15 ulkomaalaista käräjille Pikku Huopalahden jutussa

Helsingin Pikku Huopalahden eriskummallisen väkivalta- ja ryöstöjutun käsittely alkoi tänään Helsingin käräjäoikeudessa. Syytettyjen penkillä on 15 ulkomaalaista miestä. Myös uhriksi joutui kaksi ulkomaalaistaustaista nuorukaista.

Homma lähti rullaamaan 27.3. kun osa porukasta kokoontui Vantaan Jumbossa, jonne saavuttiin ainakin kahdella autolla. Jumbossa tehtiin myös ostoksia, ostoskärryyn tarttui pesäpallomailoja ja kertakäyttöhanskoja.

Kohta tämän jälkeen kaikki epäillyt kokoontuivat Pikku Huopalahteen, jonne tultiin yhteensä kolmella autolla. Kokoontumispaikasta ajeltiin peräkanaa Paciuksenkaari 6-osoitteeseen.

Kaikilla oli ollut erilaisia kasvomaskeja tai huppuja. Ensimmäinen uhri 16-vuotias poika pahoinpideltiin alkulämmittelynä. Kohta perään toinen 17-vuotias poika sai miesjoukon kimppuunsa.

Syytteen mukaan kaikki mainitut henkilöt ovat ottaneet osaa pahoinpitelyyn joko itse pahoinpitelemällä, kuljettamalla autoa tai muuten avustamalla teossa.

Miehet kiistävät pääsääntöisesti teot. Joku väittää, ettei ole ollut tietoinen mistään pesäpallomailoista, toinen kertoo nousseensa auton kyytiin, mutta nukahtaneensa matkan aikana eikä tiedä mistään mitään ja kolmas väittää, että liikkeellä ollaan oltu pelkästään sunnuntaiajelulla.

Syytekirjelmästä teolle ei löydy mitään motiivia. Eli kaiken kaikkiaan melko käsittämätön homma. Luultavasti kyseessä on joku somalialaisten sisäpiirin juttu, josta kukaan suomalainen ei ikinä pääse selvyyteen, että mistä oikein oli kyse.

Syytteinä on pahoinpitely, ryöstö ja joitakin pienempia rikoksia kuten huumausainerikos.

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
ro.
ro.
9.6.2021 18:29

Vaikutaa ensi silmäksellä puikulapäiden Klaanien väliseltä kahnaukselta,harmi ettei monoselle tullut keikaa.

Tavan töllääjä
Tavan töllääjä
9.6.2021 19:06
Vastaa...  ro.

Tuli mieleen et oisko törmänneet naapureihin Eritreasta. Niitäkin on tänne tuotu. Vaikka ovatkin perinteisesti sotajalalla.

Huru-ukko
Huru-ukko
9.6.2021 18:29

Tuleepi kalliksi veronmaksajille, kun joka jorkilla on oma a sianajaja. Sama rötös niin kai siihen riitäisi se sama pykälänikkari. Eli kaikille yhteinen, yhdessähän ne sen röötöksenkin tekivät?

Big l
Big l
9.6.2021 20:43
Vastaa...  Huru-ukko

Ei mitään asianajajaa. Noille saastoille ei kuulu mitkään oikeudet. Korkeintaan yhtenä kappaleena paluu sinne mihkä kuuluu. Ei muuta.

ernesti_loosonen
ernesti_loosonen
9.6.2021 18:34

jos ei syyllistä tai syyllisiä saada selville niin ei muuta kuin kaikki kasipallot reippaasti kotimaihinsa, jostakinhan suomen tervehdyttäminen on aloitettava

ernesti_loosonen
ernesti_loosonen
9.6.2021 19:30
Vastaa...  ernesti_loosonen

pitää tietty muistaa perheiden yhdistämiset takaisin sinne niiden kotimaihin, sehän on kehitysmaalaisille hyvin tärkeä pointti viihtymisen kannalta

Dindu Nuffins
Dindu Nuffins
9.6.2021 18:40
Unelma Painajainen
Unelma Painajainen
9.6.2021 19:28

Tulee mieleen elokuva The Purge -Puhdistus.

Suomi Finland
Suomi Finland
9.6.2021 20:54

Ei voi ymmärtää kyseisten tyyppien käytöstä.

seant
seant
9.6.2021 21:01
Kekkis
Kekkis
9.6.2021 21:12

Halvinta oli laittaa tekijät&heidän perheet ja uhrit&heidän perheet Venäläisen turvallisuuspalveluyrityksen kyyditsemänä takaisin Somppulaan. Siellä voisivat vapaasti selvitellä asiansa oman kulttuurin mukaisessa ympäristössä ja parhaaksi katsomillaan välineillä.

Ei kannata tuhlata rahaa tutkintoihin ja oikeusjuttuihin, jotka ei johda mihinkään

juhaII
juhaII
9.6.2021 21:24

Eikös pesäpallo ole natsien peli?

