Seksuaalisista ahdisteluista pienet nuhteet

Somaliasta Ruotsiin saapui joskus 2015 paikkeilla muuan Mohamed, joka oli hyvä ainakin yhdessä asiassa. Tuntemattomien naisten kopeloinnissa.

Kun Mohamed saapui Ruotsiin joskus 2015, ja loppuelämän kestävä oleskelulupa tipahti postiluukusta, niin mies sai ilmaisen asunnon Östersundista. Mikä oli ollessa, ikuinen ylläpito.

Koska työtä ei varsinaisesti tarvinnut tehdä, niin Mohamed hakeutui vapaaehtoishommiin paikallisen helluntaiseurakunnan kirpputorille. Mutta elämän suurin tarkoitus oli kuitenkin kopeloida naisia.

Sitä Mohamed harrasti mm. julkisissa kulkuvälineissä. Kerran hän istui tyhjässä bussissa sen ainoan naismatkustajan viereen. Nainen oli teini-ikäinen tyttö. Aika suoraan Mohamed menikin asiaan ja alkoi hinata tytön hametta ylemmäs. Toisella kerralla yksinään liikkeellä ollut teini seisoi bussin keskiosassa. Mohamed nousi bussiin, meni naisen viereen ja alkoi nylkyttää tytön jalkaa kuin kiimainen koira.

Kolmannessa tapahtumassa Mohamed istui teinitytön viereen ja alkoi hiplata tytön reittä. Neljännessä tapauksessa Mohamed otti tyttöä kiinni olkapäistä ja yritti pussailla tytön niskaa.

Kaiken kaikkiaan näitä ahdisteluita oli käräjillä toista kymmentä, mutta näyttö riitti kuuteen tapaukseen. Kaksi tapauksista oli sellaisia, että Mohamed kopeloi samaa naista parin viikon väliajalla samassa bussissa. Huono tuuri naisella.

Mohamed tunnistettiin melko helposti. Yksi tyttö, jota hän kopeloi, työskenteli samalla kirpputorilla . Niin ikään yhdessä tapauksessa nainen soitti miehelleen, joka tuli bussipysäkille vastaan. Mies hiiltyi sen verran vaimoonsa koskemisesta, että aikoi antaa Mohamedille selkään. Mohamed pääsi karkuun bussikuskin suojaavan selän taakse. Mies sai kuitenkin selville Mohamedin nimen ja asia ilmoitettiin poliisille.

Östersundin käräjäoikeus katsoi, että Somalian kansalainen Mohamed ***** syyllistyi kuuteen seksuaaliseen ahdisteluun, josta seurasi muutaman kuukauden pituinen ehdollinen tuomio koetusajalla. Koetusajan aikana Mohamedin on käytävä kriminaalihuoltoviraston valvojan kanssa vakavia keskusteluja.

Kaikki uhrit olivat ruotsalaisia.

Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Rullattu

Vakavia keskusteluja, jep, eikä mene kun korkeintaan kun pari viikkoa ja maapallon ärsyttävimmästä rodusta oleva olio jatkaa siihen mihin jäi.

terhomatti.hämeenkor

Siis toisin sanoen ei rangaistu lainkaan !

Antti Tifa

Todella outoa, että kaikki uhrit ruotsittaria.
Mohamedillä saattaisi olla kuumottavat olot jos erehtyisi kähmimään sompassinaaraan burkan alta sitä silvottua hilloviivaa.
Ehkä Mohamediä ei kinosta musta bärche ?
Tod. näk. saamme lukea Mohamedin harrastuksen saavutuksista tulevaisuudessa.

Minä

Oikeasuskoisiin tyttöihin koskettelu toisi hengissä pysymiselle ongelmia. Ruotsalaistyttöjen käpälöinnistä ei tule kuin korkeintaan ruotsalaisen tuomioistuimen lempeä jutustelu ja jokin nuhtelu.

Esko Kivikosket

Somelo on RIKKAUS. Kysykää vaikka Löhvenistiltä. Mennen tullen somelo hakkaa valkoisen heteromiehen älykkyydessä, yleistietoudessa, kirurgintaidoissa ja pimpankaivuussa.

Jaakko Palvi

Neitsyen hiplaaminen parantaa Mohamedin hivin.

Last edited 3 vuotta sitten by Jaakko Palvi
Anna-Maria Korhonen

En yhtään ihmettele, jos tämäkin ollut ainakin helluntaiseurakunnalle rasisminvastaisen toiminnan mannekiinina. Oikein vapaaehtoistyössä ja somaleja pidetään laiskoina. No Mohamedin motivoiva voima olivatkin luontaisedut.

Muistan kuinka syksyllä 2015 eräs helluntaiseurakunta PK-seudulla ryntäsi auttamaan turvapaikanhakijoita ja eräs tuttava kutsui minutkin katsomaan kuinka heille opetaan herätyskokouksissa Raamattua. Tuolloin viimeistään kirkastui, ettei helluntalaisuus taida olla minun oppini.