2021 11:48

Mitenkähän harhaatikot aikovat selvitä elämässään sen jälkeen, kun suurin osa kansaa on ottanut molemmat rokotteet? Niistä rokotteen ottaneistahan kuulemma leviää ympäristöön VAARALLISTA piikkiproteiinia hengityksen mukana ja jopa ihon läpi.
Alkavatko harhaatikot pitää kaikkialla kaasunaamaria ja kumipukua, vai riittääkö FFP 3 suojain ja suojalasit? Vai erakoituvatko he? Kätellä tai halata he varmaan eivät uskalla kuin toista varmasti yhtä harhaista, kun ihon läpi tulee piikkiproteiinia. Nuoremmilla harhaatikoilla seksikumppanin iskupuuhat käyvät melko haastaviksi…

Särmääjä
Särmääjä
9.6.2021 11:38

Mikähän sitten selittää ne kaikki videot joissa magneetti jää ihmisten käsivarsiin kiinni? Sitä ei tässäkään käydä läpi. Onko se jokin taikatemppu vai mitä? Ja en ollu ennen näihin mikrosirujuttuihin pahemmin tutustunu, mutta sehän on jo todellisuutta ihmisten ihon alle voi piikittää sirun terveyttä mittaamaan. Seuraavaksi sitten aletaan vakuuttaan että ei semmosta salaa kellekään laiteta eikä käytetä väärin, kun vielä joskus koko asia oli pelkkää foliohattua.

Arttu Suuntala
Arttu Suuntala
9.6.2021 11:12

Heh! Viikon parhaat naurut.

Eri salaliittoteoriat vallitsi myös ruttoepidemian aikaan. myöhemmällä keskiajalla. Katolinen kirkko saarnasi, että mitä likaisempi vartalo, niin sen puhtaampi sielu. Peseytymättömyyden otaksuttiin tukkivan ihohuokoset, jolloin paha rutto ei pääse tunkeutumaan ihmisiin.
Ruttoepidemiasta salaliittoteoreetikot syyttivät juutalaisia.
Tuolloin juutalaiset piutpaut välitti Katolisen kirkon mahtikäskystä olla peseytymättä. Juutalaiset huolehti hygieniasta, jolloin ruttoa esiintyi vähemmän heidän keskuudessaan.
Sitten deodoranttiakin kaipaava älämölösakki alkoi vainoamaan juutalaisia ja mustia kissoja.
No, eihän se ruttoa poistanut.
Rutto saatiin aisoihin vasta sitten, kun ihmiset lakkasivat olemasta idiootteja ja alkoivat käyttää puhtaita kalsareita.

THIOMERSAL
THIOMERSAL
9.6.2021 10:25

Koronarokote ei sisällä elohopeaa, ensinnäkään. Se vanha Pandemrix, joka Ruotsissa aiheutti narkolepsiaa, sisälsi. Elohopeasta käytetään rokotteissa nimeä THIOMERSAL ja on sitä muissakin tököteissä. Joten lukekaa sisällysluettelot.

Jarkko70
Jarkko70
9.6.2021 10:21

Piti ihan kokeilla. Koitin jääkaappi magneettia ja taskulampun magneettia. Ei mitään vastetta. Ei sitten minkäänlaista. Koitin rokotuskohtaa ja samaa kohtaa oikeassa kädessä. Ei mitään magneettisuutta havaittavissa. Sitten otin romulaatikosta vanhan purettun kovalevyn magneetin, joka on tosi voimakas. Ei mitään havaittavaa. Joten ihan huuhaata.

Brownin liike
Brownin liike
11.6.2021 18:09
Vastaa...  Jarkko70

Salaliittouskonnot saavat suosionsa yleissivistyksen rappiosta ja tiedon hankkimisen korvaamisesta elämysten hankkimisella.
Mikä tahansa nettivideo mikrosiruista ja maskien madoista menee läpi myös hyvinvointivaltion ihmisellä, mikäli hänellä on kehitysmaalaisen tasolla olevat tiedot biologiasta, fysiikasta ja kemiasta.
Tieto auttaa kyllä oivaltamaan myös ne todellisetkin salaliitot.

Name*
Name*
9.6.2021 10:17

Onneksi en tarvitse piikkiä, koska sain immuniteetin Passat-variantista.

https://www.libertynation.com/dr-fauci-emails-released-read-in-full/

Tuolta pääsee selailemaan Tony Fau- Xin maileja, jotka töräytettiin nettiin viime viikolla. Niitä on joku reilu 3000. Tuo linkki oli nyt vaan eka listalla, jos ei toimi niin löytynee jostain muualta.

