Helsinkiläinen, etkö tiedä ketä äänestää? Tsekkaa nro 409

 

Nyt on tarjolla Helsingin kaupunginvaltuustoon kovan luokan monikulttuurisuusasiantuntija: operatiivinen johtaja Kari Ilmarinen-Keskimölö. Ilmarinen on kovan linjan monikulttuurisuusasiantuntija asuttuaan 20 vuotta Ruotsissa. Tämä mies tietää mistä puhuu kun puhutaan monikulttuurisuuden ongelmista. Ilmarinen on toiminut myös Pt-mediassa kirjoittajana ja nämä erityisesti Tanskasta kerrotut raportit ovat saaneet aina suuret lukijamäärät.

Ilmarisella on hyvä kokemus monikulttuurisuuden ongelmista, koska hän on nähnyt aitiopaikalta kehityksen asuessaan ensin 10 vuotta Tanskassa Kööpenhaminassa ja sen jälkeen 20 vuotta Ruotsissa Skoonessa.

– Nämä vuodet Tanskassa ja Ruotsissa ovat suora syy miksi haluan osallistua Suomen politiikkaan. Tulen tekemään kaikkeni, että Ruotsin malli ei toistuisi Suomessa. Valitettavasti niin pääkaupunkiseudulla kuin nykyhallituksen linjanvedoissa samaistuvat samat virheet, joita Ruotsi on toistuvasti tehnyt lammasmaisen, hampaattoman ja hyvin harvojen käsissä olevan valtamedian avustuksella, Ilmarinen kertoo.

 

Vaaliteemoja:

Ruotsin tila vältettävä Suomessa

– Viimeiset 20 vuotta Ruotsissa asuneena haluan tehdä kaikkeni, että tämä ”malli” ei toistu Suomessa. Valitettavasti liian paljon viitteitä nykymenossa siihen, että tämä olisi toistumassa myös Suomessa.

 

Suomi kunniaan

– Nykypolitiikassa ei ole enää kysymys oikeisto-vasemmisto -vastakkain asettelusta, vaan pikemmin poliittisen eliitin kamppailusta kansalaisia vastaan. Tämä näkyy ilmastorahastoissa ja koronapaketeissa.

 

Todellinen vaihtoehto

– Jotta kaikki vaikutusvalta ja omaisuus eivät valuisi harvojen suurten kansainvälisten toimijoiden käsiin, tarvitsemme vahvan kansallisvaltion. On ajateltava suomalaisen veronmaksajan parasta.

 

Ilmarinen muutti Suomeen takaisin ja on mukana liike-elämässä. Hän kertoo paluumuutostaan:

– Tulinko paluumuuttajana 2019 Suomeen vain saadakseni kokea Ruotsin kohtalon uusiksi? En todellakaan.

Jos tuntuu siltä, että haluat Helsingin valtuustoon miehen, joka todellakin toimii siten, että siellä ajetaan helsinkiläisten asioita, eikä monikulttuurisuutta, niin äänestä Kari Ilmarinen-Keskimölöä numerolla 409.

Ilmarisen nettisivut perussuomalaisissa: https://vaalit.perussuomalaiset.fi/kuntavaalit/ehdokas/kari-ilmarinen-keskimolo

52 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Moktar
Moktar
15.6.2021 10:11
Suomi Finland
Suomi Finland
13.6.2021 12:35

https://yle.fi/uutiset/3-11965705
”Hän ei ole ainoa, joka luonnehtii Afganistanin muuttamista liki mahdottomaksi.”

Tuossa yksi lause, joka kertoo oleellisesti sen, miksi tarvitsemme päättäjiksi ihmisiä, jotka huolehtivat siitä, että Afganistan ja kaikki sen kaltaiset maat ei tule tänne.

Jos jonkun maan hallitus harrastaa huumetuotantoa ja kauppaa, niin jos se on aika vakava hälytysmerkki. Sitten vielä kaikki muu kaupan päälle.

Suomi Finland
Suomi Finland
13.6.2021 12:40
Vastaa...  Suomi Finland

Vihervasemmistossa hyvin todennäköisesti ajatellaan, että huumeiden vastainen työ ja ongelmaisten ihmisten kuntouttaminen on rasismia.

