Ruotsiin odotetaan useita kymmeniä isis-naisia syksyyn mennessä

Kurdien itsehallinta-alueella Pohjois-Syyriassa vankileirillä olevia isis-naisia aletaan palauttamaan suuressa mittakaavassa takaisin kotiin Ruotsiin.

Sverigesradion mukaan vankileirillä on tällä hetkellä parikymmentä naista ja kolmisenkymmentä lasta, jotka odottavat karkotusta Syyriasta takaisin Ruotsiin. Heidät arvellaan saatanevan Ruotsiin kesän ja syksyn aikana.

Kurdijoukot ovat käyneet läpi jokaisen naisen tapauksen, mutta ne, jotka nyt karkotetaan, niin heitä vastaan ei ole löytynyt mitään todistusaineistoa, että heitä vastaan voitaisiin nostaa syytteitä ja siksi heidät tullaankin karkoittamaan Ruotsiin ja ylipäätään niihin maihin, jonka kansalaisia he ovat.

Kurdihallinnon mukaan naiset, kuten myös miehet, ovat konkreettinen turvallisuusriski.

Kurdihallinnon ruotsalainen edustaja Shiyar Ali kertoo SVT:lle, että kurdihallinto on tehnyt voitavansa tutkiakseen heidän tekosiaan.

– Mutta se on vaikeaa sekä miesten että naisten kohdalla. He ovat idealistisia ihmisiä, joilla on hyvin radikaalit ajatukset ja he ovat päteviä siinä, mitä tekevät, Ali kertoo.

 

Käytännössä kai kaikki isis-leirit räjähtävät kohta käsiin ja Eurooppa saa tuhansia radikaalimuslimeja elätettäväkseen. Kurdihallinto on tehnyt voitavansa, eikä heillä riitä loputtomiin resursseja hoitaa asiaa, joka oikeastaan kuuluu Euroopalle ja niille maille, joista isikseen on lähdetty. Asia on yritetty unohtaa Euroopassa, mutta ongelma ei ole poistunut ajattelemalla muita asioita.

Ruotsin, kuten Suomenkin lakien mukaan henkilö, joka on maan kansalainen, hänellä on oikeus palata kotimaahansa. Ruotsi aikoo tehdä jotain toimia palaajien suhteen, luultavasti kai lähinnä lasten huostaanottoja. Mutta muuten ei o

, ,
Subscribe
Notify of
guest
26 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
K J

Toivon että Suomi myös aikoo tehdä jotain…

Kohta näistä aletaan jo lyödä vetoa ja pelata muutenkin.

Itse olen vanha peliaddikti ja olen ollut pelaamatta tosi kauan jne. Ainakin essonbaareissa näitä veikkaillaan. God damn!

Minä

Tämän siitä saa, kun pitää rajat auki vapaalle maahanmarssille, elättää tulijoita erityisen löysin perustein, kielteisen päätöksen saaneita ei poisteta ja jaellaan kansalaisuuksia kuin ämpäreitä marketin ilmaisjakelussa.

Suldaan sanoi Ahmed

Vihervasemmistolaiset odottelevatkin näitä jo kieli pitkällä ja pyrkivät järjestämään näille kaikki mahdolliset edut jotta he voivat käynnistää uudelleen toimintansa kaikessa rauhassa ja täysin uudenlaisella strategialla.

Joppos123

Eikös joku ääässdeepeen kalkkuna esittänyt jokin aika sitten ISIS-kurkunleikkaajille vallan sotaveteraanistatusta?
Miten helvetin tyhmä ihminen voi olla.

Rintamalta ali

Kyllä vantaalainen suvakki. Ja kirkon edustajiltakin tullut peukkua. Luultavasti tuntemattomastakin tehdään uusi versio. Kunniamitalit tietenkin. Kunniahan onkin niille veitsenterällä.

joho

Ei tämä vantaalainen ollu ainoa, joka on esittänyt statusta kurkunleikkaajille. Demari-kalkkuna-kana pari vuotta sitten, muistaakseni.

Khmm

No sotaahan ne ovat käyneet ja pahemman jälkeen. Jollei linnaan niin jonkinmoiseksi sotaveteraaniksi sitten – sodankäyneeksi – ei kaikki sotaa käyneet sankareita ole, mutta ei tainnu ästeepeeläinen saada ajatustaan valmiiksi ennen kuin lausui sen julki.

Hommanmaksaja

No ihan hyvä juttuhan tuo.. ☹️☹️☹️

Ei ole teiltä pois

Ja suomeen myös. Mutta siitäpä ollaankin hiljaa. Ja kuinka ollakkaan. Migri uudistaa asiointiaan. TUHANSIA uusia varattavia aikoja ja matujen neuvonnan lisäämistä. Vittu. Tulisipa minullekkin postia että moro! Tarvitsetko asianajajaa, neuvojaa yms. Hoidamme sinulle kaikki ohi jonojen. Kolottaako hammasta? Ei hätää. Laitetaan muutamalla tonnilla legot kuntoon. Oletko jonottanut lääkäriin? Lähetä viesti ” meillä on tilaa” , niin saat ajan yksityiselle muutaman tunnin sisällä. Kaikki tutkitaan ja maksetaan. Lisäksi saat tikkarin. Ja vähän discorahaa.

