Helsinkiläinen, etkö tiedä ketä äänestää? Tsekkaa nro 409

 

Nyt on tarjolla Helsingin kaupunginvaltuustoon kovan luokan monikulttuurisuusasiantuntija: operatiivinen johtaja Kari Ilmarinen-Keskimölö. Ilmarinen on kovan linjan monikulttuurisuusasiantuntija asuttuaan 20 vuotta Ruotsissa. Tämä mies tietää mistä puhuu kun puhutaan monikulttuurisuuden ongelmista. Ilmarinen on toiminut myös Pt-mediassa kirjoittajana ja nämä erityisesti Tanskasta kerrotut raportit ovat saaneet aina suuret lukijamäärät.

Ilmarisella on hyvä kokemus monikulttuurisuuden ongelmista, koska hän on nähnyt aitiopaikalta kehityksen asuessaan ensin 10 vuotta Tanskassa Kööpenhaminassa ja sen jälkeen 20 vuotta Ruotsissa Skoonessa.

– Nämä vuodet Tanskassa ja Ruotsissa ovat suora syy miksi haluan osallistua Suomen politiikkaan. Tulen tekemään kaikkeni, että Ruotsin malli ei toistuisi Suomessa. Valitettavasti niin pääkaupunkiseudulla kuin nykyhallituksen linjanvedoissa samaistuvat samat virheet, joita Ruotsi on toistuvasti tehnyt lammasmaisen, hampaattoman ja hyvin harvojen käsissä olevan valtamedian avustuksella, Ilmarinen kertoo.

 

Vaaliteemoja:

Ruotsin tila vältettävä Suomessa

– Viimeiset 20 vuotta Ruotsissa asuneena haluan tehdä kaikkeni, että tämä “malli” ei toistu Suomessa. Valitettavasti liian paljon viitteitä nykymenossa siihen, että tämä olisi toistumassa myös Suomessa.

 

Suomi kunniaan

– Nykypolitiikassa ei ole enää kysymys oikeisto-vasemmisto -vastakkain asettelusta, vaan pikemmin poliittisen eliitin kamppailusta kansalaisia vastaan. Tämä näkyy ilmastorahastoissa ja koronapaketeissa.

 

Todellinen vaihtoehto

– Jotta kaikki vaikutusvalta ja omaisuus eivät valuisi harvojen suurten kansainvälisten toimijoiden käsiin, tarvitsemme vahvan kansallisvaltion. On ajateltava suomalaisen veronmaksajan parasta.

 

Ilmarinen muutti Suomeen takaisin ja on mukana liike-elämässä. Hän kertoo paluumuutostaan:

– Tulinko paluumuuttajana 2019 Suomeen vain saadakseni kokea Ruotsin kohtalon uusiksi? En todellakaan.

Jos tuntuu siltä, että haluat Helsingin valtuustoon miehen, joka todellakin toimii siten, että siellä ajetaan helsinkiläisten asioita, eikä monikulttuurisuutta, niin äänestä Kari Ilmarinen-Keskimölöä numerolla 409.

Ilmarisen nettisivut perussuomalaisissa: https://vaalit.perussuomalaiset.fi/kuntavaalit/ehdokas/kari-ilmarinen-keskimolo

,
Subscribe
Notify of
guest
52 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Rullattu

Yksi kysymys pavelta.
Jos asuisit ite helsingissä, äänestäsitkö ko henkilöä?
Sillä pavehan kuuluu hälläväleihin jotka ei äänestä vaikka perse alta lähtisi.

Minä

Lähetystössä tietävät. Äänestin Tukholman lähetystössä joskus 70-luvun lopulla kerran. Se on jäänyt ainoaksi äänestyskerraksi. Juuri nyt olisi ehkä mahdollista äänestää, jos ottaisin lennon sinne, missä saa äänestää.

Kusinen Kännikala

Voisikohan olla niin, että kunnallisvaaleissa äänestävät kussakin kunnassa he, jotka ovat ko. kunnassa kirjoilla?

Eduskuntavaaleissa äänioikeutettuja ovat kansalaisuuden omaavat, riippumatta äänestäjän fyysisestä lokaatiosta planeetalla.

Ohmygod

Yksi äijä valtuustossa ei päätä, mistä siellä äänestetään. Äijä päättää vain omasta äänestään.

Minä

On kuitenkin puheoikeutettu. On yksi persujen ehdokkaista, joten niitä ääniä tulee useampia. Kun saavat muutaman paikan nyt lisää, on se askel parempaan suuntaan. Enemmistöä ei tule, mutta tulee lisää niitä, jotka voivat vaikuttaa ja myös kertoa kansalle mitä siellä touhutaan.