Ps. Qanonia ei ole vaan q ja anonit

Name*
Name*
9.6.2021 10:43
Vastaa...  Admin Pt-media

Ainakin fauchi tiesi, että hydroksikloriini ja ivervectim (jotenki noin kirjoitetaan) toimii koronalääkityksenä. Miten virus on valmistettu. Italian kuollinluvuista oli jossain juttua.

Rami
Rami
10.6.2021 05:27
Vastaa...  Admin Pt-media

Lue itse.

lol
lol
9.6.2021 09:24

PT media ei taaskaan esittänyt mitään todisteita väitteilleen.

Juha R
Juha R
9.6.2021 08:38

Ihmisiä on niin helppo uunottaa. Isoissa maissa, kuten vaikka USA:ssa, tämmöisiä huuhaajuttuja, kuten nyt rokotevastaisuutta (lue:kulkutautimyönteisyyttä) levittämällä voi vaikka elättää itsensä. Sitten nämä litteät maat ja muut G5-sirujutut leviävät tänne meillekin, ja aina tietty prosentti ihmisistä niihin hurahtaa. Yksi hurja uskovaisporukka on semmoinen, joka ihan oikeasti uskoo lentokoneiden tiivistysjuovien olevan jotakin kemikaalia, jota levitetään ihmisten tahtotilan muokkaamiseksi tjsp. Tämmöiseen ääliömäisyyteen ihan oikeasti Suomessakin uskoo iso määrä ihmisiä. Semmoisiakin, jotka kävelevät kadulla ihan vapaasti, viettävät normaalilta vaikuttavaa elämää, käyvät töissä jne. Ällistyttävää lukea tämänkin bloginpitäjän täysijärkisen kirjoituksen kirvoittamia kommentteja.

Vappusatku
Vappusatku
9.6.2021 09:11
Vastaa...  Juha R

No, äänestettiin myös SDP viime eduskuntavaaleissa voittoon. Että ihmisiä on todellakin helppoa uunottaa. Luvattiin vain vappusatku joka peruttiin. Sekä muutkin ”vaalilupaukset”.

Kukaan fiksu ei äänestä SDP, vihreitä, vasemmistoa, keskustaa tai kokoomusta.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
9.6.2021 12:37
Vastaa...  Admin Pt-media

Eli kannatat diktatuuria.

terhomatti.hämeenkor
terhomatti.hämeenkor
9.6.2021 08:23

On kyllä kirjaimellisesti RAUTAA nuo trolliesimerkit; johan tässä itsekin ratkesi nauruun!

tulitikkutyttö
tulitikkutyttö
9.6.2021 08:04

Polttomoottoriin asennettavat, palamisprosessia tehostavat hiilivetyjä orientoivat magneetitkin menivät aika hyvin kaupaksi, ja melkein jokaisella yleisömessulla on joku terveellisiä magneettikoruja kaupitteleva hemmo.

Pertti Pasuuna
Pertti Pasuuna
9.6.2021 06:51

Qanon on tarkoituksella tehty punainen silli, jonka avulla saadaan ”debunkattua” oikeitakin asioita. Samaa taktiikkaa käytetään valtamediassa monin tavoin, eli yhdistetään älyttömiä väitteitä oikeisiin.

Kärjistetysti:
Mediassa rummutetaan tyyliin: qanon sanoo että maapallo on liskojen rakentama pannukakku. Qanon sanoo, että koronarokote on haitallinen.

Nyt kun joku sanoo, että hetkinen, koronarokote on aiheuttanut tilastojenkin mukaan kymmeniä kertoja enemmän haittoja kuin pandemrix, urpot nauravat ja huutavat kuorossa qanonia.

Tämän sivuston ylläpitäjälle ainakin syötti on uponnut niin syvälle, että rapala kolisee vessanpönttöön istunnolla. Kannattaisi aina ennen tolloille nauramista miettiä tai ainakin yrittää miettiä, ettei tule paljastaneeksi omaa tollouttaan.

Last edited 3 days ago by Pertti Pasuuna
kana
kana
9.6.2021 07:07
Vastaa...  Pertti Pasuuna

Olen tässä asiassa täysin samaa mieltä kanssasi.