Daavidin poika
Daavidin poika
11.6.2021 20:04

Minulla on pistänyt silmään sellainen seikka, että tässä PT-median kommentointi palstalla on yhtäkkiä alkanut ilmestymään erittäin paljon punaisia ”ala-peukkuja” lukijoiden kommentteihin. Senkin huomasin, että kun joku kirjoittaa aiheesta kuntavaalit niin punainen peukku osoittaa alaspäin.

Tällä hetkellä tässä viestiketjussa on 95.Kpl > Punaista peukaloa osoittamassa alaspäin. Näköjään Pate on saanut suuren lukija kannan viher-vasemmistosta

Ilmari
Ilmari
11.6.2021 18:08

Väestötietojärjestelmä ei tunne nimeä Ilmarinen-Keskimölö eli Suomessa ei asu yhtään sennimistä

Qroquius Kad
Qroquius Kad
11.6.2021 18:16
Vastaa...  Ilmari

Kuka tuon bloggaukjsen lopussa olevan linkin takana sitten on? Persujen vaalisivut hakkeroinut vihervasuri? Trolli?

Ilmari
Ilmari
11.6.2021 21:09
Vastaa...  Qroquius Kad

Digi- ja väestötietoviraston sukunimihausta löytyy kaikki Suomessa esiintyvät sukunimet. Yhtään Ilmarinen-Keskimölöä ei ole. Miten voi päästä kuntavaaliehdokkaaksi väärällä nimellä?

Kari Keskimölö
Kari Keskimölö
12.6.2021 08:05
Vastaa...  Ilmari

Selvitetään nyt tämä asia kerralla: otin isäni toivomuksesta hänen 80-vuotispäivien jälkeen takaisin hänen sukunimensä (”koska onhan noita ilmarisia muutenkin jo tarpeeksi…”). Koska olen ollut niin yrittäjä kuin toimittajakin vuosikymmenien ajan ”Ilmarisena”, niin tämän piilottamalla (eli 50 vuotta Ilmarisena urheilijana, toimittajana, yrittäjänä, vientimyyjänä…) niin varmasti oliai älämölöä tullut enemmänkin kun on tullut Ilmarisena julkaistuksi koviakin artikkeleita haittamaahanmuutosta ja ”salailisin” näin tämän taustani.
Noihin kuvauksellisiin asioihin sen verran, että Clooneytahan minusta ei tule tekemälläkään vaikka veronmaksajien rahoja ehostukseen käyttäisin – ja toisaalta muistan hyvin suuresti kunnioittamani Juoksija-lehden perustajan (Tapio Pekola) lainauksen ”Olen mieluummin terve ja punaposkinen kuin kalpea ja mielenkiintoinen…”

Ilmari
Ilmari
12.6.2021 10:17
Vastaa...  Kari Keskimölö

ei muuta sitä että Ilmarinen-Keskimölö ei ole sukunimesi. Suomen etu- ja sukunimilain mukaan et edes voisi saada tuollaista sukunimiyhdistelmää eikä sitä niin vaan ”oteta”.

Jos olet Ruotsissa sen voinut ottaa, et ole ilmoittanut sitä väestötietoihin. Suomessa olet Ilmarinen. En vieläkään ymmärrä miten olet saanut vaalilistalle keksityn nimen.

Rullattu
Rullattu
13.6.2021 13:10
Vastaa...  Ilmari

Olet kuin kopio niistä jotka itki minusta uusisuomi alustalla kun aikoinaan pidin siellä blogia, kun eivät itseään suvaitsena pitävät enää muuta keksineet, niin alkoivat valtavan itkumeren siitä miten keksityllä nimellä kirjoittelen blogia, on sen verran ihmeellinen nimi minullakin.
Itellä sattuu vain olemaan suomen palkittuja vanhimpia oleva sukunimi.
No, koko oikeuteni poistettiin kirjoittaa blogeja uusisuomi alustalle, joten olen ja pysyn aina keksittynä nimenä suvaitseville, en tiedä itkeäkkö vai nauraakko.

Ohmygod
Ohmygod
13.6.2021 08:55
Vastaa...  Ilmari

Totta on kuitenkin se, että tuolla nimellä ja numerolla on Helsingissä persujen ehdokas.
Kai järjestelmä on varmistanut, että henkilö on oikea, eikä mikään AkuAnkka. Joka tosin on vuosien mittaan saanut ääniä vaaleissa.