Puosuvaari

Juuri näin, Tynkkyset, Peltokankaat, Ranteet ja Purrat ovat tehneet loistavaa työtä tämän nykyjärjettömyyden infoamisesta – mitä enemmän näitä järjen ääniä tulee sitä parempi mahdollisuus suunnan vaihdolle.

Valtsu

Paavokin löpisee ihan mitä paskaa vaan sylki suuhun tuo: Toisessa keskustelussa mielipiteensä on: “Kukaan fiksu ei äänestä ollenkaan.”
Nyt sitten onkin toinen ääni kellossa…
ps. Ilmeisestti Paavon mielestä Junes, Tiina ja Tuukka ovat umpitolloja, koskapa ilmeisesti jokainen heistä äänestää. Ei ihme, että Monokulttuurissa ei enää ole Paavoa näkynyt. (Ei ole kyllä kaivattukaan)

Minä

Jos ei itselle maistu, ei pidäkään roikkua väkisin mukana. Paras tulee sillä, että kukin tekee omasta tahdostaa asioita. Kaikkien ei tarvitse tehdä samoja asioita, jo siksikin, että sitten jäisi moni asia tekemättä. Liian monessa mukanaolo johtaa lopulta siihen, että mikään ei tule tehdyksi hyvin.

Jotkut ajattelevat kyllä, että jonkun toisen tulisi tehdä sitä ja tätä, mutta silloin ajattelija haluaa määrätä mitä toisten pitää tehdä sen sijaan, että tekisi itse sen, minkä haluaa tulla tehdyksi.

Kusinen Kännikala

Olen tullut siihen tulokseen, että en tee mitään, ei vaan perkele ole mitään motivaatiota, missään ei ole mitään järkeä.

Teknisesti voisin tuottaa vaikka kolmea livestriimiä samaan aikaan, mutta kun ei perkele sitten yhtään huvita, kaikki motivaatio on mennyttä tässä mielisairaassa nykymenossa. Seisokoon studio jouten, ryyppään mielummin.

Vittu, olutkin närästää nykyään, wiskiä ei edes pysty enää juomaan, witun wittu.
Pilveäkään ei pysty kasvattamaan kun caruna…

Minä

Jos ei tee mitään, ei kanna korttaan siihen kekoon, joka pyrkii tervehdyttämään tätä mielisairaalamenoa. Aikanaan sankareita ovat ne, jotka tekivät jotain, eivät ne, jotka tykkäsivät, että en tee mitään, kun on niin järjetön maailma.

Alkoholi ei ole tarpeen, joten ei haittaa, jos ei maistu. Onpahan aikaa olla selvinpäin ja tehdä jotain hyödyllistä örisemisen sijaan.

Kusinen Kännikala

Jep, Junes hoitaa sen kännissä sössöttämisen ihan ite.

Arttu Suuntala

Väännetäänpä valtsulle ihan rautalangasta. Vaikka itse ei äänestä, niin se ei tarkoita että haluaisi tuhota koko äänestysinstituutiota. Ja siitä huolimatta voi tuoda esille hyvän ehdokkaan. Monet tämän keskustelupalstan raivohulluista näyttää edustavan Pisa-tutkimusten sitä alinta tasoa. Ainoa mitä osataan sanoa on; vmp, paskaa, paskaa ja paskaa. Vähänkin monimutkaisempi juttu, niin aivonystyrät on sekaisin ja helvetinmoisia raivokohtaus. Suomeahan ei rakennettu hillitöntä maahanmuuttoa varten, ja vielä vähemmän sitä on rakennettu lukutaidottomille raivohulluille kantaväestön älypäille jotka osaa kommentoida vain; paskaa paskaa, paskaa. Yhtä vähän kuin isis-naisista on apua hoitovajeen täyttämiseen, niin yhtä vähän tämänkin keskustelupalstan raivohulluista. Jos teille yksinkertaisetkin asiat pitää vääntää rautalangasta, niin miten helvetissä te kuvittelette pärjäävänne työelämässä. Vastaus tähän on, että ette mitenkään.

Valtsu

Sinähän tässä näytät kuuluvan niihin palstan raivoajiin…
Kuka tässä on muka sanonut äänestämättömän haluavan tuhota mitään? Älä sinä raivoaja laita suuhuni sanoja. Tuo on olkiukon pieksentää näin nettikeskustelujen yleisellä termillä ilmaisten.