Joistain ihmisistä näkee että he ovat vain päättäneet että joku asia on jollain tavalla, tai ei voi olla jollain tavalla eikä mikään määrä todisteita voi murtaa tätä. Samaan tyyliin että ”Ananastukat ovat aina uhreja, kun ovat niin mukavia”. Ymmärrätte pointin

Tapio Pesola
Tapio Pesola
9.6.2021 10:18
Vastaa...  Admin Pt-media

Ihan oikeasti, mitä se oli/on sinun mielestä (itse olen seurannut asiaa tosi heikosti)? Voitko kertoa lyhyesti? Siis en tarkoita sitä, että se oli huuhaata (varmaan olikin ainakin osaksi, vaikka joskus kuuntelin ihan järkevän oloisia juttuja, jotka olivat ilmeisesti lähtöisin qanonilta), vaan sitä, että mikä taho oli sen taustalla ja mikä oli homman tarkoitus.

Makke
Makke
9.6.2021 15:54
Vastaa...  Admin Pt-media

Eli PT media eka ”kyllä mä tiedän”, mutta sitten kun kysyy tarkemmin tulee ”emmä tiedä mitään – mä arvasin”. PT vain trollaa ja valehtelee kuten useimmissa jutuissa.

Rupeaako Ruotsissa maa polttamaan jalkojen pedofiliasyytosten takia kun Tanskaan pitää paeta? PT median pedofiliarinki Virossa on tulossa esiin. PT median toimittajat kaikki yksinäisiä miehiä ilman naisia.

Rami
Rami
10.6.2021 05:31
Vastaa...  Admin Pt-media

Osaat ottaa selvää? Miksi sitten Kyselet, ” mitä siinä videossa sanotaan?”

Kukavaan
Kukavaan
9.6.2021 10:36
Vastaa...  Pertti Pasuuna

”Qanon on tarkoituksella tehty punainen silli, jonka avulla saadaan ”debunkattua” oikeitakin asioita. Samaa taktiikkaa käytetään valtamediassa monin tavoin, eli yhdistetään älyttömiä väitteitä oikeisiin.”

Tämä tuli mieleen näistä pistoskohdan magnetismista. Tällaisia kohuja voidaan tarkoituksella tehtailla tai jos joku hullu keksii jotain pähkähullua, sille voidaan antaa mediatilaa ja some ei sensuroi.

Juipelo
Juipelo
9.6.2021 05:51

Millä tavalla tää kuuluu qanoniin, jos oikein ymmärtäny niin se ei ole ollu pariin vuoteen enää pystyssä?

Juipelo
Juipelo
9.6.2021 05:57
Vastaa...  Juipelo

En ole itse milläön tavalla qanomin tutkija, mutta ei tää eroa millään tavalla valtamedioista nää asiat, ihan samaa poliittista vääristeltyä ja leimaavaa sisältöä. Harmi nykysin ei suomessa ole montaakaan mediaa enää mikä olisi oikeasti vilpittömästi rehellinen…

Juipelo
Juipelo
9.6.2021 06:09
Vastaa...  Juipelo

Aivan samanlai käytetään jutussa minkå haluaa ”nolata/leimata” täysin juttuun liittymåtöntä olkiukkoa millå koko asia leimataan virheelliseksi, en tarkoita kokonaan tätä juttua vaan olen lukenut tåstö koronaaiheesta käitö juttuja ni läåkäritkin leimataan samaan porukkaan jonku asiaankuulumattoman tubettajan kanssa jolla koitetasn leimata henkilö.. våhö tsemppuå edes yrittåmiseen,

Ilmari
Ilmari
9.6.2021 05:36

Näitä juttuja on kyllä hauska lukea. Huomaa ettei äly pakota kallossa. Ala-arvoista journalismia. Trollihan tämän sivuston ylläpitäjän on oltava.

Dorkus Maximus
Dorkus Maximus
9.6.2021 05:23

Joo, jotkuthan myös ihan pokkana uskovat että kasvisruokavalio saattaa pienentää riskiä sairastua vakavasti koronaan.. Kun tosiasia on että JOS korona ”rokote” omalla kohdalla sattuisikin toimimaan niin se saattaa pienentää riskiä sairastua vakavasti koronaan. Muuta hienoa se ei sitten teekään. Mutta eiköhän paras suoja, ja satavarma tapa pelastaa koko maailma, ole tomaatin ja kurkun syöminen. Nämä ihmisen pelot ovat jänniä, sitä mielessään keksii vaikka mitä että oma kallis henkikulta säästyisi. Mites se menikään: uppoavassa laivassa ei ateisteja ole.. Tässäpä teille uutinen: Sinä et elä ikuisesti. Voit viettää elämäsi olemalla pöljä kusipää mulkku tai sitten voit olla avulias ja mukava ihminen, valinta on sinun. Kuolet kuitenkin, rokotettuna tai et, vatsa täynnä kasvisruokaa tai pihvejä..aivan sama. Tyhmiä me kaikki ollaan, eri tasoilla vaan.

kana
kana
9.6.2021 05:09

Kyllä se magneetti vaan useille tarttuu pistokohtaan. Ihminen kävi kuussa 1969 perunalla ja tikulla, tulette yllättymään ikuisesti kun tajuatte että mitä teknologiaa nykyään on. Vähä-älyiset ihmiset uskovat että eletään vieläkin jossain 80-luvulla.

