Poliisiratsia aiheuttaa pikkugangsterille traumoja

Poliisin pidätyskuva oikealla.
Svt toi viime viikolla eetteriin uutisen, jonka lukeminen aiheutti pitkän ja hartaan naurukohtauksen. Joskus toimittajia pitäisi ehkä kouluttaa uudelleen hommaansa.

Artikkelin lähtökohta oli se, että viime aikoina on tehty jonkinlainen “turvallisuustutkimus”, jonka mukaan Järvan maahanmuuttajalähiöissä Akallassa, Husbyssä, Kistassa, Tenstassa ja Rinkebyssä asuvat nuorukaiset kokevat stressitraumoja sen takia, että poliisi pysäyttää heitä esim. liikenteessä. Toisin sanoen poliisi ratsailee.

Artikkelissa pääsee ääneen muuan Mohamed Yusuf, joka kertoo, että poliisi pysäyttää ja ratsaa häntä säännöllisesti. Yusuf epäilee, että kyseessä olisi rasismia. Poliisi taas sanoo artikkelissa, että he eivät ratsaa kuin rikollisia.

 

Poliisihan puhu totta. Nimittäin Mohamed Yosuf on tunnettu husbyläinen pikkugangsteri, joka on tuomittu useista pikkurikoksista. Listalla on ajoneuvovarkauksia sekä huume- ja ampuma-aserikoksia.

Vaikea sanoa miksi Svt otti ohjelmaansa juuri rikollisen kertomaan, että hänet pysäytellään poliisin toimesta usein. Eikö Järvan lähiöistä kuitenkaan oikeasti löydy tavallisia ihmisiä, joita poliisi oikeasti pysäyttelee. Joka tapauksessa syy, miksi poliisi pysäyttelee Mohamed Yosufia ei ole se, että poliisi rasisteeraa vaan se, että Yosuf sattuu olemaan pikku gangsgteri.

Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Mr.Reese

Ihana suklaasimmu. Leikkaa syöpäkasvaimen aivoista vaikka pelkällä kertakäyttöveitsellä ja lentää kuuhun ilotulitusraketilla.

timo

Lisäksi poikkeuksellisen terävän oloinen gansteri. Älykkyys suorastaan loistaa noista huulista. Kengissäkin varmaan ledivalaistus.

Last edited 1 vuosi sitten by timo
pöh

Suomen mediassa näitä matulähiöitä kutsutaan huono-osaisten alueiksi, ja sillä huono-osaisuudella perustellaan kaikki rikollisuus.
Suomessa niin kuin Ruotsissakin on aina ollut niitä paljon huono-osaisempia kantiksia, jotka ei kuitenkaan ole samalla tavalla alkanut ryöstämään, raiskaamaan, ammuskelemaan, räjäyttelemään jne..

Dickie

Mutapäät itse tekevät alueesta paskan…ja “huono-osaisen”…

Dickie

ei niinpäin, mitä suvakit tekosyyselittävät, että alue on “huono-osainen” jollin asukkaista tulisi ..sii rikollisia..vaan..siis päinvastoin…asukkaat tekevät muuten ihan OK alueen paskaksi ihan itse

Antti Tifa

Mitöäh ? Jonkun pitää ehdottomasti kertoa herra Yosufille, ettei Suomessa pysäytellä ketään koskaan etnisen profiloinnin eikä edes rikosrekisterin perusteella.
Täällä tarvitaan juuri tällaisia hienoja kulttuuria rikastavia puikulapäitä.
Meillä on tilaa eikä rasistisesta poliisista harmia.
Siitä pitää huolen komisario Taponen ja jos herra Yosuf muuttaa esim. itäkeskuksen seudulle niin konstaapeli neito Marasta hän saa uuden ystävän ja hyvän liittolaisen.
Kämppä tiedossa kalustettuna ja sossumasseja riittävästi.
Lisää saa kun vaivautuu pyytämään.
Tervetuloa Suomeen turvaan rasismilta herra Yosuf.

