Ruotsin kouluvirasto sulki kaksi örebrolaista koraanikoulua

Ruotsin kouluvirasto päätti sulkea kaksi koraanikoulua Örebrossa, koska on tullut ilmi, että lapsille opetetaan ääri-islamismia ja mahdollisesti jopa värvätään ”väkivaltaisiin liikkeisiin”.

Al-Ahzar-nimisen islamilaisen säätiön pyörittämät kaksi koraanikoulua on suljettu turvallisuuspoliisi SÄPOn kehoituksesta. Tällä ”väkivaltaisella liikkeellä” tarkoitetaan isistä, sillä koulun johdossa on ollut henkilöitä, jotka ovat matkustaneet Syyriaan isikseen.

Kouluhallitus oli aiemmin myöntänyt kouluille opetusluvat, vaikka epäiltiin, että siellä ei välttämättä noudateta ”demokraattista arvopohjaa”.

 

Kannattaa huomata, että Al-Ahzar-säätiö on iso säätiö ja sillä on Örebron lisäksi kouluja ainakin Tukholman Vällingbyssä. Vällingbyn koulu on noussut säännöllisen epäsäännöllisesti julkisuuteen vastaavien epäilyjen takia.

Örebron yksiköissä oli ala- että yläasteet sekä päiväkoti.

 

Asiasta myös Svt:n uutisissa.

, ,
Subscribe
Notify of
guest
24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kurahousut

Surpris, surprise!

Pakko oli kuitenkin väen vängällä kokeilla tulisiko tuutista jotakin muuta tällä kertaa mutta ei tullut.

Anna-Maria Korhonen

Sanoisin silti, että aika hampaatonta toimintaa. Saman säätiön koulua Vällingbyssä ei suljeta, vaikka epäilyjä säännöllisin väliajoin vastaavasta toiminnasta on.

Minusta tässä hoidetaan oiretta. Olennaisia kysymyksiä on, mistä kumpuavat sekä tarve että mahdollisuus perustaa ääri-islamilaisia koraanikouluja Ruotsiin. Jos potentiaalisia oppilaita ei olisi, kuihtuisivat tällaiset laitokset heti alkuunsa. Toisin sanoen muslimi maahanmuuttajien kotoutuminen on heikkoa eikä halukkuuttakaan siihen sen kummemmin tunnu olevan.

Valtsu

Onpahan vitunmoinen yllätys, ettei koraanikoulussa opeteta ruotsalaista sosiaalidemokratiaa.

Ne ovat syrjäytyneet

Eipä ole. Mutta suomessa sitten. 300 miljoonaa rahhaa löyty heti. Kun mullahi alkoi kokoontumaan. Ja puukko heilua.

Trampas

Aikalailla puun takaa tuo putkahti.

Trampas

Vähän kummastuttaa, ettei vihervasemmisto näe missään mitään ongelmaa… Siis näihin liittyvää.

Trampas

Luulin olevani puusilmä, mutta on niitä näköjään muitakin.

juhaII

Kyse on pelkästä ”jälkisammutuksesta”!

Aurinkotuulivoimala

Eli kouluviraston rasistit sulkivat kaksi islamilaista tiedekeskusta, mikä on todella törkeää. Toivottavasti näitä tiedekeskuksia saadaan edes tänne takapajuiseen Suomeen, jotta meistäkin voisi tulla tieteen- ja tutkimuksen suurvalta.

Eräs

Muhammed oli tiedemies, joka kehitti tieteellisen teorian. Tätä teoriaa on siitä lähtien levitetty ja ”vääriä” teorioita pyritty kumoamaan hänen seuraajiensa toimesta.

Nyt tämän tiedemiehen teorioita pyritään juurruttumaan oppimattomaan Eurooppaan. Saa kristittyjen ”harhaoppi” väistyä.

Tieteenvastaisuutta tämä tällainen… ja rasismia.

Milloin opitaan?

Naiviudesta sakotetaan.

Nih

Kyllä muslimien pitää ja saa kouluttaa tulevia taistelijoita, joita tarvitaan Ruotsin lopullisessa valtauksessa. Nyt sosiaalidemokraatit ja löfven, rientäkää apuun ja vaatikaa viranomaiset vastuuseen tästä pöyristyttävästä rasismista.

