Uusi monikulttuurinen trendi – parvekelentämiset

Kuvitteellinen kuva kuvitteellisesta parvekkeesta.
Olisi mielenkiintoista tehdä tilastoa parvekelentämisistä, sillä ne ovat lähes viikoittaisia uutisia. Vauvasta vaariin ihmisiä lentää parvekkeilta asfalttiin – pitäähän suvun kunnia näetsen palauttaa.

Viimeisen parin viikon aikana parvekelentämisiä on ollut useita. Näyttää, että Sollentunassa tätä on harrastettu enemmänkin. Viimeksi tänään lensi nainen kerrostalon parvekkeelta katuun. Nainen sai vakavia vammoja ja poliisi tutkii asiaa murhan yrityksenä. Teko tapahtui Turebergin maahanmuuttaja-alueella.

Samalla alueella lensi parvekkeelta katuun viime viikolla nainen ja kolmisen viikkoa sitten sama homma.

Aiemmin keväällä Brommassa parvekkeelta tippui nainen. Kaikkia tapahtumia tutkitaan murhan yrityksenä.

Parvekkeelta tiputtaminen on suosittua varsinkin lähi-itäläisissä kulttuureissa, jossa suvun mainen palautetaan jos nainen on ollut huikentelevaa sorttia.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.