Kusinen Kännikala
Kusinen Kännikala
11.6.2021 14:15

Kansallismielistä älämölöä päätöksentekoon tarvitaan.

Esko Kaukonen
Esko Kaukonen
10.6.2021 19:19

Suomen uutisten sivulla
https://www.suomenuutiset.fi/helsinki-to-remove-election-ads-of-finns-party-due-to-allegations-of-racism/
on hyvä juttu Perussuomalaisten kadunvarsimainosten sotkemisesta ja poistamisesta

Hommanmaksaja
Hommanmaksaja
10.6.2021 16:32

Tuntuu olevan hyvä mies, Iso Käsi täältä. Itse äänestin PerusSuomalaista ehdokasta paikkakunnallamme.

Daavidin poika
Daavidin poika
10.6.2021 16:22

Hyvä asia, että tulee esiin aina vain lisää kuntavaaliehdokkaita, ja vielä kansalaisten etua-ajavasta puolueesta. Mikä lienee tällä hetkellä Helsingin muutto tappio.? Lueskelin vain, että Espoon ja Vantaa muutto tappion on aivan valtavissa lukemissa..Valtamedia antaa ymmärtää, että muutto tappiot johtuu siitä kun ihmiset haluaa maakuntiin asumaan.

Antti Tifa
Antti Tifa
10.6.2021 13:28

Luulin ensin Paavon trollailevan mutta täällä se kovan luokan maahanmuuttovastustelija on ihan oikeasti. https://vaalit.perussuomalaiset.fi/kuntavaalit/ehdokas/kari-ilmarinen-keskimolo

Nykyisen tilalle
Nykyisen tilalle
10.6.2021 14:13
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Joo siinäpä olisi sisäministeri.

Teuvo
Teuvo
10.6.2021 08:06

muista ottaa kuva aanestyslipukkeestasi, niin voimme vertailla lukuja kommunistihallintomme laskelmiin

Megamölö in SWEDEN
Megamölö in SWEDEN
9.6.2021 23:11

Keskimölö ei tykkää Älämölöstä. Pisteet siitä!

Kekkis
Kekkis
9.6.2021 23:00

Ei satu tuo kaveri omaan vaalipiiriin… Vihapuhekohu ja kiihoittelu-tutkinta olivat riittäviä meriittejä ehdokkaalle jota itse äänestin.

Dickie
Dickie
9.6.2021 22:58

ohnah noi ny 100 pros varmaa,, et tuolla valokuvalla ei mennä läpi

Dickie
Dickie
10.6.2021 03:30
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

juuh..en mä millään pahalla…en oo koko kaverista tätä ennen kuullu tai nähny mittää

Kari Keskimölö
Kari Keskimölö
13.6.2021 00:28
Vastaa...  Dickie

Kun on ollut 30 vuotta ulkomailla, niin eipä sieltä paljpn kotikylille kuulu. Ensimmäsellä Meri-Helsingin puolimaratonilla voitin jopa Lasse Virenin. Ilmarisena…

Lammas
Lammas
10.6.2021 06:53
Vastaa...  Dickie

Joo Sanna on paljon söpömpi, siksi äänestän Sannaa.

MattiS
MattiS
10.6.2021 10:36
Vastaa...  Lammas

Niin, eihän tämä sälli ole edes poseerannut Voguessakaan. Ei ole meriitit kunnossa politiikkaan.

Kusinen Kännikala
Kusinen Kännikala
11.6.2021 14:16
Vastaa...  Lammas

Minä äänestän vain ämpäripäitä.

Rullattu
Rullattu
13.6.2021 13:28
Vastaa...  Dickie

Mistäs lähtien kuntavaltuusto taikka isompien leikkikenttä eduskunnassa on ollut missikilpailu?

Dickie
Dickie
9.6.2021 22:56

voisiko tuosta..hmm saada parempaa valo kuvaa..ettei näyttäisi..hmm nih kriminaalilta

Kusinen Kännikala
Kusinen Kännikala
11.6.2021 14:18
Vastaa...  Dickie

Se mitä nyt tarvitaan, on wanhanliiton pesunkestävät konnat, leipomaan kierveellä naamaan globalistimafian kuppaisia kätyreitä.