Faucin sähköpostit osoittavat ”foliohatut” jälleen oikeiksi. Fauci ja Bill Gates rahoittivat Wuhanin bioasetehdasta ja vuotivat yhdessä Kiinan kanssa Covid19. 100% todisteet on nyt. Tiesin tämän kylläkin jo tammikuussa 2020. Moni ei tule tätäkään ikinä tajuamaan, näin se tyhmentyminen vain on tullut jäädäkseen.

Tzernobylin räjähtäessä sitä pystyttiin peittelemään aika pitkään. Nykyään vaikka Helsingin keskustassa räjähtäisi ydinpommi, niin iso osa Suomalaisista eivät heikkomielisyyttään tulisi sitä koskaan uskomaan tai hyväksymään tosiasiana.

h44
h44
9.6.2021 11:43
Vastaa...  kana

Melkoisia salaliittoja universumisi täydeltä.

Dickie
Dickie
9.6.2021 02:35

darwinismi on nykyään rikkki sossu ”turvan” takia..tolloimmatkin lisii ihan vapaasti ja yleensä eniten.. älykkäämpien kustannuksella

kana
kana
9.6.2021 07:14
Vastaa...  Dickie

Jep. Sen takia on laitettu liikkeelle Mrna rokote joka tulee vähentämään väestöstä tyhmimmät ja heikkomielisimmät. Heitä on jopa 70% tai vähän ylikin vapaaehtoista. Globalistien virallinen tavoite on vähentää väestöä 90+%, mikä ei tule onnistumaan koska monet maat ovat kieltäneet nämä myrkkypiikit.

Trolleja
Trolleja
9.6.2021 02:17

No jo Pate haluaa lukea trollien kirjoituksia, mene Iltalehden kommenttikenttiä lukemaan. Joka helvetin kerta löytyy samat nimimerkit kirjoittelemaan varsinkin Trump-aiheisissa uutisissa koko yön ja vielä aamullakin samat nimimerkit kirjoittelemaan, yksi noista trolleista keksi jopa olevansa pokeri pelaaja joka pelaa yöllä, varmaan taskubiljardia oikeasti, kun joku kyseli kaverilta miksi kirjoittelee koko yön ja aamullakin.

Sitten satuili jostain julkkiksista joita tapasi, no kai ne Jenna Jamesonit ja muut ruudun takana voi noinkin käsittää, ei siinä mitään. Kiva kun on ihmisellä harrastuksia.

Jussi
Jussi
9.6.2021 02:01

Ettekö hyvät ihmiset nää mikä Paavo on miehiään.

Pertti Pasuuna
Pertti Pasuuna
9.6.2021 06:55
Vastaa...  Jussi

Onkohan Paavo hybridikeskuksen palkkalistoilla, sen verran sakeaa juttua aika ajoin puskee…

Rami
Rami
10.6.2021 05:53
Vastaa...  Pertti Pasuuna

Follow the money. Lääketeollisuus riemuitsee näistä korona kammoisista rokote mainostajista. Parhaat mainostaa ilmaiseksi.

Arttu
Arttu
9.6.2021 08:05
Vastaa...  Jussi

Näkeehän sen jokainen, joka vaan haluaa sen nähdä. Ikävä herätys tulee myös niille jotka elävät siinä ruususen unessa, ettei esimerkiksi toisten planeettojen sivisaatioita ole olemassa.. No kaikkien ei ole tarkoitus herätä tässä elämässä. No ehkä seuraavassa sitten

Tapio Pesola
Tapio Pesola
9.6.2021 10:33
Vastaa...  Jussi

Minä olen huomannut omassa sukulaispiirissäni sellaista, että jyrkät korona-mielipiteet puoleen tai toiseen (ja pahimmin, kun kaksi jyrkkää, mutta vastakkaista kohtaa) voivat aiheuttaa välirikkoja. Tulipa jopa yksi häätö vuokrakämpästä, kun vuokralainen ja vuokranantaja olivat ihan eri linjoilla ja erehtyivät keskustelemaan asiasta netissä. Itse olen jossain määrin kriittinen koronaa ja varsinkin koronarokotteita kohtaan, mutta esimerkiksi pidän kaupassa maskia eikä se ole minulle mikään ongelma. Vältän keskustelua aiheesta, jos tiedän toisen olevan aivan eri linjoilla, tai jos siitä pitää puhua, niin saatan ilmaista nätisti oman mielipiteeni varoen ryhtymästä väittelyyn. Toivottavasti tämä on pian ohi.