Kantisnälkäkuolema

Tukholman kaupunki järjestää kaikenmaailman kulttuuritoimintaa matulähiöihin:
on ompeluseuroja, kotikielikokoontumisia, koraanikerhoja yms sen sijaan että maahantulleet yksinkertaisesti pakotettaisiin TYÖHÖN. TYÖHÖN tai ulos maasta. Tukholman kunnalla on iso joukko työntekijöitä jotka eivät muuta tee kuin keksivät uutta kulttuuriviihdykettä Skärholmeniin ja muihin samanlaisiin lähiöihin.

Vanhainkodista Älvsjössä lähtevät kynnelle kykenevät kantisvanhukset kuppilaan syömään etteivät kuolisi nälkään. Yksikin mies kertoo laihtuneensa 9 kiloa lyhyessä ajassa vanhainkodin kelvottoman ruuan takia jota ei ole edes niin paljon että kaikki voisivat syödä itsensä kylläiseksi. Riskikapitaalipuulaakin kunnan alihankkijana pyörittämä vanhainkoti pihtaa ruassa ja hoidossa mutta orientalismin kaikkiin ilmentymiin satsataan miljardeja niin valtion kuin kunnankin toimesta kaikilla yhteiskunnan aloilla:

https://www.expressen.se/nyheter/attendo-personalens-larm-om-skracken-pa-boendet-jag-skams/

Muuttuikoäänikelloss

”Ruotsin kouluvirasto sulki kaksi örebrolaista koraanikoulua”

Kas kun sulki! Aikaisemminhan tällaisille annettiin lisää rahaa ”haasteiden” jne varjolla.

puuro on puuroa

Mitäpä mahtaa kuulua esimerkiksi Vantaan joihinkin peruskouluihin, joita joku on niiden matudominanssin perusteella ”koraanikouluiksi” nimitellyt ?

Trampas

Saako varkaan pysäyttää, jos semmonen juoksee toimintavimmassaan suoraan sylkkyyn? En ole rasisti.

Trampas

Oli pakko päästää muiden hoidettavaksi. Ite olisin saanut paskaa.

Qroquius Kad

Yleinen kiinniotto-oikeus (ennen jokamiehen kiinniotto-oikeus) on Suomen pakkokeinolaissa säädelty jokaisen kansalaisen oikeus ottaa kiinni verekseltään tai pakenemasta tavattu rikoksesta epäilty,
jos rikoksesta saattaa seurata vankeutta tai rikos on lievä pahoinpitely, näpistys, lievä kavallus, lievä luvaton käyttö, lievä moottorikulkuneuvon käyttövarkaus, lievä vahingonteko tai lievä petos.

Kiinniotto-oikeus koskee myös viranomaisen antamaa etsintäkuulutusta. Kiinniotettu on välittömästi luovutettava poliisille.

Jos kiinniotettava yleisen kiinniotto-oikeuden käyttämisen yhteydessä tekee vastarintaa tai pakenee, kiinniottaja saa käyttää sellaisia kiinniottamisen toimittamiseksi välttämättömiä
voimakeinoja, joita voidaan pitää kokonaisuutena arvostellen puolustettavina, kun otetaan huomioon rikoksen laatu, kiinniotettavan käyttäytyminen ja tilanne muutenkin.

Rullattu

Meneppä käyttämään tuota kiinniotto-oikeutta kunniakamelitaluttajiin niin huomaat että poliiseja ei kiihota oikea syyllinen vaan ja ainostaan sinä.
On kokemusta.

Qroquius Kad

Niinhän siinä valitettavasti meillä käy. Laki on niinkuin se luetaan.

Dan Wesson

”Kouluhallitus oli aiemmin myöntänyt kouluille opetusluvat, vaikka epäiltiin, että siellä ei välttämättä noudateta ”demokraattista arvopohjaa”.
Mistä lähtien musulmaanit ovat noudattaneet demokraattista arvopohjaa missään asiassa? Al-Ahzar kouluttaa pikkuterroristeja ihan luvan kanssa. Ruotsalaiset totisesti osaavat itsensä jalkaan ampumisen.

Kilttimies

Arvatkaas mikä juolahti mieleen; LEIRIKOULU. Ideaa saa edelleenkehittää😂😂😂

Nokisalo

Vimeisen korahdus-koulun demokratiaa. Pää pois, niin sieltä se korahdus sitten tulee.