Rullattu
Rullattu
13.6.2021 18:25
Vastaa...  Dickie

Se missä kaltaisesi missietsijä näkee jonkun kriminaalin.
Minä näen elämässään paljon nähneen rehellisen miehen.

Valtsu
Valtsu
9.6.2021 22:48

Paavokin löpisee ihan mitä paskaa vaan sylki suuhun tuo: Toisessa keskustelussa mielipiteensä on: ”Kukaan fiksu ei äänestä ollenkaan.”
Nyt sitten onkin toinen ääni kellossa…
ps. Ilmeisestti Paavon mielestä Junes, Tiina ja Tuukka ovat umpitolloja, koskapa ilmeisesti jokainen heistä äänestää. Ei ihme, että Monokulttuurissa ei enää ole Paavoa näkynyt. (Ei ole kyllä kaivattukaan)

Minä
Minä
10.6.2021 05:37
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Jos ei itselle maistu, ei pidäkään roikkua väkisin mukana. Paras tulee sillä, että kukin tekee omasta tahdostaa asioita. Kaikkien ei tarvitse tehdä samoja asioita, jo siksikin, että sitten jäisi moni asia tekemättä. Liian monessa mukanaolo johtaa lopulta siihen, että mikään ei tule tehdyksi hyvin.

Jotkut ajattelevat kyllä, että jonkun toisen tulisi tehdä sitä ja tätä, mutta silloin ajattelija haluaa määrätä mitä toisten pitää tehdä sen sijaan, että tekisi itse sen, minkä haluaa tulla tehdyksi.

Kusinen Kännikala
Kusinen Kännikala
11.6.2021 14:25
Vastaa...  Minä

Olen tullut siihen tulokseen, että en tee mitään, ei vaan perkele ole mitään motivaatiota, missään ei ole mitään järkeä.

Teknisesti voisin tuottaa vaikka kolmea livestriimiä samaan aikaan, mutta kun ei perkele sitten yhtään huvita, kaikki motivaatio on mennyttä tässä mielisairaassa nykymenossa. Seisokoon studio jouten, ryyppään mielummin.

Vittu, olutkin närästää nykyään, wiskiä ei edes pysty enää juomaan, witun wittu.
Pilveäkään ei pysty kasvattamaan kun caruna…

Minä
Minä
13.6.2021 04:18

Jos ei tee mitään, ei kanna korttaan siihen kekoon, joka pyrkii tervehdyttämään tätä mielisairaalamenoa. Aikanaan sankareita ovat ne, jotka tekivät jotain, eivät ne, jotka tykkäsivät, että en tee mitään, kun on niin järjetön maailma.

Alkoholi ei ole tarpeen, joten ei haittaa, jos ei maistu. Onpahan aikaa olla selvinpäin ja tehdä jotain hyödyllistä örisemisen sijaan.

Kusinen Kännikala
Kusinen Kännikala
11.6.2021 14:19
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Jep, Junes hoitaa sen kännissä sössöttämisen ihan ite.

Arttu Suuntala
Arttu Suuntala
10.6.2021 07:19
Vastaa...  Valtsu

Väännetäänpä valtsulle ihan rautalangasta. Vaikka itse ei äänestä, niin se ei tarkoita että haluaisi tuhota koko äänestysinstituutiota. Ja siitä huolimatta voi tuoda esille hyvän ehdokkaan. Monet tämän keskustelupalstan raivohulluista näyttää edustavan Pisa-tutkimusten sitä alinta tasoa. Ainoa mitä osataan sanoa on; vmp, paskaa, paskaa ja paskaa. Vähänkin monimutkaisempi juttu, niin aivonystyrät on sekaisin ja helvetinmoisia raivokohtaus. Suomeahan ei rakennettu hillitöntä maahanmuuttoa varten, ja vielä vähemmän sitä on rakennettu lukutaidottomille raivohulluille kantaväestön älypäille jotka osaa kommentoida vain; paskaa paskaa, paskaa. Yhtä vähän kuin isis-naisista on apua hoitovajeen täyttämiseen, niin yhtä vähän tämänkin keskustelupalstan raivohulluista. Jos teille yksinkertaisetkin asiat pitää vääntää rautalangasta, niin miten helvetissä te kuvittelette pärjäävänne työelämässä. Vastaus tähän on, että ette mitenkään.