Tulkka Meill Vaa!

Mikä ei kelpaa kurdeille kelpaa kyllä Ruotsiin ja Suomeen joissa se ARVOPOHJAnoteeraus.

Raisa Marin

Kurdit ei näköjään ymmärrä Rikkauden ™ päälle.

Qroquius Kad

Ehkäpä kurdeilla on tarpeeksi tekemistä omien maanmiestensä kanssa;
sen verran perseileväisiä nekin ovat olleet ja ovat Eurooppaan tunkeuduttuaan.

P. Uniikki

Rikkautta vaan lisää ruotsiin. Kuolemankultin kannattajat porsivat lisää äpäriä äänestämään vihervasemmistoa. Vihervasemmistolle win-win? Hitsaripudokkaan sanoin ”olemme tehneet ruåtsista paremman maan”.

Bessere wahl

Minä ainakin odotan Suomeen enemmän ranskattaria, italiattaria, espanjattaria ja aasialaisia naisia ennemmin kuin isis-terroristeja.

Niiden kanssa aika kuluu kuin siivellä.

Suomi Finland

On se niin kiva, että kun Suomea puolustaneiden naisten ja miesten kunniaksi ennen nostettiin Suomen lippu, saadaan siihen sopivasti samalle päivälle uusi järjestely:

Suomen ja Isisksen liput vierekkäisiin salkoihin juhlistamaan sotiemme veteraaneja.

T: vihervasemmisto

Kaikki joita tuo ei miellytä ovat surkeita rasisteja.

CvK

”Käytännössä kai kaikki isis-leirit räjähtävät kohta käsiin”

Eikös tämä olisikin hyvä ratkaisu?
Swedistan voisi avustaa lähettämällä pari lentokoneellista dynamiittia per leiri.

Plan B voisi olla perinteinen, vangit kuolivat paetessaan varoituslaukauksiin.

Vakavemmin, Kurdeilta loppuu rahat ja haluavat päästä näistä eroon ”humaanisti”, mutta syyttäisiköhän heitä kukaan mistään jos Plan-A tai B tapahtuisi?

Mafiasota

Niin. Eli suoraan puhuen. Tarkoitat esim libya 2. Minusta ei olisi pitänyt koskaan pommittaa esim libyaa. Siitähän tämä sotku lähti. Trump oli oikeassa. Mitä vittua siellä ollaan? Häh? Pelkkää sotkua ja sekasortoa, mistä saamme nyt nauttia. Sitäpaitsi, muistaako kukaan trumpin varoitukset? Koskien ruotsia? Usalla mahtavat tiedusteluvoimat yms. Ja ne tylytettiin ties miksi.

ernesti_loosonen

voi miksei niitä ole eliminoitu lopullisesti siellä vankileirillä? maailma olisi parempi paikka ilman käveleviä jätesäkkejä

juhaII

”Käytännössä kai kaikki isis-leirit räjähtävät kohta käsiin”

Voiko enää parempaa kielikuvaa olla!

Jupi

Meidän näkökentälle kohta räjähtää noi tapaukset. Napalmia vaan, jos ei jää kukaan henkiin niin ei jää kukaan valittamaan asiasta.

”Eivät tykkää meistä

Värmdön kunta nakkaa vihdoin ulos syyrialaisen muslimiperheen jossa 7 lasta. Suvakit kauhistelevat: isähän on töissä! (joo, suvakkiyhdistuksessa) ja huivivaimo opiskelee (joo, SFItä).

Perhe asui KUUSI vuotta Libanonissa ennenkuin äkkäsivät ängetä Ruotsiin. Nuorin lapsista on pyöräytetty Värmdössa ja täällä he ovat asuneet ilmaiseksi omakotitalossa. Nyt on edessä muutto kunnanvaivaisiksi Linköpingiin. Grattis! Linköping kiittää. NOT.

Daavidin poika

Ihmetyttää vain, että miksi Syyrian hallitus ei alkaa minkäänlaisin toimenpiteisiin.? Olihan se kuitenkin Syyrian valtiota jota isis yritti valloittaa. Tässä on hyvä esimerkki miten valtiot syytää ongelmansa toisten valtioiden niskaan. Sekin kuullostaa oudolta, että Syyriassa soditaan, mutta isis sotavangit ovat Kurdeilla.

mandiaskannen

Välkomna vaan, Stefan tarjoaa kahvia ja kanelipullaa.

Jupi

Uuden kurdihallinnon olisi ollut helppo säätää laki, että terroristiseen toimintaan osallistumisesta tuomitaan ilman poikkeusta kuolemaan, oli kuinka kotiäiti tai ambulanssikuljettaja tahansa. Kiva olisi tietää onko Suomen Poliisi tehnyt yhtäkään tutkintaa ja onko yhtäkään lasta huostaamotettu. Tuskin, jos Pekka on päättänyt

Näin se menee

Siellä ne ovat lähi-itäkeskuksessa shoppailemassa yms. Nimet muutettu ja kämpät hommattu. Rahat tulee tilille säännöllisesti korotettuina.