Dickie
Dickie
9.6.2021 22:44

siinäpähän tunnistelet SYYLLISIÄ kun joka puikulapää näyttää identtisiltä

IHHKUA
IHHKUA
9.6.2021 23:23

Tuleeko sana ”IHKU” tästä (vitsi):

”International House Helsinki

International House Helsinki (IHH) tarjoaa suurimman osan maahanmuuttajien tarvitsemista alkuvaiheen palveluista. Palvelu on suunnattu kaikille hiljattain pääkaupunkiseudulle tulleille maahanmuuttajille. IHH palvelee myös yrityksiä ja työnantajia ulkomaiseen työvoimaan ja sen rekrytointiin liittyvissä kysymyksissä.

Palvelua koordinoi Helsingin kaupunki. Siihen osallistuvat Kelan lisäksi Helsingin kaupungin maahanmuuttajaneuvonta, (ent. Uudenmaan maistraatti)nykyinen Digi- ja väestötietovirasto, Verohallinto, Uudenmaan TE-toimisto, Eläketurvakeskus, Helsingin seudun kauppakamari, Maahanmuuttovirasto sekä Espoon ja Vantaan kaupungit.

Yhteystiedot

International House Helsinki
Lintulahdenkuja 2
00530 Helsinki

Lisätietoja

International House Helsinki
InfoFinland.fi (tietoa Suomesta 12 kielellä)

Oloneuvos
Oloneuvos
10.6.2021 12:01
Vastaa...  IHHKUA

On näillä etnisesti edistyksellisillä todellakin työllistävä vaikutus kun katsoo minkä kokoista julkisen puolen armeijaa se työllistää.

Noname
Noname
10.6.2021 02:42

Mitenhän pideltyjen rikostaustat. Saisko kaikki samalle osastolle linnaan?

Nih
Nih
10.6.2021 03:38

Helsinki elää monikulttuurista unelmaa, jännää pöhinää kaduilla joka vain kasvaa ja voimistuu. Onnittelen hesalaiset, tätähän te olette toivoneet ja nyt se alkaa olla käsinkosketeltavaa. Li voisi vielä heittää tähän, hesassa on vielä tilaa. Toivon aidosti että myös poliitikot saisivat oman annoksen tästä, vaikka jossain kujalla iltasella.

Kimmo Leino
10.6.2021 03:54

Tämä kakki maahanmuutto johtuu Suomen solmimasta ”sopimuksesta” : He 55/2007 pohjalta solmittiin sopimus Kansainvälisen rikostuomioistuimen kanssa: Suomi MAKSAA ja pitää Kansainvälisen rikostuomioistuimen toimivaltaan kuuluvia sotarikos-oikeudenkäyntejä, kunhan Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi käsittelemään Suomea koskevia yksittäistapauksia .

Nämä sotarikolliset tuodaan Suomeen maahanmuuttoaallon joukossa; piilossa kansan katseilta.

Tampereella nyt käynnissä ollut tapaus ehti olla 10 vuotta vapaalla jalalla Suomessa .

Tätä sopimusta ”tarvittiin”; etteivät kaikki Suomen perustuslain 118 §:n mukaiset jutt joudu Kansainvälisen rikostuomioistuimen käsittelyyn.

Julkinen lakitietokansta Finnlex: PL 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

Tässä siis tehtiin syytesuoja itselle ja vietiin kansalaisten ihmisoikeudet !

Parempi Suomi
Parempi Suomi
10.6.2021 04:15

Tuli mieleen, että samanlaisia uutisia on tullut Ruotsista montakin kertaa. Kuulostaa tutulta. Hienoa, olemme myös tällä Ruotsin tiellä ja näimme sen jälleen.

Muistakaa siis äänestää jatkossakin SDP, Vihreät, Keskusta, Kokoomus ja Vasemmistoa. Näin saamme paremman Suomen.

Onnea Helsikin myös.

Antti Tifa
Antti Tifa
10.6.2021 13:51

Suurin osa saa korkeintaan ehtoollista ja pikku sakot.
Tämä tulee maksamaan vitusti suomalaiselle veronmaksajalle.
Ehtoollinen on yks hailee ja sakkojaan eivät maksa ikinä jolleivat vie lappujaan sossuun ja siellä joku armelias kukkahattu kuittaa.
Nyt ja pitkällä aikavälillä tulisi halvemmaksi kuskata vaikka yksityislennolla jäbät lähtömaahansa ja ikuinen maahantulokielto ampumisen uhalla.

LateAbortion Ry
LateAbortion Ry
11.6.2021 12:45

Kela-tkaa, että Jimeillä on ajokortit ja huopaavat autoillaan miten sattuu liikenteessä viidakkoveitset ja pesäpallomailat takakontissa :/