Valtsu
Valtsu
10.6.2021 16:41
Vastaa...  Arttu Suuntala

Sinähän tässä näytät kuuluvan niihin palstan raivoajiin…
Kuka tässä on muka sanonut äänestämättömän haluavan tuhota mitään? Älä sinä raivoaja laita suuhuni sanoja. Tuo on olkiukon pieksentää näin nettikeskustelujen yleisellä termillä ilmaisten.

Rullattu
Rullattu
10.6.2021 17:09
Vastaa...  Arttu Suuntala

Kylläpä siellä ollaan pinna riekaleina.
Minulle on ihan yksi hevo..vi…. äänestääkö joku vai ei, omapa on asiansa.
Mutta mites meinasit vaikuttaa edes hiukkasen jos äänestä, luuletko vaikuttavasi vaikkapa nettiadressien kautta, nehän vasta auttaakin, eikös?
Paven kertoma tuosta persusta vakuutti kyllä ja äänestäsin heti jos olisin helsingin alueella, mutta kun satun asumaan enemmän kun hiukan..korvessa.
No, äänestän isommissa vaaleissa sitten aikanaan.

Unelma Painajainen
Unelma Painajainen
10.6.2021 22:07
Vastaa...  Arttu Suuntala

Veikkaan, että suurin osa palstan kommentoijista on yli 30-vuotiaita. Ei tarvitse kuvitella pärjäävänsä työelämässä, kun on jo ollut siellä. Minäkin noin 25 vuotta.

Kusinen Kännikala
Kusinen Kännikala
11.6.2021 14:36

Päivääkään en enää töitä tee, perkele.
Ei kiinnosta, ei huvita, ei mitään järkeä.
Enkä todellakaan maksa rättipäiden ja mafiosojen bileitä.

Kun kela menee konkurssiin täytyy ryhtyä kriminaaliksi, en ole nälkään delaamassa.

Kusinen Kännikala
Kusinen Kännikala
11.6.2021 14:30
Vastaa...  Arttu Suuntala

WITTU MITÄ PASKAA AIVAN KAIKKI, PERKELE.

Rullattu
Rullattu
9.6.2021 22:30

Yksi kysymys pavelta.
Jos asuisit ite helsingissä, äänestäsitkö ko henkilöä?
Sillä pavehan kuuluu hälläväleihin jotka ei äänestä vaikka perse alta lähtisi.

Minä
Minä
10.6.2021 05:39
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Lähetystössä tietävät. Äänestin Tukholman lähetystössä joskus 70-luvun lopulla kerran. Se on jäänyt ainoaksi äänestyskerraksi. Juuri nyt olisi ehkä mahdollista äänestää, jos ottaisin lennon sinne, missä saa äänestää.

Kusinen Kännikala
Kusinen Kännikala
11.6.2021 15:07
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Voisikohan olla niin, että kunnallisvaaleissa äänestävät kussakin kunnassa he, jotka ovat ko. kunnassa kirjoilla?

Eduskuntavaaleissa äänioikeutettuja ovat kansalaisuuden omaavat, riippumatta äänestäjän fyysisestä lokaatiosta planeetalla.

Ohmygod
Ohmygod
13.6.2021 09:03
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Yksi äijä valtuustossa ei päätä, mistä siellä äänestetään. Äijä päättää vain omasta äänestään.

Minä
Minä
13.6.2021 10:51
Vastaa...  Ohmygod

On kuitenkin puheoikeutettu. On yksi persujen ehdokkaista, joten niitä ääniä tulee useampia. Kun saavat muutaman paikan nyt lisää, on se askel parempaan suuntaan. Enemmistöä ei tule, mutta tulee lisää niitä, jotka voivat vaikuttaa ja myös kertoa kansalle mitä siellä touhutaan.

Puosuvaari
Puosuvaari
13.6.2021 15:17
Vastaa...  Minä

Juuri näin, Tynkkyset, Peltokankaat, Ranteet ja Purrat ovat tehneet loistavaa työtä tämän nykyjärjettömyyden infoamisesta – mitä enemmän näitä järjen ääniä tulee sitä parempi mahdollisuus suunnan vaihdolle.