Rullattu

Kylläpä siellä ollaan pinna riekaleina.
Minulle on ihan yksi hevo..vi…. äänestääkö joku vai ei, omapa on asiansa.
Mutta mites meinasit vaikuttaa edes hiukkasen jos äänestä, luuletko vaikuttavasi vaikkapa nettiadressien kautta, nehän vasta auttaakin, eikös?
Paven kertoma tuosta persusta vakuutti kyllä ja äänestäsin heti jos olisin helsingin alueella, mutta kun satun asumaan enemmän kun hiukan..korvessa.
No, äänestän isommissa vaaleissa sitten aikanaan.

Unelma Painajainen

Veikkaan, että suurin osa palstan kommentoijista on yli 30-vuotiaita. Ei tarvitse kuvitella pärjäävänsä työelämässä, kun on jo ollut siellä. Minäkin noin 25 vuotta.

Kusinen Kännikala

Päivääkään en enää töitä tee, perkele.
Ei kiinnosta, ei huvita, ei mitään järkeä.
Enkä todellakaan maksa rättipäiden ja mafiosojen bileitä.

Kun kela menee konkurssiin täytyy ryhtyä kriminaaliksi, en ole nälkään delaamassa.

Kusinen Kännikala

WITTU MITÄ PASKAA AIVAN KAIKKI, PERKELE.

Dickie

voisiko tuosta..hmm saada parempaa valo kuvaa..ettei näyttäisi..hmm nih kriminaalilta

Kusinen Kännikala

Se mitä nyt tarvitaan, on wanhanliiton pesunkestävät konnat, leipomaan kierveellä naamaan globalistimafian kuppaisia kätyreitä.

Rullattu

Se missä kaltaisesi missietsijä näkee jonkun kriminaalin.
Minä näen elämässään paljon nähneen rehellisen miehen.

Dickie

ohnah noi ny 100 pros varmaa,, et tuolla valokuvalla ei mennä läpi

Dickie

juuh..en mä millään pahalla…en oo koko kaverista tätä ennen kuullu tai nähny mittää

Kari Keskimölö

Kun on ollut 30 vuotta ulkomailla, niin eipä sieltä paljpn kotikylille kuulu. Ensimmäsellä Meri-Helsingin puolimaratonilla voitin jopa Lasse Virenin. Ilmarisena…

Lammas

Joo Sanna on paljon söpömpi, siksi äänestän Sannaa.

MattiS

Niin, eihän tämä sälli ole edes poseerannut Voguessakaan. Ei ole meriitit kunnossa politiikkaan.

Kusinen Kännikala

Minä äänestän vain ämpäripäitä.

Rullattu

Mistäs lähtien kuntavaltuusto taikka isompien leikkikenttä eduskunnassa on ollut missikilpailu?

Kekkis

Ei satu tuo kaveri omaan vaalipiiriin… Vihapuhekohu ja kiihoittelu-tutkinta olivat riittäviä meriittejä ehdokkaalle jota itse äänestin.

Megamölö in SWEDEN

Keskimölö ei tykkää Älämölöstä. Pisteet siitä!

Teuvo

muista ottaa kuva aanestyslipukkeestasi, niin voimme vertailla lukuja kommunistihallintomme laskelmiin

Antti Tifa

Luulin ensin Paavon trollailevan mutta täällä se kovan luokan maahanmuuttovastustelija on ihan oikeasti. https://vaalit.perussuomalaiset.fi/kuntavaalit/ehdokas/kari-ilmarinen-keskimolo

Nykyisen tilalle

Joo siinäpä olisi sisäministeri.

Daavidin poika

Hyvä asia, että tulee esiin aina vain lisää kuntavaaliehdokkaita, ja vielä kansalaisten etua-ajavasta puolueesta. Mikä lienee tällä hetkellä Helsingin muutto tappio.? Lueskelin vain, että Espoon ja Vantaa muutto tappion on aivan valtavissa lukemissa..Valtamedia antaa ymmärtää, että muutto tappiot johtuu siitä kun ihmiset haluaa maakuntiin asumaan.

Hommanmaksaja

Tuntuu olevan hyvä mies, Iso Käsi täältä. Itse äänestin PerusSuomalaista ehdokasta paikkakunnallamme.

Esko Kaukonen

Suomen uutisten sivulla
https://www.suomenuutiset.fi/helsinki-to-remove-election-ads-of-finns-party-due-to-allegations-of-racism/
on hyvä juttu Perussuomalaisten kadunvarsimainosten sotkemisesta ja poistamisesta

Kusinen Kännikala

Kansallismielistä älämölöä päätöksentekoon tarvitaan.

