Käräjäoikeuksissa kaaos maanantaisen jättiratsian jälkeen

Operaatio Troijan Hevonen on saanut Ruotsin oikeuslaitoksen mielenkiintoiseen tilanteeseen. Maan oikeuslaitokset käyvät tällä hetkellä ylikierroksilla, sillä lähes jokaisessa käräjäoikeudessa on useita juttuja, joiden takia henkilöitä yritetään vangita.

Svt:n uutisten mukaan tilanne käräjäoikeuksissa on kaoottinen. Kymmeniä kymmeniä kovan luokan gangstereita haetaan käräjäoikeuksissa vangittavaksi. Lisäksi juttulistalla ei ole mitään satulanhaisteluja ja puistoonkusemisia vaan kovan luokan rikoksia kuten murhia, törkeitä huumausainerikoksia, kidnappauksia ja sen sellaisia.

Kyse on siitä, että poliisi otti ympäri maata maanantaina kiinni 155 kovan luokan rikollista. Oikeuskaaren mukaan henkilö on esitettävä vangittavaksi kolmantena päivänä kiinniotosta, joten ruuhkaa siis piisaa.

Lisäksi useissa käräjäoikeuksissa käydään suuria kuukausia kestäviä istuntoja viime vuotisen encrochatin salauksen murtamisen jälkipelissä. Murhia, murhia, kidnappauksia jne jne.

Niin ikään poliisin rikostutkijoilla on kiireiset ajat edessä. Rikostutkintaa ei voi jatkaa ihan loputtomiin, siinäkin aika on rajallinen. Toisaalta taas useimmat jutut, jotka ovat tulleet esille nyt Troijan Hevosen jutun yhteydessä, ovat isoja monimutkaisia vyyhtejä, joita ei selvitellä ihan kuin puistoonkusemista.

Joten työtä riittää.

13 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jaa a` hmmm
Jaa a` hmmm
11.6.2021 17:25

He ovat uhreja ja heidän motiivinsa arvostelu on rasismia, kuka oikeistopoliitikko sanoi näin 2015. Sama henkilö johtaa kokoomuksen vieläkin vihertäväksi kuin itse vihreät,, niin Suomessa. Mutta Suomi alkaa muistuttamaan eteläpäästä ruotsia, amputaatio on selviö tulevaisuudessa jos mitään ei tehdä.

juhaII
juhaII
10.6.2021 20:53

”Tungos” tulee jatkumaan ruotsalaisessa vankilalaitoksessa!

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
10.6.2021 19:44

Kun kyseessä kuitenkin on aseellinen toiminta, joka uhkaa Ruotsin turvallisuutta, eikö tuomioihin voisi soveltaa sota oikeutta. No Ruotsin viimeisin sota käytiin vuonna 1814 Norjaa vastaan, joten ovatkohan laitoin siltä ajalta? Toisaalta en menetä yöuniani, vaikka olisivatkin. Ehdotan kuitenkin väliaikaisia kenttätuomioistuimia, pikaoikeudenkäyntejä ja niiden päättämiä pikakarkoituksia.

Pieru kauan naura...
Pieru kauan naura...
10.6.2021 14:27

Ne, joita ei vangita, pääsevät vapaiksi ja ne, jotka vangitaan, pääsevät vapaiksi tuomiota odotellessa ja häipyvät jonnekin Marbellaan tai Costa del Soliin kehittämään uusia bisneksiä.

Näin se on ennenkin mennyt so what? Turhaa tohisemista, mikään ei muutu, ei ainakaan ennen kuin jallitus muuttuu, josko sittenkään.

Oivalla uutta
Oivalla uutta
10.6.2021 16:21

Kyllä. Tämä(kin) on varmasti ylen päälähetyksen ykkösuutinen.

Me ollaan EU:ssa
Me ollaan EU:ssa
10.6.2021 13:52

Eikös se ole melko helppoa. Peruutetaan ko. henkilöiden kansalaisoikeudet, passit, henkilökortit ja ajokortit ja jäädytetään pankkitilit. Jossain kohtaa ne ryömii ihan itsestään esiin.

Antti Tifa
Antti Tifa
10.6.2021 13:44

Mitä suotta panikoivat ja kaaostelevat.
Lätkäisisivät vaan kaikille muutaman viikon kehityskeskustelua ja yhteiskuntapalvelua tms. Pullakaffet ja Adjö Mohammad. Takaisin rikastuttamaan kansankotia.

Pelle Hemppainen
Pelle Hemppainen
10.6.2021 13:34

Kovimman luokan ganstereita ei haeta vangittaviksi:

”Haittavaikutusilmoitukset, joissa on ilmoitettu kuolemantapauksesta

Fimeassa on 8.6.2021 mennessä käsitelty 85 koronarokotuksiin liittyvää haittavaikutusilmoitusta, joissa kerrotaan potilaan menehtyneen. Kuusi potilaista oli saanut Modernan, 13 Vaxzevrian (AstraZeneca) ja loput 66 Comirnaty -rokotteen.”
https://www.fimea.fi/tietoa_fimeasta/koronavirus-covid-19-/koronarokotteiden-haittavaikutusilmoitukset/viikkoraportti

Keitä muka on haettu?

Ilmari
Ilmari
11.6.2021 18:03
Vastaa...  Pelle Hemppainen

KERROTAAN MENEHTYNEEN. Kuka kertoo? En tiedä, mutta tämä ei tarkoita, että oikeasti olisi menehtynyt.

Yhtään koronarokotteesta johtuvaa kuolemantapausta ei ole todistettu, mutta koronaan on kuollut noin 1000.

Minä
Minä
10.6.2021 13:33

Tämähän ei tietenkään liity mitenkään, eikä miltään osin maahanmuuttopolitiikkaan hallituksen mielestä.

Pera Pervo
10.6.2021 22:41
Vastaa...  Minä

Ei suoraan maahanmuuttoon. Mutta vokin pahaan puuroon ja liian pieneen discorahaan kylläkin.

Sami
Sami
11.6.2021 16:57
Vastaa...  Pera Pervo

Osa Kehiksistä oireilee koska sosiaalitoimisto on antanut apeat verhot.

Suomi Finland
Suomi Finland
10.6.2021 12:47

Rikolliset työllistävät mukavasti juristeja ja poliiseja ja vankilaviranomaisia. Kansantalous sen kun kasvaa.

Harmittaa vaan, kun koneinsinöörien, rakettitutkijoiden ja aivokirurgien tarve ei noiden tapausten takia kasva ja heitä olisi edelleen runsaasti tarjolla työmarkkinoille.