Uusi monikulttuurinen trendi – parvekelentämiset

Kuvitteellinen kuva kuvitteellisesta parvekkeesta.
Olisi mielenkiintoista tehdä tilastoa parvekelentämisistä, sillä ne ovat lähes viikoittaisia uutisia. Vauvasta vaariin ihmisiä lentää parvekkeilta asfalttiin – pitäähän suvun kunnia näetsen palauttaa.

Viimeisen parin viikon aikana parvekelentämisiä on ollut useita. Näyttää, että Sollentunassa tätä on harrastettu enemmänkin. Viimeksi tänään lensi nainen kerrostalon parvekkeelta katuun. Nainen sai vakavia vammoja ja poliisi tutkii asiaa murhan yrityksenä. Teko tapahtui Turebergin maahanmuuttaja-alueella.

Samalla alueella lensi parvekkeelta katuun viime viikolla nainen ja kolmisen viikkoa sitten sama homma.

Aiemmin keväällä Brommassa parvekkeelta tippui nainen. Kaikkia tapahtumia tutkitaan murhan yrityksenä.

Parvekkeelta tiputtaminen on suosittua varsinkin lähi-itäläisissä kulttuureissa, jossa suvun mainen palautetaan jos nainen on ollut huikentelevaa sorttia.

Subscribe
Notify of
guest
26 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sam Colt

Toiminta vaikuttaa tietysti ruotsalaiseen rakennussuunnitteluun. Parvekkeet pitää jättää pois uudisrakentamisesta. Myös ikkunat pitää rakentaa niin kapeiksi, että siitä ei laihakaan akka mahdu lentoon.

Lentävämatto

Sinällään hyvä idea. Mutta tokihan huippuosaajat, koska ovat huippuosaajia, keksivät toisen tavan ”huolehtia” kurittomista naisoletetuista.

Suomi Finland

Ruotsin valtio ja kunnat tarjoavat tilanteen ratkaisemiseksi kerrostaloasuntojen sijaan yksikerroksisia omakotitaloja? No sitten varmaan talvella pistetään huikennelleet emännät pudottamaan lunta katolta. Onhan sekin kelvollinen tapa pistää kunnia kohdilleen.

Toivottavasti Ruotsissa ei mainosteta Raidia.

Eeko

Lentävä lähtö kesään, ei sen ihmeellisempää? Toisaalta voi olla ajatus liitää paratiisiin, missä jogurttijoen rannalla pääsee neitsykäisten kimppuun irstilemaan.

Moonman

Eikö ratkaisu olisi kehitellä sellainen kaapu-malli, joka leviää automaattisesti tarpeeksi suuren ilmanvastuksen osuessa siihen, kuten liito-oravakin lentelee? Päivittäiset mäkkärikäynnit, jotka näyttävät olevan täyskaavutettujen suosiossa voivat tietenkin haitata lento-tekniikkaa.

Valtsu

Älkää nyt taas tästäkin asiasta yrittäkö rasistisesti tehdä väkisin maahanmuuttoon liittyvää ongelmaa ja uusruotsalaisten (ja uussuomalaisten) täysin kuvitteelliseen kunniakulttuuriin liittyvää ongelmaa. Varmastikin tämä liittyy vain siihen, että joillakin muilla kuin kantaruotsalaisilla on, varsinkin naisilla, synnynnäinen taipumus kurotella parvekkeella turhan pitkälle kaiteen yli.
OOOPS! Tästähän tuli sittenkin vahingossa maahanmuuttoon liittyvä asia… PRKL!

Bling Bling

Onneksi ei kukaan jäänyt alle. Olisi varsin epätoivottavaa joutua kunniattoman naisen liiskamaksi kesken rauhallisen iltapäiväkävelyn. Kaavi siinä sitten itseäsi kadusta ja keräile ruumiinosiasi Lidlin kassiin kirurgin uudelleenkiinnittettäväksi samalla kun kunnianpalautusoperaation vaikeuttamisesta kiihtyneet kamelikuskit riehuvat ja mölyävät ympärillä.