Moonman

Ennen tiede osasi kertoa miten matala tai korkea ÄO korreloi käytöksen kanssa. Nyt se on sitä kiellettyä tiedettä ja kaikki ovat ihan samanlaisia. Paitsi että sukupuolia on nykyään 1000. Sosialismilla meni Ruotsikin eugeniikan mallimaasta geneettiseksi viemäriksi.

K J

Frenologia on nykyään kielletty tieteenala, eikä siitä valideja todisteita julkaisuissa tähän päivään olekaan, mutta voidaan kuitenkin kysyä, onko matalaotsaisten nergroidien julma väkivalta ja veden haistaminen kilometrien päästä evoluution jonkinlainen päätepysäkki joillekin alunperin nomadiheimoista koostuneille ryhmille.

Päätepysäkki infrastruktuurin kehittämisessä tarkoittaa häviämistä evoluuttisessa selviytymiskamppailussa.

Jos genomin (frenologia oli joskus tarkkaa tieteenalaa, kun kromosomistosta ei tiedetty) tutkimustuloksia julkaistaisiin, voisin vaikka lyödä “pääni pantiksi” että kehitys on näillä tullut tiensä päähän ja ainoa keino selviytyä on julkea opportunismi liitettynä AU:n diktatuureissa vahvaan nepotismiin.

Mielenkiintoinen kommentti ja piti pakostikin vastata tähän oma vastineeni lyhennettynä.

Painun takaisin pehkuihin. Muistakaa äänestää oikeita ihmisiä.

Last edited 1 vuosi sitten by K J
Daavidin poika

Olisit Pate tuonut sen Svt:n toimittajan nimen julkisuuteen samalla. Kaikki tietää, että julkisuus on myrkkyä, varsinkin tämän luokan uutisoinnissa.

Voin myös kuvitella kuinka vahvasti Svt:n uutisointi häiritsee poliisin työtä, ja työrauhaa. Tässäkin tapauksessa rikollisesta ovat tekemässä lammasta.

sellaista

Ruotsin Telkevisio ja TV4 on kuuluisia siitä ,kun he haastattelevat jotain ,niin aina henkilöllä on yhteys vasemmistoon.
Korkeista vuokrista “tavallinen” vuokralaisena pidetty haastateltava olikin Vuokralaisyhdistyksen demarin edustaja mm.
Rinkebyä puolustava “täällähän ei ole mitään ongelmia” nainen on vasemiston paikallisedustaja.

Mistä kummasta aina tämä haastateltava aina on vasemmistolainen .ei koskaan SD tai edes joku vain “kansan mies”

Suldaan sanoi Ahmed

Kyllä. Juuri sama YLE-taktiikka on käytössä. Tai YLE on kopioinut sen saman taktiikan Ruotsista.

Huuli Pyöreänä

Jos Ruotsi haluaa tunkea näitä maansa täyteen ja pitää näistä kynsin hampain kiinni niin silloin niitä joudutaan pakostakin ratsaamaan jotta pysyttäisiin ajan tasalla siitä mitä he kulloinkin touhuavat.

Näin on päätetty elää, siis on turha valittaa sen kummemmin ratsaajan ja kuin ratsattavan. Hymyä vaan HUULEEN!

The Punisher

Svt:lle taitaa nykyään päästä töihin kolmella kriteerillä:

1. Alle 80 äo
2. Todettu aivovamma
3. Moniteho punaiset linssit

Toki pääsyyn voidaan vaatia myös kaikki kolme vai millä muulla voi selittää noin typerää lähestymiskulmaa poliisin työhön kuin roistojen stressireaktioilla?

IsoJ

4. Pimppi, mielummin lääkärin tekemä
5. Lesbo, mielummin psykologin tekemä
6. Kuka tahansa, ei järkeväksi oletettu tai ainakaan tunnettu.
Eiköhän tuolla listalla STV portit aukea!

Anna-Maria Korhonen

Mohamed Yousufkin tuli siis Ruotsiin yrittämään, innovoimaan ja rikastamaan kulttuuria, mutta rasistinen poliisi haittaa bisneksiä.

Vaarallinen mutantti

Kaverin naamasta jo näkee, että vintillä on runsaasti tyhjää ….