Maahanmuuttajanuoret häiriköivät Espoon Soukassa

Espoon Soukassa maahanmuuttajanuorten pitkään jatkunut häiriköinti huikentui keväällä siihen, että suomalainen mies oli kaivanut haulikon esille ja näyttänyt sitä häirikköjengille.

Tilanne oli edennyt siihen, että maahanmuuttajanuorukaiset olivat viskoneet miehen parvekkeelle kiviä ja muuta tavaraa. Nuoret myös huutelivat miehelle hävyttömyyksiä. Mies oli kokenut tilanteen sen verran uhkaavaksi, että oli hakenut haulikon, joka ei ollut ladattu, ja näytti sitä kymmenpäiselle nuorisojoukolle.

Sivullinen oli nähnyt tapahtuman, ja poliisi oli takavarikoinut miehen haulikon ja miestä epäillään nyt ampuma-aserikoksesta, koska aseella ei ollut aseenkantolupaa.

Samainen maahanmuuttajaporukka on viime päivien aikana niin ikään pahoinpidellyt 7-vuotiaan pojan. Pojan äiti oli kertonut asiasta Soukan facebook-ryhmässä ja tästä seurasi, että jengi kävi kivittämässä naisen ikkunat palasiksi.

Jengin ilkitöiden kohteeksi on niin ikään joutunut vanhuksia. Yksi rollaattori tai muu apukulkuväline on rikottu ja muitakin ihmisiä on uhkailtu. Soukan keskustassa sijaitsevan vanhusten palvelutalon asukkaat ovat peloissaan, sillä vanhuksia on uhkailtu ja uhattu ryöstää.

Asiasta kertoo myös espoolainen kuntavaaliehdokas Henna Kajava. Kannattaa kuunnella.

https://www.facebook.com/henna.kajava/videos/10226912846633935

 

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.