YKÄ

Mitäköhän vakuutusyhtiökin sanoo kun marssit sisään ja vaadit uuden Audin koska omastasi löysit kuolleen muslimiakan joka taivaalta siihen lensi saatana.

Kilttimies

Jäbät saaneet maistaa svedusuvakin kireyttä ja nalkuttamaan erehtynyt rättipäärouva eikun romuuttamoon. On eri vesseleitä.

Heh

Kannattaa naiset ottaa redbullia, se kun antaa siivet.

Daavidin poika

Nämäkin tapaukset liittyy varmaan sellaiseen asiaan kuin länsimaalainen kulttuuri. Onhan se itsestääkin selvää, että nämä uusruotsalaiset naisetkin ovat huomanneet länsimaalaisen vapaan kulttuurin naispuolisilla. Tälläiset tapaukset antaa selvästi sellaisen signaalin, että kaikki kotoutumis ohjelmat on täysin epäonnistunut, he ovat yksinkertaisesti tuoneet oman kivikautisen kulttuurin mukanaan, vaikka pitäisi sopeutua länsimaalaiseen kulttuurin.

Sitten Poliisit kulkee koputellen ihmisten ”oviin oletko nähnyt tai kuullut mitään” Miksi näin.? Nyt sinä aloitat pakinoimaan poliisille omaa tarinaa, niin sinähän sekaannut heidän kulttuuriin.

Anonyymi

Aivan oikein, avainsana on kulttuuri! Se istuu ihmisessä kuin p-aska Junttilan tuvan seinässä. Sitä ei pyyhkäistä pois muutamassa sukupolvessa. Siitä todisteena on eräs 500 vuotta Suomessa elänyt etninen ryhmä, joka viime vuosikymmenien rankasta paapomisesta huolimatta ei edelleenkään suurissa määrin ole integroitunut yhteiskuntaan. Hyvän kenraaliharjoituksen jälkeen suomalaiset ovat saaneet uuden haasteen, jossa tehdään ne samat virheet ja kuvitellaan, että päästään erilaiseen lopputulokseen.

Tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku. Mistähän näitä viisaita löytyisi?

YKÄ

Se on satavarma mustapekka naiselle joka on muslimin panoseurakseen valinnut, oletpa länsimainen tai arabinainen. Turpaan tulee ja parvekkeelta lennät, vaihtoehtoisesti pääsi irtoaa. Jotenkin kummasti tämmöinen toiminta yritetään selittää kulttuurieroilla tai islamofobialla ja rasismilla, kun vika on siinä että muslimiehillä on päässä vikaa. Heistä tasan jokainen on sairaalloisen väkivaltaisesti mustasukkainen. Se ei liity kulttuuriin mitenkään. Nainen on omaisuutta, nainen on orja, nainen on karjaa. Nainen on paskaa.
Muistakaa äänestää vasemmistoa hei!

Anonyymi

Sorry, ruotsalaiset, mutta teidän kotouttamiseen uhratut miljardinne ovat menneet sinne kuuluisaan Kankkulan kaivoon! Tilannetta ei kyllä yhtään paranna se, että meillä ajetaan samaan miinaan. Jo vuosia sitten poliitikot vakuuttivat, että meillä hommat osataan; ei tule jengejä, ei ongelma-alueita, ei autogrillejä… vaan kuinka on käynyt? Lääkkeeksi tarjotaan jonninjoutavia projekteja, lisää poliiseja ja rahaa! Voi pyhä yksinkertaisuus!

Isä Pilvinen

Ilmastonmuutoksen syytä tämäkin kun pohjolan olosuhteissa ei lentävä matto toimi niinkun pitäisi…

Huru-ukko

Ruåtsissa on laitettu usiksi Suomalainen puoluekeksintö. Meillä oli aikoineen joogalentäjien puolue. Ruåtsiisa ne on parvekelentäjien puolue.

Mattokauppiaita, no

Kun paskakulttuuria lapioidaan maahan joudutaan sen myötä automaattisesti tuhlaamaan miljardeja kaikkeen mitä se tuhoo.

Kannattiko?

Pohjois-Ruotsissa on iso työvoimapula Northvoltin tehtaalla ja miljööterästä värkkäämään. Mutta eivät tehtaat etsi analfabeetteja vaan hyvinkoulutettuja AITOJA insinöörejä.