Rullattu
Rullattu
9.6.2021 10:49
Vastaa...  Tapio Pesola

Noinhan sitä moni tekee, suomalaiset kun on ihmisiä eikä 3 maailman torakoita jotka alkaa huutamaan jihad sotaa jos vaikkapa puuro maistuu paskalta.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
9.6.2021 01:37

Tietsikka sekosi, kun luin rokotetietoutta liikaa. Avaa aina 7 välisivua käynnistäessä ja heitti veke monilta sivuilta, joihin olin kirjautunut. Kiljupäissään tulee hitoikseen kirjoitusvirheitä.

Rokotteella pääsisin taas Eestistä hakemaan viinaa ilman kallista testiä satamassa. Laivan kajarit tulisivat katosta niskaan, enkä jaksa niitä kantaa.

Näin ei voi jatkua, tämä on Alkon salajuoni, siellä ei vaadita edes maskia.

pöh
pöh
9.6.2021 00:31
Kantispeikko
Kantispeikko
9.6.2021 01:42
Vastaa...  Admin Pt-media

Niin ku tota noin siis ihan oikeesti se hammaslääkäri laitto paikan sisälle mikrofonin, jouduin vaihtamaan kaikki hampaat tekareihin, et varmasti ei ole mikrofonia purukalustossa, huomenna meen hakemaan viinaa, kun noi mikrobotit ei kuulemma kestä alkohoolia.

”Sen tilavuus on alle 0,1 kuutiomillimetriä, laite on yhtä pieni kuin pölypunkki ja sen näkee kunnolla vain mikroskoopin avulla.”

https://www.mikrobitti.fi/uutiset/polypunkin-kokoinen-valvontasiru-voidaan-injektoida-potilaaseen-kommunikoi-ultraaanella/44fe13ce-770c-4246-bb09-21df5e9b0e1b

Oon morsettanu koputtamalla koko yön pattereita ja yrittänyt varoittaa naapureita.

Trolleja
Trolleja
9.6.2021 02:19
Vastaa...  Admin Pt-media

SDP vaalivoitto näytti tuon helpon höynäytyksen.

Arttu
Arttu
9.6.2021 08:07
Vastaa...  Admin Pt-media

Ja viivoja vetämällä ruotsalaisten matu-ganstojen kanssa pehmenee aivot

sikari
sikari
9.6.2021 09:02
Vastaa...  Arttu

Pitää paikkansa, väittävät että jää sille tasolle kun aloitti, ikuinen 15vee, ufojakaan ei kuulemma ole olemassa, mitä nyt us-army jahtaa niitä vähän väliä, hävittäjien asejärjestelmät lukittuvat niihin, mutta ei ne nyt ufoja ole,,,

sikari
sikari
9.6.2021 16:32
Vastaa...  Admin Pt-media

https://www.youtube.com/watch?v=3RlbqOl_4NA

Missäs se oikea paavon luuraa? oikee paavo ei ole huumemyönteinen.

Faith
Faith
9.6.2021 23:27
Vastaa...  Admin Pt-media

Näinkö Pate ?…Lainasin erään kappaleen sanoja.

”Light a blunt up with the flame

Put that cocaine on a plate

Molly with the purple rain

’Cause I lost my faith

So I cut away the pain, uh”

Töllö
Töllö
9.6.2021 23:52
Vastaa...  Admin Pt-media

Nythän mää vasta hokasin paavon syyn tähän kokeelisen rokotteen vastustajien mollaukseen. Tollo paavo on käynnyt ottamassa piikin ja nyt pelkää tehneensä elämänsä virheen.
Älä pelkää et ole yksin virheesi kanssa teitä aivottomia on miljoonia.
Paavo tyhmästä päästä kärsii koko ruumis.

Rullattu
Rullattu
9.6.2021 10:50
Vastaa...  Admin Pt-media

Takoitat varmaan hönöillä niitä suhteellisen suosittuja ruottalaisia rieskoja.