Ilmari

Väestötietojärjestelmä ei tunne nimeä Ilmarinen-Keskimölö eli Suomessa ei asu yhtään sennimistä

Qroquius Kad

Kuka tuon bloggaukjsen lopussa olevan linkin takana sitten on? Persujen vaalisivut hakkeroinut vihervasuri? Trolli?

Ilmari

Digi- ja väestötietoviraston sukunimihausta löytyy kaikki Suomessa esiintyvät sukunimet. Yhtään Ilmarinen-Keskimölöä ei ole. Miten voi päästä kuntavaaliehdokkaaksi väärällä nimellä?

Kari Keskimölö

Selvitetään nyt tämä asia kerralla: otin isäni toivomuksesta hänen 80-vuotispäivien jälkeen takaisin hänen sukunimensä (“koska onhan noita ilmarisia muutenkin jo tarpeeksi…”). Koska olen ollut niin yrittäjä kuin toimittajakin vuosikymmenien ajan “Ilmarisena”, niin tämän piilottamalla (eli 50 vuotta Ilmarisena urheilijana, toimittajana, yrittäjänä, vientimyyjänä…) niin varmasti oliai älämölöä tullut enemmänkin kun on tullut Ilmarisena julkaistuksi koviakin artikkeleita haittamaahanmuutosta ja “salailisin” näin tämän taustani.
Noihin kuvauksellisiin asioihin sen verran, että Clooneytahan minusta ei tule tekemälläkään vaikka veronmaksajien rahoja ehostukseen käyttäisin – ja toisaalta muistan hyvin suuresti kunnioittamani Juoksija-lehden perustajan (Tapio Pekola) lainauksen “Olen mieluummin terve ja punaposkinen kuin kalpea ja mielenkiintoinen…”

Ilmari

ei muuta sitä että Ilmarinen-Keskimölö ei ole sukunimesi. Suomen etu- ja sukunimilain mukaan et edes voisi saada tuollaista sukunimiyhdistelmää eikä sitä niin vaan “oteta”.

Jos olet Ruotsissa sen voinut ottaa, et ole ilmoittanut sitä väestötietoihin. Suomessa olet Ilmarinen. En vieläkään ymmärrä miten olet saanut vaalilistalle keksityn nimen.

Rullattu

Olet kuin kopio niistä jotka itki minusta uusisuomi alustalla kun aikoinaan pidin siellä blogia, kun eivät itseään suvaitsena pitävät enää muuta keksineet, niin alkoivat valtavan itkumeren siitä miten keksityllä nimellä kirjoittelen blogia, on sen verran ihmeellinen nimi minullakin.
Itellä sattuu vain olemaan suomen palkittuja vanhimpia oleva sukunimi.
No, koko oikeuteni poistettiin kirjoittaa blogeja uusisuomi alustalle, joten olen ja pysyn aina keksittynä nimenä suvaitseville, en tiedä itkeäkkö vai nauraakko.

Ohmygod

Totta on kuitenkin se, että tuolla nimellä ja numerolla on Helsingissä persujen ehdokas.
Kai järjestelmä on varmistanut, että henkilö on oikea, eikä mikään AkuAnkka. Joka tosin on vuosien mittaan saanut ääniä vaaleissa.

Daavidin poika

Minulla on pistänyt silmään sellainen seikka, että tässä PT-median kommentointi palstalla on yhtäkkiä alkanut ilmestymään erittäin paljon punaisia “ala-peukkuja” lukijoiden kommentteihin. Senkin huomasin, että kun joku kirjoittaa aiheesta kuntavaalit niin punainen peukku osoittaa alaspäin.

Tällä hetkellä tässä viestiketjussa on 95.Kpl > Punaista peukaloa osoittamassa alaspäin. Näköjään Pate on saanut suuren lukija kannan viher-vasemmistosta

Suomi Finland

https://yle.fi/uutiset/3-11965705
“Hän ei ole ainoa, joka luonnehtii Afganistanin muuttamista liki mahdottomaksi.”

Tuossa yksi lause, joka kertoo oleellisesti sen, miksi tarvitsemme päättäjiksi ihmisiä, jotka huolehtivat siitä, että Afganistan ja kaikki sen kaltaiset maat ei tule tänne.

Jos jonkun maan hallitus harrastaa huumetuotantoa ja kauppaa, niin jos se on aika vakava hälytysmerkki. Sitten vielä kaikki muu kaupan päälle.

Suomi Finland

Vihervasemmistossa hyvin todennäköisesti ajatellaan, että huumeiden vastainen työ ja ongelmaisten ihmisten kuntouttaminen on rasismia.

Moktar