Jupi

Parvekekulttuuria saadaan kyllä viimeistään ensi vuonna Suomeen. Kotoutuksessa pitääisi opettaa tuoresuomalaisille miten suomalaisittain kiivetään paljas perse edellä katajaan, näin nykymenon kunniaksi

Oloneuvos

Parvekelento, uusi hieno monikulttuurinen termi.

Brownin liike

Malmin kentän lentotoiminta alkanee siis uudelleen kunhan sinne on ensin

Anna-Maria Korhonen

No, tuskin Ruotsissa on ennen monikulttuuria parvekkeelta pudottu muuten kuin päihteiden alaisena, tapaturmaisesti tai itsetuhoisten ajatusten vallassa. Henkirikoksena se on ollut harvinaisuus. Nyt voidaan sanoa maahanmuuttajien tuoneen tähänkin genreen uusia sävyjä ja runsautta. Tosin en ymmärrä, mitä hienoa tässä on, mutta minähän olen tällainen vanha natsiperuna.

Antti Tifa

Kehareilla on vaimonvaihtoviikot.
Heitetään akka parvekkeelta.
Otetaan palkinnoksi pikku linnareissu täyshoidossa.
Vapauduttua ei invalidisoitunutta akkaa enää tartte katella vaan voipi ottaa tai tilata lähtömaasta uuden sossun tarjoamaan kämppään.
Luuletteko Te saatana, että elukoilla olisi jotain inhimillisiä tunteita näissäkään asioissa. Suksikaa vittuun harhoinenne tai kaatakaa rikkihappoa naamaanne.

Kusinen Kännikala

Kansalaiset, tiedättekö mikä on eheytyneen pikkujihadistin motto?

”Mä olin parvekelentäjän poika”

Ehheehehe.

Paavo Allasjärvi

Saksassa nämä naisoletetut juoksentelevat moottoritien yli edestakaisn kunnes jäävät auton alle,joten parveketta ei tarvita.Koska olisi rasistista väittää ,että molemmilla puolen tietä on iso joukko naisoletetun sukulaisia, jotka heittävät tämän takaisin tielle jos sattuu ehjänä pääsemään ylitse niin en mainitse tätä seikkaa .Monikulttuurisuus on rikkaus, ei mulla muuta.

Qroquius Kad

Tässä on tiettyjä kansainvälisiä ulottuvuuksia.

Thaimaassa tunnetaan termi ”Flying farang” eli ”lentävä ulkomaalainen”. Se tarkoittaa tornitalohotellin korkeimmanpuoleisen kerroksen parvekkeelta kuolemaansa syöksyvää ulkomaalaista.

Heidän oletetaan yleisesti olevan vararikkoon joutuneita länsimaalaisia, jotka ovat ottaneet menolipun Thaikkuihin, kuluttaneet sen halvassa hintatasossa viimeiset rahansa makeaan elämään ja lopuksi kuitanneet laskut ja velat syöksymällä asfalttiin.

Vaihtoehtoinen näkemys on, että he ovatkin menneet yhteen elämänsä rakkaudeksi luulemansa thaitytön kanssa, jonka murhaamaksi lopulta tulleet tämän heittäessä hänet tosi-mieskumppaninsa avulla parvekkeelta.

Itse kukainenkin voi omassa mielessään mutustella, kummankaltainen skenaario olisi realistisempi, tahi muutoin mukavampi.

Jones

Tulee mieleen suomalainen dokumentti telvisiossa ”Kun unelmat kuolevat”. 11-minuutin kohdassa siirtolainen riiputtaa suomalaista höpsähtänyttä pikkutyttöä parvekkeelta. Myöhemmin samainen siirtolainen murhaa suomalaismiehen toisen tulokkaan kanssa, muutamien kymmenien eurojen tähden. Hän vieläpä kehtaa sanoa, ettei palaa kotimaahansa koska on siellä hengenvaarassa. Mutta jos jää Suomeen, niin silloinhan suomalaiset ovat hengenvaarassa, koska hän voi tappaa vain muutamien eurojen tähden.